jodza 08.08.05, 10:24 Hmm jest coś takiego? Gdzie najlepiej i najtaniej zaopatrzyć się w art. spożywcze w brux? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ella111 Re: supermarkety w Brux 08.08.05, 10:34 najtansze produkty "markowe": sklepy colruyt poza tym jest Delhaize, Carrefour, Cora, GB... Odpowiedz Link Zgłoś
jodza Re: supermarkety w Brux 08.08.05, 10:50 Dzieki a gdzie one sie znajdują? może jakoś w internecie zdobyc ich adresy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
repairman Re: supermarkety w Brux 08.08.05, 10:53 ... ALDI, MATCH, LIDL, a co do COLRUYT www.colruyt.be/ to nie ma wszystkich produktow najtaniej , moza sie naciac ;) Ale fakt dla mnie jest lepiej zaopatrzone np stoisko miesne , wedliny az pachna w porownaniu do np GB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polla Re: supermarkety w Brux IP: 80.91.147.* 08.08.05, 20:01 To adresy CARREFOURa ktore znalazlam a GB napewno znajdziesz gdzies w poblizu domu bo jest ich mnostwo. Delhaize City i Super GB sa czynne zwykle troche dłużej... Tzn do 20.00 :) Ale jak na Belgię to już mega długo A oto w spomniane adresy Carrefoura: Auderghem Boulevard du Souverain, 240 1160 Auderghem Berchem S.A. avenue Charles Quint, 560 1082 Berchem S.A. Evere avenue des Olympiades, 20 1140 Evere A tu pomocna stronka w szukaniu drogi: www.stib.irisnet.be/NL/39100N.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly_eurokrata Re: supermarkety w Brux IP: *.netcologne.de 09.08.05, 07:52 Jestem ciekawy, jakie beda twoje wrazenia, jak pierwszy raz ustawisz sie w Belgii w kolejce do kasy... Opisz koniecznie swoje uczucia! ;-) Miejsowych prosze o niepodpowiadanie Jodzi, co mam na mysli! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: supermarkety w Brux 09.08.05, 09:13 Ja tez jestem ciekawa co masz na mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: supermarkety w Brux IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 10:13 ja za to doskonale wiem.. jestem tu pol roku i jeszcze nie bardzo mi to wychodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
jodza Re: supermarkety w Brux 09.08.05, 11:52 czy mam się bać? czy tylko uzbroić w cierpliwość.... hmmm może każe sobie przysyłac paczki z jedzeniem z Polski? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Ja tez nie wiem o co chodzi ... IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 14:06 Ale domyslam sie ze o lokalna opieszalosc ... Musze przyznac, ze wole to, niz podejscie do zakupow w supermarkecie w Polsce: tam mialam wrazenie ze gdyby mnie jakas sila nadprzyrodzona obdarzyla jeszcze kolejnymi 3 parami rak, to i tak bym sie narazila na komentarze z kolejki, ze za wolno mi idzie to pakowanie, a ludziskom sie do domu spieszy ... Dobrze zgadlam ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ja tez nie wiem o co chodzi ... IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 14:30 a mialo byc nie wyjawiane.. :/ moj rekord to gdzies 10 minut przy dwoch osobach przede mna.. kasjerki nawet ze mna, ktora po francusku "kali chciec banana" rozmawiaja, omawiaja smak poszczegolnych rzeczy, rewelka.. jak sie czlowiek przyzwyczai (a jest trudno) jest to nawet mile.. i zdrowsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Oj, to przepraszam, ale nie wierzylam IP: *.cec.eu.int 09.08.05, 14:39 ze ta zagadka bedzie az taka prosta ... Ja to lubie, za szybko zyjecie ... W pierwszym odruchu myslalam, ze chodzi o cos bardziej wyrafinowanego typu self- kasa - tam rzeczywiscie mozna nie nadazyc pakowac, biorac pod uwage ze nie ma tej pani, ktora to skanuje ... Swoja droga - ciekawe czemu taki wynalazek nie przyjal sie w Polsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Oj, to przepraszam, ale nie wierzylam 09.08.05, 17:57 Gość portalu: Sofi napisał(a): > Swoja droga - ciekawe czemu taki wynalazek nie przyjal sie w Polsce :) wynalazek self kasa? czemu sie nie przyjal? ty piszesz o kraju w ktorym klientom foliuje sie plecaki przed wejsciem do sklepu, a ty sie dziwisz ze nie daja im samym skanowac i pakowac zakupow? Odpowiedz Link Zgłoś