Gość: Magda IP: *.lodz.mm.pl 03.05.07, 21:04 Gdzie warto pojechać, gdzie można łatwo znaleźć pracę na sezon lipiec-wrzesień? (pyta studentka;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rikos Re: Praca w Grecji IP: *.infinity.net.pl 07.05.07, 22:18 bylem w wakacje w grecji na wyspie Paros, powiem ci ze dla kobiet jest tam nrpawde latwo o prace trudniej troche o mieszkanko.... ponadto grecy lubia polakow, w hotelach i restauracjach jest duzo pracy i duzo kasy, kobieta moze tam zarobic wiecej niz facet na budowie. ... na wyspach wogole bezrobocia nie ma i zaczepiac mozna o prace pierwsze lepsze instytucje to jakos pomoga, tylko uwazaj na skorpiony pod lozkiem jednego znalazlem jezowki, w wodzie przy wiekszych kamieniach i inne latajace owady, troche pajakow roznej rasy tez sie znajdzie nie znam zadnych posrednikow, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Praca w Grecji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:49 Ja też własnie mysle o pracy w Grecji ale na 2 miesiące, jako pokojówka i mam zamiar jechać 28 czerwca z biura: Biuro Pośrednictwa Pracy w Grecji "Amesos"Ateny ul. Nikiforu 1. Czy ktoś zna to biuro????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madalena Re: Praca w Grecji IP: *.ssm.lama.net.pl 19.05.07, 17:25 Ja chcialam zapytac o prace w grecji ale nie jakopokojowka czy w hotelu nie praca sezonowa? czy zna moze ktos jakies oferty pracy lub str internetowe gdzie takowre moge znalesc dla absolwentow studiow ekonomii finansow znam jezyk grecki angielski chcialabym znalesc prace w firmie w grecji Odpowiedz Link Zgłoś