epska_zenobia 04.08.06, 00:14 Odpowiedz znajdziemy w moim blogu: epskazenobia.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek-mamrotek Re: Old Oak - ale czy tylko??? 04.08.06, 13:14 a mozna cie tam spotkac ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
epska_zenobia Re: Old Oak - ale czy tylko??? 15.08.06, 00:10 zdarza mi sie, ze w te goscinne progi zagoszcza moje nogi, choc ostatnio nabieganam, wpadam na kawe tam czasem z rana, na Forum raczej dosc nieaktywna ostatnimi czasy, bo szef mnie najpierw na misje wyslal, potem na wywczasy.... wrocilam opalona, i bardzo zadowolona owszem, wpadam tam co jakis czas, ale ostatnio dosc nieregularnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akot Re: Old Oak - ale czy tylko??? IP: *.upc.chello.be 15.08.06, 12:45 swietnie wymyslilas z tym pamietnikiem..... naprawde dobre. Powiedz gdzie ta knajpka, bo ja tu nowa i nie wiem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: Old Oak - ale czy tylko??? 15.08.06, 13:24 www.celticpubs.com/celtweb/oldoakbxl.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akot Re: Old Oak - ale czy tylko???re:do do.ki IP: *.upc.chello.be 15.08.06, 18:29 dzieki za linka, powinnam kiedys zagladnac z czystej ciekawosci Odpowiedz Link Zgłoś