Gość: anbxl IP: *.22-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 15.11.06, 22:30 Mecz zaciekly i choc nie jestem stalym kibicem warty obejrzenia :-)Bylismy (PL)duzo lepszy,bo Rode Duivels lepsi sa w popychaniu i podstawianiu sie...a wiec 1:0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: BRAWO PL IP: *.access.telenet.be 15.11.06, 22:37 zartujesz?zaciekly? Prawie nic sie nie dzialo,a ten jedyny gol to czysty fart. Obie druzyny ruszaly sie jak muchy w smole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: BRAWO PL IP: *.22-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 15.11.06, 23:53 Masz prawo do swojego zdania,ale choc nie znam sie na pilce noznej to uwazam,ze wlasnie obie druzyny dobrze graly,no z wyjatkiem kilku B ktorzy grali nie fairplay (haki,ciagania..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lumumba z kinszasy Re: BRAWO PL IP: *.214.33.148.coditel.net 16.11.06, 01:09 mecz bomba, zwlaszcza gdy sie oglada wsrod ziomali na trybunie. bez zadym na trybunach, no moze jedna jakas, ale na szczescie naprzeciw polskiej trybuny, zas polscy fani, zabijajacy sie na ustawkach gdzies w polskich lasach, tu ryczeli zgodnym chorem - Polacy, gramy u siebie!!! I sciany pomogly - wygrana jest faktem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TR Re: BRAWO PL IP: *.cec.eu.int 16.11.06, 09:03 Brawo to za malo, Brawo to za malo, Drugi meczyk by sie chcialo!!!! Nasi chlopcy spisali sie na medal!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: BRAWO PL IP: *.access.telenet.be 16.11.06, 11:08 Mi tez sie podobalo! Super! Odpowiedz Link Zgłoś
luxteam Re: BRAWO PL 16.11.06, 13:29 "Tu byliśmy" www.polska.lu/viewtopic.php?t=471 Ziomale z Luxa pozdrawiają ziomali z Bruxa! A naszej drużynie – hip, hip. hurrrra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: BRAWO PL IP: *.22-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.11.06, 17:15 Dzis w pracy nikt n/t meczu nie wspominal,bo nie mieli o czym....Dopiero dyskusja zawrzala jak wszystkie belgijskie media poinformowaly,ze chyba Bak byl namawiany do korupcji-proponowano mu 10 tys euro za jakis tam blad na szkode Polakow.Oczywiscie belgijskie wladze foot nie wierza nawet dochodzeniu uefa i beda prowadzily swoje dochodzenie Odpowiedz Link Zgłoś