Gość: mama IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 10:07 ...do budowy domu. bede wdzieczna za wszelkie kontakty (procz tego do A. Gansiniec - juz mam) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
do.ki Re: szukam poleconego architekta 22.05.07, 11:14 Hans De Rycker tel 038303391 polskojezyczny i fajny gosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: szukam poleconego architekta IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 11:33 dzieki do.ki bo to i mnie wkrotce moze sie przydac,ale jak to polskojezyczny,bo z nazwiska nie wynika.Czy faktycznie byles zadowolony-zalatwial sam wszystkie pozwolenia???W iem,juz kiedys pytalam sie o info wlasnie ciebie n/t architekta Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: szukam poleconego architekta 22.05.07, 12:13 > dzieki do.ki bo to i mnie wkrotce moze sie przydac,ale jak to polskojezyczny,bo z nazwiska nie wynika Ma rodzinne zwiazki z Polska, kiedys nawet prowadzil zajecia ze studentami w Krakowie. > Czy faktycznie byles zadowolony-zalatwial sam wszystkie > pozwolenia???W iem,juz kiedys pytalam sie o info wlasnie ciebie n/t > architekta Wiesz, mieszkam teraz w domu przez niego zaprojektowanym i ktorego budowe prowadzil. Uwazam, ze poszlo w miare gladko, a tam, gdzie mielismy roznice zdan z wykonawca (od wytoczenia procesu powstrzymala mnie tylko koniecznosc przeprowadzki w terminie), pomagal mi ze wszystkich sil. Z Hansem i jego zona znamy sie od strasznie dawna i prawde mowiac balem sie, ze tego typu relacje biznesowe ujemnie odbija sie na naszych przyjacielskich stosunkach, ale mysle, ze jakos udalo sie ominac rafy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: szukam poleconego architekta IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 14:28 bardzo dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: szukam poleconego architekta IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 14:29 i ja tezzzzzzzzzzzzz.Zglosze sie po dalsze info jak bede potrzebowala :-)))bo dobry architekt to pol domu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama do do.ki IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 14:33 a czy on dziala w Brukseli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: do do.ki IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 14:36 mama czy ty kupilas teren w BXL moze kolo ch de Gand????Polecam innym-podobno niedrogo i dosc dobra lokalizacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anbxl Re: do do.ki IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 14:42 no to nie BXL tylko VL Brabant,a wiec pozwolenia we VG i tu potrzebny architekt ktory to potrafi szybko zalatwic,a jak jest z vl TO PEWNIE TAKKKKKK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: do do.ki IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 14:50 sorry, ale nic nie zrozumialam z tej wypowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: do do.ki IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 15:10 Rhode St G jest gmina flamandzka z tzw facilites,a wiec wszelkie pozwolenia nalezy zalatwiac w urzedzie gminy i ministerstwie VG-czasem trzeba dlugo czekac,a szczegolnie jak jest sie obcokrajowcem (moj maz kiedys tym sie zajmowal we VG)i wowczas najlepiej to zalatwiac przez architekta-oni maja swoje znajomosci i wiedza jak takie pozwolenia szybko zalatwic-dlatego po vl mowia dobry architekt to pol domu Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: do do.ki 22.05.07, 16:36 Gość portalu: mama napisał(a): > a czy on dziala w Brukseli? Dziala sporo nawet w Niemczech, wiec nie sadze, zeby odleglosci czy przepisy byly jakims wielkim problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: do do.ki IP: *.cec.eu.int 22.05.07, 16:53 a czy on ci zalatwial wszystkie pozwolenia czy sam biegales po urzedach? Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: do do.ki 22.05.07, 17:39 > a czy on ci zalatwial wszystkie pozwolenia czy sam biegales po urzedach? Nogi nie postawilem w zadnym urzedzie jesli chodzi o pozwolenia. Wszystko zalatwial Hans. Odpowiedz Link Zgłoś