kredkam 15.11.05, 10:31 witam, czy tez macie problem z ustaleniem terminu testu w Warszawie, chodzi o drugą grupę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elle666 Re: epso porta grupa II 15.11.05, 10:46 ja juz nic nie rozumiem, zapisalam sie na testy w zeszlym tyg. a teraz czytam, ze dla mojej grupy rejestracja zaczyna sie od piatku. czyli ze poprzednia rejestracja jest niewazna? Odpowiedz Link Zgłoś
kredkam Re: epso porta grupa II 15.11.05, 10:51 nie mam pojęcia, ja dostałam informacje, że od 15 czyli od dzisiaj moge sie rejestrować, o 8 rano był dostępny termin 13 grudnia ale w momencie podawania adresu mailowego wyskoczył błąd. Teraz nie ma juz żadnego wolnego terminu, nie wiem co sie im tam znowu dzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kttosia Re: epso porta grupa II 15.11.05, 10:56 ja tez nic nie rozumiem. zapisałam sie (chyba) na testy w zeszłym tygodniu, otrzymałam nawet jakis tam długaśny numer, ale nie dostałam maila z potwierdzeniem. moje maile z pytaniami do thomson pozostają bez odpowiedzi. dzis próbowałam sie zarejstrować/zmienić datę i pojawił sie komunikat "the eligibility id entered has already been used". Nic juz nie rozumiem z tego bałaganu. Mam nadzieję że oni tam pracują dłużej niż ja i jak zadzwonię po pracy to kttos tam odbierze. Odpowiedz Link Zgłoś
bamaza42 Re: epso porta grupa II 15.11.05, 10:52 Z tego, co ja widze, to w warszawie dla gr II nie ma ani jednego terminu - od listopada do lutego....chyba, ze nie umiem, myle sie, itd...ale tak mi pokazalo...w Lux sa terminy, w Bxl - do wyboru do koloru, a w warszawie zero- null...czy to mozliwe?... Odpowiedz Link Zgłoś
kredkam Re: epso porta grupa II 15.11.05, 10:56 hm, kurcze do Brukseli nie będe jechac na test, za daleko i za duże koszty, mam nadzieje, ze to tylko znowu jakies błędy w systemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: epso porta grupa II IP: *.cec.eu.int 15.11.05, 11:12 dzwoncie do thomsona i proscie o przyslanie potwierdzenia rejestracji z zeszlego tygodnia, sprawdzilam to i dziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: epso porta grupa II IP: *.media4.pl 15.11.05, 11:23 Czesc a masz moze numer do tej firmy, bo te z strony epso znikly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: epso porta grupa II IP: *.241.81.adsl.skynet.be 15.11.05, 11:27 Ja wlasnie po wielominutowym oczekiwaniu dodzwonilam sie do call center ktory obsluguje thomsona i mily agent wlasciwie wcale nie potrafil mi pomoc i skonczylo sie ze mam napisac maila-co juz dzis wczesniej zrobilam i ciagle bez odpowiedzi.A wiec dalej patience Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: epso porta grupa II IP: *.cec.eu.int 15.11.05, 11:39 +31320239547-EN +31320239548-FR trzeba podac confirmation nr i dane i domagac sie maila Odpowiedz Link Zgłoś