Gość: tomek b. IP: *.rene.com.pl 05.04.05, 20:00 witam wszystkich,potrzebuje informacji o itc ,moze ktos ma umowe lub dokumenty od itc które trzeba podpisac, bede wdzieczny,piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vsn Re: ___ITC___ITC___ITC 05.04.05, 20:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=115&w=20005934 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=115&w=22346104 Zapraszam do lektury! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek b. Re: ___ITC___ITC___ITC IP: *.rene.com.pl 05.04.05, 20:42 do vsn : kim jestes ze pojawiasz sie na wszystkich postach o ITC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek b. Re: ___ITC___ITC___ITC IP: *.rene.com.pl 05.04.05, 20:44 a te dwa juz widzialem,cos wiecej bym chciał Odpowiedz Link Zgłoś
vsn Re: ___ITC___ITC___ITC 05.04.05, 20:55 na pewno nie pracuje w ITC ani w zadnej innej firmi.. Jestem zwyklym, szarym czlowiekiem, ktory sie wypowiada na znany mu temat. Dwojka znajomych wyjechala i kozysta. Ja czekam wstepnie w kolejce na info od nich, ale predzej wyjade chyba samemu jak sie jakos z kims zorganizuje. Jakie masz jeszcze pytanoia? Moze bede w stanie odpowiedziec.. Pozdrawiam! ___________________ Vision vision@jsc.pl gg:8881188 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu2005 Re: ___ITC___ITC___ITC IP: *.rene.com.pl 07.04.05, 05:39 do vsn :podobno w ITC nie liczy sie wyksstałcenie,czy trzeba miec srednie? Odpowiedz Link Zgłoś
vsn Re: ___ITC___ITC___ITC 07.04.05, 10:23 nekoniecznie, wystarczy ich czyms zaskoczyc, a najlepiej niech bedzie to znajomosc angielskiego.. Ale np. nie przyjma kogos z magisterka do pakowania pieczarek, bo taki czlowiek po prostu zeriw kontrakt i bedzie szukal na wlasna reka czegos potem, a dla nich to sa straty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: ___ITC___ITC___ITC IP: *.toya.net.pl 07.04.05, 13:25 to nieprawda, ja skonczylem Uniwersytet Łódzki, mam magistra finansow i bankowosci i jade do pakowania miesa, pozdrawiam, jade z ITC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakus Re: ___ITC___ITC___ITC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 13:37 Dominik jesli mozesz to napisz jak wyglada rozmowa w krakowie. thx. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik Re: ___ITC___ITC___ITC IP: *.toya.net.pl 07.04.05, 22:52 Rakus ze mna bylo tak ze facet do mnie zadzwonil , ble ble ze zlozylem papiery itd czy jestem dalej zainteresowany. po mojej twierdzacej odpowiedzi zapytal sie czy mozemy teaz pare zdan wymienic miedzy spba po angielsku. zapytal od kiedy ucze sie angielskiego, dlaczego chce jechac do anglii, co chcialbym robic w przyszlosci naprawde proste pytania cos tam jeszcze pytal ale naprawde bardzo ogulnie a w dodatku wtedy bylem w aucie halas nie moglem sie zatrzymac i wogule. Tak wiec Rakus spoko nie musisz miec First Certificate bedzie dobrze, ja jade w przyslym tygodniu. pozdrawiam Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: ___ITC___ITC___ITC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 11:14 Czy moglby mi ktos powiedziec cos ile sie czeka, ja juz wyslalem dosc dawno moje cv i jeszcze sie do mnie nie odezwali a bardzo mi zalezy na wyjezdzie, moze ktos chce wymienic ze mna jakies ciekawe informacje, moze ktos ma wzor umowy ktora sie podpisuje przed wyjazdem to byloby super, ja mam wzor umowy ale z innej agencji posredniczacej,moja znajoma pojechala i jest zadowolona moj numer gg 8379908, moj email michal25.1979@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktak Re: ___ITC___ITC___ITC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:21 A mozesz napisac co Twoja znajoma mowila o wyjezdzie z ITC..? Odpowiedz Link Zgłoś