paw_dady 03.01.07, 21:04 theprestige.movies.go.com/ Serdecznosci PD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbxl Re: an - znow o prestizu IP: *.193-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.01.07, 21:46 Forum jest po to,zeby wymieniac opinie,zdania,spostrzezenia Ty ciagle za wszelka cene na forum eurokratow chcesz forumowiczom udowodnic,ze eurokraci sa malutkimi stworzonkami-takie wielkie zero wg ciebie,tylko zastanawiam sie dlaczego???????????Moim zdaniem odpowiedz jest jedna-w ten sposob zagluszasz swoje kompleksy........Pracowalam tu w Belgii w roznych zawodach-rowniez przez kilka miesiecy jako informatyk (choc to nie moja dzialka,ale jak sie chce to wszystkiego mozna nauczyc sie :-)))jako nauczyciel,najczesciej jako biuralistka i zapewniam ciebie drogi paviu,ze wszedzie eurokraci maja wysokie notowania,idm w polityce belgijskiej,ale ty i tak wiesz lepiej.....no coz osiolek musi szukac swego Pacanowa......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav Re: an - znow o prestizu IP: *.80-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.01.07, 21:56 An nie gadaj tam glupot powiedz czy film sie podbal? bo fajny tytul ma ;) Serdecznosci PD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: an - znow o prestizu IP: *.193-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.01.07, 22:01 Nie mam czasu na glupoty......I probuje zrozumiec po co ci takie a nie inne podejscie do tematu....A jezeli to wlasnie ja i byly piszemy na ten temat tak a nie inaczej to dlatego,ze znamy tutejsze zyciu biurokratow poza tym epsowskim...Wielu szczegolnie mlodych epsow tych bez doswiadczenia,ktorzy zostali eurokratami zaraz po studiach nie doceniaja szansy jaka ich spotkala....Na szczescie znam wiele osob,ktore to doceniaja.....Ale ty i tak wiesz lepiej........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff Re: an - znow o prestizu IP: *.80-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.01.07, 22:14 an skup sie prosze, no to jak z tym filmem idziemy? Serdecznosci PD Odpowiedz Link Zgłoś