Dodaj do ulubionych

o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala....

IP: *.cec.eu.int 02.03.07, 11:24
o tym jak jej nigdy niedocenilismy... a tu prosze... do katalogu jej
poprzednich wcielen nalezy dodac nie byle bo ... asystencka posady przy
Solanie!! .. no teraz juz tylko administratoem jest w Komisji... uhu hu hu :-
))no to uklony :-))

dla niezorientowanych- jona to alternatywny nick anbxl, o czym sama informuje
na tym samym forum pare postow nizej:

z forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=55294514&v=2&s=0:

• Re: Pamietacie historie z Sychla IP: *.23-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be
Gość: jona 12.01.07, 20:36 + odpowiedz
Od 16 lat mieszkam w Belgii. Jestem administratorem w Komisji Europejskiej,a
wczesniej bylam doradca
X;Solany,ale ty ZERO pewnie nie wiesz kto to jest i co robi administrator.A
wiec nigdy nie bylam w tym kolezenskim kolku tylko odpowiedzialam na twojego
posta logicznie,bo z ciebie glupi prostak,ktory z zazdrosci probuje wywolac
jakas afere.Jestes zbyt wielkie zero,zeby tego dokonac:-)))))
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_szumana Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. 02.03.07, 11:48
      łaaaaał :-)
    • Gość: Kasia Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. IP: 136.173.62.* 02.03.07, 11:53
      O jejku! Co za styl, co za jezyk! O ile pamietam, An zaczynala prace jakos w
      lutym i wcale nie jako administrator tylko asystentak, co An? Jak to jest z
      toba?
    • Gość: ?? Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. IP: *.cec.eu.int 02.03.07, 11:53
      a to sie zdziwia asystenci Solany....
    • citrouille tekst bajka ! 02.03.07, 11:55
      cala Jona/anbxl
      • Gość: jeszcze z Gorzowa coraz lepiej IP: *.cec.eu.int 02.03.07, 12:08
        Autor: anbxl
        Data: 25.02.07, 22:31 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
        ....Ja od niedawna przeszlam z pracy w Europejskim
        Parlamencie,gdzie mialam tzw belgijska pensje do Komisji UE na funkcjonariusza -
        czyli pensje unijnych instytucji (super interesujaca)i.................juz
        super zaluje,bo wczesniej sama sobie organizowalam prace,a teraz....jest gorzej
        niz w CYRKU-ciagle jak robot trzeba wykonywac polecenia glupiej przelozonej-
        najwazniejsza jest hierarchia,a ze jestem nowa to musze robic za2 bo kolezanka
        nie robi nic,a najgorszy jest stres i juz mysle o zmianach,bo nie chce tej
        kasy ,cyrku,ale normalnego zycia

• Gość: ??? jaki konkurs??? IP: *.cec.eu.int 02.03.07, 12:17
          Przeciez anbxl jest tempem i nie zdala zadnego konkursu....

Re: do eva
          Autor: Gość: jona IP: *.73-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be
          Data: 16.01.07, 20:18 + dodaj do ulubionych wątków

-------------------------------------------------------------------------------
          -
          Mnie zakladanie zwiazkow w zaden sposob nie pomoglo....A w zyciu doszlam do
          wszystkiego sama,bez pomocy osob trzecich,tylko dzieki swojej wlasnej ciezkiej
          pracy,z czego wlasnie jestem dumna i....zachecam innych-chciec to moc i jeszcze
          dzis przesle na podany email namiary na HR UE tylko zaznaczam moj konkurs (tak
          po zdaniu egzaminow na 90 proc jest konkurs+- 150 kandydatow na jedno miejsce a
          czasem wiecej...)trwal 3 lata....Ale chciec to moc,co jest utrudnione na obcej
          ziemii,bo biadoleniem i narzekaniem to tylko mozemy nabawic sie depresji....

• Gość: odkrywca Re: jaki konkurs??? IP: *.cec.eu.int 02.03.07, 14:13
            jest interimem.... i nic w tym zlego, gdyby nie to ze opowiada cos innego...
        • Gość: Kasia Re: coraz lepiej IP: 136.173.62.* 02.03.07, 12:19
          najgorszy jest stres i juz mysle o zmianach,bo nie chce tej
          > kasy ,cyrku,ale normalnego zycia

No nie moge! An, przeciez dopiero zaczeklas, i juz myslisz o zmianach??
          Niemozliwa jestes.
        • jakubsky Re: coraz lepiej 02.03.07, 16:21
          a jeszcze ten floor menadżer i agencje au-paire...
          co to parlament i temp przy tym - pryszcz

• Gość: o jej Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. IP: *.186-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.03.07, 12:48
      zal mi tej pani...
      jako jona dawala czadu na belgia.net, na gazecie jak widze tez dobrze sobie
      radzi...no coz, moze to dla niej forma terapii i mam nadzieje, ze chodzi tylko
      o kompleksy a nie jakies powazniejsze zaburzenia osobowosci.
    • Gość: fifibrindacier Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. IP: *.eesc.europa.eu 02.03.07, 13:59
      Swego czasu pisala, ze pracowala jako huissier w ktoryms z Komitetow, ona jest
      naprawde super polywalentna i zadnej pracy sie nie boi !
      • Gość: kaska2 Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. IP: *.cec.eu.int 02.03.07, 14:06
        Krytyki tez sie nie boi .......
        • Gość: Sofi Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. IP: *.cec.eu.int 02.03.07, 14:32
          Bo "Prawdziwa cnota ..."

Cos mnie dzisiaj rabnelo na cytaty ... piatek?
          • paczula8 Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. 02.03.07, 14:53
            Gość portalu: Sofi napisał(a):

> Bo "Prawdziwa cnota ..."

...jest jak duch, o którym wszyscy mówią, ale niewielu go widziało" ;)))
            • Gość: Sofi Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. IP: *.cec.eu.int 02.03.07, 15:14
              Nie wiem o co chodzi ale to napewno nie mistrz Ignacy :)
              • paczula8 Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. 02.03.07, 16:22
                Gość portalu: Sofi napisał(a):

> Nie wiem o co chodzi ale to napewno nie mistrz Ignacy :)

na pewno nie ... :)))
            • Gość: w obronie An Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. IP: *.access.telenet.be 02.03.07, 15:20
              Jaki duch?Przeciez An wcale sie nie ukrywa i jest 'dostepna' w sieci.
              www.websnet.be/amsterdam/fotoa.html
              Kobieta pomaga ile moze,a wy sie czepiacie.
              • Gość: asik Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. IP: *.upc.chello.be 02.03.07, 15:48
                a wlasciwie to gdzie sama zainteresowana???
                Nagle ucichla, zadnych rad, przechwalanek, mitomanstwa.....
                Wielkie halo, ze w 'sieci' jest
              • paczula8 Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. 02.03.07, 16:17

> Jaki duch?Przeciez An wcale sie nie ukrywa i jest 'dostepna' w sieci.

duch jak duch albo jak cnota (prawdziwa);) ... nie doszukuj sie, bo nie ma
                czego, a co do An - ja nic do niej nie mam .

• Gość: anbxl Re: IP: *.access.telenet.be 02.03.07, 17:47
                  SUPER rozbawil mnie ten post..........Jezeli wczesniej sie nie odezwalam to
                  tylko dlatego,ze nie mam czasu na zagladniencie na forum,bo...jeszcze pracuje
                  za dwie osoby.Mozecie sie nabijac z mojej osoby ile chcecie,a najwazniejsze,ze
                  ja sama sobie (i ci co mnie znaja osobiscie chyba mysla podobnie)nie mam nic do
                  zarzucenia.......A skoro wy (do piszacych posty w tym temacie,a dodam,ze
                  jakubsky po tobie nie spodziewalam sie takiego komentarza-oj chyba nie masz co
                  robic z czasem,ale jak chcesz bo np zamierzasz pisac ksiazke to przesle ci moje
                  cv)macie przyjemnosc pisac takie bzdury nie znajac mnie osobiscie to mnie to
                  kompletnie nie rusza-milego pisania,a jak to wam pomoglo np docenic sie to
                  jeszcze lepiej dla WAS...Napewno nie jestem duchem i bardzo,bardzo wiele osob z
                  tego forum zna mnie osobiscie,a nawet tu wlasnie znalazlam przyjaciol,ale wcale
                  nie zamierzaja z wami polemizowac,bo wy i tak wiecie lepiej,a do tego te nie
                  moje posty.Tym razem nie posluchalam znajomych i ripostuje,a dlaczego....to wy
                  (osmiewcy)i tak pewnie macie odpowiedz.Zycze milego we
                  • do.ki Re: 02.03.07, 18:08
                    To jest przyznanie racji temu, co powyzej czy dementi, bo juz sie gubie?
                    • Gość: pav filozof Re: IP: *.203-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.03.07, 20:54
                      do.ki napisał:

> To jest przyznanie racji temu, co powyzej czy dementi, bo juz sie gubie?

po belgijsku - i to i to

Serdecznosci
                      PD
                  • paczula8 Re: 02.03.07, 18:22
                    Anbxl wez i wyluzuj dobrze, pisalam o cnocie nie o Tobie, no chyba, ze Ty
                    slyszysz cnota myslisz anbxl... ;)

pozdrawiam :)
    • chuck_norrris Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. 02.03.07, 19:34
      WOW!!! Normalnie mnie zatkalo. Nawet nie ma czego dodac. A tak naprawde to
      chyba jej wspolczuje.

Fotke tez juz zablokowali. Mala podpowiedz dla spostrzegawczych. Nadal ja
      widac ;)

An jak chcesz to moge sie z taba na piwo umowic. Na moj koszt :)))
      • Gość: anbxl Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. IP: *.access.telenet.be 02.03.07, 22:37
        chuck mam to w...........,obecnie mam wazniejsze rzeczy na glowie,a autor
        tematu i tak nie zmieni mojego podejscia do niektorych spraw....i on(a)
        najlepiej wie o co chodzi.............a inni nie musza,a jak nie maja co
        robic,to niech sobie pisza na moj temat-mnie to nie rusza.......
        • fryderykowa Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. 02.03.07, 23:11
          ale to Ty piszesz na swoj temat, na roznych forach, autor tego watku tylko
          cytowal :)
          a ja osobiscie jestem Twoja fanka, jeszcze z belgia.net
          duzo zdrowia Ci zycze
          • Gość: tito Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. IP: *.upc.chello.be 03.03.07, 17:58
            a moze bys bloga zalozyla i konkurowalybyscie z zenobia i trescia i stylem
        • Gość: oniemialy Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. IP: *.164-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.03.07, 19:42
          Ale to,co powinno Cie ruszac,to fakt,ze ktos odkryl Twoje sciemnianie i
          klamstwo. Czy Ty nie masz wstydu? Dorosla kobieta,a musi sie dowartosciowywac
          wymyslajac na swoj temat chwytliwe historyjki Przykro mi to pisac An,ale takich
          osob jak Ty Polacy pewnie beda sie wstydzic... Zastanow sie jak
          jestes/bedziesz postrzegana w tej swojej wymarzonej Komisji, a jesli to tez Cie
          nie rusza,to nie rob cohciaz obciachu rodakom!
          • Gość: anbxl Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. IP: *.access.telenet.be 03.03.07, 20:24
            to ty tak sadzisz i masz do tego prawo,choc patrzysz na sytuacje z boku,ani nie
            znajac mnie,ani osoby zakladajacej temat i calej sytuacji.Jeszcze raz nie mam
            sobie nic do zarzucenia,a ci co mnie znaja osobiscie(nawet z tego forum)wiedza
            dlaczego i rowniez mnie odradzaja odpisywac w tym watku,a wiec ...
            • asiunia.lux Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. 03.03.07, 21:44
              An, szczerze mowiac to sie wcale nie dziwie, ze Cie niektorzy krytykuja
              (te wulgaryzmy, te ZERA... naprawde nieladnie o Tobie to swiadczy).
              A pozy tym, skoro na tamytm forum nie piszesz calej prawdy (bo chyba nie
              zaprzeczysz, ze niektore fakty to kompletna sciema?), to jak Ci wierzyc, ze na
              tym forum zawsze prawde piszesz?

Wyluzuj troche, przestan obrazac innych to i Ciebie nikt nie bedzie obrazal i
              zanim wciszniesz enter i puscisz cos w swiat wirtualny, to przemysl to sobie
              najpierw, oki? :)
            • Gość: pomocna Re: o anbxl karierze! takie rzeczy nam ukrywala.. IP: *.45-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 04.03.07, 13:42
              alez An, nikt ci nic nie zarzuca, ale chyba nalezaloby sie jakies
              sprostowanie...
              moim zdaniem to nie ladnie rodakom, i to jeszcze z rodzinnego miasta takie kity
              wciskac, chyba na tym forum nie odwazylabys sie...?
              Swojego czasu prawie ze nawtykalas kolezance architektce, chcialas nawet po
              stare maile siegac
              nieladnie to wszystko naprawde swiadczy o tobie, i niestety wiele mowi, o tym
              co soba reprezentujesz
              Jesli rzeczywiscie mialas stycznosc w swojej pracy z gabinetem pana Solany, to
              nigdy nie musialabys sie przejmowac jakimis interimami w komisji, bo takie
              osoby, ale chyba ty sama powinnas o tym wiedziec, sa zazwyczaj zatrzymywane
              jesli sie oczywiscie sprawdzily...
              Napisalas juz tyle bzdur na swoj i nie swoj temat tutaj na tym forum i na
              innych forach, ze nie powinna cie w ogole ta cala sytuacja, ten post i dyskusja
              dziwic...
              Milej niedzieli zycze, pogoda ladna wiec czas na spacer.
              • Gość: z Gorzowa przestancie dziewczyna naprawde wysoko zaszla IP: *.cec.eu.int 05.03.07, 10:52
                caly Gorzow jest z niej dumny...najpierw Solana, teraz to:
                Przeczytaj komentowany artykuł »
                anbxl 21.12.06, 23:44 + odpowiedz

No widzisz,zazdrosc,no to ci dorzuce,ze od stycznia (wlasnie dzis dowiedzialam
                sie)bede prawa reka dyrektora w Komisji Europejskiej......Za szkole corek slono
                place,a do sukcesow-jak je nazywasz doszlam tylko i wylacznie super ciezka
                praca,a ty zamiast krytykowac to wes sie do roboty a tez do czegos w zyciu
                dojdziesz.......

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=44239480&v=2&s=1
                • Gość: fan Re: przestancie dziewczyna naprawde wysoko zaszla IP: *.cec.eu.int 05.03.07, 11:15
                  ja wiem... przedtem chyba byla wyzej...? pozostaje sie cieszyc ze to Belgie
                  reprezentuje na arenie miedzynarodowej:-)) a nie Polske... taka mala polska
                  zemsta na Belgii:-))

Przeczytaj komentowany artykuł »
                  anbxl 25.11.06, 08:03 + odpowiedz

Zeby to kto inny napisal to moglabym sie obrazic,ale,ze to chory ewerty to
                  biore to na smiech.........Ostatni miesiac reprezentuje Belgie na arenie
                  miedzynarodowej (min na konferencji rodzinnej w Brazylii)bo potem czeka na mnie
                  miejsce w SG KE,ale ty jestes za ciemny zeby ten skrot rozszyfrowac i pewnie
                  nie wiesz,kto to jest moj bezposredni szef X Solana :-)))Moze jak troche
                  poczytasz,ale tylko bedziesz wiedzial,a nigdy nie dojdziesz do tego co ja,a
                  wiec plesniej w tym swoim Krakowku........

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=52761092&v=2&s=0
                  • Gość: aw Re: przestancie dziewczyna naprawde wysoko zaszla IP: *.upc.chello.be 05.03.07, 11:18
                    belgowie to raczej swietowali w pracy jak przesla na temp w KE
                • citrouille Re: przestancie dziewczyna naprawde wysoko zaszla 05.03.07, 11:17
                  Najbardziej w tym wszystkim zaskoczyl mnie fakt, ze dyrektor w Komisji
                  Europejskiej dobiera sobie ludzi z interimu...
                  Sluchaj Jona, wes prosze napisz jak to sie robi, mam pozwolenie na prace w
                  Belgii, moge sie zapisac do interimu a po konkursie jestem niestety tylko
                  sekretarka... Jestem jak ty po socjologii, wiec teoretycznie moglabym miec
                  podobna sciezke kariery. Wiele razy na tym forum pomagalas, wiec wierze ze i
                  tym razem udzielisz jakisch fajnych, rozsadnych rad innym ludziom i podzielisz
                  sie tym info.
                  • Gość: dodyni Re: przestancie dziewczyna naprawde wysoko zaszla IP: *.cec.eu.int 05.03.07, 11:40
                    Najpierw musisz zostac asystenka Solany, potem reprezentowac Belgie na jakiejs
                    arenie, i dopiero potem moze jakis interim sie Toba zainteresuje... w celach
                    dyerktorskich:-))No i od razu oczywiscie w SG.... :))
            • Gość: xxx do an IP: *.cec.eu.int 05.03.07, 15:52
              Jakiej "sytuacj"?? Nie ma zadnej sytuacji, po prostu jestes klamczucha i
              mitomanka. Osoba zakladajaca watek tez Cie nie zna... i nic osobiscie do Ciebie
              nie ma ... a zarzuca Ci sie tylko klamstwo i przebieranie sie w cudze piorka...
              a ze powoduje to jeden wielki smiech.... wiesz dorosla kobieta powinna sie
              liczyc z konsekwencjami swojego postepowania- megalomania i mitomania czasami
              sie tak koncza :))i NAUCZ SIE POLSKIEGO: nie "mnie odradzaja" tylko "odradzaja
              mi", do cholery.....
    • Gość: olo co robi chuck norris? IP: 80.246.106.* 05.03.07, 12:04
      a ja chcialem powiedziec, ze o ile an mnie nie zaskoczyla swoim komentarzem
      (czyli idzie w zaparte), o tyle po chucku spodziewalem sie wiecej...

jakis spadek formy???
      • paczula8 Re: co robi chuck norris? 05.03.07, 12:11
        > jakis spadek formy???

wrecz przeciwnie, brawo Chuck :)
        • Gość: xyz Re: co robi chuck norris? IP: *.cec.eu.int 05.03.07, 12:32
          Przeciez napisal ze go zatkalo... i sie nie dziwie... ja tez myslalam ze jej
          mitomania jest nieszkodliwa i ograniczona do ogrzewania sie od czasu do czasu
          przy naszym ognisku...

Smutne w tym wszystkim jest to ze anxl chwali sie byciem "nami", a nie jest,
          wszedzie gdzie popadnie, robiac nam natychmaist renome godna pozalowania....
          Wszedzie gdzie wystpuje jest po kilku postach obrzucana blotem, zarowno za
          tresc jak i forme.... i nierzadko sa to inwektywy natury ogolnej, dotyczace
          Eurokratow jako grupy...:(( ... nigdzie do tej pory nie spotkalem sie z tym
          zeby ktos z prawdziwych eurourzednikow latal po forach wypisujac "bo ja jestem
          BogWieJakim Eurokrata"... ci prawdziwi na szczescie maja troche poczucia
          smaku... a ona nie.... nawet napisano jej w pewnym momencie ze zdala konkurs bo
          nie musiala zdawac egzaminu z jez. POLSKIEGO, co wszyscy wiemy ze jest
          nieprawda, bo a) konkursu nie zdala, b) egzamin z polskiego MUSIELISMY zdawac
          zeby tu byc....

Wstyd mi...
          • Gość: aw Re: co robi chuck norris? IP: *.upc.chello.be 05.03.07, 12:43
            nawet nie epsy na tym forum robia roznice po jakims czasie miedzy ''normalnym'' urzednikiem a
            przypadkami jak ona
          • paczula8 byc moze masz racje, nie wiem ... 05.03.07, 12:54
            nie czytuje postow anbxl, nie czytalam linkow w tym watku ... ale nie lubie
            nagonek, szczegolnie stadnych, zaluje, ze zabralam tu glos ...
            wstyd mi.

• Gość: pav poboiedni chuck kreci jak zwykle IP: *.205-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.03.07, 12:56
        ostanio dokrecil nowy odcinek texass ranger a co?

Serdecznosci
        PD
        • Gość: kpt Re: chuck kreci jak zwykle IP: *.181-78-194.adsl-static.isp.belgacom.be 05.03.07, 15:38
          lo matko.

to ja tu wracam z wakacji, a tu taki news :)))
          forum jak zawsze niezawodne na poniedzialkowe przestoje w pracy.
          a o meritum sie nie wypowiem...
          co sie bede solanie narazac :)))

• Gość: anbxl Re: IP: *.access.telenet.be 05.03.07, 16:55
            Dajcie sobie spokoj..........Probujecie sobie ulzyc robiac nagonke na moja
            osobe nie znajac szczegolow i mojej wersji.Sprawa jest super zlozona i nie
            zamierzam tlumaczyc sie przed nieznajomymi forumowiczami.To ze ktos (ja wiem
            kto)spreparowal tylko to ....to jeszcze nic,bo naprawde ma super powod ku
            temu....Ale to info zostawiam dla znajomych rowniez z tego forum....Poraz XXX
            nie mam sobie nic do zarzucenia,jestem osoba wierzaca i wierze ze Bog czuwa nad
            moja rodzina.Teraz powinnam byc na kursie w Overijse,ale musialam w poludnie
            wrocic do domu,bo chciano ugodzic nozem mojego meza i zastraszono moja mlodsza
            corke.Wszystko ma zwiazek ze sprawa,a wiec dalej wypisujcie na moj temat co
            sobie chcecie,mam wazniejsze sprawy na glowie.A skoro wasze domniemania wam
            pomagaja w waszym ego-piszcie dalej....
            • Gość: epska anbxl Boj sie naprawde BOGA!! IP: *.cec.eu.int 05.03.07, 17:15
              Autor watku przypadkiem trafil na twoje wypociny na forum gorzowa- link podany,
              latwo sprawdzic nie ma tu nic spreparowanego... zadnej "innej wersji",
              ani "zlozonej sprawy".... nikt Cie nie oskarza ani nie pomawia, ani nawet nie
              obrazil!! ani razu!!! PRZEKLEJONO LINKI DO TWOICH WLASNYCH WYPOWIEDZI!!!!!
              PODPISANYCH!!!!

To co wypisujesz ty natomiast kwalifikuje sie do psychiatry i do ...
              kryminalu... zarzucaz komus z IP cec, kto jw. - tylko podal linki do Twoich
              wlasnych wypowiedzi, ze ma zwiazek z ugodzeniem nozem Twojego meza, zamachem
              na Twoja corke... i ogolnie udzial w jakiejs "sprawie"???????

Chore psychicznie babsko i tylko modlic sie zebys takimi bajkami naprawde sobie
              czegos nie wykrakala.... i zeby opatrznosc byla cierpliwa... ale nie probuj
              jednak mieszac z Bogiem i sprawami wagi najwyzszej takimi jak rodzina... mysle
              ze maz by ci skore zloil jakby sie dowiedzial co opowiadasz.... moze
              powinien... sie dowiedziec.

Nie jestem autorem tego watku, ale poczytalam, i mnie krew zalala jak
              zobaczylam z jaka latwoscia potrafisz uzyc nawet najblizysz zeby tutaj
              zaistniec... kobieto, zycze Ci zeby najwiekszym problemem w Twoim zyciu bylo to
              ze grupa Epsow sie z Ciebie smieje....

A co do corki... skoro juz sama ja tu wywleksz, moze ocenzuruj jej bloga, i te
              zdjecia ...to jednak jeszcze dziecko.. i nie powinna tak wie wystawiac... i
              publikowac zdjec kolezanek w bieliznie.. i nie, nie podam tutaj linka do
              coreczki.

Gdzies na forum jest namiar na polskiego psychologa, w gazetce tez, zadzwon....
            • Gość: olo Re: IP: 80.246.106.* 05.03.07, 17:41
              ann, tu nie chodzi o poprawianie sobie samopoczucia. zrozum, ze musisz sie
              liczyc z roznymi reakcjami, jesli masz ochote dzielic sie ze wszystkimi takimi
              informacjami na forum (zapomnijmy na chwile o Solanie - wystaczy popatrzec na
              to co wlasnie napisalas:

Gość portalu: anbxl napisał(a):

> moja rodzina.Teraz powinnam byc na kursie w Overijse,ale musialam w poludnie
              > wrocic do domu,bo chciano ugodzic nozem mojego meza i zastraszono moja
              > mlodsza corke.)

a ze masz wysokie mniemanie o sobie (co samo w sobie nie jest przeciez zle,
              prawie kazdy to ma :D) to badz gotowa na odpieranie atakow. jesli nie
              zamierzasz, to radze powsciagnac jezyk... nikt sie nie spodziewa po tobie, ze
              bedziesz sie tu dzielic swoim prywatnym zyciem (bo i niewielu to tutaj
              obchodzi).
              • anbxl Re: olo 05.03.07, 18:19
                Nie mam o sobie wysokiego mniemania i ci co mnie znaja in live bardzo dobrze o
                tym wiedza-kazali mi,,olac,,temat.Nie moge tu wytlumaczyc calej sprawy i nie
                zamierzam....bo to jest superrrrrrrrrrr skomplikowana historia
    • Gość: ona nie jest to ładne co tu się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 17:10
      anbxl jest jaka jest, ale to co tu robicie to ładne nie jest i świadczy źle o
      was, przede wszystkim

• tito-tito admin- skasuj... 05.03.07, 17:24
        Wydaje mi sie, ze ten watek poszedl w zla strone albo poszedl w dobra strone tyle, ze za daleko i jestem za tym zeby aedmin go skasowal.

Jesli anbxl jest jaka jest w tych cytatatch - wszyscy, ktorzy ja kojaza z forum wiedza juz o tym albo beda wiedziec od innych. Dalsze kamieniowanie jest niepotrzebne a zostawienie tego watku w ten sposob tez jest zbyt okrutne. Skasujcie to...
        • adm-adm Re: admin- skasuj... 05.03.07, 17:30
          Widze tito ze sie prawie zsynchronizowalismy... :-))
          Prawde mowiac nie wiem czy twoj komentarz nie jest jeszcze bardziej okrutny:))
          To co jest na pewno tutaj do skasowania do link do zdjecia osoby z reala-
          autor - zreszta nawet nie wiadomo czyje to zdjecie - takich rzeczy nie wolno tu
          robic.
          Prawde mowiac, jako prawnik- skierowalabym do skasowania ostatni post An- ktora
          sugeruje zwiazek piszacyh tu epsow z proba zamordowania meza...
          No comments co do reszty.
          • anbxl Re: admin- skasuj... 05.03.07, 17:52
            admin nie byla to proba zamordowania tylko zastraszenia,ale oki nie znam
            ciebie,ale pozwole sobie napisac na priva.Jeszcze raz powtarzam to wszystko
            jest za zaslona czego innego i dlatego mam gdzies te posty,bo wiem,ze ci co
            mnie znaja wiedza jaka jestem...A jezeli piszacym to sprawia przyjemnosc to
            niech pisza.Jedynie asiunia zna mnie osobiscie i mysle,ze zrozumiala lub
            probuje zrozumiec sytuacje
            • asiunia.lux Re: admin- skasuj... 05.03.07, 19:10
              anbxl napisała:

> mysle,ze zrozumiala lub probuje zrozumiec sytuacje

A skad! Nie czaje nic. Bo zeby zrozumiec cokolwiek - nalezaloby wiedziec o co w
              ogole chodzi. Ty ciagle piszesz "sytuacja", "sytuacja". Pojecia nie mam o jaka
              sytuacje Ci chodzi: o to, ze ktos tu wkleil wypowiedzi z innego forum, czy
              chodzi Ci o jakas sytuacje polityczna Gorzowa (nie wczytywalam sie w tamten
              watek), czy moze chodzi Ci o jakies stare znajomosci z Gorzowa, czy chodzi Ci o
              cos jeszcze zupelnie co innego... No nie wiem co masz na mysli i juz!
              I przypadkiem nie pisz, bo ja wcale nie chce wiedziec. Mnie to nie interesuje.

Piszac swojego poprzedniego posta wcale nie mialam zamiaru oceniac "sytuacji",
              tylko chcialam Ci zwrocic uwage na forme i zawartosc Twoich niektorych
              wypowiedzi, przez co tylko szkodzisz sama sobie. No, ale rob sobie jak chcesz...

Pozdrawiam:)
      • Gość: olo Re: nie jest to ładne co tu się dzieje IP: 80.246.106.* 05.03.07, 17:53
        > anbxl jest jaka jest, ale to co tu robicie to ładne nie jest i świadczy źle o
        > was, przede wszystkim

jak ktos tylek wystawia, to niech sie nie dziwi, ze go w niego kopia. (inna
        sprawa, ze ja sie do takiego kopania nie spiesze. ale i tez nie wypne swego
        zadka na widok publiczny w taki sposob).

przepraszam, jesli kogos raza moje "rektalne" porownania, to tak dla
        zobrazowania.
        • Gość: kpt Re: nie jest to ładne co tu się dzieje IP: *.237-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.03.07, 20:06
          teatrzyk zielone oko.
          a dla an- woda na mlyn.

tak czy inaczej- milego wieczoru wszystkim :)
    • chuck_norrris moze podsumujmy 05.03.07, 20:20
      Anbxl ciagle pisze o tych "co ja znaja" i ze "sa to osoby z tego forum". Dobra,
      kto ja zna z tego forum i moze potwierdzic lub zaprzeczyc temu co tu sie
      wypisuje?

Na razie mamy dowod, ze Anbxl klepie 3 po 3 - nie tylko tu. A moze to MY
      wszyszcy jestesmy jacys po...kopani i czytamy bez zrozumienia???
    • Gość: essere1 A moze stop? Bo to lincz. IP: *.28.68.4.coditel.net 05.03.07, 20:39
      Poza tym nie kopie sie lezacych (no, chyba ze .....:o)), no i takie tam niemodne
      zasady.
      • Gość: skopanaprzezanbx a moze nie IP: *.upc.chello.be 05.03.07, 20:54
        bo ona potrafi czlowieka nawet w ziemie wcisnac leczac swoje kompleksy......
        • Gość: gość Re: a moze nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 21:08
          Ja znam an osobiscie i gwaranuje wam, ze nie zasluzyla na takie ostre ataki.
          Szkoda tylko, ze jest taka skryta i nie chce sie podzielic szczegolami
          • chuck_norrris Re: a moze nie 05.03.07, 21:18
            Gość portalu: gość napisał(a):

> Ja znam an osobiscie i gwaranuje wam, ze nie zasluzyla na takie ostre ataki.
            > Szkoda tylko, ze jest taka skryta i nie chce sie podzielic szczegolami

Mialo byc bez zlosliwosci...
            • naufragio a na dobranoc paciorek 05.03.07, 22:07
              Dlugo szukalem, acz znalazłem. Z Adasia można czerpać wiadarmi mądrości ludowe
              :)Pora zacząć:
              "Gdy wieczorne zgasną zorze,
              zanim głowę do snu złożę,
              modlitwę moją zanoszę,
              Bogu Ojcu i Synowi.
              Dopie*dolcie sąsiadowi!
              Dla siebie o nic nie proszę,
              tylko mu dosrajcie, proszę!
              Kto ja jestem?
              Polak mały! Mały, zawistny i podły!
              Jaki znak mój? Krwawe gały!
              Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna!
              Zniszczcie tego sku$wysyna!
              Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada!
              Żeby mu okradli garaż,
              żeby go zdradzała stara,
              żeby mu spalili sklep,
              żeby dostał cegłą w łeb,
              żeby mu się córka z czarnym
              i w ogóle, żeby miał marnie!
              Żeby miał AIDS-a i raka,
              oto modlitwa Polaka!" Koniec cytatu. Wiecej tu miniurl.pl/26154 rodacy.
              • Gość: pav po.. cie chlopie n/t IP: *.205-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.03.07, 22:21
              • Gość: uhahana no to brzmi jak motto an IP: *.cec.eu.int 06.03.07, 10:54
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka