Gość: Włodek IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 22:48 Poszukuje nowych nagrań /MP3/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PER Re: King Crimson IP: *.chello.pl 09.03.02, 00:16 Czesc. Powiedz o jakie utwory Ci chodzi. Jezeli masz stale lacze odsylam Cie na www.audiogalaxy.com, skad sporo kawalkow mozesz sciagnac. Jezeli nie masz stalego lacza, podaj adres mailowy, a zastanowie sie czy da sie dla Ciebie cos zrobic. Powiedz tez, ktory okres tworczosci King Crimson interesuje Cie najbardziej. Musisz wiedziec, ze King Crimson z 69 roku to zupelnie inna kapela niz ta, o tej samej nazwie w latach 80-tych, nie mowiac juz o KC wspolczesnym. Jedyne co zdaje sie to wszystko laczyc poza nazwa i ogolnym, progresywnym charakterem, to Robert Fripp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włodek Re: King Crimson IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 00:24 Chodzi o ostatni okres twórczości. Mój mail: lapulus@poczta.onet.pl Z góry dziękuję Włodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PER Re: King Crimson IP: *.chello.pl 09.03.02, 09:26 Posiadasz pliki z plyty The ContruKction of Light? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: King Crimson IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 23:33 Gość portalu: PER napisał(a): > Posiadasz pliki z plyty The ContruKction of Light? Niestety nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek Re: King Crimson IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 12:22 PER czekam na wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PER Re: King Crimson IP: *.chello.pl 12.03.02, 16:47 Przesle Ci narazie dwa pliki, ale nie od razu. Za jakies dwa, trzy tygodnie. Z tym, ze mozesz byc tego absolutnie pewien. Sa to dwa pliki zawierajace utwor The construKction of light z ich ostatniej plyty. W 2000 roku odbyli trase koncertowa promujaca ten album. Zawitali przy okazji do Polski. Jezeli Ci sie to spodoba dosle reszte plyty. Musisz czekac tak dlugo, poniewaz mam drobne problemy natury technicznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włodek Re: King Crimson IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 01:43 Gość portalu: PER napisał(a): > Przesle Ci narazie dwa pliki, ale nie od razu. Za jakies dwa, trzy tygodnie. Z > tym, ze mozesz byc tego absolutnie pewien. > Sa to dwa pliki zawierajace utwor The construKction of light z ich ostatniej > plyty. W 2000 roku odbyli trase koncertowa promujaca ten album. Zawitali przy > okazji do Polski. > Jezeli Ci sie to spodoba dosle reszte plyty. > Musisz czekac tak dlugo, poniewaz mam drobne problemy natury technicznej... > Dzięki ! Włodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włodek Re: King Crimson IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 23:40 Czy ktoś mi jeszcze pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś