Dodaj do ulubionych

TESTY-gdzie można znaleźć przykładowe?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:55
Witam wszystkich! W większości jesteście już po egzaminach, chciałam dlatego
zadać pytanie: gdzie mogę znaleźć przykładowe testy ? Oczywiście te ze strony
EPSO już widziałam, linki podane przez szanownych forumowiczow także... Ale
nie za dużo tego jest.. Z czego się przygotowaliście? Może ktoś mi poda
jakies książki? Albo gdzie mogę kupić takie testy??? Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: TESTY-gdzie można znaleźć przykładowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:30
      no ludzie, nie bądźcie tacy!!! napiszcie!
    • Gość: Do Anny Re: TESTY-gdzie można znaleźć przykładowe? IP: 32.106.80.* 23.03.05, 12:37
      Dlaczego taka leniwa !! Juz bylo duzo na forum. Masz czas, to czytaj !
      Juz urlop i daj nam spokoj !! Swieta...
      • Gość: ania Re: TESTY-gdzie można znaleźć przykładowe? IP: *.consilium.eu.int 23.03.05, 15:01
        Aniu! poszukaj tez na stonie epso... i oddaj mi mojego nicka!!! pozdr
        • Gość: ania2 Re: TESTY-gdzie można znaleźć przykładowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 15:30
          proszę bardzo, będę ania2, może być? tak wiem, testy z tej strony mam.. i
          jakieś z łodzi,bo wbrew temu co wyżej napisał ktoś-czytałam forum i szukałam
          info o testach ale za dużo tego nie znalazłam... no nic bedę szukać dalej a jak
          bede miec wiecej czasu to kazdy watek przeczytam tak dokladnie ze nikt mi nie
          zarzuci ze forum nie przejrzalam, a co!!! na pamiec sie naucze ;-)
          • Gość: Lezsek Re: TESTY-gdzie można znaleźć przykładowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:30
            Aniu, podaj mi swój adres tradycyjnej poczty na lesdegas@wp.pl - wyślę Ci swoje
            oryginalne dla kat. C z listopada 2003. Mi się juz przydały :) Wesolych Świąt !!!
          • Gość: ania do Ani2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 18:31
            Aniu2 dzieki za nicka! teraz czuje sie we wlasnej, tylko, skorze! a co do
            testow to sa tez ksiazki specjalne zawierajace zbiory testow z poprzednich lat-
            niezbyt to przydatne moze raczej do powtorek bo latwiejsze to niez wertowanie
            traktatow. Taka ksiazka byla np w bibliotece Kolegium Europejskiego w
            Natolinie.
    • mamamon Aniu 24.03.05, 10:53
      Czy moglabys przeslac te testy i mnie, jak juz dostaniesz. Na adres gazetowy.
      Ja przesle Ci inne.
      m.
      • alice77 Re: Aniu 29.03.05, 19:11
        poprosze tez o testy te i te inne , na adres gazetowy...dzieki
        • Gość: mm Re: Aniu i Mamon IP: *.214.51.199.coditel.net 31.03.05, 21:37
          Aniu, pisalem do Leszka i powiedzial, ze juz swoje testety wyslal Tobie. Prosba.
          Czy tak, jak Leszek Tobie, Ty mozesz pomoc mnie i przeslac mi te tesy- najlepiej
          zeskanowane (w formie zdigitalizowanej) - Dziekuje. morma@op.pl

Mamon, do Ciebie tez prosba o ewentualne przeslanie jakichkolwiek testow do
          adres: morma@op.pl Dzieki.

3-majcie sie mocno w kwietniu
          pzdr
          • Gość: Ania2 Re: Aniu i Mamon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 12:51
            Mam już testy od Leszka ale mam mały problem, nie mam dostępu do skanera :-((((
            Postaram się popytać wsród znajomych, może ktoś ma skaner lub dostęp w pracy i
            może skorzystać. Dam znać jak idą poszukiwania, chyba że może ktoś z WAs ma
            skaner???
            • Gość: Maria ANIU!!! IP: *.consilium.eu.int 05.04.05, 17:30
              Jesli juz rozwiazesz problem skanera, bardzo przosze, przeslij testy i na moj
              adres: m.zuber@interia.pl Bede zobowiazana!
              • elf Re: ANIU!!! 06.04.05, 17:05
                Aniu ja mam skaner, mogę zeskanować, tylko też poprosze testy drogą
                elektroniczną:) elf@gazeta.pl
                Dzięki z góry!
                • Gość: marek T Re: ANIU!!! IP: *.245.81.adsl.skynet.be 06.04.05, 21:21
                  a czy ja tez mógłbym liczyć na te testy?
                  • Gość: Ania 2 znalazlam skaner :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:35
                    Skaner przypadkowo ma moja dobra koleżanka :-))) Teraz tylko musze znalezc czas
                    i ona tez zeby to zeskanowac. Obiecuje w ten albo przyszly weekend i potem
                    powysylam. Na razie.
                    • golonqa po prośbie 07.04.05, 13:04
                      czy ja też mogę się dołączyć do listy?
                      golonqa@o2.pl
                      z pozdrowieniami
                      dysgrafka
                    • alice77 Re: znalazlam skaner :-) 12.04.05, 13:14
                      bardzo prosze o te testy rowniez , bede bardzo wdzieczna...na adres gazetowy
                    • vivienne34 Re: znalazlam skaner :-) 12.04.05, 23:09
                      Ja tez poprosze na adres gazetowy. wielkie dzieki!
    • magggie1 Re: TESTY-gdzie można znaleźć przykładowe? 07.04.05, 14:33
      może się Tobie przyda ten link:
      www.libeurop.be
      jest to księgarnia europejska,która oferuje wszelkie możliwe książki z testami
      pozdrawiam
      m
      • Gość: UE Re: TESTY-gdzie można znaleźć przykładowe? IP: *.cec.eu.int 07.04.05, 15:06
        Ta ksiegarnia europejska jest super. Ja przed egzaminem sciagnelam sobie
        ksiazki, ktore okazaly sie byc bardzo przydatne. Polecam
        • leo7 Re: TESTY-gdzie można znaleźć przykładowe? 25.04.05, 20:12
          UE, ale ta ksiegarnia ma tak ogromny wybor publikacji, ze trudno z tego wybrac
          10 najwaznieszych tytulow? Czy cos moglbys polecic dla EPA/Economist?
    • laetitia111 Re: TESTY-gdzie można znaleźć przykładowe? 25.04.05, 20:02
      I ja poprosze jeszcze o wyslanie na maila gazetowego
      laetitia111@gazeta.pl
      Dziekuje bardzo:)
    • mpbc Re: TESTY-gdzie można znaleźć przykładowe? 25.04.05, 20:27
      Ja też poproszę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka