Dodaj do ulubionych

contract agents IV

IP: *.cec.eu.int 20.02.06, 15:13
podobno zdalo tylko 30 %, trzecia grupa 70%
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: contract agents IV IP: *.cec.eu.int 20.02.06, 15:15
      No nie sadze ze ktokolwiek liczyl na wiecej. I przesiewka bedzie dalej tez.
    • Gość: hydromanekin Re: contract agents IV IP: *.cec.eu.int 20.02.06, 15:27
      A II i I jak?
    • Gość: Maciek Re: contract agents IV IP: *.internet.v.pl 20.02.06, 18:08
      A skąd wiesz? Dzoniłeś do EPSO?
      • Gość: kk Re: contract agents IV IP: *.dsl.versateladsl.be 20.02.06, 18:23
        o to chodzilo EPSO, aby wyciac IV grupe, bo ich najmniej potrzebuja, ale
        musieli zrobic "nabor", bo zwiazki zawodowe buczaly

a II grupa podobno zdala jeszcze lepiej niz III - nic dziwnego - nizszy pulap
        • drugapolowaeurokratki Re: contract agents IV 20.02.06, 19:49
          no comment!
          nie dosc, ze zmieniaja zasady
          albo niewanzne gadac sie nie chce

--
          "Nie ma mężczyzn? A dlaczego tu nie ma okien? A dlaczego tu nie ma klamek?"
          Max Paradys, 8 marca 2044
          • Gość: byly_eurokrata Re: contract agents IV IP: *.netcologne.de 20.02.06, 19:53
            dlaczego zmieniaja zasady? Od samego poczatku bylo wiadomo, ze na kategorie IV
            bedzie potrzebna tak mala garstka osob, ze rownie dobrze mozna bylo grac w
            totolotka.
            • drugapolowaeurokratki Re: contract agents IV 21.02.06, 13:32
              Juz pisze dlaczego
              otoz w kategorii IV byl wymog 1 roku doswiadczenia
              potem zmienili na 4 lata (juz po terminie skladania)
              po ataku odwolan powrocili do pierwotnej wersji.

Poza tym w ogloszeniu nie bylo informacji na temat
              zapotrzebowania.

--
              "Nie ma mężczyzn? A dlaczego tu nie ma okien? A dlaczego tu nie ma klamek?"
              Max Paradys, 8 marca 2044
              • jakubsky Re: contract agents IV 21.02.06, 14:14
                > "Nie ma mężczyzn? A dlaczego tu nie ma okien? A dlaczego tu nie ma klamek?"
                > Max Paradys, 8 marca 2044

jakie to szczescie, ze to wciaz prrzed nami...
              • Gość: poinformowany Re: contract agents IV IP: *.dsl.versateladsl.be 21.02.06, 20:35
                raczej chcialoby sie powiedziec "niezly wy macie b...l w tym waszym Archeo"
                obserwujac jak EPSO przeprowadza ta rekrutacje na CA. Proponuje przechcic EPSO
                na Archeo (czyli w domysle b...l) Ostatnio zwiazki zawodowe ozywily sie w
                obronie CA i calego tego zamieszania przez duze B. Nie wiele to jednak pomoze,
                bo po wyborach o wszystkim zapomna. A info o rezultatach mam z pewnego zrodla
                i pewnie sam jestem wsrod 70% "szczesliwcow" z IV grupy. Swoja droga chyba
                szczesliwcow, bo pieniadze marne i wiecej mozna zarobic jako free lance bez
                zasuwania od 9 do 17.30
                • klamczucha3 Re: contract agents IV 23.02.06, 21:35
                  A co z tymi,ktorzy nic nie dostali na swoja skrzynke?
                  Jak w ogole przebiegala ta dziwna selekcja?
                  • Gość: a slowo cialem Re: contract agents IV IP: *.dsl.versateladsl.be 27.02.06, 13:34
                    stalo
                    • Gość: intruder Re: contract agents IV IP: *.241.81.adsl.skynet.be 27.02.06, 15:12
                      zdalem... :-)
                      • Gość: Mi Re: contract agents IV IP: *.28.83.35.coditel.net 27.02.06, 15:29
                        Ja tez zdalam, jestem w grupie 30% szczesliwcow :)!!!
                        • Gość: dominiqus Re: contract agents IV IP: 69.41.54.* 27.02.06, 15:55
                          No to witam w klubie :)

Na razie wyrok odroczony... wszystkim gratulacje!
                          • drugapolowaeurokratki chyba wiecej niz 30% 27.02.06, 16:08
                            Kto to powiedzial, ze tylko 30%
                            Ja tez przeszedlem, wiec musi byc wiecej! :-)
                            • Gość: wuj walenty Re: chyba wiecej niz 30% IP: *.217.157.39.coditel.net 27.02.06, 16:18
                              a co som jusz winniczki, znaczy wyniczki ??
                            • dominiqus Re: chyba wiecej niz 30% 27.02.06, 16:26
                              ech... 70% forumowiczy... 30% zwyklych smiertelnikow :)
                            • Gość: lotto chyba 99% IP: *.205-78-194.adsl-fix.skynet.be 27.02.06, 16:35
                              Nie wierze w te 30%. Wydaje mi sie, ze pusicili wszystkich, bo miejsca sa i tak
                              od dawna obsadzone.

Wprzeciwnym razie chyba zaczne grac w Lotto, bo strzelanie dosc dobrze mi idzie.
                              Na ok 75% verbali i numerycznych strzelalem ;)
                              • Gość: czyzby ? Re: chyba 99% IP: *.dsl.versateladsl.be 27.02.06, 23:18
                                chwala sie ci co zdali, reszta siedzi cicho
                                • Gość: Lalka Re: chyba 99% IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.02.06, 23:20
                                  hihi, ja tez zdalam, nie wiem jakim cudem, chyba wszystkich puszczali
    • Gość: czy to trudne bylo Re: contract agents IV IP: *.dsl.versateladsl.be 28.02.06, 09:55
      odpowiadam na pytanie z watku obok: tak skoro zdalo tylko 2736 osob z 16497
      osob, ktore sie zglosily do CA IV (w tym 895 Polakow) czyli ok 16%.
      Uwzgledniajac fakt, ze pewnie polowa nie przyszla na test to bedziemy mieli ok
      33%.
      • Gość: Czy takie trudne ? Re: contract agents IV IP: 32.106.94.* 28.02.06, 10:03
        Serdecznie Ci dziekuje za info !
      • Gość: Info eposo Re: contract agents IV IP: *.cec.eu.int 28.02.06, 10:16
        Pewnie masz racje, ale z oficjalnej wersji EPSO (komunikaty) wynika, ze to
        testow podeszlo cos ok.16000 kandydatow ogolem a z kazdej kategorii zdalo po
        ok. 2000 czyli calkiem niezle. Ale pewnie gdzies wkradl sie jakis blad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka