Dodaj do ulubionych

zauroczylem sie....

IP: *.europarl.eu.int 23.09.05, 17:04
w jednej z forumowych kolezanek.

Widzialem ja dzis znowu i tak sobie wzdycham.
Coz, oprocz wzdychania chyba mi nic nie pozostalo....
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: zauroczylem sie.... IP: *.cec.eu.int 23.09.05, 17:08
      Octi, czy to Ty tak wypisujesz z kompa jakiego kumpla z EP?
      • Gość: adm kacik samotnych serc IP: *.cec.eu.int 23.09.05, 17:10
        polecam od 7 X w OO, ostatni stolik po lewej ;--)
        a rudy w ogole proponowal jakies roziniecie tego pomyslu...wiec smialo,
        pomozemy!!!
        • Gość: niesmialy Re: kacik samotnych serc IP: 212.190.74.* 23.09.05, 17:13
          nie bedzie mnie w OO, ale moze sie kiedys wybiore.
      • Gość: octi Re: zauroczylem sie.... IP: *.241.81.adsl.skynet.be 23.09.05, 21:17
        ja jestem w stanie dac sie zauroczyc co dzien przez inna osobe ;)
        ale tym razem to nie ja
        pozdrawiam uroczajace i zauroczynych
    • tomi_22 nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 22:29
      Ostro sie zabieraj do roboty. 90% EPSEK z PL jest na maxa juz zdesperowana
      brakiem zainteresowania ze strony gosci z "zachodu" i sypie sie z kim
      popadnie... Do baju wiec, w gore ptaki, chlopaki ;P
      • esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 22:42
        Niektóre są aż tak bardzo zdesperowane, że nawet "sypią" się z takimi kretynami
        jak ty.
        • tomi_22 Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 22:43
          Zazdrosny? Zamiast cofac bulgara co noc idz cos wyrwac, bo ci wlosy miedzy
          palcami wyrosna ;P
          • esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 22:47
            Akcent byl na "kretynami" a nie "sypią", więc jak zwykle chybiłeś.
            • tomi_22 Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 22:50
              Kretynem jestem od urodzenia, i co z tego? Garbatemu tez powiesz, ze jest
              garbaty? Kolega bez klasy... a chamem i prostakiem tez trzeba umiec byc ;P
              • esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 22:53
                Trzeba umieć być, ale też trzeba znać swe miejsce - garbaty je zna. ;)
                • tomi_22 Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 22:57
                  O kurcze, ale z ciebie Pussy Cat... jak bym cie dorwal to tez bym ci pokazal
                  gdzie twoje miejsce... tylem do mnie Kociaku!

Ps
                  A nie wiesz, ze unia daje fory niepelnosprawnym? Choroba umyslowa, czyli wg
                  Ciebie moja, jest wlasnie czyms takim.
                  • esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:10
                    Nerwy puszczają koledze z "luxa"? Co do choroby umysłowej to nie mnie sądzić bo
                    wszyscy są walnięci - jedni mniej, drudzy bardziej, wiec żyj sobie, ale zastanów
                    się choć prez chwilę zanim rzucisz w kogoś kamieniem.
                    A gdybyś mnie dorwał? Ja już dawno cie mam, ale nie jesteś godnym mnie
                    przeciwnikiem. Poszukam sobie innego, np. jakiegoś rasisty żeby wykonać limit
                    roczny i zobowiązanie wobec tej części ludzkości, która nadal przestrzega
                    jakichś zasad. ;)
                    • tomi_22 Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:15
                      Jak mi puszczaja nerwy, to tobie chyba zwieracze z...nerwoe, bo jakos nie
                      potrafisz mi ladnie i solidnie, ze sie tak brzydko wyraze "dosrac".

Popijam herbatke i nabijam sie z ciebie, zreszta nie sam... hehehe...
                      • esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:23
                        Jak zwykle uciekasz się do fizjologizmów kiedy brak ci kontrargumentów. Jeżeli
                        ta, która "sypiesz" podziela twoje zdanie to nie pozostaje nic tylko wyrazić
                        ubolewanie, że jest jeszcze ta, za której wychowanie ponosicie (przynajmniej
                        teraz) odpowiedzialność.
                        • tomi_22 Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:28
                          Ubolewanie przyjete. Ale co z tego???

Dam Ci rade. Idz spac, przemysl sobie przed spaniem co chcesz mi powiedziec i
                          wroc tu rano i mi napisz co chcesz ode mnie.

Dobranoc misku-pysku ;P
                          • esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:34
                            Wymiękasz? Ja dopiero zaczynam się dobrze bawić.;)
                            Nie muszę mówić ci, co chce powiedzieć, ponieważ ty to wiesz od dawna.
                            Ale skoro chce ci się bardzo spać ...
                            • tomi_22 Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:38
                              Nic nie wiem, jak chcesz powiedziec to powiedz, jak sie wstydzisz, to pisz na
                              priva albo cos :)

Co do zabawy - ja mam ja zawsze, tu przynajmniej ;P
                              • esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:43
                                Priva masz juz zaspamowanego i to konkretnie, więc nie bedę uczestniczył w jego
                                zapychaniu bo jestem hetero.

PS:Cieszę się, że mogę urozmaicić ci zabawę.
                                • tomi_22 Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:49
                                  Oj tam hetero... nie myslales nigdy o malutkim skoku w bok, na bi??? ;P

Ps
                                  Spoko, urozmaicaj, tyle ze jak widac skumales o co tu chodzi. Ja czekam na
                                  moich faworytow, czyli 3 krzykaczy z roznymi nikami. Wybacz, ale ja juz ide
                                  spac bo rano musze wstac. Papapa.
                                  • esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:57
                                    Nie trzech, tylko powyżej dziesięciu ( a to już spora siła), w tym jeden z
                                    dwoma. ;)- Wygląda na to, że cały ruch się zradza, co znaczy - nie tak źle z
                                    epsami jest. ;)
                                    Miłych snów życzę.
                                    Całusy (nie dla ciebie oczywiście) ;)
                                    • tomi_22 Re: nie badz niesmialy, tylko 24.09.05, 13:48
                                      Wiesz, info z BXL sa zupelnie inne. Ciekawe czemu tylu EPSOW z BXL popijalo juz
                                      piwko ze mna tu w Luxie? Co madralo? A sorry, juz wiem, sa tak samo zidiociali
                                      jak ja ;P
                                      • Gość: mczapl Piwo w Lux IP: *.dsl.scarlet.be 24.09.05, 14:30
                                        Tomi, gdybys w realu tez tak ciagle mowil o seksie i potrzebach
                                        fizjologicznych, to raczej bym piwa z toba nie pil...
                                        • Gość: tomi a ty sie nie odzywaj bo... IP: *.217.132.140.coditel.net 24.09.05, 15:48
                                          Wg niektorych jestes chyba taki sam idiota jak ja ;P

Idioci Gora!!! :)))
                                          • sil.bi Re: a ty sie nie odzywaj bo... 24.09.05, 15:53
                                            Mczapl bynajmniej idiotą nie jest, za to jak się Twoje posty poczyta, to już
                                            nie bardzo wiadomo. Ponoć w realu jesteś zupełnie inny...
                                            • tomi_22 Re: a ty sie nie odzywaj bo... 24.09.05, 16:00
                                              Sprawdz sobie maila to zrozumiesz moj idiotyzm :)
                                          • Gość: mczapl . IP: *.dsl.scarlet.be 25.09.05, 00:21
                                            TOMI - PRZEHOLOWAŁEŚ

Oczekuje przeprosin.
                                      • esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 24.09.05, 15:06
                                        Jesteś pewien, że ja nie piłem piwa z tobą? Myślę, że wielu chętnie wypije tylko
                                        po to żeby zdrążyć twój przypadek. ;)
                                        • Gość: tomi a jestem pewnien, ze... IP: *.217.132.140.coditel.net 24.09.05, 15:50
                                          Nie piles :) A co do mojego przypadku, jak widac jest ciezki jak cholera, tegie
                                          glowy medycyny psychiatrii nie dadza sobie z tym raczej rady.

A co masz ochote wypic? Super, serdecznie zapraszam, rozmowy przy piwku w
                                          fajnej knajpie to jest to :)))
                                  • lububu2 Re: nie badz niesmialy, tylko 24.09.05, 00:00
                                    tomi_22 napisał:

> czyli 3 krzykaczy z roznymi nikami.

a ja jestem krzykaczem:
                                    nr 1?
                                    nr 2?
                                    czy moze nr 3?

pewnie nr 3 bo pierwszy jestes ty.

• Gość: tito tu wymieklem - nie czytam dalej IP: *.upc.chello.be 24.09.05, 03:00
                      • tomi_22 i masz racje... 24.09.05, 13:46
                        Tylko glupek by to meczyl "do konca" ;P
      • asiunia.lux Re: nie badz niesmialy, tylko 24.09.05, 16:37
        tomi_22 napisał:

> 90% EPSEK z PL jest na maxa juz zdesperowana
        > brakiem zainteresowania ze strony gosci z "zachodu" i sypie sie z kim
        > popadnie...

Siedze i glowa krece......
        tomi - to bardzo niesmaczne co napisales wiec nie dziw sie takich, a nie innych
        reakcji. Naprawde wierzysz w to co napisales??? Nie zalamuj mnie.

BTW: Nie znam Epsek (podoba mi sie to slowo;)) zdesperowanych z jakiegokolwiek
        powodu, a juz napewno nie z tego....

A tak wogole to chyba niesmialemu chiales dodac otuchy swoim postem, a wyszlo
        na to, ze go obraziles "sypie sie z kim popadnie..."
        Eh...ide, to nie na moje nerwy takie watki.
        pzdr
        • tomi_22 do Asiunia.lux 24.09.05, 18:17
          Chyba dobrze znasz mnie i wiesz co moglem powiedziec i w jakim sensie :)

Jak bym wierzyl w to co tu napisalem to bym przez zamkniete okno wyskoczyl ;P
    • Gość: mczapl Porada IP: *.dsl.scarlet.be 24.09.05, 14:22
      Drogi niesmialy kolego, moze wyjawisz komus na priva na kim ci tak strasznie
      zalezy. Moze ten drugi wpadnie na pomysl jak Wasze drogi skrzyzowac.

Bo "jezeli kochac, to tylko we dwoch"...

• kubus_pu Re: Porada 25.09.05, 13:44
        Swieta prawda!
        Pozwalam sobie w ramach uzupelnienia i niedzielnego rozprezenia zacytowac caly
        poradnik ;)
        Pozdrowienia dla fanow Starszego Pana Michnikowskiego :)
        K.

Jeżeli kochać, to nie indywidualnie
        Jak się zakochać, to tylko we dwóch
        Czy platonicznie pragniesz jej, czy już sypialnie
        Niech w uczuciu wspiera wierny cię druh

Bo pojedynczo się z dziewczyną nie upora
        Ni dyplomata, ni mędrzec, ni wódz
        Więc ty drugiego sobie dobierz amatora
        I wespół w zespół, by rządz moc móc zmóc

I wespół w zespół, wespół w zespół
        By rządz moc móc zmóc

Bo kiedy sam w zmysłów trwasz zawierusze
        To wszystek czas ci pochłonie i zdrowie
        Lecz gdy z oddanym kolegą, to tuszę
        Że tylko w połowie - wniosek:

Jeżeli kochać, jeżeli kochać, jeżeli kochać...

Jeżeli kochać, to dlaczego nie z kolegą
        Dziewczynę wespół uwielbiać jest lżej
        Co niebezpieczne dla mężczyzny samotnego
        To z kolegą niebezpieczne jest mniej

Jeżeli kochać, to nie indywidualnie
        Jak się zakochać, to tylko we dwóch
        Czy platonicznie pragniesz jej, czy już sypialnie
        Niech w uczuciu wspiera wierny cię druh

I wespół w zespół, by rządz moc móc zmóc
        I wespół w zespół, wespół w zespół
        By rządz moc móc zmóc

A kiedy rzuci cię w szczęścia południe
        Kobieta z pięknym, bezdusznym obliczem
        Dla samotnego to cios, aż zadudni
        Dla dwóch zaś to prztyczek

• Gość: niesmialy Re: Porada IP: *.europarl.eu.int 26.09.05, 13:52
        Mili jestescie, co niektorzy przynajmniej, ale tu nie ma co radzic. To jest
        przypadek beznadziejny bo ona ma rodzine-tak mi powiedziano.
        A dzis ja znowu widzialem...
        • tomi_22 Re: Porada 26.09.05, 13:54
          Mam nadzieje, ze moich intencji nie odebrales zle ;)

Ma rodzine? No to masz problem.
          • Gość: b Re: Porada IP: *.77.144.195.ipv4.evonet.be 26.09.05, 14:04
            niesmialy, zaurocz sie kims innym - te z rodzina zlamia Ci tylko serce- wie
            ktos moze, gdzie mozna kupic bilety na "pregi" jutro ???
          • Gość: niesmialy Re: Porada IP: *.europarl.eu.int 26.09.05, 14:07
            Nieraz niezbyt ladnie sie wyrazasz, ale nie mam nic do ciebie. A ze mam problem
            to sam wiem lepiej. Ale przeciez nie wiedzialem, ze ma rodzine. Ja to chce ja
            zapomniec, ale jak to zrobic jak ja ciagle widuje? he?
            • Gość: b Re: Porada IP: *.77.144.195.ipv4.evonet.be 26.09.05, 14:10
              zauroczyc sie, zupelnie przez przypadek, po raz kolejny, kims innym
            • tomi_22 Re: Porada 26.09.05, 14:12
              Dowiedz sie czegos wiecej, moze z ta rodzina to nie dokonca wiesz... Ludzie sie
              rozwodza tez.
              • Gość: niesmialy Re: Porada IP: *.europarl.eu.int 26.09.05, 14:22
                nie, nie, ja chce sie tylko oduroczyc, bo tak bedzie lepiej dla mnie.
                A ty to ja chyba znasz.
                • tomi_22 Re: Porada 26.09.05, 14:24
                  Wszystkie co maja rodziny i ja je znam (BXL i LUX) sa szczesliwe... to zla
                  wiadomosc.

Wiesz, zastosuj klina. Pomaga.
                  • Gość: niesmialy Re: Porada IP: 212.190.74.* 26.09.05, 14:27
                    no wlasnie, wiec dam se juz spokoj.
                  • Gość: . Re: Porada IP: *.cec.eu.int 26.09.05, 14:32
                    Wszystkie co maja rodziny i ja je znam (BXL i LUX) sa szczesliwe... to zla
                    wiadomosc.

>>> Oj tomi - naiwny jestes. A co ma piernik do wiatraka ? Czy faceci tez
                    szukaja duchowych uniesien, wyrywajac laski na imprezach ? Nie krec gosciem, on
                    pewnie juz ma kolo 30. i przedszkole w tym zakresie skonczyl.

• tomi_22 Re: Porada 26.09.05, 14:34
                      o co ci chodzi?
            • Gość: ciocia dobra rada do niesmialego IP: *.cec.eu.int 26.09.05, 14:16
              Ty, Niesmialy, a moze ona nieszczesliwa w tej rodzinie jest? Jesli tak to moze
              ja pocieszysz, a jesli szczesliwa, to ... szkoda czasu. Malo fajnych pan? Tak z
              zewnatrz to moze jest i fajna, a czy zamieniles z nia chociaz jedno slowo? Moze
              spleni, a moze pluje, a moze smieje sie jak kon. Kto wie, zawsze mozna cos
              znalezc takiego na "nie".
              • Gość: niesmialy Re: do niesmialego IP: *.europarl.eu.int 26.09.05, 14:35
                Nigdy z nia nie rozmawialem, bo nie mialem okazji, a jak mialem to sie
                wstydzilem. Ale siedzielismy raz przy jednym stole i nie widzialem zeby plula,
                ani nie slyszalem zeby seplenila.
                Dla mnie to na "nie" to ta rodzina...
    • Gość: niesmialy Re: zauroczylem sie.... IP: 212.190.74.* 13.10.05, 09:31
      Znowu dzis ja widzialem...Ah...

I niech ktos mi tu pisze, ze nie ma ladnych dziewczyn!
      • tomi_22 PROWOKATOR 13.10.05, 09:57
        • Gość: niesmialy Re: PROWOKATOR IP: 212.190.74.* 13.10.05, 10:54
          co sie tak rzucasz? Poza toba, nie wolno tu nikomu pisac czy jak?
          • tomi_22 juz ci odpowiadam... 13.10.05, 10:57
            Oto cytat z twojego postu:

"I niech ktos mi tu pisze, ze nie ma ladnych dziewczyn!"

Powiedz mi, ze nie masz na mysli sprowokowania postow na temat plci "pieknej" z
            PL??? No ja sie moge mylic, ale chyba nie. Jak sie myle to czapka z glowy dla
            ciebie.

A tak, BTW - to jak bys nie zauwazyl, to ja Cie wspieralem w staraniu sie
            o "niewiaste".
            • Gość: niesmialy Re: juz ci odpowiadam... IP: 212.190.74.* 13.10.05, 11:38
              Ty mnie wspierac nie musisz bo i tak nic nie zdzialasz, ja zreszta tez nie.
              A dlaczego napisalem:
              "I niech ktos mi tu pisze, ze nie ma ladnych dziewczyn!"?
              Bo mi sie przypomniala dyskusja chyba nawet twoja z tulipanem czy jakims innym
              kwiatkiem, jak sie nabijaliscie z Polek, ze taki wszystkie paszkwile. Bzdura.

• tomi_22 Re: juz ci odpowiadam... 13.10.05, 11:58
                Ja sie z Polek nie nabijam, ja mam swoje zdanie i zachowam je dla siebie.

Zreszta, ja nie zwracam uwagi - juz - na inne kobiety i na ich urode. Ja patrze
                czy ktos "fajnie gada" czy nie... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka