Gość: inga IP: *.242.81.adsl.skynet.be 19.05.06, 19:13 czy ktos moglby mi polecic, chyba niestety musze sie udac! dzieki inga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miki Re: stomatolog w bxl IP: 87.65.165.* 31.05.06, 22:31 Sylwia Biernacka tel. 026407562, Av. Huysmans 172 Watermal-Boitsfort Wszystko leglanie, z rachunkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: stomatolog w bxl IP: *.55-201-80.adsl.skynet.be 31.05.06, 22:38 :-))))rachunki to chyba nie najwazniejsze,bo kazdy lekarz praktykujacy tu legalnie wystawia rachunki tylko czy faktycznie jest dobra w tym co robi i czy ma dobry sprzet????Mnie swego czasu pewien dentysta w BXL zniszczyl zeby zamiast je wyleczyc i dlatego osobiscie polecam tych praktykujach przy klinikach,bo maja dobry sprzet i nie musza oszczedzac Odpowiedz Link Zgłoś
inga27 Re: stomatolog w bxl 01.06.06, 21:44 bardzo Wam dziekuje, a moglabys polecic takiego przy klinice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: stomatolog w bxl IP: *.240.81.adsl.skynet.be 01.06.06, 21:48 hhhmmmmm ja mam swoja dentystke w Vilvoorde(szpital St Jozef),ale na pierwsza wizyte trzeba u niej czekac+- 2-3 miesiace,pani Vandenbergh Odpowiedz Link Zgłoś
pan.boczek Re: stomatolog w bxl 02.06.06, 08:51 w klinice st luc (szpital woluwe) jest stomatologia. pracuja tam w wiekszosci mlodzi, swiezo upieczeni lekarze na stazu, ale robia wszystko bardzo dokladnie. sa zreszta po kazdej robocie oceniani przez swoich profesorow-opiekunow, wiec sie staraja. ja chodze tam i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.. Re: stomatolog w bxl IP: *.cec.eu.int 31.07.06, 09:38 odswiezam watek, moze ktos juz znalazl jakiegos dentyste: a) ktory nagly przypadek przyjmie tego samego dnia b) leczy ze znieczuleniem c) no i wie, co robi.. bo chyba nie dotrwam do urlopu i mojego dentysty dla histerykow ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: stomatolog w bxl IP: *.cec.eu.int 31.07.06, 10:14 Nie wiem co ci poradzic, bo ja mialam dosyc nagly przypadek z zebem, do tego stopnia, ze wizyte zarezerwowalam w piatek wieczorem na poniedzialek rano i do poniedzialku nie doczekalam. W polowie soboty stwierdzilam, ze lykanie dwoch tabletek przeciwbolowych co godzine nie ma sensu i plukanie zoladka wyniesie mnie z pewnoscia wiecej niz dyzur stomatologiczny. Niestety w sobote jedyna klinika ktora dyzur miala to St. Michel. Pani dla mnie osobiscie przyjechala na rowerze i otworzyla gabinet. Generalnie na poziom uslugi nie narzekam, chociaz cena wgniotla mnie nieco w ziemie (ale to tutaj rzekomo normalne). Tam sa tylko dwie stomatolog (z tego co pamietam), wiec na ktora bys nie trafila, powinno byc OK. Co do znieczulenia: ja zazwyczaj leczylam zeby bez znieczulenia. Ale pani stwierdzila, ze w Belgii jest taki kodeks lekarski, ktory mowi, ze przy leczeniu nie wolno sprawiac pacjentom bolo, wiec znieczulenie (przynajmniej w przypadku duzych klinik - nie wim jak jest przy malych gabinetach) jest obowiazkowe. Odpowiedz Link Zgłoś