Dodaj do ulubionych

Jednak egzaminy są ustawiane :(

IP: *.kablowka.waw.pl 03.09.06, 22:09
Jednak egzaminy są ustawiane :(
Po przejściu do ustnego stwierdzam , iż jednak ugzaminy też sa ustawiane!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: egzaminator Re: Jednak egzaminy są ustawiane :( IP: *.cust.tele2.lu 03.09.06, 23:07
      Mistrzu, zdradz w jaki sposob?
      • Gość: anbxl Re: Jednak egzaminy są ustawiane :( IP: *.50-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.09.06, 23:41
        No wlasnie,poprzednik mnie wyprzedzil-powiedz na jakiej podstawie tak
        twierdzisz i o jakie ustne ci chodzi-czy te dla partii politycznych,gdzie
        faktycznie czesto miejsce jest obsadzone jeszcze przed egzaminem???Czy te o
        konkretne miejsce tzw wewnetrzne,gdzie tez juz osobiscie kiedys mialam takie
        zdarzenie-zapraszali ludzi na egzamin po to,zeby wykazac sie frekwencja bardzo
        dobrze wiedzac ze osoba x bedzie tam pracowac.Oki z tym sie zgodze,ale NIGDY
        jezeli chodzi o oficjalne egzaminy EPSO
    • byly_eurokrata Re: Jednak egzaminy są ustawiane :( 04.09.06, 07:05
      nastepny zwolennik teorii spiskowej.... Ja juz powoli nie mam sily na takich
      ludzi.
      • Gość: Eneko Re: Jednak egzaminy są ustawiane :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 15:46
        A ja myślę, że nie można lekceważyć słów Nieustawionego. Słyszałem niedawną
        wypowiedź skądinąd zasłużonej pani Walentynowicz, że agenci są nawet w rządzie
        Kaczyńskiego. Skoro zdołałi się wkraść nawet tam....
        • byly_eurokrata Re: Jednak egzaminy są ustawiane :( 04.09.06, 15:58
          mylsisz ze komisja ma teczki na kandydatow? Kurde, musze sie zastanowic z kim
          chodzilem do przedszkola i co moglem wtedy niepatrznie wypaplac na temat EWG
          • Gość: Eneko Re: Jednak egzaminy są ustawiane :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:31
            byly_eurokrata napisał:

> mylsisz ze komisja ma teczki na kandydatow? Kurde, musze sie zastanowic z kim
            > chodzilem do przedszkola i co moglem wtedy niepatrznie wypaplac na temat EWG

Jestem tego pewny, lustracja nie obejmuje tylko roczników od 2005 wzwyż. Więc
            jeśli w przedszkolu krzyczałeś EWG=KGB to buuu misiu.....
    • Gość: marcin Re: Jednak egzaminy są ustawiane :( IP: *.cec.eu.int 04.09.06, 14:45
      A ja mysle, ze zamiast sie dodatkowo frustrowac na forum i szukac dziury w
      calym, lepiej spokojnie szukac swojej szansy. Nie tym razem to nastepnym sie
      uda!
      • Gość: ciekawy Re: Jednak egzaminy są ustawiane :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 21:56
        Właśnie. Tylko nasuwa mi się pytanie, czy będzie w ogóle następny raz?? Np. dla
        takich tłumaczy. A jeśli nawet, to pewnie dopiero za jakieś dwa, trzy lata, z
        planowaną listą rezerwową na 20 miejsc...
        • byly_eurokrata Re: Jednak egzaminy są ustawiane :( 05.09.06, 08:20
          1. Dla starych panstw czlonkowskich tez nie ma co 2-3 lata egzaminu na 120-130
          osob

2. W przypadku egzaminu dla tlumaczy "ustawianie" egzanimu pisemnego jest
          technicznie niemozliwe, bo nawet jesli znasz 1 osobe z komisji, nic ci to nie
          da, bo prace sa sprawdzanie przez rozne osoby, a ktora dostanie jaka partie
          prac do oceniania - o tym decyduje los.

3. W przpyadku egzaminu ustnego: nie pamietam, jaka jest max. mozliwa ilosc
          osob dopuszczonych, powiedzmy 190, lista ma liczyc 125. Czyli co, te 125 osob
          to sami znajomi komisji czy jak? Troche absurd uwgzledniajac pkt. 2.

Na egzaminach jak to na egzaminach, mozna miec pecha. Ale osoby z teoria
          spiskowa, to z reguly cieniasy, teoria spiskowa to wygodny chwyt psychologiczny
          na pocieszenie.
    • Gość: zirytowana tak IP: *.cec.eu.int 05.09.06, 09:44
      przy poprzednich konkursach tez tak mowiono. Byl tu taki jeden na forum, co
      darl sie w nieboglosy, ze wszystkie stanowiska sa juz dawno obsadzone i nie ma
      sensu sie pchac na konkurs. Najlepsze bylo to, ze sam byl juz oksy i siedzial
      na posadce w KE. W ten sposob zwalczal konkurencje.
      A jak komus cos nie wychodzi, to powinien sobie powiedziec prawde w oczy, a nie
      tlumaczyc sie jakas teoria spiskowa, ze wszyscy sa w zmowie. Biedny mis,
      uwzieli sie na mnie.
    • Gość: paff alez egzaminy sa ustawione IP: *.26-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.09.06, 10:35
      np. w Poniedzialek sa ustawione pisemne, np. na 9:00
      np we Czwartek ustawia sie testy oralne ee verbalne dla stazystek.

to sie nazywa grafik ;)
      • Gość: zirytowana paffik IP: *.cec.eu.int 05.09.06, 11:05
        sluchaj, co ty z tym oralem tak wyskakujesz. Jakies tesknoty niezrealizowane?
        Co otwieram forum, to paff wciaz o jednym. Jakis niedosyt?
        • Gość: paff czlowieku nie irytuj sie IP: *.26-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.09.06, 11:19
          znasz ta gre? to se zagraj jak ty zdalas od tej unii jak nie znasz waszej
          terminologii? poczytaj szacowne forum i zobacz ;D no i nie irytuj sie.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=47415980&a=47415980
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=43782460&a=43816805
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=47415980&a=47415980
          • Gość: zirytowana Re: czlowieku nie irytuj sie IP: *.cec.eu.int 05.09.06, 11:36
            nie, ja wiem co to jest. W kazdej postaci, w kazdym typie i na kazdy sposob.
            Ale paffik, ty widze, jestes frustrat ostatnio. Dlatego pytam czy jest okey.

P.S. wszystkie obecne epsy wypadly z tej czesci, ze tak powiem - celujaco :)) A
            kto jest lepszy? Panienki czy faceci? Sadzac po tych co tu sie placza, to jakas
            kategoria D. Mowiac po wojskowemu. I o facetach :)
            • yogibabooo z ciekawosci 05.09.06, 11:41
              A powiedz nam kochany pawiku, jak ktos tobie bardzo bliski wypadl na tym
              slynnym i ciagle wspominanym tu przez ciebie oralu? Ile punkcikow bylo?
              • Gość: paff search engine a grade epsuff IP: *.26-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.09.06, 11:50
                > slynnym i ciagle wspominanym tu przez ciebie oralu

ja napisalem 1 a wrzuc sobie oral od wyszukiwarki na forum EPSO masz ze 100
                postow - i kto tu ciagle wspomina?! pominimy szczegolik, ze to wasza oficjalna
                terminologia ;D

no tak ale wyszukiwarki wymagaja dopiero na A9 a ty powyzej A5 nie podskoczysz.
                Spoko z rozwojem kariery dojdziesz i do tego za jakies 10 lat moze zrozumiesz
                co pisze ;D

Powodzenia !
                • yogibabooo Re: search engine a grade epsuff 05.09.06, 11:54
                  A gdzie odpowiedz na moje pytanie?

Z pytan innych... Czemu ciagle sie wysmiewasz z epsow, a sam korzystasz z tego
                  dobrodziejstwa? Lubisz srac we wlasne gniazdo?
                  • Gość: paff Re: search engine a grade epsuff IP: *.26-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.09.06, 11:59
                    > A gdzie odpowiedz na moje pytanie?

jakie pytenie? snules jakies fantazje moze cos pominalem? ;D

> Z pytan innych... Czemu ciagle sie wysmiewasz z epsow, a sam korzystasz z
                    tego dobrodziejstwa?
                    >

jakiego dobrodziejstwa? twoj sens jest gleboko ukryty, rozwin mysl prosze

> Lubisz srac we wlasne gniazdo?
                    EPSO nie jest moim gniazdem - cos sugerujesz? ;D

• Gość: paff Re: czlowieku nie irytuj sie IP: *.26-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.09.06, 11:46
              > nie, ja wiem co to jest. W kazdej postaci, w kazdym typie i na kazdy sposob.
              ja mowilem o terminologii dotyczacej egzaminow i tego mzoe rzymajmy sie? reszta
              swiadczy o freudowskich problemach espuff

> Ale paffik, ty widze, jestes frustrat ostatnio.
              aaaaaaa jak takie rzeczy widzisz kup sobie google cos moze zobaczysz ;)

>
              > P.S. wszystkie obecne epsy wypadly z tej czesci, ze tak powiem - celujaco :))
              A
              >
              > kto jest lepszy? Panienki czy faceci? Sadzac po tych co tu sie placza, to
              jakas
              >
              > kategoria D. Mowiac po wojskowemu. I o facetach :)
            • Gość: paff od z-iry-towanej IP: *.26-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.09.06, 11:54
              "P.S. wszystkie obecne epsy wypadly z tej czesci, ze tak powiem - celujaco :))
              A
              kto jest lepszy? Panienki czy faceci? Sadzac po tych co tu sie placza, to jakas
              kategoria D. Mowiac po wojskowemu. I o facetach :)
              "

placzacy facet z powodu tak blahej rzeczy jak egzamin do epso t kategoria K.
              Kolargol, najwieksza ci.. wsrod niedzwiedzi. Mowiac jezykiem dobranockowym ;)

• Gość: fap A jak wypada w oralu pawik? IP: *.cec.eu.int 05.09.06, 12:20
                Nie jestes wielkim mistrzem-oratorem:)? Masz mile wspomnienia z
                takich.."egzaminow"?
                Co Cie bardziej cieszy: pisanie o tym na forum, czy sam egzamin np. z
                kilkuosobowa komisja:D?
                • Gość: paff paw w oralu jest mistrzem ;) IP: *.26-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.09.06, 12:40
                  > Nie jestes wielkim mistrzem-oratorem:)? Masz mile wspomnienia z
                  > takich.."egzaminow"?

siur, wery mocz. Czy wolisz odpowiedz nieee ja zawsze sie czerwinilem i nigdy
                  nie moglem z siebie wydusic slowka ;)

> Co Cie bardziej cieszy: pisanie o tym na forum, czy sam egzamin np. z
                  > kilkuosobowa komisja:D?

hmm jesli komisja zlozona jest z fajnych, sexi kobiet lecacych na pawia

tooo wybieram

pisanie na forum !!! bowiem kocham epsy i chce im pomoc w ich misji ;)
                  • Gość: fap No, powiedzmy, ze Cie akceptujemy. IP: *.cec.eu.int 05.09.06, 13:39
                    Po prostu forum nie moze bez Ciebie zyc....

> > Nie jestes wielkim mistrzem-oratorem:)? Masz mile wspomnienia z
                    > > takich.."egzaminow"?
                    >
                    > siur, wery mocz. Czy wolisz odpowiedz nieee ja zawsze sie czerwinilem i nigdy
                    > nie moglem z siebie wydusic slowka ;)

Aaa, czyli stad ta obsesja. Pewnie jakis pan egzaminator przycisnal Cie za
                    bardzo przy egzaminie, prawda misiu-pysiu?

> hmm jesli komisja zlozona jest z fajnych, sexi kobiet lecacych na pawia

Pardon, lecacych na kogo?:)
                    • Gość: pavik -jemy? 1 pes w liczbie mnogiej? fju fju IP: *.26-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.09.06, 14:37
                      > > hmm jesli komisja zlozona jest z fajnych, sexi kobiet lecacych na pawia
                      >
                      > Pardon, lecacych na kogo?:)

przyznaj sie - zazdroscisz !
                      • Gość: fap A jest czego zazdroscic:D? Tak, nie? IP: *.cec.eu.int 05.09.06, 17:01
                        Bo chyba nie Twoich oral exams z wieloosobowymi komisjami, hy hy hy
                        • anbxl Re: powrot do tematu 05.09.06, 22:06
                          Zeszliscie kompletnie z tematu,a ja do niego wroce,aby podac kolejny przyklad z
                          dzis ze ani egzaminy,a czasem nawet wakaty nie sa ustawione.Kiedys w ostatniej
                          chwili zapisalam mojego meza na egzamin na kontraktowych,co jemu bylo
                          obojetne.Przed preselekcja nawet nie zagladna do zadnej ksiazki bo jemu dobrze
                          byc belgijskim urzednikiem,a na egzamin poszedl podobno dla swietego spokoju i
                          zeby zrobic mi przyjemnosc,wynikow nie chcial sprawdzac,bo wiedzial ze bedzie
                          no,podobnie bylo z kolejnym testem,ktory tez zdal i stwierdzil ze chyba teraz
                          dam mu spokoj....Az dzis o 17h zadzwonila do niego pani ze jutro ma przyjsc na
                          intervieuw,bo pilnie kogos szukaja,a on odpowiada profilowi,awiec moj pan
                          zapisal adres i poinformowal mnie telefonicznie twierdzac,ze nawet nie wie jaka
                          to instytucja i dobrze zebym po adresie to sprawdzila..............no comment
                          tylko to,ze napewno nic nie bylo ustawione tylko ze doswiadczenie robi swoje i
                          to ze jest dobry w tym co robi bez wzgledu jak bedzie dalej
                          • Gość: fap Etam, na pewno sa ustawione. IP: *.cec.eu.int 06.09.06, 09:38
                            Przeciez nieustawiony byl swietnie przygotowany, tata dala w lape komu trzeba i
                            nic z tego nie wyszlo:) Wiec tak to sobie tlumaczy Nieustawiony, ze ktos dal
                            wiecej zapewne i stad te zale. Co za nieuczciwy swiat:] A jaka korupcja. Daje
                            sie uczciwie w lape i nic:(
                        • Gość: fap Czyli nie ma czego zazdroscic. Zgadlem? IP: *.cec.eu.int 06.09.06, 13:45
                          .
                          • paw_dady jak zwykle nie zgadles, ale probuj ;o) n/t 06.09.06, 13:53

• Gość: fap Mieciutki i obrazalski jestes:D IP: *.cec.eu.int 06.09.06, 19:27
                              .
                              • Gość: paff a tak ci mowia chlopcy ja cie rzucaja? IP: *.21-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.06, 19:58
                                nie przejmuje sie moze jestes mieciutki ale znadziesz jakis twardzieli to coi
                                pomoga pozbyc sie fochow ;)

no ale to juz nie moj problem tylko malego urzedniczka ;)
                                • byly_eurokrata Re: a tak ci mowia chlopcy ja cie rzucaja? 06.09.06, 20:04
                                  moze zmienimy temat na "chlopcy w piaskownicy"?
                                  • Gość: paff Re: a tak ci mowia chlopcy ja cie rzucaja? IP: *.21-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.09.06, 20:07
                                    wiesz odpowiadale koledze z instytucji, ktoremu znow sie argumenty skonczyly
                                    wiec przechodiz na priva ;)

a co do piaskonicy to przeca kibel dal 3 nogow tam zabawa jak w kuwecie ;)
                                    • Gość: fap paff widac dawno nie mial oralnego egzaminu, IP: *.cec.eu.int 07.09.06, 09:21
                                      wiec daje upust hormonom na forum:D
                                      no dosc przedszkola, bo Paw zaczyna sie zapieniac, oczka nabiegly krwia, z uszu
                                      poszla para i zaraz bylyby wulgaryzmy

• puks01 klopoty z samoocena? 07.09.06, 09:44
                                        wulgaryzmy przeciez juz sa, tyle ze w Twoim wydaniu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka