Dodaj do ulubionych

Atlanco Rimec znacie?

17.08.05, 07:27
Obserwuj wątek
    • piotrandrzej Re: Atlanco Rimec znacie? 17.08.05, 07:29
      mam z nimi wyjechać do uk, czy ktoś był już z nimi?
    • Gość: BW Re: Atlanco Rimec znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:03
      Na jakie stanowisko masz jechac?? Bo sam interesuje sie ta agencja, maja niby
      certyfikat Ministerstwa. Maja jakies inne oferty niz te podane na stronce?
      Pozdrawiam
    • Gość: radnik Re: Atlanco Rimec znacie? IP: *.access.as9105.com 18.08.05, 21:33
      pracowałem dla tej firmy - agencja pośrednictwa pracy. Pytanie na jakie
      stanowisko jedziesz - jeśli nie wykwalifikowany i znasz angielski to lepiej na
      wlasna reke jesli masz znajomych w UK. jesli do konkretnego zawodu to dobrze
      jest na poczatek porobic jeden kontrakt i zobaczyc jak dalej bedzie.Ja rok
      przepracowalem z nimi.Mieszkanie zalatwiaja i przelot wiec jest ok (ale
      pamietaj ze to i tak odcinaja z Twojego urlopu platnego -oczywiscie nikt o tym
      nie mowi),najlepiej jakbys trafil pod opieke Polaka ktory sie tym zajmuje w UK
      wtedy mozna wiecej zalatwic -angole ktorzy sie opiekuja to olewka totalna.ale
      your life your choice
      • dariuszlubera Re: Atlanco Rimec znacie? 04.02.06, 14:06
        jestem wlasnie na kontrakcie watlanco w glasgow, jezeli trachicie na Mira
        opiekuna zgrupy to mozna wracac do polski wyjatkowo wredny czech, nieslowny i
        olewajacy swoja robote
    • Gość: gosc Re: Atlanco Rimec znacie? IP: *.du.simnet.is 19.08.05, 21:05
      Ja wyjechalem przez to biuro na Islandie, budowa huty aluminium. Polecam, moim
      zdanie profesjonalisci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka