Dodaj do ulubionych

single w bxl

IP: *.europe.hp.net 20.05.07, 11:21
zastanawiam sie nad wyjazdem do brukseli, jednakze boje sie codziennej
samotnosci jako singiel, dajcie znac jak to jest w Waszej sytuacji, jakie sa
wasze doswiadczenia z zycia na odleglosc od znajomych i rodziny. Czy udalo
Wam sie zaaklimatyzowac w nowych warunkach? z gory dziekuje za podzielenie
sie przemysleniami i doswiadczeniami
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: single w bxl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 13:11
      Ja zaczynam prace od lipca i jesli sie zdecydujesz na Bruksele to bedziesz juz
      miala mnie:) Tez sie tego obawiam ale sprobuje. Jesli chcesz to podaj swoje
      namiary to napisze
      • Gość: anbxl Re: single w bxl IP: *.access.telenet.be 20.05.07, 15:23
        Dziewczyny glowa do gory-takich jak WY jest masa,bedzie dobrze...nie WY
        pierwsze i nie ostatnie....
        • Gość: sdhgj Re: single w bxl IP: *.217.154.5.coditel.net 20.05.07, 20:17
          A swoja droga to dlaczego tyle single kobiet jest??
          Wybredne czy co?

Kiedys byl nawet taki artykul na ten temat. Faceci jakos momentalnie znajduja
          sobie partnerow a kobietom to jakos ciezko idzie.
          • Gość: . Re: single w bxl IP: 212.2.101.* 20.05.07, 22:06
            Ktoś kiedyś odkrył, że facetowi bez kobiety żyje się gorzej, a w każdym razie
            mniej zdrowo. Na zdrowie kobiety bycie singlem (lub nie) nie ma większego
            wpływu. Jeżeli więc kobieta nie spotyka naprawdę fajnego faceta, z którym
            mogłaby stworzyć partnerski związek, to po co ma się wiązać z kimkolwiek? Żeby
            mieć dzieci? To jest jakiś powód, ale może lepiej w tych prokreacyjnych zapędach
            zastanowić się nad losem dzieci z domów dziecka? Nota bene: kiedyś zwano te
            instytucje sierocińcami, ale dziś ta nazwa straciła sens, gdy większość
            pensjonariuszy to sieroty społeczne.
            Wiem, wiem, zaraz rozpęta się gorąca dyskusja zupełnie OT... O feminizmie i
            innych przekleństwach ludzkości.
            Tymczasem inicjatorce wątku podpowiem, że przy pensji brukselskiej (zwłaszcza z
            wyższych kategorii zaszeregowania) można wynająć przyzwoitej wielkości
            mieszkanie i często gościć przyjaciół oraz ulubionych krewnych. Na weekendowe
            podróże do kraju od czasu do czasu też wystarczy... A chociaż odpadają inne
            zgryzoty osób związanych: co ma robić druga połówka z niepraktycznym w Brukseli
            wykształceniem i doświadczeniem? czy belgijskie placówki oświatowe to jest
            naprawdę to, czego życzylibyśmy sobie dla naszych dzieci? Singlom takie dylematy
            nie grożą.
            • Gość: kontraktowiec Re: single w bxl IP: *.upc.chello.be 21.05.07, 04:32
              a ja uwazam ze bruksela jest dla singli wrecz stworzona
              i rewelacyjnie mozna sie tu bawic
              a znajomych poznaje sie tu znacznie szybciej niz w polsce
              i to do tego polsko jezycznych ;)
              • Gość: gosc Re: single w bxl IP: *.cec.eu.int 21.05.07, 16:17
                a kolega o 4 to sie kladl spac dopiero czy wstawal? ;-)
                • Gość: kontraktowiec Re: single w bxl IP: *.cec.eu.int 21.05.07, 17:30
                  dopiero sie kladl - i to wlasnie dowod jakie zycie towarzyskie tu sie kreci!!!!!
                  • Gość: ha Re: single w bxl IP: *.180-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 21.05.07, 17:47
                    ja wole spac w normalnych godzinach...
                  • Gość: ed Re: single w bxl IP: 136.173.62.* 21.05.07, 17:51
                    hehe, kontraktowiec, a o ktorej wstales do roboty, bo widze ze z cec nadajesz?
                    bo ja to jak sie o 4 klade spac, to do roboty nie ide hehe
                    • Gość: kontraktowiec Re: single w bxl IP: *.upc.chello.be 22.05.07, 02:27
                      heh wstalem o 7 a w robocie 9 00
                      a teraz znowu po imprezce i znowu normalnie wstanie :)
                      i sile mam
                      • kontraktowiec Re: single w bxl 23.05.07, 15:33

A zeby miec jakis poglad, ze wiele sie tu dzieje i jest co robic
                        przesylam kilka linkow:

www.wattedoen.be/
                        www.bozar.be/
                        www.quefaire.be/
                        www.jazzstation.be/
                        www.beursschouwburg.be/
                        www.esnbrussels.be/
                        www.proforevents.be/
                        www.resto.be/
                        poza tym wsrod samych eurokratow - internieje np. grupa jazzowa. ;)
                        • stefanmichnik Re: 23.05.07, 19:59
                          mozna tez sie wybrac na kawe z "oszolomem". ktora z pan reflektuje?:) emocje
                          gwarantowane!
                          • byly_eurokrata dyrektywa antydyskryminacyjna 23.05.07, 20:21
                            stefanmichnik napisała:

> mozna tez sie wybrac na kawe z "oszolomem". ktora z pan reflektuje?:) emocje
                            > gwarantowane!

stefciu, teraz tak nie mozna "która z pań", ogloszenia musza byc formulowane w
                            sposob neutralny "która z osób" albo "który/-a z panów/pań", bo innaczej ktos
                            sie zaskarzy o odszkowanie za straty moralne
                            • stefanmichnik Re: dyrektywa antydyskryminacyjna 24.05.07, 09:22
                              mam jednakowoz nadzieje ze nie krece mezczyzn i zaden nie poczuje sie moralnie
                              stratny ze nie miesci sie w tak zwany targecie mojego anonsu...

p:
                          • Gość: kontraktowiec Re: IP: *.upc.chello.be 24.05.07, 00:28
                            tak tak polecam Stefana :)
                            wysoki, przystojny, konserzatywny,
                            niepalacy, niezonaty i hetero
                            • Gość: kpt Re: IP: *.181-78-194.adsl-static.isp.belgacom.be 24.05.07, 11:03
                              a kota ma?
                              :) :) :)
                              • Gość: kontraktowiec Re: IP: *.cec.eu.int 24.05.07, 11:47
                                mowie przeciez, ze konusem nie jest
                                a i starym kawalerem tyz ni! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka