Dodaj do ulubionych

praca w Grecji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 08:56
czy ktoś się orientuje na temat sezonowej pracy w Grecji w miesiacach
letnich? niezabardzo wiem, jak poszukać info na ten temat
bardzo proszę o pomoc

pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: Roksana Re: praca w Grecji IP: *.cable.ubr04.gill.blueyonder.co.uk 19.03.05, 23:45
      hej Asik jak mozesz to podej mi swojego maila lub nr. gg ja tez jestem
      zainteresowana wakacyjna praca w Grecji. Co myslisz o tym ogloszeniu powyzej ?

pozdro
    • Gość: marek Re: praca w Grecji IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:50
      jeśli chcesz mogę ci pomóc byłem w grecji 5 m-cy i orientuję się trochę jeśli
      chodzi o prace . jest to praca w pensjonatach w tawernach . jeśli chcesz
      dowiedzieć się więcej napisz emaila sawmax@wp.pl .
      • psychomantiss Re: praca w Grecji 26.04.05, 14:57
        słuchajcie mam propozycje pracy w Grecji i jedyna rzecz jaką muszę załatwić to
        jakieś pozwolenie na pracę...przyznam że nie wiem za bardzo o co chodzi bo
        wcześnie nie jeździłem do pracy za granicę:/Czy ktoś może mi powiedzić o co
        chodzi,albo jakie papiery muszę załatwić:)
        • Gość: :) Re: praca w Grecji IP: *.sm-rozstaje.pl 27.04.05, 10:56
          też się wybieram do pracy w grecji, ale co do pozwolenia o prace to wszędzie
          informują że to pracodawca załatwia pozwolenie o prace i to troszke kosztuje
          jednak w wiekszosci ofert (nie wiem czy we wszystkich bo nie widzialam jeszcze
          takiej) to pracownik sam musi za to płacic ale pracodawca to zalatwia. z
          propozycji pracy którą znalazłam wychodzi 200 euro. chce to jeszcze jakos
          sprawdzic zeby wałka nie bylo. nie wiem moze dowiesz sie o wszystkich
          informacjach w ambasadzie
    • Gość: marek Re: praca w Grecji IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:01
      jeśli chcesz mogę ci pomóc . praca w penjonatach lub tawernach . jeśli jesteś
      zainteresowana napisz na adres SAWMAX@WP.PL .
      • Gość: Bartek Re: praca w Grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:48
        słuchaj a może sie orientujesz jakie są koszta wynajmu małego mieszkanka w
        Grecji?Dużo drożej jest jak u nas?I ile płacą w tawernach?
        • gzdrojek Re: praca w Grecji 31.03.05, 09:52
          dobre pytanie.jesli ktos sie orientuje ile kosztuje wynajecie malego mieszkanka
          w grecji to bardzo prosze o maila! gzdrojek@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka