IP: 80.244.140.* 23.02.06, 08:53
Witam serdecznie,

Czy ktośjuż może otrzymał wynik z części pisemnej?

EPSO obiecało odpowiedź w lutym...

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 23.02.06, 09:45
      Podejrzewam, ze jeszcze nie zaczeli ich sprzwdzac. Przeciez jeszcze nie
      przyszlo nam potwierdzenie, ze zostalismy dopuszczeni do dalszej czesci
      egzaminu. W moim przypadku nie jest to takie oczywiste, bo najwyrazniej nie
      podobal im sie moj dyplom i w mailu z 10.02 poproszono mnie o przeslanie
      dodatkowych informacji. Dali mi na to tydzien.
      Mysle ze przelom marca/kwietnia to realistyczny termin sprawdzenia czesci
      pisemnej

PS. Pozdrawiam wspolkonkursowiczow
      • Gość: Art Re: AD/23/05 IP: 80.244.140.* 23.02.06, 09:57
        Marzec, kwiecień...

ojej, strasznie są wolni...

Ewentualny ustny pewnie w lipcu?

Pozdrawiam!
    • Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 07.03.06, 12:58
      Drogi kolego/kolezanko

Chyba juz za chwile zaczna sprawdzac prace pisemne, bo wlasnie poinformowano
      mnie, ze moj dyplom nie spelnia wymogow formalnych konkursu i mojej pracy
      sprawdzac nie beda.
      Zycze pozodzenia w dalszej czesci, juz niestety beze mnie :-)
    • Gość: gość Re: AD/23/05 IP: 62.29.136.* 07.03.06, 14:32
      Mnie niedawno zawiadomili, ze dyplom jest ok i beda sprawdzac moja prace, a
      wyniki przysla w kwietniu.
    • Gość: gosc Re: AD/23/05 IP: 217.11.152.* 07.03.06, 15:52
      jak to jest z tymi dyplomami? w avis de concours napisali, ze maja byc studia 3-
      letnie lub mniej. czy to znaczy, ze magistrow nie dopuszczaja? mnie przyslali
      odpowiedz, ze moj dyplom jest niedobry (magister uczelni ekonomicznej).
      • Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 07.03.06, 16:05
        Moj kierunek to marketing i zarzadzanie, specjalnosc zarzadzanie firma i tez
        nie przeszlo. Slyszalam ze podobno polskim odpowiednikiem studiow audytowych sa
        Finanse na AE, ale to informacja niepotwierdzona.
    • Gość: ECA Re: AD/23/05 IP: *.eca.eu.int 07.03.06, 16:54
      Please note that the European Court of Auditors has taken over the organisation
      of competition EPSO/AD/23/05 as of 6 February 2006. All further information
      concerning the organisation of this competition will therefore be given
      directly by the European Court of Auditors.
      • Gość: Art Re: AD/23/05 IP: *.ipaper.com 07.03.06, 16:56
        Witam,

mam pytanko, czy ktos moze wie ile osob spelnilo eligibilty criteria i poprawia
        im pisemny?

Pozdrawiam!
      • brublox Re: AD/23/05 07.03.06, 19:33
        No to niezla jazda... Niektorzy dostali info, ze dyplom OK, inni, ze nie... a ja
        nic :(
    • Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 26.04.06, 15:10
      Jak juz pisalam wczejniej na poczatku marca napisali do mnie, ze moje studia
      nie spelniaja kryteriow konkursu. Po otrzymaniu tej informcji napisalam
      odwolanie (dziekuje niniejszym wszytkim, ktorzy mnie do tego namawiali). No i
      dzisiaj niespodzianka! Okazuje sie, ze "po ponownym rozpatrzeniu przeslanych
      przeze mnie informacji" jednak dopuszczaja mnie do sprawdzania pisemnych.
      "You will probably be informed by post of the results of your written test at
      the beginning of june 2006"
      Ale moze w przypadku tych co nie musieli sie odwolywac wyniki beda wczesniej...
      • Gość: Intruder Re: AD/23/05 IP: *.243.81.adsl.skynet.be 27.04.06, 08:01
        Hej Marta, gratuluje!

Tomek

• Gość: brublox Re: AD/23/05 IP: 195.234.32.* 27.04.06, 08:43
          Mi ECA napisalo, ze wyniki maja byc w kwietniu, ale znajac zycie, bedzie poslizg :)
        • Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 27.04.06, 09:13
          Dzieki, a jak u Ciebie?
          • Gość: Junior Re: AD/23/05 jak to w ogóle wygląda???? IP: 80.244.140.* 29.04.06, 09:52
            Witam,

Tak się zastanawiam jak może wyglądać praca takiego audytora, wyjazdy do
            instytucji, ciągłe delegacje, czy praca na miejscu w chrakterze Internal
            Auditor.

Być może ktoś z już pracujących mógłby pomóc?

Pozdrawiam,

• Gość: Art Re: AD/23/05 jak to w ogóle wygląda???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 11:51
              No wlaśnie też jestem ciekawy, może ktoś ma takie informacje?
    • Gość: kasiakasia Re: AD/23/05 IP: *.pool82107.interbusiness.it 30.04.06, 09:31
      <hej, czy kto z Was ma juz wyniki czesci pisemnej? Z tego co pamietam mialy byc
      jeszcze w kwietniu. Ostatni dzien roboczy kwietnia byl w piatek, a tu nic,
      cisza...Pozdrawiam
      • Gość: Art Re: AD/23/05 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 11:50
        Sprawdź na stronie epso, dodali nowy wpis : applicants dostana info pocztą at
        the beginning of June, prędkość zawrotna
    • Gość: Pedro Re: AD/23/05 IP: *.autocom.pl 20.05.06, 19:27
      Czy ktoś może ma już wyniki?
      • Gość: elemelek Re: AD/23/05 IP: *.14-218-195.catv.internet.lu 23.05.06, 19:43
        ptaszki zacwierkaly za pewnym oknem ze ustne dopiero we wrzesniu
        • Gość: Art Re: AD/23/05 IP: *.autocom.pl 27.05.06, 23:17
          Elemelku a masz już wyniki za pisemny, a może ktoś z przebywająych na miejscu
          już otrzymał? Bardzo proszę o info.

Pozdrawiam,

Art
    • Gość: brublox Re: AD/23/05 IP: 195.234.32.* 01.06.06, 08:41
      ECA wyslalo wczoraj maila z wiadomoscia, ze wyniki zostaly wyslane poczta...
      • Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 02.06.06, 09:42
        Oooo to ciekawe!
        Ktos jeszcze dostal takie info? Ja nie.
        Moze to dla ciebie brublox dobra wrozba (do tych co odpadli nie chce im sie
        nawet pisac)
        • Gość: brublox Re: AD/23/05 IP: 195.234.32.* 02.06.06, 10:00
          Tiaaa... albo odwrotnie, do tych co, odpadli pisze oficjalny list z ubolewaniem ;)

W ogole, to dziwne, ze info wysyla osobiscie osoba z ECA. Zazwyczaj takie maila
          wysyla automat, albo przynajmniej robia to z jakiegos anonimowego adresu,
          stworzonego tylko na potrzeby konkursu... a tutaj imie i nazwisko pani takiej i
          takiej. Chyba nie zdaja sobie sprawy, ze w razie masowych zazalen moze ta osoba
          przyplacic zapchana skrzynka :)
        • Gość: Art Re: AD/23/05 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 14:07
          Marta, po adresie IP widzę, że pracujesz juz w instytucjach, dostałaś może
          wyniki? Czy ktokolwiek dostał? Wiem, że wysłali we środę, powinny już dojść.
          • Gość: Emilia2006 Re: AD/23/05 IP: *.28.102.228.coditel.net 03.06.06, 19:16
            Wcale nie jest dziwne ze to robi ECA bo juz od razu po wynikach preselekcji
            napisali ze dalsze etapy egzaminu sa przejete przez ECA i oni maja swoje wlasne
            procedury. EPSO juz nie ma z tym nic wspolnego.
          • Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 06.06.06, 08:57
            Nie, nic nie dostalam, ale wczoraj bylo swieto, wiec watpie by listonosz sie
            fatygowal. Moze disiaj?
            • loeloe Re: AD/23/05 06.06.06, 16:28
              a ja dostalam...i zdalam! ustne pod koniec sierpnia
              pozdrawiam
              • corky1 Re: AD/23/05 06.06.06, 17:11
                Potwierdzam poprzednią wiadomość. Ja też dostałem i zdałem:)
                • Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 07.06.06, 09:55
                  Gratuluje wszystkim powyzej!
                  A ja dalej nic, pisze w te pedy maila do Emmanuelle, zobaczymy co odpowie...
                  • corky1 Re: AD/23/05 07.06.06, 22:22
                    Powodzenia! Przy okazji mam pytanie. Czy ktoś próbował dowiedzieć się przed
                    ustnym jaką liczbę punktów uzyskał w preselection i written tests? Ocena
                    końcowa jest sumą ocen z czterech części więc pewnie warto byłoby wiedzieć
                    jakie ma się szanse przed ustnym...
                  • Gość: Tomek Re: AD/23/05 IP: *.187-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 08.06.06, 23:03
                    Hej Marta, trzymam za Ciebie kciuki!

pzdr
                    tomek
                • Gość: Art Re: AD/23/05 IP: *.autocom.pl 19.06.06, 20:48
                  CZy ktoś już wie kiedy ustne i ile osób przeszło?

Pozdrawiam'
              • Gość: Junior Re: AD/23/05 IP: 80.244.140.* 08.06.06, 22:56
                Witam,

Ja również przeszedłem do kolejnego etapu, gratuluję wszystkim kolegom i
                koleżankom!

ciekawe czy jest nas 135 (zgodnie z założeniami EPSO) czy może więcej (lub
                mniej) i czy rzeczywiście ma nas zostać 90...

Ponawiam pytanie o charakter pracy, jesteście przygotowani na pracę w terenie?
                tzn. na misjach - miesiąc w jednym miejscu, kolejny w innym, nie wiecie czy to
                wygląda jak "Wielka 4" w Polsce?
                • loeloe Re: AD/23/05 23.06.06, 15:27
                  kiedy te ustne,kiedy? zaczynaja sie pod koniec sierpnia niby a trwac beda do...?
                  ja bym chciala wiedziec no!napisalam do Emmanuelle a ona nic!
                  milego weekendu wszystkim!
                  • Gość: Art Re: AD/23/05 IP: 80.244.140.* 30.06.06, 22:46
                    Jakieś newsy od Emanuelle?

Pozdrawiam,
                  • Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 03.07.06, 08:43
                    Dolaczam sie do prosby, czy Emmanuelle juz cos odpisala?
                    Ja osobiscie wolalabym zeby ustne byly pozniej niz wczesniej, bo duuuzo nauki
                    jeszcze przede mna.
                    • loeloe Re: AD/23/05 03.07.06, 09:38
                      Hello,

We are currentely sending out invitations for the oral examinations which will
                      be held between the last week of august and mid september.

Unfortunately i cannot tell you the exact date of your oral interview but you
                      should receive the letter soon.

Regards,

• Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 03.07.06, 09:56
                        Dzieki wielkie, no to trzeba sobie przygotowac plan dzielania na najblizsze 60
                        dni...;
                        Dobrze ze na wakacje pojechalam juz w maju ;-)
                        • loeloe Re: AD/23/05 03.07.06, 10:11
                          Marta, jesli chcesz, to mozemy nawiazac jakas wspolprace w przygotowywaniu sie.
                          Wymiana uwag nt. planu/ksiazek/materialow...Napisz mi na priva jesli masz ochote
                          loeloe@gazeta.pl
                          Pozdrawiam!
                          • Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 04.07.06, 09:15
                            Napisalam!

A tak poza tym to dostalam wczoraj zaproszenie na rozmowe: 5 wrzesnia, godz.
                            15.00
                • Gość: emilia2006 Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 03.07.06, 10:16
                  NIC nie wyglada tak jak wielka 4 w Polsce.
                  To by byl bardzo wstretny zart.
                  • missy_76 Re: AD/23/05 04.07.06, 12:45
                    To w takim razie jak wyglada praca audytora w Unii? Ktos ma informacje na ten
                    temat?
                    • Gość: emilia2006 Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 04.07.06, 14:59
                      Ja mysle ze wynik tego konkursu bedzie identyczny jak poprzedni. Na planowana
                      ilosc miejsc zapelnia maximum 30 procent miejsc.

I wcale to nie dziwne bo w przypadku audytu system EPSO nawet po rezygnacji z
                      testowania wiedzy o unii (to juz pierwszy krok) nadal nie preferuje prawdziwych
                      audytorow tylko przypadkowcow, i zawodowych preselekcjonistow. Oczywiscie bez
                      obrazy dla tych ktorzy ten egzamin powinni zdac.
                    • Gość: stuzia Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 06.07.06, 09:54
                      > To w takim razie jak wyglada praca audytora w Unii? Ktos ma informacje na ten
                      > temat?

Nie jestem doswiadczona audytorka tylko asystentka audytora ale po roku pracy w
                      temacie moge cos niecos na ten temat powiedziec.

W KE jest wiele, powiedzmy "rodzajow" charakteru pracy audytrow. Zalezy gdzie
                      bedziecie pracowac. Jesli w IAC (Internal Audyt kazdego DG), to tak jak u mnie,
                      przeprowadzamy audyty w zakresie tylko naszego DG, np.: "review of the contract
                      management in the informatics unit"- czyli mowiac w skrocie chodzi o wertowanie
                      papierow i stwierdzenie czy kontrakty na zakup IT sa zgodne z regulami. U mnie
                      np, na misje sie nie jezdzi, nosa poza nasze DG nie wystawiamy.

Moja kolezanka pracuje na podobnym stanowisku (assistant auditor) w DG AGRI ale
                      juz nie w IAC i wlasciwe non stop jezdza i przeprowadzaja audyty w krajach
                      czlonkowkich. Idealna praca dla ludzi, ktorym zalezy na wyjazdach sluzbowych.

Jest tez jasnie nam panujacy IAS, czyli Internal Audyt Service- pure audyt.

Nie mam pojecia jak bedzie w ECA ale w KE jest to bardzo zroznicowane bo zalezy
                      od tego czym sie zajmuje dany unit "audytowy".
                      Jesli chodzi o atmosfere pracy to nie ma reguly, atmosfere tworza ludzie wiec
                      jesli bedziecie mieli szefa oszoloma to nie bedzie fajnie...

Powodzenia!

P.S.
                      Moze cos dopisza profesjonalisci jak wroca z urlopu ;-)
    • Gość: Art Re: AD/23/05 IP: *.ipaper.com 25.08.06, 10:25
      Witam serdecznie,

Czy ktos moze juz zdawal ustny? Jakie wrazenia?

Pozdrawiam!
      • Gość: kika Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 30.08.06, 14:52
        witam wszystkich przygotowujacych sie do tego egzaminu. ja zdaje 5 wrzesnia,
        mam nadzieje, ze jakos to bedzie, bo z audytem nic nie mam ani nie mialam
        wczesniej wspolnego, ale w koncu to egzamin dla ludzi bez doswadczenia a
        studiow audytowych przeciez nie ma, przynajmniej w Polsce. dajcie znac jakby
        ktos z Was mial egzamin wczeniej, ja po 5 moge cos napisac. powodzenia!!!
        • Gość: maybe junior audit Re: AD/23/05 - ustny IP: *.198-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.09.06, 12:25
          no i jak poszlo na ustnym? czy ktos moze podzielic sie wrazeniami? fajne jury?
          ciezkie pytania, etc? dzieki z gory!!!
          ja chetnie podam moje po 8/09 bo wtedy mam swoj oral.

powodzenia dla wszytkich!
          • Gość: monia Re: AD/23/05 - ustny IP: *.198-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.09.06, 13:44
            no wlasnie, moze jakas pomoc od rodakow? :)
            i tak gdzies slyszalam ze nie ma nawet 90 osob na te ustne, wiec nie ma
            konkurencji tak naprawde...

a kiedy beda wyniki koncowe?
            • corky1 Re: AD/23/05 - ustny 06.09.06, 11:56
              Ja też mam rozmowę 8.09 więc podzielę się doświadczeniem.
              Skąd wiesz, że przeszło tylko 90 osób? Ktoś się może orientuje jak szczegółowe
              mogą być pytania z wiedzy o UE? To nie jest w końcu field "European Public
              Administration" więc chyba nie powinny być zbyt szczegółowe? Przynajmniej mam
              taką nadzieję:)
              • luxxxik Re: AD/23/05 - ustny 07.09.06, 09:49
                I jak tam wrazenia?
                Ja dopiero ide "pod ogien" w przyszlym tygodniu, a ze o audycie wiem tyle co z
                ksiazek to bede wdzieczna za wszelka pomoc i rade:-).
                • corky1 Re: AD/23/05 - ustny 10.09.06, 20:58
                  Właśnie wróciłem z egzaminu. Do etapu ustnego przeszło ok. 70 osób, czyli mniej
                  niż limit, więc konkurencji raczej nie ma. Nie warto się stresować, bo Komisja
                  jest bardzo przyjaźnie nastanawiona (przynajmniej ja miałem takie odczucie).
                  Powodzenia dla tych, co jeszcze nie zdawali!
                  • luxxxik Re: AD/23/05 - ustny 11.09.06, 08:54
                    Dzieki Corky. Mam nadzieje, ze Komisji nie zmieni sie humor w tym tygodniu.
                    Jejku te 70 osob to na prawde malo, moze to ylko Polacy; + reszta to
                    wychodziloby na 130 limitu.

Mozesz napisac cos wiecej o pytaniach a audytu - bardzo szczegolowo pytali?
                    Dzieki z gory :-)
                    • corky1 Re: AD/23/05 - ustny 11.09.06, 20:54
                      70 osób to wszyscy, nie tylko Polacy. "Naszych" przeszło ok. 30.
                      Pytania z audytu nie były szczegółowe. Ja akurat miałem dużo pytań z
                      próbkowania. Podobno większość osób w ogóle nie miała nic do czynienia z
                      aduytem, więc pytania nie mogą być zbyt szczegółowe:)
                      • corky1 Re: AD/23/05 - ustny 15.09.06, 22:52
                        Tyle osób obiecało, że napisze coś o swoich doświadczeniach z ustnego, i co?!
                        Było aż tak źle, czy tak dobrze? Może ktoś dowiedział się czegoś ciekawego, np.
                        kiedy będą wyniki, od kiedy ewentualny nabór, itp. itd.:))
                        • Gość: artu11 Re: AD/23/05 - ustny - wrażenia IP: *.debica140.tnp.pl 23.09.06, 16:39
                          Witam,

Garść wrażeń z ustnego:

Komisja bardzo miła, każdy ma swoją "działkę" i zadaje z niej pytania.

1sza część - poproszono mnie o przedstawienie swoich doświadczeń edukacyjnych i
                          zawodowych

2ga - pytania o UE - oceniam je jako stosunkowo proste - Schengen, budżet...

3 - pytania audytowe + ...

+ = pytanie o faktoring - wyjaśnienie istoty.

4 - pytania oceniające umiejętności "miękkie"

To wszystko. Na liście było ok 70 osób, wyniki ustnego z tego co wiem mają być
                          na początku pażdziernika.

POZDRAWIAM

PS Jesli ktos już miał proszę podzielcie się wrażeniami. Może wiecie coś, czego
                          ja się jeszcze nie dowiedziałem....

• corky1 Re: AD/23/05 - ustny - wrażenia 23.09.06, 20:22
                            Dowiedziałem się (choć nie jest to sprawdzone), że na początku tego roku w ETO
                            było ok. 50 wakatów. Nie wiem ile z nich obsadzono, ale jeżeli to prawda, to
                            coś na pewno z tego zostało. Podobno mogą zatrudniać już od grudnia.
                            • Gość: audytor Re: AD/23/05 - ustny - wrażenia IP: *.cec.eu.int 25.09.06, 19:15
                              a czy ktos wie do kiedy trwaja ustne? trwaly do konca zeszlego tygodnia czy
                              beda do konca wrzesnia? to oczywiscie ukryte pytanie, o to kiedy nalezy
                              spodziewac sie wynikow, juz w przyszlym tygodniu pazdziernika czy jeszce nie?:)

dzieki z gory za info.
                              • Gość: artu11 Re: AD/23/05 - ustny - wrażenia IP: *.ipaper.com 02.10.06, 13:52
                                Witam,

Czy ktos moze slyszal cos nowego, w koncu juz pazdziernik.....

Pozdrawiam
                                • Gość: agat Re: AD/23/05 - ustny - wrażenia IP: *.zebra.lt 03.10.06, 15:54
                                  ja nic nowego nie slyszalam, za to bedzie anegdotka. podobno w konkursie na
                                  tlumaczy j maltanskiego byly 3 mca, zglosilo sie 15 osob, na rozmowe zaprosili
                                  1 goscia i... nie przyjeli go :)))))
    • loeloe Re: AD/23/05 06.10.06, 11:25
      od Emmanuelle:

Bonjour,

Les résultats du concours susmentionné devraient être connus à la fin du mois
      d'octobre.

Salutations,
      • Gość: Art Re: AD/23/05 IP: *.autocom.pl 07.10.06, 15:24
        Strasznie długo to trwa. Mnie Pan Sweeney poinformował, że wyniki będą już na
        początku października, ale to było miesiąc temu, najwytraźniej mają problemy
        techniczne....
      • Gość: niutek Re: AD/23/05 IP: *.access.telenet.be 08.10.06, 08:25
        Tego sie mozna bylo spodziewac ;)

Od poczatku naszego konkursu wszystko bylo opoznione o miesiac... Ale wlaczcie
        pozytywne myslenie - wszystkie informacje, ktore do tej pory do nas docieraly z
        tym miesiecznym opoznieniem byly pozytywne (skoro dotrwalismy az do tego
        etapu)...

Ja teraz w domu w Bru mam 3 "eurokratow" - moj maz i dwoje znajomych ktorzy sa
        na stazu w komisji. Stazysci przynosza ze swoich DG atmosfere nastepujaca -
        wszyscy twierdza ze robota nudna i ze trzyma ich tylko kasa. No ale maja wolne
        weekendy, w odroznieniu ode mnie - bo ja dzis (niedziela) w ramach pasjonujacej
        kariery w KPMG mam jeszcze 2 raporty do napisania i kupe papierow do
        przejrzenia.

JA JUZ CHCE TEJ NUDNEJ, DOBRZE PLATNEJ ROBOTY!!! Pozdrawiam wszystkich co
        wyczekuja;)
        • Gość: M Re: AD/23/05 IP: 195.46.228.* 09.10.06, 17:20
          Z tego co wiem, to wielu z czlonkow komisji edukacyjnej udalo sie po prostu na
          urlop we wrzesniu. W zeszlym tygodniu natomiast mialo sie odbyc spotkanie
          podsumowujace nasz konkurs i prawdopodobnie decyzja na temat uczestnikow
          konkursu. Mam nadzieje, ze dostaniemy wkrotce odpowiedzi, bo w pazdzierniku
          odbywaja sie kolejne rozmowy kandydatow z kolejnego konkursu. Jak nie zdaza dac
          odpowiedzi wkrotce to moze bedzie dalsze opoznienie.
          Pozytywne jest w tym wszystkim to, ze jesli zdamy konkurs to pewnie tez zadne
          terminy nie beda dla nas wiazace.
          • Gość: A Re: AD/23/05 - wyniki koncowe IP: *.192-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 09.10.06, 17:29
            dzieki za ciekawe informacje! ale chyba ten kolejny konkurs (dla EU15, ten masz
            na mysli?) nie moze wplynac na opoznienie, bo on jest organizowany przez EPSO,
            a nie przez COA, prawda?

ciekawe czy lista rezerwowa bedzie dostepna tylko dla COA czy tez mozna bedzie
            szukac pracy w komisji... ktos ma moze jakies niusy?
            • Gość: M Re: AD/23/05 - wyniki koncowe IP: 195.46.228.* 10.10.06, 15:58
              Jezeli czlonkowie komisji zasiadali w obu komisjach to moze dojsc do opoznienia.
              Poza tym pracownicy administracyjni moga byc zaangazowani w 2 konkursy, bo
              przeciez oba odbywaja sie w COA w Luksie. No ale to jest tylko moje gdybanie i
              do konca nikty nie wiadomo co moze pokrzyzowac im plany.

Jesli chodzi o to czy bedzie pracowac poza COA w przyp naszego konkursu to jak
              najbardziej. Jest to informacja sprawdzona bo powiedziano mi to w czasie mojego
              konkursu.
              • Gość: A AD/23/05 - ktos juz ma wyniki ? IP: *.cec.eu.int 16.10.06, 15:43
                czy ktos juz dostal wyniki? wiem, ze oficjalnie maja byc pod koniec
                pazdziernika, ale skora ta komisja sie juz spotkala i podejla decyjze w
                pierwszym tygodniu to moze beda niedlugo?
                jakies wiesci?

dzieki z gory!
                • Gość: M Re: AD/23/05 - ktos juz ma wyniki ? IP: 195.46.228.* 17.10.06, 09:10
                  niestety ciagle nie ma i nie wiem kiedy beda
                  • Gość: Marta Re: AD/23/05 - ktos juz ma wyniki ? IP: *.cec.eu.int 17.10.06, 10:07
                    Niestety nie mam dobrych wiesci. W niedziele rozmawialam z kolezanka, ktora
                    dzwonila do Emmanuelle w zeszlym tygodniu i dowiedziala sie, ze wyniki maja byc
                    na przelomie pazdziernika/listopada. Czyli trzeba sie uzbroic w cierpliwosc
                    przynamniej na najblizsze 2 tygodnie.
                    • Gość: A Re: AD/23/05 - ktos juz ma wyniki ? IP: *.cec.eu.int 18.10.06, 13:07
                      dzieki Marta za info, chociaz niezbyt dobre :)
                      ciekawe dlaczego to sie tak przedluza...?
                      • Gość: Niutek Wyniki ustnego IP: *.access.telenet.be 25.10.06, 17:27
                        Od tygodnia nikt nic nie pisze... Czyzbyscie sie wszyscy tak upajali sukcesem
                        ze zapomnieliscie sie podzielic dobrymi nowinami?

Zatem ja zlamie zmowe milczenia - EPSO nie wyobraza sobie przyszlosci audytu w
                        instytucjach bez mojego udzialu!!!!! Po roku oczekiwania wreszcie kamien z
                        serca.

Pochwalcie sie kto rowniez sie dostal, ja mam jeszcze informacje od kolegi z
                        Luxemburga ze on rowniez przeszedl.

Pozdrawiam
                        Ania
                        • Gość: spójrz tu Re: Wyniki ustnego IP: *.aster.pl 25.10.06, 17:30
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=50676169&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka