Gość: Asik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 08:56 czy ktoś się orientuje na temat sezonowej pracy w Grecji w miesiacach letnich? niezabardzo wiem, jak poszukać info na ten temat bardzo proszę o pomoc pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roksana Re: praca w Grecji IP: *.cable.ubr04.gill.blueyonder.co.uk 19.03.05, 23:45 hej Asik jak mozesz to podej mi swojego maila lub nr. gg ja tez jestem zainteresowana wakacyjna praca w Grecji. Co myslisz o tym ogloszeniu powyzej ? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: praca w Grecji IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:50 jeśli chcesz mogę ci pomóc byłem w grecji 5 m-cy i orientuję się trochę jeśli chodzi o prace . jest to praca w pensjonatach w tawernach . jeśli chcesz dowiedzieć się więcej napisz emaila sawmax@wp.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
psychomantiss Re: praca w Grecji 26.04.05, 14:57 słuchajcie mam propozycje pracy w Grecji i jedyna rzecz jaką muszę załatwić to jakieś pozwolenie na pracę...przyznam że nie wiem za bardzo o co chodzi bo wcześnie nie jeździłem do pracy za granicę:/Czy ktoś może mi powiedzić o co chodzi,albo jakie papiery muszę załatwić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: praca w Grecji IP: *.sm-rozstaje.pl 27.04.05, 10:56 też się wybieram do pracy w grecji, ale co do pozwolenia o prace to wszędzie informują że to pracodawca załatwia pozwolenie o prace i to troszke kosztuje jednak w wiekszosci ofert (nie wiem czy we wszystkich bo nie widzialam jeszcze takiej) to pracownik sam musi za to płacic ale pracodawca to zalatwia. z propozycji pracy którą znalazłam wychodzi 200 euro. chce to jeszcze jakos sprawdzic zeby wałka nie bylo. nie wiem moze dowiesz sie o wszystkich informacjach w ambasadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: praca w Grecji IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:01 jeśli chcesz mogę ci pomóc . praca w penjonatach lub tawernach . jeśli jesteś zainteresowana napisz na adres SAWMAX@WP.PL . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: praca w Grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:48 słuchaj a może sie orientujesz jakie są koszta wynajmu małego mieszkanka w Grecji?Dużo drożej jest jak u nas?I ile płacą w tawernach? Odpowiedz Link Zgłoś
gzdrojek Re: praca w Grecji 31.03.05, 09:52 dobre pytanie.jesli ktos sie orientuje ile kosztuje wynajecie malego mieszkanka w grecji to bardzo prosze o maila! gzdrojek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś