Gość: marcin IP: *.cec.eu.int 22.08.06, 16:41 Gdzie mozna to zobaczyc w BXL? ...boje sie ze w Fat boysach tego nie dadza albo na jakims malym TV w kacie :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eneko Re: Legia - Szachtar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 16:54 A po co oglądać takie badziewie? Forza Szachtar! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: Legia - Szachtar 22.08.06, 20:23 Mistrzem Polski jest Legia, Legia najlepsza jest, Reszta Polski to ch.uje, Cala Polska zaluje... lalalalalala... Kto wygra mecz? LEGIA, kto? LEGIA, kto? LEGIA LEGIA LEGIA WUAAAAAAAAAA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eneko Re: Legia - Szachtar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 00:02 Forza Szachtar! Nie wystarczy z trudem zwyciężyć islandzkich amatorów by uważać się za mistrzów. Ich przygoda z wielką piłką skończy się szybko, choć i tak zbyt późno na refleksję. Wypada modlic się o coup de grace od Doniecka - oby sprostali zadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skaut Re: Legia - Szachtar IP: *.cec.eu.int 23.08.06, 12:31 Jesli juz tak sobie razem spiewamy i sie nawzajem obrazamy, to pozwolcie panstwo ze zaintonuje nieco inna piesn bojowa: Legia to stara k***a Legia jeb**a jest Legie trzeba pie*****c Legie CWKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eneko Re: Legia - Szachtar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 12:41 i....Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: Legia - Szachtar 23.08.06, 13:15 Gość portalu: Eneko napisał(a): > i....Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk ! O kur.wa, ale Żydowo... Leeeeeeeeeeeeeeegia to jest POTEGA!!! HAHAHAHA i nic na to nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rpj4 Re: Legia - Szachtar IP: *.net.autocom.pl 23.08.06, 13:40 W pucharach kibicuję wszystkim polskim klubom, bo ich wyniki liczą się do rankingów, stąd zależą od tego miejsca dla kraju w UEFA, czy runda od której gra się w (eliminacjach) LM. Forma Legii przed rewanżem z Szachtiarem Donieck budzi wątpliwości, - dwie porażki, z GKS BOT Bełchatów, z bramką straconą w ostatniej minucie, i z ŁKS, gdzie bramkę dla Legii strzelił Hajto samobójem, nie mogą nastrajać optymistycznie. Kapitanie, sięgnąłeś dna tymi zaśpiewkami, nawet na "Żylecie" jest tego mniej. Twój Rozmówca znanym zresztą zaśpiewem o Legii dostosował się do poziomu. Rynsztok to nie jest to, co w piłce mnie najbardziej interesuje. Tak całkiem na marginesie, - gracie (choćby dla przyjemności)? Pozdr. rpj4 Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: Legia - Szachtar 23.08.06, 13:48 A ty mi zaimponowales w sumie. Zyleta live forever!!! Ps. Nie siegnalem dna, ale takze sie dostosowalem. Pytano o mozliwosc ogladania meczu, a co dostano jako odpowiedz? No i lawina sie posypala. Faktem jednak jest ze Legia to jest potega i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eneko Re: Legia - Szachtar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:04 Pytanie o zasadność oglądania takiego badziewia bylo słuszne i na miejscu, oficjalny mistrz calkiem sporego kraju po raz kolejny pokazuje beznadziejny poziom, to juz nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: Legia - Szachtar 23.08.06, 14:10 Ale trzeba wierzyc w to co Polskie. Ja bym kibicowal nawet jak by odwieczny wrog kazdego Legionisty czyli Widzew czy Wisla czy nawet Polonia grala. Nie wazne, wazne ze gra i sie stara. Ty natomiast popierasz klub ktory nawet nie jest Ukrainski ale pro sowiecki, wywodzacy sie z Donbasu, i sponsorowany przez klienta, ktory dorobil sie na biednych ludziach, machlojkach finansowych no i jest popierany przez betonowych sowietow. Czy to jest dobra postawa??? Zastanow sie nad tym i troche wiecej wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eneko Re: Legia - Szachtar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:43 Nie mam wiary że moja wiara coś zmieni, może gdyby kibice zaczęli rozliczać prezesów i działaczy zamiast nabijać im kasę, to kto wie.....Inna sprawa, że w krajach o dużo bogatszych tradycjach (i osiągnięciach) piłkarskich, kibicuje się wyłącznie własnemu klubowi i zaprzyjaźnionym. Gdybym miał kibicować Legii, to prawie tak gdyby fan Realu z Donostii kibicował Madrilennos. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: Legia - Szachtar 23.08.06, 14:52 No to nie masz komu kibicowac, bo cale to patalajstwo juz odpadlo - z wyjatkiem Wisly, ktra i tak odpadnie. A Legia nawet jak "legnie" to i tka ma jeszcze UEFA. W przeciwienstwie do innych "patalachow" hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin zadalem proste pytanie - gdzie obejrzec mecz w BXL IP: *.cec.eu.int 23.08.06, 16:14 i oczekuje rzeczowej odpowiedzi a nie belkotu przedmowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: zadalem proste pytanie - gdzie obejrzec mecz 23.08.06, 16:20 W Pubie tego nie zobaczysz... ustw sie lepiej do kogos do domu na seans. TEn ktos musi miec polska tv. Legia forever - zyleta king! Odpowiedz Link Zgłoś
kontraktowiec Re: 23.08.06, 17:01 Ale rozumiem,ze kibicujemy Szachtarowi i premierowi Janukowyczowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eneko Re: zadalem proste pytanie - gdzie obejrzec mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 22:30 Bu misiu, buuuuu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: zadalem proste pytanie - gdzie obejrzec mecz 23.08.06, 22:47 Cwelcw..em pozostanie. Bywaj zdrow cieciu jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eneko Re: zadalem proste pytanie - gdzie obejrzec mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 07:38 Kapitan stara się utrzymywać na podobnym poziomie co jego zespół, a ten (WP): - "momentami aż żal było patrzeć na to co dzieje się na boisku" - "piłka podwórkowa" - "najlepsza drużyna w Polsce zagrała na kompromitującym poziomie" Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: zadalem proste pytanie - gdzie obejrzec mecz 24.08.06, 09:50 Uwazaj, bo uzyje swoich super mocy i nie zdasz ustnego. I co wtedy bedzie? Pozegnasz sie z forum??? czy bedziesz parl nadal? bo wiesz na parcia sa leki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eneko Re: zadalem proste pytanie - gdzie obejrzec mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 22:34 Nie odpowiedziałem od razu tak się przestraszyłem, chyba będę już siedział cicho i się nie wychylał.. Btw., kto ma większe moce, Ty czy Były? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: zadalem proste pytanie - gdzie obejrzec mecz 24.08.06, 22:39 Byly nie ma zadnych mocy, ale ma takie samo parcie na robote jak ty - sadzac po postach. Z drugiej strony jest tak jak ci mowiem, przysrywac (ewentualnie, bo to trzeba umiec) bedziesz mi mogl jak zdasz ustny. Tak wiec polecam ksiazeczki do nauki na dobranoc lub tabletki na parcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eneko Re: zadalem proste pytanie - gdzie obejrzec mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 22:54 Jedyny obywatel RP, który zajmuje tam stanowisko jakie uzasadniałoby twoją chełpliwość to kobieta, jestem nieco skonfundowany zatem. W tej sytuacji myślę, że każdy może ci śmiało przysr.. i chyba nie trzeba po to jechać do Brukseli na przesłuchanie. Btw. Wisełka przeszła :) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: zadalem proste pytanie - gdzie obejrzec mecz 24.08.06, 22:57 Jak ty malo czlowieczku wiesz... za malo. Wez sie lepiej poucz bo ci sen o Brukseli i jej pensji prysnie i bedzie klops. Co do Wisly. I bardzo dobrze. Im wiecej klubow z Polski w pucharach, tym lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: zadalem proste pytanie - gdzie obejrzec mecz 25.08.06, 22:13 kapitan, chcialam Ci tylko powiedziec, ze jestes glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: zadalem proste pytanie - gdzie obejrzec mecz 25.08.06, 22:34 asiunia.lux napisała: > kapitan, chcialam Ci tylko powiedziec, ze jestes glupi. Rozumiem, ze ty za to jestes chodzaca turbo-inteligencja? Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: zadalem proste pytanie - gdzie obejrzec mecz 26.08.06, 09:35 Gość portalu: Eneko napisał(a): >> Btw., kto ma większe moce, Ty czy Były? Eneko, co za moce? Czy ja kiedykolwiek sugerowalem, ze mozna zdac ustny po znajmosci??????? Przeciez to kompletna bzdura. Stwierdzilem jedynie, i praktyka potwierdza moje stwierdzenie, ze osoby "z systemu" PO zdaniu egzaminu maja nieporownywalnie wieksze szanse na angaz od osob z ulicy. To chyba roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eneko Re: zadalem proste pytanie - gdzie obejrzec mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 10:20 Byly, wybacz, ale bylem spanikowany, że narazilem sie Kapitanowi i stracilem szanse na ustnym. Stad zapytalem o Twoje moce, by ewentualnie przystac do Twojej koterii i ocalic skore (Kapitan to za wysokie progi).Uzylem chyba przy tym niewlasciwego skrotu myslowego, ale to teraz przechodzi bezkarnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: zadalem proste pytanie - gdzie obejrzec mecz 26.08.06, 10:27 Eneko,poniewaz nasz drogi kapitan czesto rzuca informacjami typu "dzwoni, ale nie wiem, w ktorym kosciele", moge to jak najbardziej zrozumiec. Niestety z tymustnym jest tak, ze sam nie moge sie zmobilizowac do powtorzenia wiedzy o UE, bo to cholerna nuda. Zabralem sie nawet za mycie podlogi!!!!, zeby nie zagladac do ksiazek, osiagajac tym sam tak wysoki stopien desperacji, ze Wysoka Komisja powinna mi to uhonorowac 5 punktami na plus na ustnym, jesli to czyta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eneko Re: zadalem proste pytanie - gdzie obejrzec mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 10:34 Doskonale Cię rozumiem, o instytucjach jeszcze mogę czytać, ale przy poszczególnych politykach Morfeusz stosuje zdecydowany pressing. Na szczęście/nieszczęście nie mam zbyt wiele czasu na naukę. Nastawiam się zatem głównie na rozmowę o zainteresowaniach ;) Odpowiedz Link Zgłoś