Dodaj do ulubionych

an - znow o prestizu

03.01.07, 21:04
theprestige.movies.go.com/
Serdecznosci
PD
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: an - znow o prestizu IP: *.193-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.01.07, 21:46
      Forum jest po to,zeby wymieniac opinie,zdania,spostrzezenia
      Ty ciagle za wszelka cene na forum eurokratow chcesz forumowiczom udowodnic,ze
      eurokraci sa malutkimi stworzonkami-takie wielkie zero wg ciebie,tylko
      zastanawiam sie dlaczego???????????Moim zdaniem odpowiedz jest jedna-w ten
      sposob zagluszasz swoje kompleksy........Pracowalam tu w Belgii w roznych
      zawodach-rowniez przez kilka miesiecy jako informatyk (choc to nie moja
      dzialka,ale jak sie chce to wszystkiego mozna nauczyc sie :-)))jako
      nauczyciel,najczesciej jako biuralistka i zapewniam ciebie drogi paviu,ze
      wszedzie eurokraci maja wysokie notowania,idm w polityce belgijskiej,ale ty i
      tak wiesz lepiej.....no coz osiolek musi szukac swego Pacanowa.........
      • Gość: pav Re: an - znow o prestizu IP: *.80-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.01.07, 21:56
        An nie gadaj tam glupot powiedz czy film sie podbal? bo fajny tytul ma ;)

Serdecznosci
        PD
        • Gość: anbxl Re: an - znow o prestizu IP: *.193-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.01.07, 22:01
          Nie mam czasu na glupoty......I probuje zrozumiec po co ci takie a nie inne
          podejscie do tematu....A jezeli to wlasnie ja i byly piszemy na ten temat tak a
          nie inaczej to dlatego,ze znamy tutejsze zyciu biurokratow poza tym
          epsowskim...Wielu szczegolnie mlodych epsow tych bez doswiadczenia,ktorzy
          zostali eurokratami zaraz po studiach nie doceniaja szansy jaka ich
          spotkala....Na szczescie znam wiele osob,ktore to doceniaja.....Ale ty i tak
          wiesz lepiej...........
          • Gość: paff Re: an - znow o prestizu IP: *.80-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.01.07, 22:14
            an skup sie prosze, no to jak z tym filmem idziemy?

Serdecznosci
            PD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka