gugusse 04.05.05, 16:06 mozna brac: www.gugusse.republika.pl/AvacIVV.pdf www.gugusse.republika.pl/CvacIVV.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ruda Re: Vacaty A&C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:37 działają, tylko mają ograniczoną "przeputowość" za dużo zainteresowanych na raz ;o) spróbuj jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marol11 Re: Vacaty A&C IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.05.05, 16:38 z tego co widzę, to przez limity transferu. jak ktoś juz ściąnie niech przesle dalej :-). oley11@inwind.it Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Vacaty A&C IP: 213.78.236.* 04.05.05, 20:29 jak zwykle dzieki wielkie. Znowu bedzie co robic mimo dlugiego weekendu eu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
geeloon Re: Vacaty A&C 04.05.05, 20:57 Rzeczywiście, teraz już działają. Bardzo, bardzo dziękujemy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Vacaty A&C IP: *.elpos.net / *.elpos.net 05.05.05, 09:19 Spróbuj pozmnieniać te literki IVV (to chyba powinno być wiekie i oraz dwa wielkie v), mnie się wczoraj udało po kilku próbach. Odpowiedz Link Zgłoś
jodza Re: Vacaty A&C 10.05.05, 23:16 WITAJ raz udało mi sie otrzworzyc a potem klapa:( czy istnieje szansa na maila od Ciebie, jeżeli zapisałes te dokumenty? dzięki i pozdrawiam jodza@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: Vacaty A&C IP: *.rp.pl / *.rzeczpospolita.pl 05.05.05, 11:12 dzięki piękne za tę "przesyłkę".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Vacaty A&C IP: *.bphpbk.pl 05.05.05, 11:48 w jakich godzinach ten serwer chodzi w miare normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon6229 Re: Vacaty A&C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:08 udało mi się wejść, jednak nie udało mi sie odczytac, wychodzą tylko kwadraciki i inne ciekawe znaczki. Spróbuję jeszcze w domku wieczorem, może brak w tym kompie jakiegoś programudo odczytu Odpowiedz Link Zgłoś
gugusse Do Mirek 05.05.05, 15:29 masz antispam na hotmail? bo wyslal. na priv. ale przyszlo spowrot.: Delivery to the following recipients failed. gekontok@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do gugusse Re: Do Mirek IP: *.bphpbk.pl 06.05.05, 09:10 wysłałem Ci mailika na adres gazetowy. Podałem tam inny adres. Jak mozesz to skrobnij na tamten. Odpowiedz Link Zgłoś
cath_a Re: Vacaty A&C 06.05.05, 09:49 pomimo wielu prób nie udało mi sie ich sciagnąć, czy możesz mi je przesłac na cathy_a@o2.pl, z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
betyng co za ignoranci... 08.05.05, 18:36 boszsz... to nie stronka tylko 2 pliki PDF do których odczytu potrzebny jest program (darmowy) Adobe Acrobat Reader.... najlepiej najpierw je ściągnąć na dysk i dopiero przeczytać... boszsz... lamerstwo sie szerzy... Odpowiedz Link Zgłoś