Dodaj do ulubionych

POTWORNIE NUDZE SIE W PRACY JAKO C, JAK WYTRZYMA

IP: *.cec.eu.int 04.01.06, 14:54
C TO DLUZEJ, BO JUZ NIE DAJE RADY:(
Obserwuj wątek
    • jakubsky Re: POTWORNIE NUDZE SIE W PRACY JAKO C, JAK WYTRZ 04.01.06, 15:24
      1. nie ty pierwsza i nie ostatnia
      2. rozwijaj zaintersowania - np. powownaj historie Ikei w .pl, .de, .uk. ,.fr i .be
      3. badz soba - pij pepsi
      4. sprawdz twoj plan podrozy do domu
      5. postaraj sie dowiedziec, gdzie sa najtanszejsze olowki
      6. nie pisz glupich postow

• Gość: Kalina Re: POTWORNIE NUDZE SIE W PRACY JAKO C, JAK WYTRZ IP: *.cec.eu.int 04.01.06, 15:44
        Ojej nie panikuj. 9tego juz wszyscy wroca z wakacjii i bedzie wesolo i z kim
        pogadac.
        U nas tez troche smutno w tym tygodniu i to wsystkim od a do c.
    • ja_texas Re: POTWORNIE NUDZE SIE W PRACY JAKO C, JAK WYTRZ 04.01.06, 16:09
      Ktos kiedys powiedzial, ze czlowiek inteligentny nigdy sie nie nudzi:)

Tak na powaznie, sprobuj porozmawiac z szefem i wziac na siebie zadania
      wymagajace wiekszego zaangazowania i odpowiedzialnosci. Ja dzieki takiemu
      podejsciu jeszcze w czasie okresu probnego zostalam przeniesiona z sekretariatu
      do pracy nad projektami.
      Jezeli specyfika Twojego unitu nie pozwala na podjecie nowych wyzwan mozesz
      zaangazowac sie np. w C-networking.

Pzdr:)
    • tomi_22 Rozbierz sie i popilnuj ubrania 04.01.06, 16:11
      ...
      • jakubsky Re: Rozbierz sie i popilnuj ubrania 04.01.06, 16:15
        wiesz ze to cool plan
        • Gość: paw@home Re: Rozbierz sie i popilnuj ubrania IP: *.81-201-80.adsl.skynet.be 04.01.06, 19:30
          ale jedynie jak to nie jest raszpla bo po co patrzec na stare mieso ;P
    • Gość: ciekawy Re: POTWORNIE NUDZE SIE W PRACY JAKO C, JAK WYTRZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 16:16
      a ile zarabiasz?
      • Gość: A Re: POTWORNIE NUDZE SIE W PRACY JAKO C, JAK WYTRZ IP: *.cec.eu.int 04.01.06, 16:17
        materialista!
        • Gość: CCC SEKRETARA Re: POTWORNIE NUDZE SIE W PRACY JAKO C, JAK WYTRZ IP: *.cec.eu.int 04.01.06, 17:50
          a co to jest C networking??, wcale tak dzuo nie zarabiam, na A maja wiecej, a
          mieszkanie mnie dzuo kosztuje i malo odkladam, a co do projektow to chyba nie
          mozliwe bo kto by wtedy wykonywal prace sekretary?????
          • Gość: Eureka! Re: POTWORNIE NUDZE SIE W PRACY JAKO C, JAK WYTRZ IP: 83.222.38.* 04.01.06, 18:05
            Juz wiem, juz wiem!

Czesciej zagladaj na forum! I pisz przynajmniej kilka razy dziennie posty w
            stylu jaki niniejszym zaproponowalas!

To powinien byc sposob na nude w sam raz na twoje wygorowane potrzeby!

pomoglem? pomoglem?? :-]
            • Gość: byly_eurokrata Zazdroszcze IP: *.netcologne.de 04.01.06, 18:33
              Jak ja Ci zazdroszcze! Etap wykazywania sobie i innym, ze cos potrafie mam za
              soba. Zrobilem sie starym cynikiem, Jak mi sie marzy taka praca, w ktorej w
              spokoju mozna gazety poczytac, fora internetowe posledzic, na kawe z sasiadami
              z biura skoczyc itd.

Po co sobie samemu urzadrzac wyscig szczurow, jak sie ma spokojna i dobrze
              platana prace?? Na serio sie pytam
              • Gość: Wku Nie no IP: *.242.81.adsl.skynet.be 04.01.06, 18:39
                NIE CHRZAN I NIE WKURZAJ PRACUJACYCH
                JAK CI SIE NUDZI CHLAPNIJ SETKE !
                • Gość: paw@home wyluzuj IP: *.81-201-80.adsl.skynet.be 04.01.06, 19:31
                  zona na ciebie w epso zarobi ;P
                  • adm-adm Re: wyluzuj 04.01.06, 19:46
                    swiete slowa.. i tak juz przez caly 2006 bedzie??? lojeju....
                    • Gość: paw@home nie tylko 2006 IP: *.81-201-80.adsl.skynet.be 04.01.06, 20:01
                      ale takze 2007 2008, 2009... hi hi
                      • Gość: Doki to sie jeszcze zobaczy IP: *.240.81.adsl.skynet.be 04.01.06, 20:27
                        Kto powiedzial, ze w 2007 Unia jeszcze bedzie istniec?

nil desperandum! Moze wreszcie szlag trafi te cala ujnie.
                        • tomi_22 Re: to sie jeszcze zobaczy 04.01.06, 22:03
                          Szlag trafi unie, a wtedy wszyscy nie obywatele danych krajow - tu Belgia -
                          WONT do siebie. Nadal jestes anty-unia?
                          • Gość: Nauf Re: to sie jeszcze zobaczy IP: 65.162.184.* 04.01.06, 22:48
                            Jak sie mozna nudzic w pracy? Kurna nie rozumiem....
                            • jakubsky Re: to sie jeszcze zobaczy 05.01.06, 12:45
                              kwestia umiejetnosci / zdolnosci / talentu
                          • Gość: paw@hom no a co to dokiego IP: *.81-201-80.adsl.skynet.be 04.01.06, 23:37
                            jesli tamci won do siebie cto co dokiego to obchodzi? to ich problem ;)
              • Gość: Lezsek Re: Zazdroszcze IP: 212.190.72.* 06.01.06, 10:38
                Eurokrato - chapeau bas!
                • Gość: byly_eurokrata Re: Zazdroszcze IP: *.netcologne.de 06.01.06, 12:43
                  Lezsek, ja po francuskiemu przecia nie kumam, to tera nie wim, czy ci w ryja
                  mam dawac czy dziekowac!! ;-)
                  • Gość: asiunia Re: Zazdroszcze IP: *.pt.lu 06.01.06, 13:58
                    Hut ab;)
                    • paw_dady Re: Zazdroszcze 07.01.06, 12:54
                      Gość portalu: asiunia napisał(a):

> Hut ab;)

hau ab?
                      • Gość: asiunia Re: Zazdroszcze IP: *.pt.lu 07.01.06, 13:08
                        paw_dady napisała:

> hau ab?

Ty, tak.
                        • Gość: paw@large Re: Zazdroszcze IP: *.205-200-80.adsl.skynet.be 07.01.06, 13:32
                          zadzieram kiece i lece ;D
                      • ma_wi99 Re: Zazdroszcze 07.01.06, 20:02
                        > hau ab?

Oj, zebyscie sie kolego nie przeliczyli z tym, ze moderator jezyka przodkow nie
                        pamieta
                        • Gość: mczapl small warning IP: *.dsl.scarlet.be 08.01.06, 09:20
                          Bez przesady - dla mnie to nie jest jezyk przodkow. Jak dla kazdego Slazaka, a
                          nie Niemca pochodzenia slaskiego. Ale selbsverstaendlich niemiecki znam.

Ale co do pawia, to dostaje small warning (small, bo tylko mala grupka rozumie,
                          na co on sobie pozwolil ;)
                          • Gość: paw@large chwilka IP: *.205-200-80.adsl.skynet.be 08.01.06, 12:50
                            ja tylko pytalem sie o tlumaczenie z francuskiego na niemiecki w wy mi tu cus
                            insynu insynu ee wciskacie ;D
                            • ma_wi99 Re: chwilka 08.01.06, 14:44
                              Gość portalu: mczapl napisał(a):

> Bez przesady - dla mnie to nie jest jezyk przodkow. Jak dla kazdego Slazaka, a
                              > nie Niemca pochodzenia slaskiego. Ale selbsverstaendlich niemiecki znam.
                              >

Nie traktujcie tego, Drogi Moderatorze, z taka powaga! ;-)

Z drugiej strony jednak w tym co napisalem moze byc ziarno prawdy i chyba nie ma
                              w tym nic nieprzyzwoitego? Ja na przyklad mam w rodzinie takie przypadki
                              rodowitych Slazakow pol- (lub przynajmniej cwierc-krwi niemieckiej)
                              • Gość: mczapl Re: chwilka IP: *.dsl.scarlet.be 09.01.06, 07:00
                                :-)

PS Do przodkow z Trynidadu w moim drzewie genealogicznym jeszcze sie nie
                                dokopalem... ;)
          • ja_texas Re: POTWORNIE NUDZE SIE W PRACY JAKO C, JAK WYTRZ 05.01.06, 09:21
            > a co to jest C networking??,

Cytat ze strony C-networkingu (link znajdziesz na intranecie):
            "Aims of group

Given the changing world of work and the opportunities of the Commission’s
            administrative reform, the aim of the C-Networking inter-service group is to :

- share experiences of different initiatives (aimed specifically at C grades)
            already underway in various DGs, with a view to encouraging a more wide-spread
            adoption of the most successful ones;
            - investigate ways to refine and improve initiatives already in place;
            - discuss and investigate the possibilities for future initiatives aimed at
            furthering productivity and job satisfaction and to increasing motivation for C
            grades. "

>a co do projektow to chyba nie
            > mozliwe bo kto by wtedy wykonywal prace sekretary?????

Hmmm, przed chwila pisalas, ze sie nudzisz, czyli pracy nie ma zbyt duzo, zatem
            spokojnie mozesz sie zaangazowac w cos dodatkowego. Poza tym praca w
            sekretariacie nie jest az tak skomplikowana, by twierdzic, ze jest sie
            niezastapionym, na moje miejsce na przyklad zatrudniono contractual agent.

• Gość: byly_eurokrata Re: POTWORNIE NUDZE SIE W PRACY JAKO C, JAK WYTRZ IP: *.netcologne.de 05.01.06, 10:55
              Poza tym praca w
              > sekretariacie nie jest az tak skomplikowana, by twierdzic, ze jest sie
              > niezastapionym, na moje miejsce na przyklad zatrudniono contractual agent.

To juz w sumie nie pierwszy post, w ktorym osoby na stanowiskach sekretarskich
              sie skarza, ze praca monotonna, bo caly dzien musza telefony odbierac i emaile
              wysylac. To po co k... sie staralyscie o te prace???? Przeciez to jest
              dokladnie sedno tej dzialki. Od podejmowania strategicznych decyzji, rozmow na
              wysokom szczeblu, przygotowywania samodzielnych opracowan jest wlasnie ktos
              inny. Trudno to zrozumiec.
              • ja_texas Re: POTWORNIE NUDZE SIE W PRACY JAKO C, JAK WYTRZ 05.01.06, 13:55
                Hmmm, trudno zrozumiec dlaczego uwazasz, ze w moim poscie skarzylam sie na
                swoja prace. Ja naleze do grona osob w 100% zadowolonych ze swojej decyzji.
                A postem powyzej, wskazalam jedynie kolezance jak mozna sie rozwijac pracujac
                jako sekretarka.

• Gość: byly_eurokrata do ja texas IP: *.netcologne.de 05.01.06, 14:06
                  Sorry, to bylo troche nieszczesliwe wklejenie wypowiedzi: uwazam, ze ABSOLUTNIE
                  slusznie ocenilas sytuacje. Powinieniem byl najpierw wkleic marudzenie
                  sekretary, potem twoj komentarz i dopiero potem podsumowac cala sprawe. Teraz
                  rzeczywiscie wyglada na to, ze na ciebie najezdzam ;-)
                  • ja_texas Re: do ja texas 05.01.06, 14:26
                    Teraz to sie moge z Toba absolutnie zgodzic :)

• Gość: pawiu decyzje strategiczne? IP: *.215-136-217.adsl.skynet.be 05.01.06, 21:50
                a kto je podjemuje? Ginter V. czy Barrosso moze podejmuja a moze tylko firmuja
                twarza. kto gada na wysokim szczeblu?

ZADEN z polskich epsuff nigdy takowych podjemowac nie bedzie. no moze poza
                strategia robienia minutek na mytyngu.

Jedyna osoba ktora ma na to szanse jest mczapl

reszta skonczy klepiac karteczki papierkow na biurku i rodznie to moze bede sie
                chwalic ze sa eurokratami a moze nawet pankracami ;)
                • Gość: byly_eurokrata Re: decyzje strategiczne? IP: *.netcologne.de 05.01.06, 21:58
                  paw, decyzja o kolorze nowych mebli biurowych tez moze strategiczna ;-)
                  Sekretara nie ma wplywu nawet na kolor olowkow, ktore dostaja do dyspozycji. I
                  jesli mialby to byc powod do cierpienia, to lepiej sobie od razu dac spokoj z
                  taka praca.
                  • Gość: paw@home ok IP: *.215-136-217.adsl.skynet.be 05.01.06, 22:34
                    1) po pierwsze mysle ze psot to prowokacje kogos na a ;)
                    2) sekretarka ma wplyw na kolor olowkow - tu pozostaniemy w pieknej niezgodzie
                    panie kolego ;)
                    3) fuckt jak ktos lubi bla bla i paczki kawa paczki czyli kontakty na wysokim
                    szczeblu mzoe sekreterka nie ejst najlepsza w wymarzonyc pozycji...
                    4) skeretarka (meska jak i damska) jest w pewnym sensie niezalezna - niewiele
                    od niej zalezy - no chyba ze ejst 'szefowa szefa' ale to inna bajka...
                • eps_observer Re: decyzje strategiczne? 06.01.06, 10:48
                  > ZADEN z polskich epsuff nigdy takowych podjemowac nie bedzie. no moze poza
                  > strategia robienia minutek na mytyngu.
                  >
                  > Jedyna osoba ktora ma na to szanse jest mczapl

Brawo Panie Pawiu, wlasnie sobie Pan zapewnil dozywotnia swobode pisania czego
                  popadnie na forum Epso/Europracownicy. Nie ma to jak posmarowac moderatorowi.
                  • Gość: mczapl Re: decyzje strategiczne? IP: 212.190.72.* 06.01.06, 10:50
                    Tez czuje wazeline z daleka, ale w sumie to do pawia niepodobne, bo on zawsze
                    na sucho wolał... ;)
                    • eps_observer Re: decyzje strategiczne? 06.01.06, 11:48
                      > Tez czuje wazeline z daleka, ale w sumie to do pawia niepodobne, bo on zawsze
                      > na sucho wolał... ;)

Moze Pan Paw sie zmienil i woli STRATEGICZNIE na forum.
                      No wiesz mczapl, Swieta byly, prezenty itp.
                      Moze mu cos na gwiazdke podarowales i postanowil sie odwdzieczyc...
                      • Gość: paw@daytime wieta obserwatorku IP: *.215-136-217.adsl.skynet.be 06.01.06, 12:43
                        obserwatorku nie widzisz ze mczapl naprawde cos robi poza jazda szybkimi autami
                        i jedzeniem krupnioka ;D

• puks01 tj kasuje posty. A jak tam Zenobia, pod wrazeniem? 06.01.06, 12:47
                          • paw_dady bylas na jego www? 06.01.06, 12:49
                            czy tylko furczysz ;D

Zenobia milczy jak zakleta moze mczapl cos zdradzi w OO przy piwie ;D
                            • puks01 tylko furcze :D 06.01.06, 13:07
                              • puks01 tytulem wyjasnienia dla Pawia 06.01.06, 13:35
                                Pamietam go z poprzednich wcielen i dobrze mu zycze :)
                                W miare widze co robi teraz zawodowo, oraz ze czlek ambitnym jest. Ale nie zeby
                                komplementy mu prawic, wyreczajac wielbicielki lub nie przymierzajac Pawia :D
                                • Gość: paw@daytime do puskia ;D IP: *.215-136-217.adsl.skynet.be 06.01.06, 13:44
                                  jak wiesz komplementow nikomu nie prawie. wyrazilem swoja opinie i tyle.
                            • ma_wi99 No, wreszcie ktos powiedzial prawde! 06.01.06, 13:40
                              Pawiu
                              • Gość: paw@large ok ok IP: *.215-136-217.adsl.skynet.be 06.01.06, 13:45
                                nic biedna Zenobia nie ma prywatnosci ;D
                                • ma_wi99 Re: ok ok 06.01.06, 13:51
                                  to sie nazywa "misja spoleczna". Czyli cos, do czego (ponoc) powolane sa epsy. ;-)
                                • Gość: poinformowany Re: ok ok IP: *.217.157.124.coditel.net 06.01.06, 13:52
                                  beda nowe odcinki jak sie Paw spisze do pomyslow z glowy na komp
                                  pomysly ponoc sa - czasu mniej, chlip, chlip

tez wielbiciel
                                • adm-adm Re: ok ok 06.01.06, 14:08
                                  grypa ptasia kosi ofiary w ludziach w Turcji!!!Zupelnie zresta niespodziewanie,
                                  stawialismy na calkiem inny obszar.. geograficzno-polityczny:-))
                            • maya18 Re: bylas na jego www? 06.01.06, 15:41
                              Czy moglbys podac link? :-)
                        • eps_observer Re: wieta obserwatorku 06.01.06, 14:59
                          > obserwatorku nie widzisz ze mczapl naprawde cos robi poza jazda szybkimi
                          > autami i jedzeniem krupnioka ;D

Well, well, well
                          Pawiu Szanowny,
                          Tego, ze mczapl czasu nie marnuje, ma doskonaly PR i reklame (w roznej postaci)
                          nikt tutaj nie kwestionuje.
                      • czarna_godzina Re: decyzje strategiczne? 06.01.06, 13:55
                        > > Tez czuje wazeline z daleka, ale w sumie to do pawia niepodobne, bo on za
                        > wsze
                        > > na sucho wolał... ;)
                        >
                        > Moze Pan Paw sie zmienil i woli STRATEGICZNIE na forum.
                        > No wiesz mczapl, Swieta byly, prezenty itp.
                        > Moze mu cos na gwiazdke podarowales i postanowil sie odwdzieczyc...

Zmiana tonu jest uderzajaca ale na moje wyczucie to na jakas sercowa sprawe
                        wyglada... Albo strategicznie Paw sie integruje ze (swoim? rodzinnym?
                        narzeczonej?) srodowiskiem zawodowym.
                        • Gość: kulfonek Re: decyzje strategiczne? IP: *.217.157.124.coditel.net 06.01.06, 14:04
                          prorok jakoby czy co???
                          • Gość: ozkreska jasnowidz? IP: *.cec.eu.int 06.01.06, 14:06
                            raczej
    • loeloe Re: POTWORNIE NUDZE SIE W PRACY JAKO C, JAK WYTRZ 05.01.06, 15:33
      www.killsometime.com/
      ;)))))))))))))
    • Gość: gosc Re: POTWORNIE NUDZE SIE W PRACY JAKO C, JAK WYTRZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 13:21
      niektórym to sie w dupach przelewa - a zapomiałaś jak to jeszcze przed paroma
      miesiacami zapieprzalas w polsce po 15 h/dobe?!?! nie pamietał wół jak
      cielęciem był, co?
      • Gość: mczapl small warning IP: *.dsl.scarlet.be 07.01.06, 12:49
        Nieco bardziej parlamentarnym jezykiem pliz...

(moderator)
    • jakubsky Re: POTWORNIE NUDZE SIE W PRACY JAKO C, JAK WYTRZ 08.01.06, 15:38
      pomysl, czy nie warto by sie zainteresowac przeszloscia, i w czasie wolnym poszukaj sladow swoich antenatow w Internecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka