Dodaj do ulubionych

ANTENA SATELITARNA - PROBLEM

IP: *.dsl-static.scarlet.be 21.11.05, 16:32
KUPILAM ANTENE SATELITARNA - METRONIC W BELGII - NIESTETY NIE MOZEMY JEJ
USTAWIC- WSZYSTKO JEST JUZ PODLACZONE - MOZE KOGOS ZNACIE I POLECICIE -
DZIEKI
Obserwuj wątek
    • Gość: MISKA Re: ANTENA SATELITARNA - PROBLEM IP: *.dsl-static.scarlet.be 21.11.05, 16:34
      MIESZKAM W BRUKSELI - ZAPOMNIALAM napisac
    • Gość: mczapl Re: ANTENA SATELITARNA - PROBLEM IP: .1P3D* / 212.190.72.* 21.11.05, 16:36
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=29290373&a=29300936
      • Gość: adm Re: ANTENA SATELITARNA - PROBLEM IP: *.cec.eu.int 21.11.05, 16:37
        dzieki
    • Gość: MISKA Re: ANTENA SATELITARNA - PROBLEM IP: *.dsl-static.scarlet.be 21.11.05, 16:46
      DZIEKI ZA SZYBKA ODPOWIEDZ
      • Gość: anbxl Re: ANTENA SATELITARNA - PROBLEM IP: *.243.81.adsl.skynet.be 21.11.05, 19:12
        Ale jest jedno ale-ja od wielu lat mialam satelite teraz tez mam ladny talez na
        balkonie ale nie mozemy w zaden sposob zlapac kanalow gdyz mieszkamy w bloku po
        odwrotnej stronie jak satelita i promienie nie przechodza przez blok.Jedyne
        wyjscie to ustawic talez u sasiadow a u nas specjalny ontvanger i dekoder,ale
        jak na razie wszyscy z bloku dziwia sie ze u nikogo nie chodzi tylko u nas-co
        oczywiscie nie jest prawda
        • Gość: zona Re: ANTENA SATELITARNA - PROBLEM IP: *.upc.chello.be 21.11.05, 21:29
          a co za problem przeciagnac kabel i zamontowac na dachu...:) ?
        • Gość: .. taleRZ; RZ; RZ' RZ IP: *.243.81.adsl.skynet.be 21.11.05, 22:04
          ontvanger = ODBIORNIK

Ja wiem ze 15 lat robi swoje, ale to forum jest pisane po polsku ...

A tak apropos kabla - jaki masz kolor wlosow ?
          • Gość: anbxl Re: taleRZ; RZ; RZ' RZ IP: *.240.81.adsl.skynet.be 21.11.05, 22:23
            Ajest problem z przeciagnieciem kabla z pierwszego pietra na dach,bo jest tylko
            12 pieter
            nie jestem szpecem od elektroniki i tak masz racje 15 lat robi swoje i jak na
            codzien nie pisze sie po polsku,a do tego jak sie spieszy-szybko stuka w
            klawisze(ktore czasem zjadaja litery) i w tym czasie robi 10 rzeczy naraz to i
            tak jest........ALE TO CHYBA NIE O TO CHODZILO W TEMACIE tylko o satelite
            Dziekuje za uwagi,na przyszlosc bede uwazala,a blondynka napewno nie jestem,ale
            to pewnie tylko ty i kilku ci podobnych oceniasz intelo po kolorze wlosow
            • pan.boczek Re: taleRZ; RZ; RZ' RZ 22.11.05, 13:52
              > ...jak na codzien nie pisze sie po polsku...

jak to na codzien sie nie piszesz po polsku. ja widze, ze na tym forum udzielasz
              sie przynajmniej kilka razy dziennie. piszesz po polsku znacznie wiecej niz
              niejedno z nas :-)
    • Gość: KTOS Re: ANTENA SATELITARNA IP: *.dsl-static.scarlet.be 22.11.05, 10:38
      TO JUZ NAPRAWDE ALBO SZPAN ALBO NIEDOUCZENIE - 15 LAT !!!- I TAKIE BRAKI-
      JA JESTEM JUZ TUTAJ OD PONAD 20 LAT I NIE MOGE ZROZUMIEC JAK MOZNA ZAPOMNIEC
      ORTOGRAFI - ZNAM WIELU LUDZI KTORZY TUTAJ SA URODZENI I SWIETNIE PISZA PO
      POLSKU-A ZNAM TEZ TAKICH KTORZY NIGDY NIE BYLI W POLSCE - TAK WIEC WSTYD -
      I TYLE
      • Gość: ADA Re: ANTENA SATELITARNA IP: *.cec.eu.int 22.11.05, 10:55
        Jak tu znowu zacznie sie plytka dyskusja o poprawnej polszczyznie to ja
        chrzanie i ide na kawe.

Ludzie dajcie siana.
        Kazdy stuka jak potrafi. A jak sie komus nie podoba to nie czytac. Chwala tym
        co pisza zawsze poprawnie. Nie kazdy ma na to czas.
      • Gość: korekta przyganial kociol garnkowi;-) IP: *.cec.eu.int 22.11.05, 10:57
        nie "sa urodzeni" tylko "urodzili sie";-)
        ale przeciez nie o to chodzi na tym forum...
        pozdrawiam;-)
      • hirondelle5 ortografia 22.11.05, 10:57
        ciekawe, tak ostro pouczasz innych, a sam robisz bledy: czas powtorzyc, drogi
        kolego, odmiane przez przypadki, szczegolnie z takimi "trudnymi" koncowkami
        jak -ii i -ji. Czy to wstyd - ocen juz sam.
      • Gość: mczapl prosba IP: .1P3D* / 212.190.72.* 22.11.05, 11:02
        Pliz pisz malymi literami.

To tak a propos netykiety, zgodnie z ktora pisanie duzymi literami oznacza, iz
        krzyczy sie na rozmowce...
      • Gość: Jesli juz Re: ANTENA SATELITARNA IP: .1P3D* / 212.190.72.* 22.11.05, 11:02
        ...to zapomina sie ortografii a nie ortografi.
        Przyganiał kocioł garnkowi ...
      • Gość: anbxl Re: do ktos IP: *.241.81.adsl.skynet.be 22.11.05, 11:06
        Krytykuj siebie sama,temat byl inny,a nie moja osoba.Akurat w tym przypadku to
        nie sa braki tylko klawisze-piszac szybko zjadaja litery,ale pewnie ty bedziesz
        miala ine wytlumaczenie,a wiec daj sobie spokoj i zajmij sie tematem a ne moja
        osoba,zycze miego dnia
        • Gość: :) Re: do an IP: *.cec.eu.int 22.11.05, 12:44
          "... klawisze-piszac szybko zjadaja litery"

He, he: "Idac do szkoly, przejechal mnie tramwaj" :)
        • Gość: literowka Re: do an IP: .1P3D* / 212.190.72.* 22.11.05, 13:46

> w tym przypadku to nie sa braki tylko klawisze-piszac szybko zjadaja litery
          Po co pisac szybko, lepiej pisac z sensem
          • Gość: anbxl Re: do ::) IP: *.243.81.adsl.skynet.be 22.11.05, 21:23
            wcale nie zamierzam ponownie tlumaczyc sie i mam gdzies to co piszesz a wiec
            daj sobie spokoj z wszelka krytyka i lepiej pisz na temat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka