Dodaj do ulubionych

czy jest sens wysyłać? Nie cierpię już tego!

IP: 213.241.28.* 19.05.05, 15:28
Mam już tego dosyć. Wysyłam i wysyłam i zero pozytywnego odzewu. Odsyłają mi
standardowe formułki " Thank you for your interest, but...bla bla bla", albo
jeszcze lepiej "we first have to examine internal candidate". Wonderful.
Thank you very much. Po co było zakuwać do egzaminu jak i tak "internal
candidate" zostanie przyjęty. Nie wiem czy oni kogoś potrzebują czy nie.
Totalna porażka.

Obserwuj wątek
    • jan.kulczyk Re: czy jest sens wysyłać? Nie cierpię już tego! 19.05.05, 15:47
      A jaki konkurs zdawałaś i w jakiej kategorii?
      • Gość: porazka Re: czy jest sens wysyłać? Nie cierpię już tego! IP: 213.241.28.* 19.05.05, 15:52
        na Administratora. Najgorsza chyba kategoria. Tłumaczy - wiadomo - potrzebują.
        Sekretarki -też potrzebne. A Administratorzy - ni to pies ni to wydra. Nie
        wiadomo do czego i komu maja być potrzebni. Ja już mam doła.
        • Gość: adm zacznijmy od zmiany nicka IP: *.cec.eu.int 19.05.05, 16:37
          please, nie rob nam tego!!!

zobacz ile osob tylko z tego forum jest CALY CZAS sukcesywnie powoli
          zatrudnianych.....

powiedz lepiej jaki masz profil/wyksztalcenie/doswiadczenie/jezyki, moze cos
          doradzimy....
          • jan.kulczyk Re: zacznijmy od zmiany nicka 19.05.05, 16:59
            To prawda, ja sam nabieram trochę różowidztwa, kiedy to czytam, choć raczej optymizm nie jest moją zaletą.

Może podpisywałaś się tym nickiem pod listami motywacyjnym i dlatego? Nieładnie ... :)
            • Gość: rafal Re: zacznijmy od zmiany nicka IP: *.chello.pl 19.05.05, 19:40
              tzn. francuskie samochody np. CItroen C3 sa wg ciebie dobre czy nie, bo mnie
              sie bardzo ten nowy Citroenik nieduzy podoboda i podobno jest bardzo bezpieczny
              • jan.kulczyk Re: zacznijmy od zmiany nicka 19.05.05, 20:03
                Mnie się też podoba i lubię francuskie samochody, ale weź pod uwagę, że:

1) To nie to forum
                2) To tylko moja sygnaturka, w której cytuję innego usera, którego niekoniecznie darzę sympatią, zrozumieniem bądź szacunkiem, a już na pewno nie utożsamiam się z jego poglądami. Jeśli zaś chodzi o wykładnię wypowiedzi warschawiaka, to jest ona raczej negatywna.
              • Gość: anbxl Re: zacznijmy od zmiany nicka IP: *.79-136-217.adsl.skynet.be 19.05.05, 23:32
                no wlasnie chyba pomyliles forum,ale ci odpowiem-podaruj sobie,bo widzialam
                uderzenie z 10 m i cala strona wklepana-one sa chyba z kartonu:-),ja jezdze
                poraz 3 renault i ...nigdy wiecej francuza
                • Gość: Doki Re: zacznijmy od zmiany nicka IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 20.05.05, 07:48
                  Gość portalu: anbxl napisał(a):

> no wlasnie chyba pomyliles forum,ale ci odpowiem-podaruj sobie,bo widzialam
                  > uderzenie z 10 m i cala strona wklepana-one sa chyba z kartonu:-)

Ale tak wlasnie powinno byc, ze po uderzeniu auto przejmuje energie zderzenia, a
                  nie pasazerowie. Auto rzecz nabyta, kupi sie nowe. A od polamanej miednicy mozna
                  umrzec, i to szybko.
                  Dlatego Twoj post to raczej rekomendacja niz krytyka.
            • Gość: porażka? Re: zacznijmy od zmiany nicka IP: *.chello.pl 19.05.05, 21:15
              to może już się przyznam, że tak naprawdę to nie ja zdalam ten egzamin tylko
              moj chlopak, ale, ze on jest zaharowany na maksa w obecnej polskiej pracy i na
              nic nie ma czasu, więc mnie zaangazowal jako swoja sekretarko-managerkę i ja
              wysylam te glupie aplikacje. A poniewaz bardzo sie wczulam w to co robię, więc
              teraz czuję się jakbym sama była epsiaczką :)

wyksztalcenie mojego chlopaka - studia dyplomatyczne w Triescie
              doswiadczenie zawodowe - prowadzenie polskiej fili wloskiej firmy w Polsce

języki: wł, ang,fr,niem, ros

pozdrawiam wszystkich
              • jan.kulczyk Re: zacznijmy od zmiany nicka 19.05.05, 21:56
                No to w tym ujęciu twój nick już mniej trąci masochizmem. Ale za to możnaby się tu doszukiwać niskiego mniemania o osobie, którą jankesi nazywają "your significant other" <lol>
                • Gość: adm aha IP: *.68.220.253.brutele.be 19.05.05, 23:29
                  czyli nic nadzwyczajnego....
                  • Gość: adm Re: aha IP: *.68.220.253.brutele.be 19.05.05, 23:33
                    znacZY sie w stosunku do kokurencji...ale zanim te studia w Trieste to ma jakis
                    PROFIL: prawnik, prasowiec, ekonmista, socjolog, finansista, weterynarz.....czy
                    nie? bo tu konkretne profesje maja wZiecie;;;;;;;;;;COS SKONCZYL?
                    konkretnie?????
                    • jan.kulczyk Re: aha 20.05.05, 01:38
                      No napisała: "dyplomacja". Czyli coś pewnie na kształt stosunkuff między.
                      • Gość: paw_dady Re: aha IP: *.4-136-217.adsl.skynet.be 21.05.05, 02:19
                        ehm well tak czytaja epsy
                        • jan.kulczyk Re: aha 21.05.05, 03:17
                          Hehe... nadmiar obowiązków?
                          • Gość: paw_dady Re: aha IP: *.25-136-217.adsl.skynet.be 23.05.05, 01:53
                            i co mam powiedziec? cokolwiek powiem bedzie uzyte przeciw mnie. choc
                            prawdziwe ;o)
              • Gość: Doki Re: zacznijmy od zmiany nicka IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 20.05.05, 07:47
                Gość portalu: porażka? napisał(a):

> wyksztalcenie mojego chlopaka - studia dyplomatyczne w Triescie
                > doswiadczenie zawodowe - prowadzenie polskiej fili wloskiej firmy w Polsce
                >
                > języki: wł, ang,fr,niem, ros

Jezeli to prawda, to on na administratora- epsa jest overqualified. Nic
                dziwnego, ze nie wychodzi.
                A z drugiej strony: co, pociaga go ta biurokracja, czy sie wypalil i szuka
                zacisznej przystani?
          • Gość: porazka czy sukces Re: zacznijmy od zmiany nicka IP: *.chello.pl 22.05.05, 22:26
            Jestem w szoku. Przysłali zaproszenie na interview!Oczywiście to nic nie
            gwarantuje, ale i bardzo mnie zmobilizowało dodalszych działań.
            • Gość: adm magia IP: *.68.220.253.brutele.be 23.05.05, 07:27
              wiary ;-)
              • Gość: dramaciek (...) Ambition is a dream with rain-sensing wipers IP: *.broker.com.pl 25.05.05, 11:03
                znam angielski, ale nie rozumiem o co w tym chodzi. Panie Kulczyk, please
                explain. Moje sny nie maja przedniej szyby! jestem ciekaw i dzieki!
                • jan.kulczyk Re: (...) Ambition is a dream with rain-sensing w 25.05.05, 15:30
                  > znam angielski, ale nie rozumiem o co w tym chodzi. Panie Kulczyk, please
                  > explain. Moje sny nie maja przedniej szyby! jestem ciekaw i dzieki!

Gwoli ścisłości, dramaćku, chodzi o marzenia.

Patrz tu:

www.schipul.com/en/q/?443
                  i tu:

auto.howstuffworks.com/wiper4.htm
                  Now, put 2 and 2 together ;)

papa
                  • paw_dady Wiper Blades Crucial to Safe Driving ! 27.05.05, 00:26
                    saying about the rain:
                    "Dont get yourself wet girl I know you want to"
    • Gość: Ech Re: czy jest sens wysyłać? IP: *.hh.dial.de.ignite.net 25.05.05, 15:42
      Ano, formulka trafila juz do obiegu...

Dear ...,
      The Directorate-General for ... thanks you for your interest in a position at
      the European Commission.
      The European Commission essentially recruits its staff by way of general
      competitions. Any information on the subject can be found on the site
      www.europa.eu.int/epso/index.htm.
      With regard to the possibility of a limited duration contract, i.e. as a
      contract agent or a temporary agent, I have to inform you that we are not in a
      position to offer you a post. Nevertheless, we will keep your application in
      our files during 6 months¹ and will contact you if a possibility of recruitment
      corresponding to your profile arises.
      I suggest that you send your application letter and curriculum vitae to the
      following address : ec-candidatures-spontanees@cec.eu.int.The Directorate-
      General “Personnel and Administration” will retain your request in a database
      for a period of 12 months. During this time it will be available to the Human
      Resources departments of all the Commission’s Directorate-Generals and Services.
      Yours sincerely,

Bez podpisu byl ten email.
      A ja pozostawie to bez komentarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka