krzysztof-jarzyna-ze-szczecina 30.11.06, 14:27 do ktorej dzis czynny, bo randke mam, a nie chce stac na tym, hehe, mrozie ziumno dzisiaj omowilem sie z panna kolo parlamentu, ale kobiety sie zwykle spozniaja:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mczapl Re: punkt info parlamencie IP: *.europarl.eu.int 30.11.06, 14:30 O ile mnie pamiec nie myli, to do 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: punkt info parlamencie IP: *.upc.chello.be 30.11.06, 14:31 cos nie tak z ogrzewaniem osobistym bylem na miescie i jest +9° Celcius Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof-jarzyna-ze-szczecina Re: punkt info parlamencie 30.11.06, 14:32 wiesz, ja sie lecze juw od tygodnia, wiec sie rozlegulowalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: punkt info parlamencie IP: *.upc.chello.be 30.11.06, 14:38 niby nie ma jak polski chydraulik...i dobre leczenia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof-jarzyna-ze-szczecina Re: punkt info parlamencie 30.11.06, 14:40 syno - z braku polskih znakuf zaznaczam rze ich nie mam naocz siem pisac "hydraulik" a poza tym nie jestem hydraulikiem niszcza Cie stereoptypy o polakach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: punkt info parlamencie IP: *.upc.chello.be 30.11.06, 14:49 cale szczescie ze Ty to bardzo dobrze piszesz "rze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: punkt info parlamencie IP: *.europarl.eu.int 30.11.06, 14:56 Dajcie spokoj - nie zachowujcie sie jak dzieciaki w piaskownicy... Odpowiedz Link Zgłoś