Dodaj do ulubionych

OCHRONIARZ W IRLANDII

IP: 212.160.138.* 26.04.05, 12:26
Kto wie ile można odłożyć pracująć w tym fachu?
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp Re: OCHRONIARZ W IRLANDII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 10:47
      HHe stary chyba lepiej spytaj ile dolozyc!
      • Gość: kiler 2 Re: OCHRONIARZ W IRLANDII IP: 212.160.138.* 27.04.05, 12:16
        No co? Słyszałem że 10 euro / godzinke. Nie można nic odłożyć?
        • Gość: security Re: OCHRONIARZ W IRLANDII IP: 217.153.24.* 28.04.05, 02:44
          tez sie wybieam bylem juz na inetrviev w warszawie firma central rcrutiment
          ale do UK do londynu
          first part pass:))))
          tam daja na start 6,35Ł before taxes
          w irlandii od 8 9 E
          w federal security w dublinie okolo 9 10
          a dalej w corku podobno 10 i wiecej
          napisz na adres gazety albo danny231@op.pl
          pozdro ze stolicy
          • Gość: Mario Re: OCHRONIARZ W IRLANDII IP: *.cable.ubr09.brad.blueyonder.co.uk 28.04.05, 13:13
            Tylko nie napisales ze max godzin tygodniowo to 45 znam takie firmy daruj sobie
            takie posty - nie byles - nie pisz - nie w....... , a jako ochroniarz jak
            chcesz duzo wyciagnac szukaj pracy za 5,6 gdzie nie ma limitu godzin pracujac
            80 tygodniowo mozna troche odlozyc
            • Gość: security Re: OCHRONIARZ W IRLANDII IP: 217.153.24.* 29.04.05, 02:35
              ok :) wierze , jak mozesz cos doradzic to daj jakies namiary
              na te firmy co nie maja limitu godzin
              5, 6 funtów to wlasnie w tej mojej co jade maja dawac
              a ochrona ma to do siebie ze jest tym rodzajem pracy w ktorej mozna te
              overtimes tluc do oporu jak nie w jedniej to w dwóch naraz firmach
              bo jest to fizycznie do wytrzymania.....sproboj 16 czy 24 godzimy pracowac na
              md donald pizza hut tesco czy na budowie.....
              ja nie wpier...... po prostu zapoznaje sie z ofertami z inetrnetowych servisów
              z praca w Uk i Ie i z relacjiami znajomyck ktorzy tam pracuja i TYle
              jak mozesz jakos pomóc innym szukajacym pracy w ochronie w UK i ie
              pomoz...:) ja i inni na pewno bedą Ci wdzieczni :))))
              za kazde slowo informacjii
              pozdrawiam :))))
              pracujesz moze w securitas w UK?
              • Gość: Mario Re: OCHRONIARZ W IRLANDII IP: *.cable.ubr09.brad.blueyonder.co.uk 29.04.05, 15:40
                ogolnie to zlezy od firmy w UK sa ich 1000-ce ale pprzed podpisaniem umowy
                musisz zapytac sie o overtiome czy maja limity czy mozna robic ile sie chce ja
                pracowalem po 80 h tygodniowo i wpadalo po 350 F wyplaty tygodniowo czyli super
                jak na dzisiejsze warunki w UK uwierz mi tutaj wiekszosc polakow pracuje za 180-
                220 F tygodniowo
                • Gość: bodyguard Re: OCHRONIARZ W IRLANDII IP: *.welnowiec.net 30.04.05, 11:30
                  To znaczy o jaką ochronę ci chodzi znaczy sie stałes na nogach po 80h
                  tygodniowo w hipermarkecie hehe, wczesniej ktos napisał ze ochrona to nie
                  cięzka fizycznie praca hehe lol sam stałem po 14 h na nogach i wierz mi nie
                  czułem nóg już po 12 h staniaa ,tu ktoś chce robic 80 h na tydzień czyli jakies
                  12 godzin na dzień albo 5 dni po 16 godzin LOLOLOLOLOLO, chyba że to chodzi o
                  siedzenie w budce parkingowej;) to mozna siedziec i 24h na dobe, albo jeździcv
                  autem w patrolach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka