Dodaj do ulubionych

Hotel na trasie Bruksela-Wrocław

IP: 85.28.64.* 03.11.05, 20:55
Czy ktoś zna jakiś hotel godny polecenia w okolicach przejscia granicznego w
Zgorzelcu?Może być po niemieckiej lub polskiej stronie.Interesują mnie w
miare rozsądne ceny, czy trzeba rezerwowac wcześniej nocleg czy można
przyjechać i liczyć na wolne miejsca?pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • polla Re: Hotel na trasie Bruksela-Wrocław 03.11.05, 22:09
      No ja nie wiem, ale do Wroclawia jedzie sie przeciez 10 - 11 godzin wiec moze
      dasz rade??
      • Gość: anwi Re: Hotel na trasie Bruksela-Wrocław IP: 83.222.37.* 04.11.05, 00:25
        "To jest bardzo dobra rada"... :-))) - że zacytuję z kanonu polskiej
        kinematografii.

A tak serio - kiedyś już taki wątek się pojawił. Wprawdzie nie rozwinął się
        zbytnio, ale ktoś podał adres: www.pod-orlem.com.pl/htm/ramka.htm.
        Znajoma też gdzieś nocowała w okolicy, ale nie wiem dokładnie gdzie. Zapytam i
        ewentualnie poinformuję ;-)
        • Gość: anwi Re: Hotel na trasie Bruksela-Wrocław IP: 83.222.37.* 04.11.05, 00:35
          A, przypomniałam sobie - znajoma nocowała w klasztorze St. Marienthal w Ostritz,
          niedaleko Zgorzelca (jakieś 20 km na południe).
      • Gość: Grześ Re: Hotel na trasie Bruksela-Wrocław IP: 85.28.64.* 04.11.05, 08:07
        podałem trase Bruksela - Wrocław , ale jade dalej okolice Tarnowa a nocleg chce
        właśnie gdzieś prz granicy.
        • Gość: podróżnik Re: Hotel na trasie Bruksela-Wrocław IP: *.consilium.eu.int 04.11.05, 10:10
          W okolicach Zwickau jest niedaleko autostrady hotel Etap (sieć Accor), który
          oferuje akceptowalną jakość, w tym jak zwykle w niemieckich hotelach bardzo
          dobre śniadanie, za bardzo rozsądne pieniądze tj. 37 euro za dwie osoby ze
          śniadaniem. Rezerwację możesz zrobić na ich stronie internetowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka