Gość: Magda IP: 62.89.80.* 06.06.05, 08:13 Hej Hej pytanko mam czy jak mam EURO 26 to czy potrzebny jest mi ten świstek E-111 różne czytam wypowiedzi, jak to widzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bagarmosen Re: E-111 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:18 podejrzewam ,że nie masz jeszcze 26 lat a więc wykupienie EUROKARTY(ja placilam 60 zl)z tego tytułu mialam przez rok zniżki na prom (dla mnie ważne) a więc i inne środki lokomocji, mialam zniżke na bilet miesięczny w Sztokholmie(normalny 600 sek m-cznie) w księgarniach(obłowilam się w ksiązki ,także po polsku- ksiegarnia akademicka w centrum sztokholmu) lekarz w nagłych wypadkach także ze żniżką -ale na szczęście nie korzystalam, w każdym bądż razie mnie się przydala i czulam się o wiele pewniej.Jak w tej chwili to wygląda - naprawdę nie wiem! Najlepiej postąpisz porównując te dwie oferty(E-111 wiele zachodu i nerwow),Np. w UK takie brytyjskie E-111 pobierasz na poczcie i masz z głowy w Polsce wiadomo! a tym bardziej (u dentysty) usłyszalam , przedstawiając brytyjskie E-111 ,że dla nich to za wiele zachodu aby dobijać się w NFZ o zwrot usługi.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś