Gość: Art IP: 80.244.140.* 23.02.06, 08:53 Witam serdecznie, Czy ktośjuż może otrzymał wynik z części pisemnej? EPSO obiecało odpowiedź w lutym... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 23.02.06, 09:45 Podejrzewam, ze jeszcze nie zaczeli ich sprzwdzac. Przeciez jeszcze nie przyszlo nam potwierdzenie, ze zostalismy dopuszczeni do dalszej czesci egzaminu. W moim przypadku nie jest to takie oczywiste, bo najwyrazniej nie podobal im sie moj dyplom i w mailu z 10.02 poproszono mnie o przeslanie dodatkowych informacji. Dali mi na to tydzien. Mysle ze przelom marca/kwietnia to realistyczny termin sprawdzenia czesci pisemnej PS. Pozdrawiam wspolkonkursowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: AD/23/05 IP: 80.244.140.* 23.02.06, 09:57 Marzec, kwiecień... ojej, strasznie są wolni... Ewentualny ustny pewnie w lipcu? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 07.03.06, 12:58 Drogi kolego/kolezanko Chyba juz za chwile zaczna sprawdzac prace pisemne, bo wlasnie poinformowano mnie, ze moj dyplom nie spelnia wymogow formalnych konkursu i mojej pracy sprawdzac nie beda. Zycze pozodzenia w dalszej czesci, juz niestety beze mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AD/23/05 IP: 62.29.136.* 07.03.06, 14:32 Mnie niedawno zawiadomili, ze dyplom jest ok i beda sprawdzac moja prace, a wyniki przysla w kwietniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: AD/23/05 IP: 217.11.152.* 07.03.06, 15:52 jak to jest z tymi dyplomami? w avis de concours napisali, ze maja byc studia 3- letnie lub mniej. czy to znaczy, ze magistrow nie dopuszczaja? mnie przyslali odpowiedz, ze moj dyplom jest niedobry (magister uczelni ekonomicznej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 07.03.06, 16:05 Moj kierunek to marketing i zarzadzanie, specjalnosc zarzadzanie firma i tez nie przeszlo. Slyszalam ze podobno polskim odpowiednikiem studiow audytowych sa Finanse na AE, ale to informacja niepotwierdzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECA Re: AD/23/05 IP: *.eca.eu.int 07.03.06, 16:54 Please note that the European Court of Auditors has taken over the organisation of competition EPSO/AD/23/05 as of 6 February 2006. All further information concerning the organisation of this competition will therefore be given directly by the European Court of Auditors. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: AD/23/05 IP: *.ipaper.com 07.03.06, 16:56 Witam, mam pytanko, czy ktos moze wie ile osob spelnilo eligibilty criteria i poprawia im pisemny? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
brublox Re: AD/23/05 07.03.06, 19:33 No to niezla jazda... Niektorzy dostali info, ze dyplom OK, inni, ze nie... a ja nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 26.04.06, 15:10 Jak juz pisalam wczejniej na poczatku marca napisali do mnie, ze moje studia nie spelniaja kryteriow konkursu. Po otrzymaniu tej informcji napisalam odwolanie (dziekuje niniejszym wszytkim, ktorzy mnie do tego namawiali). No i dzisiaj niespodzianka! Okazuje sie, ze "po ponownym rozpatrzeniu przeslanych przeze mnie informacji" jednak dopuszczaja mnie do sprawdzania pisemnych. "You will probably be informed by post of the results of your written test at the beginning of june 2006" Ale moze w przypadku tych co nie musieli sie odwolywac wyniki beda wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Intruder Re: AD/23/05 IP: *.243.81.adsl.skynet.be 27.04.06, 08:01 Hej Marta, gratuluje! Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brublox Re: AD/23/05 IP: 195.234.32.* 27.04.06, 08:43 Mi ECA napisalo, ze wyniki maja byc w kwietniu, ale znajac zycie, bedzie poslizg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 27.04.06, 09:13 Dzieki, a jak u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junior Re: AD/23/05 jak to w ogóle wygląda???? IP: 80.244.140.* 29.04.06, 09:52 Witam, Tak się zastanawiam jak może wyglądać praca takiego audytora, wyjazdy do instytucji, ciągłe delegacje, czy praca na miejscu w chrakterze Internal Auditor. Być może ktoś z już pracujących mógłby pomóc? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: AD/23/05 jak to w ogóle wygląda???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 11:51 No wlaśnie też jestem ciekawy, może ktoś ma takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiakasia Re: AD/23/05 IP: *.pool82107.interbusiness.it 30.04.06, 09:31 <hej, czy kto z Was ma juz wyniki czesci pisemnej? Z tego co pamietam mialy byc jeszcze w kwietniu. Ostatni dzien roboczy kwietnia byl w piatek, a tu nic, cisza...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: AD/23/05 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 11:50 Sprawdź na stronie epso, dodali nowy wpis : applicants dostana info pocztą at the beginning of June, prędkość zawrotna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: AD/23/05 IP: *.autocom.pl 20.05.06, 19:27 Czy ktoś może ma już wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemelek Re: AD/23/05 IP: *.14-218-195.catv.internet.lu 23.05.06, 19:43 ptaszki zacwierkaly za pewnym oknem ze ustne dopiero we wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: AD/23/05 IP: *.autocom.pl 27.05.06, 23:17 Elemelku a masz już wyniki za pisemny, a może ktoś z przebywająych na miejscu już otrzymał? Bardzo proszę o info. Pozdrawiam, Art Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brublox Re: AD/23/05 IP: 195.234.32.* 01.06.06, 08:41 ECA wyslalo wczoraj maila z wiadomoscia, ze wyniki zostaly wyslane poczta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 02.06.06, 09:42 Oooo to ciekawe! Ktos jeszcze dostal takie info? Ja nie. Moze to dla ciebie brublox dobra wrozba (do tych co odpadli nie chce im sie nawet pisac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brublox Re: AD/23/05 IP: 195.234.32.* 02.06.06, 10:00 Tiaaa... albo odwrotnie, do tych co, odpadli pisze oficjalny list z ubolewaniem ;) W ogole, to dziwne, ze info wysyla osobiscie osoba z ECA. Zazwyczaj takie maila wysyla automat, albo przynajmniej robia to z jakiegos anonimowego adresu, stworzonego tylko na potrzeby konkursu... a tutaj imie i nazwisko pani takiej i takiej. Chyba nie zdaja sobie sprawy, ze w razie masowych zazalen moze ta osoba przyplacic zapchana skrzynka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: AD/23/05 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 14:07 Marta, po adresie IP widzę, że pracujesz juz w instytucjach, dostałaś może wyniki? Czy ktokolwiek dostał? Wiem, że wysłali we środę, powinny już dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia2006 Re: AD/23/05 IP: *.28.102.228.coditel.net 03.06.06, 19:16 Wcale nie jest dziwne ze to robi ECA bo juz od razu po wynikach preselekcji napisali ze dalsze etapy egzaminu sa przejete przez ECA i oni maja swoje wlasne procedury. EPSO juz nie ma z tym nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 06.06.06, 08:57 Nie, nic nie dostalam, ale wczoraj bylo swieto, wiec watpie by listonosz sie fatygowal. Moze disiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
loeloe Re: AD/23/05 06.06.06, 16:28 a ja dostalam...i zdalam! ustne pod koniec sierpnia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
corky1 Re: AD/23/05 06.06.06, 17:11 Potwierdzam poprzednią wiadomość. Ja też dostałem i zdałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 07.06.06, 09:55 Gratuluje wszystkim powyzej! A ja dalej nic, pisze w te pedy maila do Emmanuelle, zobaczymy co odpowie... Odpowiedz Link Zgłoś
corky1 Re: AD/23/05 07.06.06, 22:22 Powodzenia! Przy okazji mam pytanie. Czy ktoś próbował dowiedzieć się przed ustnym jaką liczbę punktów uzyskał w preselection i written tests? Ocena końcowa jest sumą ocen z czterech części więc pewnie warto byłoby wiedzieć jakie ma się szanse przed ustnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: AD/23/05 IP: *.187-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 08.06.06, 23:03 Hej Marta, trzymam za Ciebie kciuki! pzdr tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: AD/23/05 IP: *.autocom.pl 19.06.06, 20:48 CZy ktoś już wie kiedy ustne i ile osób przeszło? Pozdrawiam' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junior Re: AD/23/05 IP: 80.244.140.* 08.06.06, 22:56 Witam, Ja również przeszedłem do kolejnego etapu, gratuluję wszystkim kolegom i koleżankom! ciekawe czy jest nas 135 (zgodnie z założeniami EPSO) czy może więcej (lub mniej) i czy rzeczywiście ma nas zostać 90... Ponawiam pytanie o charakter pracy, jesteście przygotowani na pracę w terenie? tzn. na misjach - miesiąc w jednym miejscu, kolejny w innym, nie wiecie czy to wygląda jak "Wielka 4" w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
loeloe Re: AD/23/05 23.06.06, 15:27 kiedy te ustne,kiedy? zaczynaja sie pod koniec sierpnia niby a trwac beda do...? ja bym chciala wiedziec no!napisalam do Emmanuelle a ona nic! milego weekendu wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: AD/23/05 IP: 80.244.140.* 30.06.06, 22:46 Jakieś newsy od Emanuelle? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 03.07.06, 08:43 Dolaczam sie do prosby, czy Emmanuelle juz cos odpisala? Ja osobiscie wolalabym zeby ustne byly pozniej niz wczesniej, bo duuuzo nauki jeszcze przede mna. Odpowiedz Link Zgłoś
loeloe Re: AD/23/05 03.07.06, 09:38 Hello, We are currentely sending out invitations for the oral examinations which will be held between the last week of august and mid september. Unfortunately i cannot tell you the exact date of your oral interview but you should receive the letter soon. Regards, ________________________ Cour des comptes européenne Cellule concours Emmanuelle BATT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 03.07.06, 09:56 Dzieki wielkie, no to trzeba sobie przygotowac plan dzielania na najblizsze 60 dni...; Dobrze ze na wakacje pojechalam juz w maju ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
loeloe Re: AD/23/05 03.07.06, 10:11 Marta, jesli chcesz, to mozemy nawiazac jakas wspolprace w przygotowywaniu sie. Wymiana uwag nt. planu/ksiazek/materialow...Napisz mi na priva jesli masz ochote loeloe@gazeta.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 04.07.06, 09:15 Napisalam! A tak poza tym to dostalam wczoraj zaproszenie na rozmowe: 5 wrzesnia, godz. 15.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia2006 Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 03.07.06, 10:16 NIC nie wyglada tak jak wielka 4 w Polsce. To by byl bardzo wstretny zart. Odpowiedz Link Zgłoś
missy_76 Re: AD/23/05 04.07.06, 12:45 To w takim razie jak wyglada praca audytora w Unii? Ktos ma informacje na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia2006 Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 04.07.06, 14:59 Ja mysle ze wynik tego konkursu bedzie identyczny jak poprzedni. Na planowana ilosc miejsc zapelnia maximum 30 procent miejsc. I wcale to nie dziwne bo w przypadku audytu system EPSO nawet po rezygnacji z testowania wiedzy o unii (to juz pierwszy krok) nadal nie preferuje prawdziwych audytorow tylko przypadkowcow, i zawodowych preselekcjonistow. Oczywiscie bez obrazy dla tych ktorzy ten egzamin powinni zdac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuzia Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 06.07.06, 09:54 > To w takim razie jak wyglada praca audytora w Unii? Ktos ma informacje na ten > temat? Nie jestem doswiadczona audytorka tylko asystentka audytora ale po roku pracy w temacie moge cos niecos na ten temat powiedziec. W KE jest wiele, powiedzmy "rodzajow" charakteru pracy audytrow. Zalezy gdzie bedziecie pracowac. Jesli w IAC (Internal Audyt kazdego DG), to tak jak u mnie, przeprowadzamy audyty w zakresie tylko naszego DG, np.: "review of the contract management in the informatics unit"- czyli mowiac w skrocie chodzi o wertowanie papierow i stwierdzenie czy kontrakty na zakup IT sa zgodne z regulami. U mnie np, na misje sie nie jezdzi, nosa poza nasze DG nie wystawiamy. Moja kolezanka pracuje na podobnym stanowisku (assistant auditor) w DG AGRI ale juz nie w IAC i wlasciwe non stop jezdza i przeprowadzaja audyty w krajach czlonkowkich. Idealna praca dla ludzi, ktorym zalezy na wyjazdach sluzbowych. Jest tez jasnie nam panujacy IAS, czyli Internal Audyt Service- pure audyt. Nie mam pojecia jak bedzie w ECA ale w KE jest to bardzo zroznicowane bo zalezy od tego czym sie zajmuje dany unit "audytowy". Jesli chodzi o atmosfere pracy to nie ma reguly, atmosfere tworza ludzie wiec jesli bedziecie mieli szefa oszoloma to nie bedzie fajnie... Powodzenia! P.S. Moze cos dopisza profesjonalisci jak wroca z urlopu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: AD/23/05 IP: *.ipaper.com 25.08.06, 10:25 Witam serdecznie, Czy ktos moze juz zdawal ustny? Jakie wrazenia? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: AD/23/05 IP: *.cec.eu.int 30.08.06, 14:52 witam wszystkich przygotowujacych sie do tego egzaminu. ja zdaje 5 wrzesnia, mam nadzieje, ze jakos to bedzie, bo z audytem nic nie mam ani nie mialam wczesniej wspolnego, ale w koncu to egzamin dla ludzi bez doswadczenia a studiow audytowych przeciez nie ma, przynajmniej w Polsce. dajcie znac jakby ktos z Was mial egzamin wczeniej, ja po 5 moge cos napisac. powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maybe junior audit Re: AD/23/05 - ustny IP: *.198-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.09.06, 12:25 no i jak poszlo na ustnym? czy ktos moze podzielic sie wrazeniami? fajne jury? ciezkie pytania, etc? dzieki z gory!!! ja chetnie podam moje po 8/09 bo wtedy mam swoj oral. powodzenia dla wszytkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: AD/23/05 - ustny IP: *.198-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.09.06, 13:44 no wlasnie, moze jakas pomoc od rodakow? :) i tak gdzies slyszalam ze nie ma nawet 90 osob na te ustne, wiec nie ma konkurencji tak naprawde... a kiedy beda wyniki koncowe? Odpowiedz Link Zgłoś
corky1 Re: AD/23/05 - ustny 06.09.06, 11:56 Ja też mam rozmowę 8.09 więc podzielę się doświadczeniem. Skąd wiesz, że przeszło tylko 90 osób? Ktoś się może orientuje jak szczegółowe mogą być pytania z wiedzy o UE? To nie jest w końcu field "European Public Administration" więc chyba nie powinny być zbyt szczegółowe? Przynajmniej mam taką nadzieję:) Odpowiedz Link Zgłoś
luxxxik Re: AD/23/05 - ustny 07.09.06, 09:49 I jak tam wrazenia? Ja dopiero ide "pod ogien" w przyszlym tygodniu, a ze o audycie wiem tyle co z ksiazek to bede wdzieczna za wszelka pomoc i rade:-). Odpowiedz Link Zgłoś
corky1 Re: AD/23/05 - ustny 10.09.06, 20:58 Właśnie wróciłem z egzaminu. Do etapu ustnego przeszło ok. 70 osób, czyli mniej niż limit, więc konkurencji raczej nie ma. Nie warto się stresować, bo Komisja jest bardzo przyjaźnie nastanawiona (przynajmniej ja miałem takie odczucie). Powodzenia dla tych, co jeszcze nie zdawali! Odpowiedz Link Zgłoś
luxxxik Re: AD/23/05 - ustny 11.09.06, 08:54 Dzieki Corky. Mam nadzieje, ze Komisji nie zmieni sie humor w tym tygodniu. Jejku te 70 osob to na prawde malo, moze to ylko Polacy; + reszta to wychodziloby na 130 limitu. Mozesz napisac cos wiecej o pytaniach a audytu - bardzo szczegolowo pytali? Dzieki z gory :-) Odpowiedz Link Zgłoś
corky1 Re: AD/23/05 - ustny 11.09.06, 20:54 70 osób to wszyscy, nie tylko Polacy. "Naszych" przeszło ok. 30. Pytania z audytu nie były szczegółowe. Ja akurat miałem dużo pytań z próbkowania. Podobno większość osób w ogóle nie miała nic do czynienia z aduytem, więc pytania nie mogą być zbyt szczegółowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
corky1 Re: AD/23/05 - ustny 15.09.06, 22:52 Tyle osób obiecało, że napisze coś o swoich doświadczeniach z ustnego, i co?! Było aż tak źle, czy tak dobrze? Może ktoś dowiedział się czegoś ciekawego, np. kiedy będą wyniki, od kiedy ewentualny nabór, itp. itd.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artu11 Re: AD/23/05 - ustny - wrażenia IP: *.debica140.tnp.pl 23.09.06, 16:39 Witam, Garść wrażeń z ustnego: Komisja bardzo miła, każdy ma swoją "działkę" i zadaje z niej pytania. 1sza część - poproszono mnie o przedstawienie swoich doświadczeń edukacyjnych i zawodowych 2ga - pytania o UE - oceniam je jako stosunkowo proste - Schengen, budżet... 3 - pytania audytowe + ... + = pytanie o faktoring - wyjaśnienie istoty. 4 - pytania oceniające umiejętności "miękkie" To wszystko. Na liście było ok 70 osób, wyniki ustnego z tego co wiem mają być na początku pażdziernika. POZDRAWIAM PS Jesli ktos już miał proszę podzielcie się wrażeniami. Może wiecie coś, czego ja się jeszcze nie dowiedziałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
corky1 Re: AD/23/05 - ustny - wrażenia 23.09.06, 20:22 Dowiedziałem się (choć nie jest to sprawdzone), że na początku tego roku w ETO było ok. 50 wakatów. Nie wiem ile z nich obsadzono, ale jeżeli to prawda, to coś na pewno z tego zostało. Podobno mogą zatrudniać już od grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audytor Re: AD/23/05 - ustny - wrażenia IP: *.cec.eu.int 25.09.06, 19:15 a czy ktos wie do kiedy trwaja ustne? trwaly do konca zeszlego tygodnia czy beda do konca wrzesnia? to oczywiscie ukryte pytanie, o to kiedy nalezy spodziewac sie wynikow, juz w przyszlym tygodniu pazdziernika czy jeszce nie?:) dzieki z gory za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artu11 Re: AD/23/05 - ustny - wrażenia IP: *.ipaper.com 02.10.06, 13:52 Witam, Czy ktos moze slyszal cos nowego, w koncu juz pazdziernik..... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: AD/23/05 - ustny - wrażenia IP: *.zebra.lt 03.10.06, 15:54 ja nic nowego nie slyszalam, za to bedzie anegdotka. podobno w konkursie na tlumaczy j maltanskiego byly 3 mca, zglosilo sie 15 osob, na rozmowe zaprosili 1 goscia i... nie przyjeli go :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
loeloe Re: AD/23/05 06.10.06, 11:25 od Emmanuelle: Bonjour, Les résultats du concours susmentionné devraient être connus à la fin du mois d'octobre. Salutations, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: AD/23/05 IP: *.autocom.pl 07.10.06, 15:24 Strasznie długo to trwa. Mnie Pan Sweeney poinformował, że wyniki będą już na początku października, ale to było miesiąc temu, najwytraźniej mają problemy techniczne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niutek Re: AD/23/05 IP: *.access.telenet.be 08.10.06, 08:25 Tego sie mozna bylo spodziewac ;) Od poczatku naszego konkursu wszystko bylo opoznione o miesiac... Ale wlaczcie pozytywne myslenie - wszystkie informacje, ktore do tej pory do nas docieraly z tym miesiecznym opoznieniem byly pozytywne (skoro dotrwalismy az do tego etapu)... Ja teraz w domu w Bru mam 3 "eurokratow" - moj maz i dwoje znajomych ktorzy sa na stazu w komisji. Stazysci przynosza ze swoich DG atmosfere nastepujaca - wszyscy twierdza ze robota nudna i ze trzyma ich tylko kasa. No ale maja wolne weekendy, w odroznieniu ode mnie - bo ja dzis (niedziela) w ramach pasjonujacej kariery w KPMG mam jeszcze 2 raporty do napisania i kupe papierow do przejrzenia. JA JUZ CHCE TEJ NUDNEJ, DOBRZE PLATNEJ ROBOTY!!! Pozdrawiam wszystkich co wyczekuja;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: AD/23/05 IP: 195.46.228.* 09.10.06, 17:20 Z tego co wiem, to wielu z czlonkow komisji edukacyjnej udalo sie po prostu na urlop we wrzesniu. W zeszlym tygodniu natomiast mialo sie odbyc spotkanie podsumowujace nasz konkurs i prawdopodobnie decyzja na temat uczestnikow konkursu. Mam nadzieje, ze dostaniemy wkrotce odpowiedzi, bo w pazdzierniku odbywaja sie kolejne rozmowy kandydatow z kolejnego konkursu. Jak nie zdaza dac odpowiedzi wkrotce to moze bedzie dalsze opoznienie. Pozytywne jest w tym wszystkim to, ze jesli zdamy konkurs to pewnie tez zadne terminy nie beda dla nas wiazace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: AD/23/05 - wyniki koncowe IP: *.192-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 09.10.06, 17:29 dzieki za ciekawe informacje! ale chyba ten kolejny konkurs (dla EU15, ten masz na mysli?) nie moze wplynac na opoznienie, bo on jest organizowany przez EPSO, a nie przez COA, prawda? ciekawe czy lista rezerwowa bedzie dostepna tylko dla COA czy tez mozna bedzie szukac pracy w komisji... ktos ma moze jakies niusy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: AD/23/05 - wyniki koncowe IP: 195.46.228.* 10.10.06, 15:58 Jezeli czlonkowie komisji zasiadali w obu komisjach to moze dojsc do opoznienia. Poza tym pracownicy administracyjni moga byc zaangazowani w 2 konkursy, bo przeciez oba odbywaja sie w COA w Luksie. No ale to jest tylko moje gdybanie i do konca nikty nie wiadomo co moze pokrzyzowac im plany. Jesli chodzi o to czy bedzie pracowac poza COA w przyp naszego konkursu to jak najbardziej. Jest to informacja sprawdzona bo powiedziano mi to w czasie mojego konkursu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A AD/23/05 - ktos juz ma wyniki ? IP: *.cec.eu.int 16.10.06, 15:43 czy ktos juz dostal wyniki? wiem, ze oficjalnie maja byc pod koniec pazdziernika, ale skora ta komisja sie juz spotkala i podejla decyjze w pierwszym tygodniu to moze beda niedlugo? jakies wiesci? dzieki z gory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: AD/23/05 - ktos juz ma wyniki ? IP: 195.46.228.* 17.10.06, 09:10 niestety ciagle nie ma i nie wiem kiedy beda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: AD/23/05 - ktos juz ma wyniki ? IP: *.cec.eu.int 17.10.06, 10:07 Niestety nie mam dobrych wiesci. W niedziele rozmawialam z kolezanka, ktora dzwonila do Emmanuelle w zeszlym tygodniu i dowiedziala sie, ze wyniki maja byc na przelomie pazdziernika/listopada. Czyli trzeba sie uzbroic w cierpliwosc przynamniej na najblizsze 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: AD/23/05 - ktos juz ma wyniki ? IP: *.cec.eu.int 18.10.06, 13:07 dzieki Marta za info, chociaz niezbyt dobre :) ciekawe dlaczego to sie tak przedluza...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niutek Wyniki ustnego IP: *.access.telenet.be 25.10.06, 17:27 Od tygodnia nikt nic nie pisze... Czyzbyscie sie wszyscy tak upajali sukcesem ze zapomnieliscie sie podzielic dobrymi nowinami? Zatem ja zlamie zmowe milczenia - EPSO nie wyobraza sobie przyszlosci audytu w instytucjach bez mojego udzialu!!!!! Po roku oczekiwania wreszcie kamien z serca. Pochwalcie sie kto rowniez sie dostal, ja mam jeszcze informacje od kolegi z Luxemburga ze on rowniez przeszedl. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spójrz tu Re: Wyniki ustnego IP: *.aster.pl 25.10.06, 17:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=50676169&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś