Dodaj do ulubionych

i daisy w końcu zaprosili..... :))))))

IP: *.crowley.pl 23.02.05, 08:40
pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkich oczekujących :))
Obserwuj wątek
    • Gość: aggy80 Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.05, 09:10
      hej, gdzie Cie zaprosili i na kiedy? jestes przypisana?
      pozdr
      • Gość: Sil Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.grudziadz.pl / 212.160.232.* 23.02.05, 09:12
        Hej Daisy! Gratulacje! Trzymam kciuki. Napisz więcej szczegółów: kiedy, gdzie,
        co i jak. Może masz wtedy kiedy ja...?
        • Gość: daisy26 Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.crowley.pl 23.02.05, 09:15
          Sil, a kiedy masz rozmowę? też w Komisji?
          • Gość: Sil Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.grudziadz.pl / 212.160.232.* 23.02.05, 09:16
            Ja mam rozmowy 29 i 30 marca, też w komisji. Medical 29 o 8.00. Sprawdzam
            pocztę, ale na razie nic od Ciebie nie ma:(.
      • Gość: daisy26 Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.crowley.pl 23.02.05, 09:16
        tak, jestem przypisana. Dostalam zaproszenie z Komisji :)
        • marekggg Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) 23.02.05, 10:14
          a co to znaczy ze jestes przypisana - ze cie zaprosili na interview, czy juz
          masz konkretna prace?
          • Gość: daisy26 Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.crowley.pl 23.02.05, 10:19
            przypisanie oznacza, że podzielili laureatów konkursu tak, ze ja akurat
            znalazłam się na liście Komisji, a nie np. Parlamentu Europ. pozdrawiam
            • marekggg Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) 23.02.05, 10:35
              acha, rozumiem.... no to ja tez jestem w komisji i mam interview w dg agri 17
              marca....
              • Gość: Sil Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.grudziadz.pl / 212.160.232.* 23.02.05, 10:40
                Powodzonka zatem!
              • Gość: daisy26 Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.crowley.pl 23.02.05, 10:52
                powodzenia!!! :-)
              • kasienka80 Marek !!! 23.02.05, 11:51
                Marek,
                wyslalam ci maila na priva, bo mam pytanko
                • marekggg Re: Marek !!! 23.02.05, 12:10
                  masz juz rowniez odpowiedz
                  • kasienka80 Re: Marek !!! 23.02.05, 12:27
                    re-odpowiedz, wole ci powiedziec na forum, skoro rzadko uzywasz tej skrzynki
    • kot00 Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) 23.02.05, 10:00
      Daisy to trzymam mocno kciuki!!!! Teraz to musi sie udac. Oczywiscie daj znac
      jak bylo.
      • Gość: daisy26 Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.crowley.pl 23.02.05, 10:04
        dzięki :))) pozdrawiam serdecznie
    • Gość: dorota Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.euroclear.com 23.02.05, 10:42
      GRATULACJE !
      • Gość: daisy26 Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.crowley.pl 23.02.05, 10:51
        dzięki Dorotka!!! :-)))
    • Gość: dot79 Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:54
      GRATULUJE! A tak sie martwilas. Na pewno wszystko pojdzie super :-) Trzymam
      kciuki i powodzonka!!!
    • kot00 Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) 23.02.05, 10:55
      A tak z ciekawosci: czy zaprosil Cie unit do ktorego lobbowalas?
    • Gość: Gonia Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.rp.pl / *.rzeczpospolita.pl 23.02.05, 11:07
      Daisy - R E W E L A C J A i gratulacje !!!! tchnelo troche nadzieja, ze cos sie w koncu rusza... a gdzie Cie
      zaprosili ?
      • Gość: aggy80 Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:10
        hej, ja tez do komisju, rozmowe mam 14.03, skontaktowal sie ze mna jeszcze DG
        Regio. Czy ktos z Was bedzie w bxl 14-16? Mam nadzieje ze nam wszystkim sie
        uda :-)
        • Gość: Ewik Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.gsi.gov.uk 23.02.05, 12:34
          Gratulacje,
          Widze ze grono zapraszanych na rozmowy szybko sie powieksza i tak trzymac.
          By the way Aggy kupilam juz bilety bede w Brukseli 14-go marca okolo 2-giej po
          poludniu. Zabookowalas juz jakis hotel?

Ewa
        • stuzia regio 20.03.05, 22:59
          Gość portalu: aggy80 napisał(a):

> hej, ja tez do komisju, rozmowe mam 14.03, skontaktowal sie ze mna jeszcze DG
          > Regio. Czy ktos z Was bedzie w bxl 14-16? Mam nadzieje ze nam wszystkim sie
          > uda :-)
          Hej aggy80!
          Jak poszlo w Regio? Ja tez tam jade 4.4. Czy wybralas juz cos sobe? Pisz
          szybciutko jakie wrazenia i czy Ci juz wyslali kotrakt (I hope!!!)...
    • kttosia Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) 23.02.05, 11:18
      no i w końcu powiało optymizmem :)życze powodzenia
      • schaflar Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) 23.02.05, 11:45
        Witam! Rzeczywiscie cos sie ruszylo po tych przypisaniach. Niedawno zostalem
        przypisany do komisji i dzis dostalem oficjalne zaproszenie na badania i
        interview do LUX. Badzmy zatem optymistami. Gratulacje Daisy!!!!Poradzimy sobie!
        Rafal
        • Gość: daisy26 Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.crowley.pl 24.02.05, 08:45
          Rafał, mam pytanko, lobbowałeś?
    • Gość: dorota Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.euroclear.com 23.02.05, 12:00
      GRATULACJE !
    • hirondelle5 Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) 23.02.05, 12:04
      serdecznie gratuluję i 3mam kciuki za dalszy pomyślny rozwój spraw!!!
      powtórzę pytanie, które tu już padło - czy to zaproszenie to efekt Twoich
      lobbingowych wysiłków, czy też jakiś HoU był na tyle bystry, aby samemu się na
      Tobie poznać? :)
      Pzdr
      • Gość: daisy26 Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.crowley.pl 23.02.05, 12:13
        coś mnie podkusiło, żeby wysłać aplikację na jeden z wakatów i....proszę co z
        tego się porobiło ;))))
        • essere1 Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) 23.02.05, 12:42
          :):):))::):):))
          • Gość: aggy80 Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:35
            Ewa, lece wizzairem 13, a nocleg mam w hostelu 'bruegel', gdzie masz interviews?
            • Gość: Do Aggy Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.gsi.gov.uk 23.02.05, 15:36
              Przed chwilka doslownie zarezerwowalam Residence les Ecrins - szkoda ze
              wczesniej nie wiedzialam gdzie nocujesz to bym rowniez tam zabookowala - w
              grupie zawsze weselej.
              Rozmowy mam miedzy innymi w Directorate-General, Internal Market and services,
              Environment, Taxation and Customs Union.
              Moze bysmy sie jakos spotkaly w tej Brukseli 14-go - co prawda ja to sobie
              raczej nie poszaleje bo mam medical nastepnego dnia.

Do uslyszenia

Ewa
          • Gość: dorota Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.240.81.adsl.skynet.be 23.02.05, 14:36
            hi, hi, hi i kto mial racje ! :-):-):-)
            • Gość: adm Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.cec.eu.int 23.02.05, 14:40
              no ja mialam racje, zawsze mowilam zeby "lobbowac";-)

Dorotko, wczoraj padal wieczorem snieg.....
              • Gość: dorota Re: do adm :-) IP: *.240.81.adsl.skynet.be 23.02.05, 14:49
                widzialam skarbie i nawet myslalam o tobie :)
                • Gość: adm do doroty IP: *.cec.eu.int 23.02.05, 15:00
                  no przeciez taki byl moj cel;-)
                  • epsotek Przypisania i zaproszenia 23.02.05, 16:16
                    Hej Daisy,

Gratuluje. Jak widac te przypisania cos ruszyly. Tym bardziej czekam na
                    przypisania dla kategorii A :) Moze i u nas sie cos ruszy.

A tak poza tym to wyglada na to, ze nagle na forum jest mnustwo zaproszonych
                    osob. To wielka zmiana atmosfery.

Gratuluje wam wszystkim i powodzenia

Epsotek
                    • Gość: daisy26 Re: Przypisania i zaproszenia IP: *.crowley.pl 23.02.05, 16:42
                      dzięki Marku!! myślę, że na każdego przyjdzie kolej także głowa do góry! :)
                      do zobaczyska w Gęsi ;)
                    • Gość: III lepiej nie przesadzać z optymizmem IP: 212.244.180.* 23.02.05, 17:30
                      nie chcę krakać, ale samo zaproszenie wiosny jeszcze nie czyni. na razie mają w
                      czym przebierać, a to może oznaczać duże rozczarowanie dla może nawet znacznej
                      części zaproszonych. lepiej nie dzielić skóry na niedźwiadku...
                      oczywiście może być tak, że wszyscy zaproszeni dostaną pracę, a niektórzy nawet
                      na półtora etatu;)
                      • Gość: aggy80 do Ewy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.05, 19:05
                        jak wszystko sie dobrze potoczy to mozemy sie spotkac 14, daj jakis namiar na
                        siebie na aggy80@gazeta.pl
                        pozdr
    • Gość: Hala Re: i daisy w końcu zaprosili..... :)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:33
      Gratulacje Daisy, wiedzialam ze tak bedzie to po prostu bylo kwestia czasu.
      Wyobrazam sobie ze teraz to Ty sie dopiero zaczniesz martwic tym interview. Ale
      glowa do gory i do zobaczenia w piatek w Gesi mam nadzieje ze juz bede zdrowa
      bo niestety zlapala mnie grypa i jestem w domku. Ale jako nalogowy "czytacz"
      sledze forum w miare mozliwosci. Pozdrawiam hala
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka