Gość: niesmialy IP: *.europarl.eu.int 23.09.05, 17:04 w jednej z forumowych kolezanek. Widzialem ja dzis znowu i tak sobie wzdycham. Coz, oprocz wzdychania chyba mi nic nie pozostalo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: zauroczylem sie.... IP: *.cec.eu.int 23.09.05, 17:08 Octi, czy to Ty tak wypisujesz z kompa jakiego kumpla z EP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm kacik samotnych serc IP: *.cec.eu.int 23.09.05, 17:10 polecam od 7 X w OO, ostatni stolik po lewej ;--) a rudy w ogole proponowal jakies roziniecie tego pomyslu...wiec smialo, pomozemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: kacik samotnych serc IP: 212.190.74.* 23.09.05, 17:13 nie bedzie mnie w OO, ale moze sie kiedys wybiore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: octi Re: zauroczylem sie.... IP: *.241.81.adsl.skynet.be 23.09.05, 21:17 ja jestem w stanie dac sie zauroczyc co dzien przez inna osobe ;) ale tym razem to nie ja pozdrawiam uroczajace i zauroczynych Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 22:29 Ostro sie zabieraj do roboty. 90% EPSEK z PL jest na maxa juz zdesperowana brakiem zainteresowania ze strony gosci z "zachodu" i sypie sie z kim popadnie... Do baju wiec, w gore ptaki, chlopaki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 22:42 Niektóre są aż tak bardzo zdesperowane, że nawet "sypią" się z takimi kretynami jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 22:43 Zazdrosny? Zamiast cofac bulgara co noc idz cos wyrwac, bo ci wlosy miedzy palcami wyrosna ;P Odpowiedz Link Zgłoś
esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 22:47 Akcent byl na "kretynami" a nie "sypią", więc jak zwykle chybiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 22:50 Kretynem jestem od urodzenia, i co z tego? Garbatemu tez powiesz, ze jest garbaty? Kolega bez klasy... a chamem i prostakiem tez trzeba umiec byc ;P Odpowiedz Link Zgłoś
esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 22:53 Trzeba umieć być, ale też trzeba znać swe miejsce - garbaty je zna. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 22:57 O kurcze, ale z ciebie Pussy Cat... jak bym cie dorwal to tez bym ci pokazal gdzie twoje miejsce... tylem do mnie Kociaku! Ps A nie wiesz, ze unia daje fory niepelnosprawnym? Choroba umyslowa, czyli wg Ciebie moja, jest wlasnie czyms takim. Odpowiedz Link Zgłoś
esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:10 Nerwy puszczają koledze z "luxa"? Co do choroby umysłowej to nie mnie sądzić bo wszyscy są walnięci - jedni mniej, drudzy bardziej, wiec żyj sobie, ale zastanów się choć prez chwilę zanim rzucisz w kogoś kamieniem. A gdybyś mnie dorwał? Ja już dawno cie mam, ale nie jesteś godnym mnie przeciwnikiem. Poszukam sobie innego, np. jakiegoś rasisty żeby wykonać limit roczny i zobowiązanie wobec tej części ludzkości, która nadal przestrzega jakichś zasad. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:15 Jak mi puszczaja nerwy, to tobie chyba zwieracze z...nerwoe, bo jakos nie potrafisz mi ladnie i solidnie, ze sie tak brzydko wyraze "dosrac". Popijam herbatke i nabijam sie z ciebie, zreszta nie sam... hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:23 Jak zwykle uciekasz się do fizjologizmów kiedy brak ci kontrargumentów. Jeżeli ta, która "sypiesz" podziela twoje zdanie to nie pozostaje nic tylko wyrazić ubolewanie, że jest jeszcze ta, za której wychowanie ponosicie (przynajmniej teraz) odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:28 Ubolewanie przyjete. Ale co z tego??? Dam Ci rade. Idz spac, przemysl sobie przed spaniem co chcesz mi powiedziec i wroc tu rano i mi napisz co chcesz ode mnie. Dobranoc misku-pysku ;P Odpowiedz Link Zgłoś
esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:34 Wymiękasz? Ja dopiero zaczynam się dobrze bawić.;) Nie muszę mówić ci, co chce powiedzieć, ponieważ ty to wiesz od dawna. Ale skoro chce ci się bardzo spać ... Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:38 Nic nie wiem, jak chcesz powiedziec to powiedz, jak sie wstydzisz, to pisz na priva albo cos :) Co do zabawy - ja mam ja zawsze, tu przynajmniej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:43 Priva masz juz zaspamowanego i to konkretnie, więc nie bedę uczestniczył w jego zapychaniu bo jestem hetero. PS:Cieszę się, że mogę urozmaicić ci zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:49 Oj tam hetero... nie myslales nigdy o malutkim skoku w bok, na bi??? ;P Ps Spoko, urozmaicaj, tyle ze jak widac skumales o co tu chodzi. Ja czekam na moich faworytow, czyli 3 krzykaczy z roznymi nikami. Wybacz, ale ja juz ide spac bo rano musze wstac. Papapa. Odpowiedz Link Zgłoś
esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 23.09.05, 23:57 Nie trzech, tylko powyżej dziesięciu ( a to już spora siła), w tym jeden z dwoma. ;)- Wygląda na to, że cały ruch się zradza, co znaczy - nie tak źle z epsami jest. ;) Miłych snów życzę. Całusy (nie dla ciebie oczywiście) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: nie badz niesmialy, tylko 24.09.05, 13:48 Wiesz, info z BXL sa zupelnie inne. Ciekawe czemu tylu EPSOW z BXL popijalo juz piwko ze mna tu w Luxie? Co madralo? A sorry, juz wiem, sa tak samo zidiociali jak ja ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Piwo w Lux IP: *.dsl.scarlet.be 24.09.05, 14:30 Tomi, gdybys w realu tez tak ciagle mowil o seksie i potrzebach fizjologicznych, to raczej bym piwa z toba nie pil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi a ty sie nie odzywaj bo... IP: *.217.132.140.coditel.net 24.09.05, 15:48 Wg niektorych jestes chyba taki sam idiota jak ja ;P Idioci Gora!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: a ty sie nie odzywaj bo... 24.09.05, 15:53 Mczapl bynajmniej idiotą nie jest, za to jak się Twoje posty poczyta, to już nie bardzo wiadomo. Ponoć w realu jesteś zupełnie inny... Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: a ty sie nie odzywaj bo... 24.09.05, 16:00 Sprawdz sobie maila to zrozumiesz moj idiotyzm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl . IP: *.dsl.scarlet.be 25.09.05, 00:21 TOMI - PRZEHOLOWAŁEŚ Oczekuje przeprosin. Odpowiedz Link Zgłoś
esdejot Re: nie badz niesmialy, tylko 24.09.05, 15:06 Jesteś pewien, że ja nie piłem piwa z tobą? Myślę, że wielu chętnie wypije tylko po to żeby zdrążyć twój przypadek. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi a jestem pewnien, ze... IP: *.217.132.140.coditel.net 24.09.05, 15:50 Nie piles :) A co do mojego przypadku, jak widac jest ciezki jak cholera, tegie glowy medycyny psychiatrii nie dadza sobie z tym raczej rady. A co masz ochote wypic? Super, serdecznie zapraszam, rozmowy przy piwku w fajnej knajpie to jest to :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lububu2 Re: nie badz niesmialy, tylko 24.09.05, 00:00 tomi_22 napisał: > czyli 3 krzykaczy z roznymi nikami. a ja jestem krzykaczem: nr 1? nr 2? czy moze nr 3? pewnie nr 3 bo pierwszy jestes ty. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: nie badz niesmialy, tylko 24.09.05, 16:37 tomi_22 napisał: > 90% EPSEK z PL jest na maxa juz zdesperowana > brakiem zainteresowania ze strony gosci z "zachodu" i sypie sie z kim > popadnie... Siedze i glowa krece...... tomi - to bardzo niesmaczne co napisales wiec nie dziw sie takich, a nie innych reakcji. Naprawde wierzysz w to co napisales??? Nie zalamuj mnie. BTW: Nie znam Epsek (podoba mi sie to slowo;)) zdesperowanych z jakiegokolwiek powodu, a juz napewno nie z tego.... A tak wogole to chyba niesmialemu chiales dodac otuchy swoim postem, a wyszlo na to, ze go obraziles "sypie sie z kim popadnie..." Eh...ide, to nie na moje nerwy takie watki. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 do Asiunia.lux 24.09.05, 18:17 Chyba dobrze znasz mnie i wiesz co moglem powiedziec i w jakim sensie :) Jak bym wierzyl w to co tu napisalem to bym przez zamkniete okno wyskoczyl ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Porada IP: *.dsl.scarlet.be 24.09.05, 14:22 Drogi niesmialy kolego, moze wyjawisz komus na priva na kim ci tak strasznie zalezy. Moze ten drugi wpadnie na pomysl jak Wasze drogi skrzyzowac. Bo "jezeli kochac, to tylko we dwoch"... Odpowiedz Link Zgłoś
kubus_pu Re: Porada 25.09.05, 13:44 Swieta prawda! Pozwalam sobie w ramach uzupelnienia i niedzielnego rozprezenia zacytowac caly poradnik ;) Pozdrowienia dla fanow Starszego Pana Michnikowskiego :) K. *** Jeżeli kochać, to nie indywidualnie Jak się zakochać, to tylko we dwóch Czy platonicznie pragniesz jej, czy już sypialnie Niech w uczuciu wspiera wierny cię druh Bo pojedynczo się z dziewczyną nie upora Ni dyplomata, ni mędrzec, ni wódz Więc ty drugiego sobie dobierz amatora I wespół w zespół, by rządz moc móc zmóc I wespół w zespół, wespół w zespół By rządz moc móc zmóc Bo kiedy sam w zmysłów trwasz zawierusze To wszystek czas ci pochłonie i zdrowie Lecz gdy z oddanym kolegą, to tuszę Że tylko w połowie - wniosek: Jeżeli kochać, jeżeli kochać, jeżeli kochać... Jeżeli kochać, to dlaczego nie z kolegą Dziewczynę wespół uwielbiać jest lżej Co niebezpieczne dla mężczyzny samotnego To z kolegą niebezpieczne jest mniej Jeżeli kochać, jeżeli kochać, jeżeli kochać... Jeżeli kochać, to nie indywidualnie Jak się zakochać, to tylko we dwóch Czy platonicznie pragniesz jej, czy już sypialnie Niech w uczuciu wspiera wierny cię druh I wespół w zespół, by rządz moc móc zmóc I wespół w zespół, wespół w zespół By rządz moc móc zmóc A kiedy rzuci cię w szczęścia południe Kobieta z pięknym, bezdusznym obliczem Dla samotnego to cios, aż zadudni Dla dwóch zaś to prztyczek Jeżeli kochać, jeżeli kochać, jeżeli kochać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: Porada IP: *.europarl.eu.int 26.09.05, 13:52 Mili jestescie, co niektorzy przynajmniej, ale tu nie ma co radzic. To jest przypadek beznadziejny bo ona ma rodzine-tak mi powiedziano. A dzis ja znowu widzialem... Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Porada 26.09.05, 13:54 Mam nadzieje, ze moich intencji nie odebrales zle ;) Ma rodzine? No to masz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Porada IP: *.77.144.195.ipv4.evonet.be 26.09.05, 14:04 niesmialy, zaurocz sie kims innym - te z rodzina zlamia Ci tylko serce- wie ktos moze, gdzie mozna kupic bilety na "pregi" jutro ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: Porada IP: *.europarl.eu.int 26.09.05, 14:07 Nieraz niezbyt ladnie sie wyrazasz, ale nie mam nic do ciebie. A ze mam problem to sam wiem lepiej. Ale przeciez nie wiedzialem, ze ma rodzine. Ja to chce ja zapomniec, ale jak to zrobic jak ja ciagle widuje? he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Porada IP: *.77.144.195.ipv4.evonet.be 26.09.05, 14:10 zauroczyc sie, zupelnie przez przypadek, po raz kolejny, kims innym Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Porada 26.09.05, 14:12 Dowiedz sie czegos wiecej, moze z ta rodzina to nie dokonca wiesz... Ludzie sie rozwodza tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: Porada IP: *.europarl.eu.int 26.09.05, 14:22 nie, nie, ja chce sie tylko oduroczyc, bo tak bedzie lepiej dla mnie. A ty to ja chyba znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Porada 26.09.05, 14:24 Wszystkie co maja rodziny i ja je znam (BXL i LUX) sa szczesliwe... to zla wiadomosc. Wiesz, zastosuj klina. Pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: Porada IP: 212.190.74.* 26.09.05, 14:27 no wlasnie, wiec dam se juz spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Porada IP: *.cec.eu.int 26.09.05, 14:32 Wszystkie co maja rodziny i ja je znam (BXL i LUX) sa szczesliwe... to zla wiadomosc. >>> Oj tomi - naiwny jestes. A co ma piernik do wiatraka ? Czy faceci tez szukaja duchowych uniesien, wyrywajac laski na imprezach ? Nie krec gosciem, on pewnie juz ma kolo 30. i przedszkole w tym zakresie skonczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia dobra rada do niesmialego IP: *.cec.eu.int 26.09.05, 14:16 Ty, Niesmialy, a moze ona nieszczesliwa w tej rodzinie jest? Jesli tak to moze ja pocieszysz, a jesli szczesliwa, to ... szkoda czasu. Malo fajnych pan? Tak z zewnatrz to moze jest i fajna, a czy zamieniles z nia chociaz jedno slowo? Moze spleni, a moze pluje, a moze smieje sie jak kon. Kto wie, zawsze mozna cos znalezc takiego na "nie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: do niesmialego IP: *.europarl.eu.int 26.09.05, 14:35 Nigdy z nia nie rozmawialem, bo nie mialem okazji, a jak mialem to sie wstydzilem. Ale siedzielismy raz przy jednym stole i nie widzialem zeby plula, ani nie slyszalem zeby seplenila. Dla mnie to na "nie" to ta rodzina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: zauroczylem sie.... IP: 212.190.74.* 13.10.05, 09:31 Znowu dzis ja widzialem...Ah... I niech ktos mi tu pisze, ze nie ma ladnych dziewczyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: PROWOKATOR IP: 212.190.74.* 13.10.05, 10:54 co sie tak rzucasz? Poza toba, nie wolno tu nikomu pisac czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 juz ci odpowiadam... 13.10.05, 10:57 Oto cytat z twojego postu: "I niech ktos mi tu pisze, ze nie ma ladnych dziewczyn!" Powiedz mi, ze nie masz na mysli sprowokowania postow na temat plci "pieknej" z PL??? No ja sie moge mylic, ale chyba nie. Jak sie myle to czapka z glowy dla ciebie. A tak, BTW - to jak bys nie zauwazyl, to ja Cie wspieralem w staraniu sie o "niewiaste". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: juz ci odpowiadam... IP: 212.190.74.* 13.10.05, 11:38 Ty mnie wspierac nie musisz bo i tak nic nie zdzialasz, ja zreszta tez nie. A dlaczego napisalem: "I niech ktos mi tu pisze, ze nie ma ladnych dziewczyn!"? Bo mi sie przypomniala dyskusja chyba nawet twoja z tulipanem czy jakims innym kwiatkiem, jak sie nabijaliscie z Polek, ze taki wszystkie paszkwile. Bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: juz ci odpowiadam... 13.10.05, 11:58 Ja sie z Polek nie nabijam, ja mam swoje zdanie i zachowam je dla siebie. Zreszta, ja nie zwracam uwagi - juz - na inne kobiety i na ich urode. Ja patrze czy ktos "fajnie gada" czy nie... :) Odpowiedz Link Zgłoś