Dodaj do ulubionych

szukam poleconego architekta

IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 10:07
...do budowy domu. bede wdzieczna za wszelkie kontakty (procz tego do A.
Gansiniec - juz mam)
Obserwuj wątek
    • do.ki Re: szukam poleconego architekta 22.05.07, 11:14
      Hans De Rycker tel 038303391

polskojezyczny i fajny gosc
      • Gość: anbxl Re: szukam poleconego architekta IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 11:33
        dzieki do.ki bo to i mnie wkrotce moze sie przydac,ale jak to polskojezyczny,bo
        z nazwiska nie wynika.Czy faktycznie byles zadowolony-zalatwial sam wszystkie
        pozwolenia???W iem,juz kiedys pytalam sie o info wlasnie ciebie n/t architekta
        • do.ki Re: szukam poleconego architekta 22.05.07, 12:13
          > dzieki do.ki bo to i mnie wkrotce moze sie przydac,ale jak to polskojezyczny,bo z nazwiska nie wynika

Ma rodzinne zwiazki z Polska, kiedys nawet prowadzil zajecia ze studentami w Krakowie.

> Czy faktycznie byles zadowolony-zalatwial sam wszystkie
          > pozwolenia???W iem,juz kiedys pytalam sie o info wlasnie ciebie n/t > architekta

Wiesz, mieszkam teraz w domu przez niego zaprojektowanym i ktorego budowe prowadzil. Uwazam, ze poszlo w miare gladko, a tam, gdzie mielismy roznice zdan z wykonawca (od wytoczenia procesu powstrzymala mnie tylko koniecznosc przeprowadzki w terminie), pomagal mi ze wszystkich sil.

Z Hansem i jego zona znamy sie od strasznie dawna i prawde mowiac balem sie, ze tego typu relacje biznesowe ujemnie odbija sie na naszych przyjacielskich stosunkach, ale mysle, ze jakos udalo sie ominac rafy.
          • Gość: mama Re: szukam poleconego architekta IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 14:28
            bardzo dziekuje!
            • Gość: anbxl Re: szukam poleconego architekta IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 14:29
              i ja tezzzzzzzzzzzzz.Zglosze sie po dalsze info jak bede potrzebowala :-)))bo
              dobry architekt to pol domu....
              • Gość: mama do do.ki IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 14:33
                a czy on dziala w Brukseli?
                • Gość: anbxl Re: do do.ki IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 14:36
                  mama czy ty kupilas teren w BXL moze kolo ch de Gand????Polecam innym-podobno
                  niedrogo i dosc dobra lokalizacja
                  • Gość: mama Re: do do.ki IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 14:37
                    nie, w Rhode
                    • Gość: Anbxl Re: do do.ki IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 14:42
                      no to nie BXL tylko VL Brabant,a wiec pozwolenia we VG i tu potrzebny architekt
                      ktory to potrafi szybko zalatwic,a jak jest z vl TO PEWNIE TAKKKKKK
                      • Gość: mama Re: do do.ki IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 14:50
                        sorry, ale nic nie zrozumialam z tej wypowiedzi:)
                        • Gość: anbxl Re: do do.ki IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 15:10
                          Rhode St G jest gmina flamandzka z tzw facilites,a wiec wszelkie pozwolenia
                          nalezy zalatwiac w urzedzie gminy i ministerstwie VG-czasem trzeba dlugo
                          czekac,a szczegolnie jak jest sie obcokrajowcem (moj maz kiedys tym sie
                          zajmowal we VG)i wowczas najlepiej to zalatwiac przez architekta-oni maja swoje
                          znajomosci i wiedza jak takie pozwolenia szybko zalatwic-dlatego po vl mowia
                          dobry architekt to pol domu
                • do.ki Re: do do.ki 22.05.07, 16:36
                  Gość portalu: mama napisał(a):

> a czy on dziala w Brukseli?

Dziala sporo nawet w Niemczech, wiec nie sadze, zeby odleglosci czy przepisy byly jakims wielkim problemem.
                  • Gość: anbxl Re: do do.ki IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 16:53
                    a czy on ci zalatwial wszystkie pozwolenia czy sam biegales po urzedach?
                    • do.ki Re: do do.ki 22.05.07, 17:39
                      > a czy on ci zalatwial wszystkie pozwolenia czy sam biegales po urzedach?

Nogi nie postawilem w zadnym urzedzie jesli chodzi o pozwolenia. Wszystko zalatwial Hans.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka