Gość: tic IP: 88.147.31.* 13.11.06, 00:39 ktos pisze w piatek dla political advisers? jakies typy tematow esejow? pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mi Re: FG IV IP: *.access.telenet.be 13.11.06, 10:34 Ja pisze International law, ale myslalam ze bedzie test... Myslisz za beda eseje na komputerach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: FG IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:46 no wlasnie, ja zdaje ekonomie 17.11 i ma byc tylko test, jesli dobrze zrozumialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitanica Re: FG IV IP: *.181-78-194.adsl-static.isp.belgacom.be 13.11.06, 13:14 Dear candidate, Please note that the written test for the profiles Information and communication assistant (FG III), Adviser - Political sciences (FG IV), Press officer (FG IV), Political reporter (FG IV) and Translator (FG IV) will have the following formats: Adviser - Political sciences (FG IV) and Political reporter (FGIV) - essay of 500-600 words on a given subject; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: FG IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:24 u mnie w profilu o eseju nic nie ma (ekonomia) wiec to pewno tylko dla tych gdzie zdolnosci pisarskie sa wazne a swoja drogą, to czy warto na FG lV? no moze lepsze to niz nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: FG IV IP: *.access.telenet.be 13.11.06, 16:26 No wlansie niestety FG IV chyba jest malo przydatne, mam kilka znajomych osob, ktore juz po preselekcji na FG II i FG III zasypywane byly telefonami... ah, a nam... nie pozostaje nic jak satysfakcja, ze zdalismy najtrudniejsze testy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: FG IV IP: *.brutele.be 13.11.06, 17:17 A jakie profile mają wzięcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: FG IV IP: 88.147.31.* 13.11.06, 19:02 no ale ty Mi pisalas/es ze zaczynasz wkrotce juz w komisji, wiec hcyba nie jest zle:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: FG IV IP: *.188-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.11.06, 22:44 Mi zasypywani telefonami ...np od interimu czy dostaja konkretny kontrakt czy propozycje ochlapow z interimu???Bo i ja znam takie przypadki,a to duza roznica....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: FG IV IP: *.access.telenet.be 14.11.06, 15:43 Do ronin - owszem, juz niedlugo Komisja (jako temp)i bardzo sie ciesze... ale to stanowisko asystenckie ... a mi sie AD marzy :) Ale nie, wcale nie marudze!!! Naprawde sie ciesze !!! Do anbxl - zasypywani nie z interimu... co prawda kontrakty (ale przeciez wlasnie po to byl konkurs EU-25) i znam juz kilka osob, ktore juz pracuja. Odpowiedz Link Zgłoś