Dodaj do ulubionych

Nowe wakaciki 23-X-2006

26.10.06, 16:07
Hej. Są nowe wakaciki z 23 października.

Zainteresowani niech piszą na mojego gazetowego maila

Epsotek
Obserwuj wątek
    • epsotek Re: Nowe wakaciki 23-X-2006 26.10.06, 16:16
      Dodam tylko, że to wakaciki AD i niestety nie ma w śród nich ofert dla tłumaczy.
      • Gość: michu57 Re: Nowe wakaciki 23-X-2006 IP: *.os1.kn.pl 27.10.06, 07:47
        dasz mi epsotek cos na m.jezioro@wp.pl

z góry dziękuję
    • Gość: ju Re: Nowe wakaciki 23-X-2006 IP: *.devs.futuro.pl 26.10.06, 16:18
      a jaki to adres?
      • Gość: anbxl Re: epsotek IP: *.50-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 26.10.06, 22:05
        Epsotek masz u mnie WIELKIE PIWO w Bxl i wkrotce namiary na flat.A tak przy
        okazji do innych szukajacych pracy w instytucjach-chyba warto lobbowac na te
        wewnetrzne wakaty,bo na 7 wyslanych w niedziele bylam juz na 2 intervieuw,1
        przez telefon,a 2 intervieuw zaplanowane...I zeby nie bylo wrzawy traktuje to
        jako experience przyszlosciowe,no chyba,ze trafilby sie kontrakt jaki ja bym
        chciala,ale pewnie wielu nawet kontrakt interim zadowolilby...
        • Gość: kapitanica Re: epsotek IP: *.3-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 26.10.06, 22:39
          lo matko... no comments...
          • Gość: anbxl Re: kapitanica IP: *.50-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 26.10.06, 23:28
            nikt ciebie nie prosi o comments w dodatku..glupi.Z ue jestem od wielu wielu
            lat zwiazana kiedy moze ty nawet nic o niej nie wiedzialas..........I wcale nie
            twierdze,ze w tej chwili chce za wszelka cene zostac funkcjonariuszem np 3
            kategorii (czyt interim)ale moze info komus moze sie przydac (np polowkom
            eurokratow)ze warto aplikowac nawet na wewnetrzne wakaty zamiast marudzic jak
            to zle....
            • Gość: kapitanica Re: kapitanica IP: *.181-78-194.adsl-static.isp.belgacom.be 27.10.06, 09:28
              pewnie, ze nic nie wiedzialam w czasie, kiedy Ty sie wiazalas z ue, bo mam
              obecnie dopiero nieco powyzej 20stke.
              w lobbingu zycze wszystkiego najlepszego, mam jedynie nadzieje, ze stanowiska,
              jakie obejmiesz, bedzie sie opieralo na ekspresji werbalnej raczej, a nie na
              pisaniu raportow :)))
              wszystkiego najlepszego! hip hip hurra
              • Gość: anbxl Re: kapitanica IP: *.180-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 27.10.06, 20:18
                Zapewniam ciebie,ze i z pisaniem raportow sobie poradze,bo obecnie to robie....
                (oczywiscie nie po polsku:-))Ale tak jak pisala Agata na wewnetrznym forum
                chyba nastapila jakas nawalnica,bo jeszcze dostalam kilka propozycji
                intervieuw....A wiec narzekajace polowki,moze stanowiska kontraktowe czy
                interim sa dla was jakims wyjsciem...
                Dziekuje za zycazenia jezeli sa szczere :-)))
                • byly_eurokrata Re: kapitanica 27.10.06, 20:27
                  anbxl, to czym oczy i uszy otwarte, jak gdzies by szukali statutowego AD, ktory
                  nie musi miec doswiadczenia zawodowego, to dawaj znac, bo ja watpie, ze dostane
                  etat tlumacza....
            • jakubsky Re: kapitanica 27.10.06, 21:30
              anbxl,
              ty jestes jednak bezdennie glupia,
              od zera do eurolidera - taka matka polka, kobieta pracuja na uchodztwie...
              • Gość: a Re: kapitanica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:35
                Jakubsky, całkiem celnie to ująłeś :)
              • Gość: anbxl Re:jakubsky IP: *.180-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.10.06, 08:20
                Jakubsky a ja nawet nie przypuszczalam,ze ciebie stac na ...takie teksty-to
                tylko swiadczy o TOBIE,to pewnie wychodza te kompleksy i problemy z
                aklimatyzacja.............
                • jakubsky Re:jakubsky 28.10.06, 10:25
                  > to pewnie wychodza te kompleksy i problemy z aklimatyzacja.............

1. kompleksy to ja sam syntetyzuje - właśnie ostatnio zająłem się syntezą
                  alkoholu poprzez pewien interesujacy kompleks, może to nawet opatentuje,
                  hmmm... któż to wie;))) - ale życzę szczęścia po spożyciu - sam nie znam
                  jeszcze jego własciwości, bo nie ma go wogóle w literaturze, ale z jakiejś jego
                  pochodnej otrzymywanej w inny sposób robi się między innymi lekarstwa

2. z co do mojej aklimatyzacji - cyt. T.Love - "... jest super, jest super,
                  więc o co Ci chodzi:))))..."

Bardzo dziękuje za Twoją troske o moje zdrowie, o mój dobry humor i nastawienie
                  do życia.

buzki i biegne do pracy

Twoj jakubsky
                  • Gość: kapitanica Re:jakubsky IP: *.129-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.10.06, 13:38
                    ja tylko szybkim skokiem podpowiem, gwoli pisania pozniejszych raportow, ze
                    interview piesze sie interview a nie intervieuw. choc fakt, ze to slowo w
                    raportach super-czesto nie wystepuje :)
                    czuj czuj czuwaj.
                    • Gość: anbxl Re:kapitanica IP: *.52-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.10.06, 13:58
                      Kapitanica uwazasz sie za taka madra,pracujesz w BXL i jeszcze nie odrozniasz
                      angielskiego od francuskiego???????????????????No coz jajko madrzejsze od kury-
                      najpierw dobrze pomysl a potem krytykuj :-)))))
                    • Gość: pav kapitanica IP: *.13-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.10.06, 14:28
                      ty sie nie czepiaj pisowni bo jak nie ma spelczeka najlepiej pisac interwju.
                      Masz letko powyzej 20 lat to jestes na studiach. Jesli po to jzu blizej 30
                      (czyli w zasiegu raszpli ;)

Pavue
                      • Gość: kapitanica Re: kapitanica IP: *.129-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.10.06, 15:31
                        no mam letko po 20 i po studiach juz na post graduate jestem :)))
                        a i racje masz pav, czepiac sie nie bede, tylko mnie zal zdjal, bo anbxl ponoc
                        matka juz jest, dzieci wychowuje- a tu taka niedbalosc o jezyk - ki.
                        ps.
                        w zyciu we francuskim nie widzialam intervieuw, ani w nl ani w de ani w it, w
                        ruskim tez nie a wiecej jezykow nie znam...niestety:)
                        tymczasem pozdrawiam i wyjezdzajac na mini-urlop zycze wszystkim uroczego
                        dlugiego weekendu :)))
                        • Gość: pavju Re: kapitanica IP: *.3-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.10.06, 15:36
                          >> no mam letko po 20 i po studiach juz na post graduate jestem :)))

letko letko, in jor drims ;) ale coz tam

> w zyciu we francuskim nie widzialam intervieuw, ani w nl ani w de ani w it, w
                          > ruskim tez nie a wiecej jezykow nie znam...niestety:)

oh tyle jezykow, super. pracujesz w hotelu na recepcji? ;)

> tymczasem pozdrawiam i wyjezdzajac na mini-urlop zycze wszystkim uroczego
                          > dlugiego weekendu :)))
                          siur praca w EPSO strasznie meczy. Podobno nicnierobienie stresuje najbardziej
                          wiec wypocznij przed nastepna dawka ;)
                        • Gość: anbxl Re: kapitanica IP: *.180-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.10.06, 20:07
                          Najwyrazniej nie znasz niderlandzkiego bo zawsze bylo i bedzie intervieuw,choc
                          nowy spelling dopuszcza tez bez u jako obce slowo,no ale coz,,juz na post
                          graduate jestem ,, to dopiero robisz kariere,niedlugo bedziez magistrem????O
                          moje dzieci nie martw sie,a nianki nie potrzebuje...Poszukaj pracy w innym
                          miejscu....
                  • Gość: anbxl Re:jakubsky IP: *.52-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.10.06, 13:57
                    Moim Jakubskym nigdy nie bedziesz i...uwazaj bo Bruxa moze zrobic sie
                    zazdrosna....Poprostu uwazalam ciebie za intelo i takiego posta wlasnie od
                    ciebie nie spodziewalam sie.A co do alkoholu-to nie pije,no moze od czasu do
                    czasu lampke dobrego wina...
                    • jakubsky Re:jakubsky 28.10.06, 15:38
                      Alkohole to grupa zwiazkow organicznych dla ktorych grupa charakterystyczna
                      jest grupa OH, wiec naleza tu zarowno CH3OH (metanol - ostroznie - spozycie
                      kilkugramowej dawki to smierc dla silnika), etanol, kiedys odkryty jak komus
                      skwasnialy winogrona, powtorzyl i wyszlo wino, ale takze cos takiego jak
                      gliceryna, z ktorej otrzymuje sie mydlo (cokolwiek uproszczenie - aby uzyskac
                      mydelko Fa, tirli, tirli, tralala ;))))) trzeba dodac jeszcze mnostwo inncyh
                      skladnikow), ale rowniez cala masa innych zwiazkow jak chociazby cholesterol,
                      alkohol z grupy steroidów.

Inna bajka sa zwiazki aromatyczne z grupa hydroksylowa czyli fenole - np.
                      garbniki bedace w winie, ktore spozywany do sztuki miesa na niedzielny
                      obiadek;)))

pozdrawiam, ide po moje piwko
    • marchin1 Re: Nowe wakaciki 23-X-2006 28.10.06, 15:16
      hej,,mieszkam w angli od jakiegos czasu,, i wlasnie sie zastanawiam,rozumiem ze
      te ogloszenia sa juz dla pracownikow uni, nie dla kogos z zewnatrz?, o
      odpowiedz uprzejmie prosze ,,na marchin@gazeta.pl a juak chcessz mnie poznac
      i zobaczyc fajne fotki z podrozy to zapraszam na www.indonezja.fanspace.com
      a propo przygotowuje sie na ad egzamin --moze jakias porada wazna??/

epsotek napisał:

> Hej. Są nowe wakaciki z 23 października.
      >
      > Zainteresowani niech piszą na mojego gazetowego maila
      >
      > Epsotek
      • Gość: Sydonia Re: Nowe wakaciki 23-X-2006 IP: *.brutele.be 09.11.06, 00:06
        czesc!

jesli Twoja informacja jest wciaz aktualna bardzo bym Cie prosila o blizse info na
        a.burzynska@hotmail.com

Z gory dziekuje!!!
        • Gość: pav epska sydonia IP: *.2-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 09.11.06, 00:13
          heh chyba wroce do pisania

sequel zenobii - epska sydonia strikes back ;D
    • Gość: asia Re: Nowe wakaciki 23-X-2006 IP: 213.246.199.* 13.11.06, 18:16
      Hej,

Jesli to jeszcze aktualne, to tez chetnie dowiem sie czegos wiecej o
      tych "etacikach" ;-). Moj adres to jkw9@hotmail.com, niestety nie znam twojego
      gazetowego maila...

Dzieki!
      asia
      • Gość: em Re: Nowe wakaciki 23-X-2006 IP: *.lublin.mm.pl 14.11.06, 10:29
        Nie chce zawracac glowy innym, ktorzy mogo miec juz tego dosc, wiec prosze o
        foward "etacikow" Asie /jkw9hotmail.com/ na martalor@wp.pl

DZIEKUJE bardzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka