Gość: Lalka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.08.06, 15:07 ma ktos z uczestnikow forum dostep? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapitan_ameryka Re: SYSPER 05.08.06, 22:46 Dostep ma kazdy, kto jest pracownikiem. A BO CO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka Re: SYSPER IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.08.06, 15:37 moze ktos by podeslal pare wakatow? Z gory dziekuje lalkade@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: SYSPER 09.08.06, 00:04 Kazdy kto jest pracownikiem i ma dostep do sysper2 (bo tak sie nazywa) w pracy. Jak masz intracom to masz sysper. Jak nie wierzysz to sprawdz. Wchodzi sie podobnie jak na poczte z domu... Ot cala tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: SYSPER IP: *.europarl.eu.int 09.08.06, 14:31 dzieki, aczkolwiek uscislajac - kazdy kto pracuje w Komisji, Pe juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiabru do kapitana IP: *.upc.chello.be 10.08.06, 16:41 probowales moze ostatnio? bo mi wywala jakies unauthorised. Moze uzywam zlego linku... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka do kasiabru 10.08.06, 17:22 Dziala poprawnie. Jak unauthorised to znaczy, ze wpisujesz zle haslo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiabru Re: do kasiabru IP: *.upc.chello.be 10.08.06, 17:25 uzywam tego samego co do poczty. poczte odbieram a tego dziadostwa nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: do kasiabru 10.08.06, 17:32 Bo to nie jest to samo haslo co do poczty. To jest haslo... do syspera. Kurde nie wiem jak ci to powiedziec... musisz sie zalogowac jak bys byla w pracy przy biurku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiabru Re: do kasiabru IP: *.upc.chello.be 10.08.06, 17:56 najpierw musze wejsc na intracomm i wlasnie tego nie daje rady zrobic. a wpisuje haslo jak do kompa w biurze. grrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: SYSPER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.06, 13:09 przylaczam sie do prosby o pare wakacikow, jezeli mozna to prosze na adres malgorzf@yahoo.com, wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mbujar Re: SYSPER 11.08.06, 05:27 Ja rowniez bylbym wdzieczny za sierpniowe wakaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka Re: SYSPER IP: *.static.isionline-dialin.de 10.08.06, 17:35 no widze, ze szanowni uczestnicy forum maja dostep do interesujacej mnie DB, takze poprosze o podeslanie wakacikow?:-) Odpowiedz Link Zgłoś