tomi_22 Re: promocja dla nowych na C- jak szybko??? 22.02.06, 11:46 Przeciez to jest opisane w wytycznych komisyjnych to raz, a dwa NIEDAWNO bylo opisane na forum - zdaje sie ze Texas to opisala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: promocja dla nowych na C - Ogromna szansa??? IP: *.cec.eu.int 22.02.06, 12:04 Ja slyszalam ze beda promowac w Lipiec-Sierpien tego roku. Kapitan ameryka bedzie w panelu z wiadomych powodow. On ma ogolnie najlepsze roeznanie w sprawie. Tomi bedzie od ewaluacji fotek a paw juz jest na szkoleniu "EPSY a IQ" i tez sie bedzie wykazywal. Sofi zbada zdolnosci do numerkow uzywajac kryteria post EPSO ex-ante. Takze cwicz numerki. Jakubski bedzie zadawal podchwytliwe pytania uzywajac metafor z sardynkami. Zona pawia tez bedzie (zeby przypilnowac pawia). Udanego startu zycze. A i nie zapomniec o tym ze nie wolno w zadnym wypadku kontaktowac sie z powyzej wymienionymi czlonkami. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: promocja dla nowych na C - Ogromna szansa??? 22.02.06, 12:48 > Jakubski bedzie zadawal podchwytliwe pytania uzywajac metafor z sardynkami. za pomnialas o Bruxie. Co prawda nie jadla tych sardynek, ale tez byla na wyjazdowym posiedzeniu EPSow w .de. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: promocja dla nowych na C - Ogromna szansa??? 22.02.06, 12:50 > A i nie zapomniec o tym ze nie wolno w zadnym wypadku kontaktowac sie z powyzej wymienionymi czlonkami. also, zostalem czlonkiem... czemu nie ogierem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi do jakubsky i Kaliny IP: *.cec.eu.int 22.02.06, 16:20 czemu nie ogierem?? >>> no i skonczylo sie rumakowanie ;) Co do mojej kandydatury: dziekuje za uznanie, ale uwazam ze to wielce niesprawiedliwe, zeby wciskac mi weryfikowanie zdolnosci do numerkow wsrod populacji w 80% zenskiej :) A feee ... Zgorszylam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: do jakubsky i Kaliny 22.02.06, 17:02 Jabadabadu!!!! Sofi wygralas!!! Poprawnie zidentyfikowalas odpowiedz, calkowicie popieram twoja osobe w Komisji (dlaczego nie Sledczej;D)??? Wygralas moj usmiech odbity w lustrze, z certyfikatem autentycznosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly_eurokrata Re: do jakubsky i Kaliny IP: *.netcologne.de 22.02.06, 19:05 ale ten usmiech to raczej tak bez "zapaszku" sardynkowych cebulek???? Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: do jakubsky i Kaliny 23.02.06, 08:58 a ty cebula i cebula... dzis bedzie czosnek;) Odpowiedz Link Zgłoś