dagmara77033 30.01.07, 18:06 jak ktoś jest teraz w hiszpani to napiszcie jaka jest teraz pogoda.jestem z Koszalina jade po raz 4 czekam na kontakty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artuur45 Re: truskaweczki 01.02.07, 16:39 Witam mieszkam w hiszpanii na stale pogoda jest jaka jest ja mieszkam w regionie Asturjas wiec tu jest i cieplo i zimno teraz i mieszkam w gorach ale zachecam by tu pracowac tylko bez polskich posrednikow Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka2384 Re: truskaweczki 05.02.07, 10:22 hEJ.JA CHCE JEZHAC PIERWSZY RAZ.CO PRAWDA ZAPISALAM SIE JUZ NA LISTE,TYLKO MAM PROBLEM,JESZCZE PRACUJE DO KONCA LUTEGO JESTEM NA WYPOWIEDZENIU,A WIEM ZE POTRZEBNE JEST ZASWIADCZENIE Z URZEDU ZE JESTEM BEZROBOTNA,A ZALEZY MI NA TYM WYJEZDZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara77033 Re: truskaweczki 05.02.07, 14:00 To masz kochamna problem ale jeżeli przeszłaś rekrutacje to wszystko powinno być ok.jeżeli pracujesz do końca lutego to pojedziesz może w marcu i tak wtedy jest najwięcej pracy.będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś