Gość: z parlamentu IP: *.europarl.eu.int 19.07.06, 11:33 czy ktos z Was zna moze polska krawcowa ktora szyje zaslony itp? Ceny za uszycie w sklepach typu heytens sa po prostu horrendalne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiabru Re: szycie zaslon i firan IP: *.cec.eu.int 19.07.06, 11:46 Krawcowa nie uszyje tak jak w sklepie. Chyba, ze pojdziesz do punktu w ktorym maja odpowiednie maszyny. Sama probowalam i wiem, ze zaslony robione domowym sposobem zawsze maja jakies mankamenty. Chyba, ze chcesz cos w stylu IKEI czyli lekkie i bez skomplikowanych elementow (np. podbicie warstwa nieprzepuszczajaca swiatla albo specjalne uchwyty do karnisza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: szycie zaslon i firan IP: *.183-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.07.06, 18:55 Tutaj tzw niezalezni (independante)musza nie tylko zarobic na siebie,ale i na wiele roznych oplat i dlatego sporo sobie za to licza-nieporownywalnie z PL,no a efekt nie zawsze jak chcielibysmy miec,a wiec moze jednak gotowe,a jak nie to pewnie lepiej uszyc je w PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiabru Re: szycie zaslon i firan IP: *.cec.eu.int 24.07.06, 11:55 a co? zrobiles doktorat ze wskaznikow rzetelnosci wykonywanej pracy przez osoby prowadzace dzialalnosc jednoosobowa w stosunku do wielkich, zmechanizowanych kolosow swiadczacych uslugi na wielka skale w dziedzinie szycia zaslon i firan na tynku belgijskim w ciagu ostatniej pieciolatki? Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: szycie zaslon i firan 24.07.06, 12:06 Swietny temat na doktorat, ale to nie moja dziedzina, bez zlosliwosci. natomiast znam doskonale kogos, umie szyc na maszynie. I nie jest to maszyna przemyslowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruxa Re: szycie zaslon i firan IP: *.cec.eu.int 24.07.06, 12:19 Jeśli masz mnie na myśli, to przyznam się publicznie, że zasłony, które sobie sama uszyłam, mają mankamenty (małe, ale umiejętnie zamaskowane, zresztą faceci takich rzeczy nie widzą), bo nie jest łatwo operować na dużych powierzchniach i długościach. Za to mają dużą zaletę, są takie jakie chciałam i kosztowły tyle, co materiał, czyli nic w poównaniu z kosztem u Heytensa (koleżanka zamówiła, to zapłaciła kilkaset euro). Ale miło, że we mnie wierzysz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś