Dodaj do ulubionych

Specjalnie dla Ronina

23.05.07, 00:03
Ronin nie sądziłam, że tak szybko zauważysz moją obecność na tym forum.
Masz rację, kasuję między innymi Twoje posty...ale jak z pewnością zauważyłeś
nie wszystkie...a tylko te które są sprzeczne z obowiązującą NA KAŻDYM forum
netykietą.

Skasowałam zaledwie parę postów, a Ty już płaczesz. :)

" Na tym forum jest cenzura!!!! IP: proxy.aol.com
Gość: ronin 22.05.07, 21:05 + odpowiedz
Osobniczka Monrose kasuje posty!!!Brawo!!!!20 lat po upadku komunizmu
komunistyczne metody sa dalej w uzytku !!!Wolnosc slowa zostaje wdeptana
w bruk!!!

O jakiej wolności słowa Ty piszesz? Masz Ty pojęcie co oznacza termin na
który tak się powołujesz?

Wolność słowa to prawo każdego do swobodnego wypowiadania swoich myśli w
słowie i piśmie.

***Nie jest to jednak prawo do anonimowego obrażania i chamskiego
zachowania.***

Tak więc wolność słowa z anonimowymi obelgami - akurat to jest u Ciebie
typowe - czy kłamstwami nie ma nic wspólnego.

I wiesz co, tylko ktoś kto próbuje kamuflować swe niegodne zachowanie ( o
czym być może nie wiesz - i nie dziwi mnie to)powołuje się na "wolność słowa.

Ponieważ, mimo swojej o ile się nie mylę, dwuletniej obecności na forum
Gazety, "nie raczyłeś się" zapoznać z zasadami jakie tu panują pozwalam
sobie, specjalnie dla Ciebie wkleić link. Jeśli znajdziesz czas... proponuję
się z nim zapoznać.:)

forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html

I najważniejsze Ronin....
jeżeli Twoim zdaniem naruszam Twoją "wolność słowa", uważasz iż niesłusznie
Twoje posty zostały usunięte z forum Europa, proponuję wysłać skargę na mnie
do Administracji Forum. Jeżeli Twoja prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona
posty zostaną przywrócone.
Podaję adres mailowy: forum@agora.pl

P.S. Tylko dlatego, że jesteś moim "ulubieńcem" pozwoliłam sobie na tak długą
wypowiedź :)

Pozdrawiam i do następnego razu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ronin Re: Specjalnie dla Ronina IP: *.proxy.aol.com 23.05.07, 06:29
      Ty chyba nie sadzisz na powaznie ze ja bede pisal gdziekolwiek jakies tam
      skargi na ciebie ??Jestem wystarczajaco dorosly zeby wiedziec ze z wiatrakami
      sie nie walczy!!!
      Te pare postow ktre skasowalas............nie mialas racji,nikt sie o to
      posty nie pogniewal ani nie obrazil:))Malo tego,tam byly dobre rady o ktore nie
      ktorzy ludzie bardzo prosili.Nie rob tego na przyszlosc a bedziemy zyc w
      zgodzie:))Na koniec powiem ci jeszcze ze tu nigdy zadnego "opiekuna" nie bylo
      i to forum mialo sie dobrze !!!Wiec jesli juz musisz tu byc,to wez sie na
      wstrzymanie:))Jak jestes mloda i ladna to wybaczam ci ten blad ktory zrobilas:))
      Moze nawet umowimy sie jak bede w polandii w lecie??:)))
      • monrose Re: Specjalnie dla Ronina 23.05.07, 07:32
        Gość portalu: ronin napisał(a):

> Ty chyba nie sadzisz na powaznie ze ja bede pisal gdziekolwiek jakies tam
        > skargi na ciebie ??Jestem wystarczajaco dorosly zeby wiedziec ze z wiatrakami
        > sie nie walczy!!!

Ronin Ty próbujesz być dorosły. Wychodzi Ci to jednak z marnym skutkiem.

> Te pare postow ktre skasowalas............nie mialas racji,nikt sie o to
        > posty nie pogniewal ani nie obrazil:))Malo tego,tam byly dobre rady o ktore
        nie ktorzy ludzie bardzo prosili.

Rację mam ja.Nie Ty.

Nie rob tego na przyszlosc a bedziemy zyc w zgodzie:))

Uważasz, że na tym mi zależy? Chyba nigdy nie byłeś jeszcze w większym
        błędzie.:))

Na koniec powiem ci jeszcze ze tu nigdy zadnego "opiekuna" nie bylo
        > i to forum mialo sie dobrze !!!Wiec jesli juz musisz tu byc,to wez sie na
        > wstrzymanie:))

Ale teraz jest i będzie jeszcze lepiej.

Jak jestes mloda i ladna to wybaczam ci ten blad ktory zrobilas:)
        > ) Moze nawet umowimy sie jak bede w polandii w lecie??:)))

Ty chcesz gwiazdkę z nieba? A zasłużyłeś? NIE.
        • Gość: ronin Re: Specjalnie dla Ronina IP: *.proxy.aol.com 23.05.07, 18:43
          Racje masz TY prawem ......kaduka??Bo siedzisz przy przycisk??Zawsze sie
          zastanawilem skad sie biora tacy ludzie jak TY:))Ludzie ktorzy "spolecznie"
          wtracaja nos w nieswoje sprawy:)))To jest jakis relikt komunizmu???
          Zamiast tu siedziec o roznych porach dnia i nocy i czytac to forum proponuje
          ci zebys sobie druty i welne do szydelkowania kupila:))I uszydelkowala sobie
          cieply szalik na zime:))To bedzie z pozytkiem dla ciebie:))
          A czy jestes gwiazdka z nieba??:))Zaloz wizytowke z twoja PRAWDZIWA fotka ,
          to sie przekonam:))
          Domyslam sie ze jestes teraz "szczesliwa" singielka jak mawia Tamara:))
          Kobiety majace w swoim repertuarze slowo " a zasluzyles ?" sa najczesciej
          samotne jak ksiezyc w listopadowa noc:)))
          Ale byc moze sie myle:))
          • iw78 Re: Specjalnie dla Ronina 23.05.07, 19:10

> Racje masz TY prawem ......kaduka??Bo siedzisz przy przycisk??

Ona ma rację :))

Zawsze sie
            > zastanawilem skad sie biora tacy ludzie jak TY:))Ludzie ktorzy "spolecznie"
            > wtracaja nos w nieswoje sprawy:)))To jest jakis relikt komunizmu???

Nas też zastanawia skad biorą się tacy ludzie jak Ty...

> Zamiast tu siedziec o roznych porach dnia i nocy i czytac to forum proponuje
            > ci zebys sobie druty i welne do szydelkowania kupila:))I uszydelkowala sobie
            > cieply szalik na zime:))To bedzie z pozytkiem dla ciebie:))

A Ty zamiast pieprzyć takie bzdury weź zimny prysznic.

> A czy jestes gwiazdka z nieba??:))Zaloz wizytowke z twoja PRAWDZIWA fotka ,
            > to sie przekonam:))

Wygląd zewnętrzny o tym świadczy? To pewnie dlatego do dziś obracasz się w
            towarzystwie ładnych lal chętnych do łożka....no i....

> Kobiety majace w swoim repertuarze slowo " a zasluzyles ?" sa najczesciej
            > samotne jak ksiezyc w listopadowa noc:)))

hhihihi...i pewnie 100 razy szczęśliwsze niż Ty :) Moze też zacznij używać
            słowa "a zasłużyłas" :P:P:P...może zmienisz repertuar na forum...

Mam nadzieję, że monrose mocno wlezie Ci za skóre. :))))))))))))))))

.......................................
            Na oceanie życia jestem kroplą...
            • Gość: ronin Re: Specjalnie dla Ronina IP: *.proxy.aol.com 23.05.07, 19:23
              Jak zwykle IW mocno sie starasz a malo ci z tego wychodzi:)) Mi mialaby monrose
              zalesc za skore??:)) Niedoczekanie twoje moja ty droga kozko:))Cos mi sie widzi
              ze odnalazlas droge na forum,po 2 tygodniowej abstynencji ale nic w swoich
              wypowiedziach nie zmienilas,z tego wnioskuje ze jeszcze ci sie nikt nie
              oswiadczyl,
              ale to przciez nie jest najwazniejsze dla kobiety co IW 78??:))
              • iw78 Re: Specjalnie dla Ronina 23.05.07, 19:30

Jeśli chodzi o Ciebie...nigdy sie nie starałam i nie mam najmniejszego
                zamiaru.Chciałbyś co? Marzenia nic nie kosztują.
                Teskniłeś za mną, że liczysz jak długo mnie na forum nie ma? Ojjj....
                Jesli chodzi o oswiadczyny...to czekam na Twoje :P:P:P
                A teraz już uciekam. Są ciekawsze rzeczy niż wymiana zdań z Tobą. No chyba, że
                zmądrzejesz to wtedy....

• Gość: ronin Re: Specjalnie dla Ronina IP: *.proxy.aol.com 23.05.07, 19:36
                  Och,ach,ech,moja droga................nie opuszczaj mnie prosze:(((
                  Badz ze mna na dobre i zle:(((och wybacz mi jesli w czymkolwiek urazilem:((
                  juz naprawde nie bedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:(((

TYLKO WROC !!!!!!!!!!!!!!!

• iw78 Re: Specjalnie dla Ronina 23.05.07, 19:41
                    Chyba żartujesz :))))))))))))))Nie jesteś tego wart :)))))))))
                    No i nie lubie Cię....tzn już przestałam.

• ta_mara28 Re: Specjalnie dla Ronina 24.05.07, 13:27
                  Iw, Ronin notuje sobie pewnie w specjalnym zeszyciku każdą Twoją nieobecność (i
                  pewnie nie tylko Twoją), a potem udaje, że wcale nie czekał, nie tęsknił, nie
                  żył oczekiwaniem na kolejny Twój wpis, kiedy to wreszcie mógł zmęczony
                  codziennym tyraniem zamieścić kolejny swój zjadliwy wpis pod Twoim. I tylko
                  dzięki temu jeszcze chce mu się wstawac codziennie rano o świcie, Iw. :)))))
                  A Ty go tak traktujesz. :))))))))
                  • iw78 Re: Specjalnie dla Ronina 24.05.07, 13:52
                    :)))))))) TAMARO...jedyne co mogę zrobić w tej sytuacji to właśnie to ;))))))
                    A Ty...naprawdę nie wkurzaj się z powodu wpisów Ronina...nie warto...
                    Pozdr.

• Gość: ronin Re: Specjalnie dla Ronina IP: *.proxy.aol.com 24.05.07, 15:16
                      Jak bedziecie tak dalej w poludnie zajmowac sie forum to tej waszej polandii
                      nigdy nie zbudujecie a co lepsi z was beda musieli swoje mieszkania drutem
                      kolczastym ogradzac::))Jak 'IW nie rozumie ironi która byla w moim wpisie
                      skierowanym do niej,tja .....temu juz nie jestem winny:))
                      • iw78 Re: Specjalnie dla Ronina 24.05.07, 18:15

> Jak bedziecie tak dalej w poludnie zajmowac sie forum to tej waszej polandii
                        > nigdy nie zbudujecie a co lepsi z was beda musieli swoje mieszkania drutem
                        > kolczastym ogradzac::))

Juz Ty się o to nie martw.Damy radę.

Jak 'IW nie rozumie ironi która byla w moim wpisie skierowanym do
                        niej,tja .....temu juz nie jestem winny:))

Serio?? Fajnie, że chociaż Ty rozumiesz ironię którą ja kieruję do Ciebie :))))
                        Rozumiesz Ronin,co??

Wziąłeś relanium żeś dziś taki spokojny? ( w miarę :P:P:P)

• Gość: ronin Re: Specjalnie dla Ronina IP: *.proxy.aol.com 24.05.07, 20:06
                          Tak,tak dajecie rade od stuleci i malo wam to wychodzi buhahahahahaha
                          _A ty IW jestes faktycznie niedomyslna...........ale moze pisze zbyt
                          skomplikowanie do ciebie ??Powiedz jak nie nadazasz :))Postaram sie nastepnym
                          razem napisac prostym piorem:))
                          • iw78 Re: Specjalnie dla Ronina 24.05.07, 20:33
                            > _A ty IW jestes faktycznie niedomyslna...........ale moze pisze zbyt
                            > skomplikowanie do ciebie ??

Skarbie...nie doceniasz mnie...ja doskonale wiem do czego dążysz...a wtedy
                            jedynie się uśmiechnęłam...no bo co innego mi zostało? :)))
                            Z nas dwojga to moje wpisy dla Ciebie najczęściej były zbyt
                            skomplikowane...niestety bądź ...stety...jak tam chcesz :))

Powiedz jak nie nadazasz :))

Jeśli do tego dojdzie...powiem...:)) ale nie licz na to zbyt prędko a może i
                            wcale...;)

Postaram sie nastepnym razem napisac prostym piorem:))

Ja tyle razy sie starałam a Ty i tak najczęściej nie nadążałes :))))
                            No ale jak się ma więcej w gębie niż w głowie...to tak bywa....

• ta_mara28 Re: Specjalnie dla Ronina 24.05.07, 19:50

> Jak bedziecie tak dalej w poludnie zajmowac sie forum to tej waszej polandii
                        > nigdy nie zbudujecie a co lepsi z was beda musieli swoje mieszkania drutem
                        > kolczastym ogradzac::))Jak 'IW nie rozumie ironi która byla w moim wpisie
                        > skierowanym do niej,tja .....temu juz nie jestem winny:))

Ronin, a Ty się zajmij lepiej swoją pracą, bo jutro pewnie musisz też wcześnie
                        wstać, co ? Więc do roboty Ronin, a nie o 15-ej na forum pisać. Przecież Ty
                        żeby mieć więcej musisz niestety więcej pracować.:))))) Jakie to przykre.:((
                        • Gość: ronin Re: Specjalnie dla Ronina IP: *.proxy.aol.com 24.05.07, 20:10
                          Zebys wiedziala ze musze wczensie wstac,tym razem o 6:30 :( i jade w
                          kierunku 'aniamka:))A pracowac faktycznie lubie,nie to co polaczki:))
                          Ale jak sie pracuje tak sie ma:))Tobie bym tez radzil mnie urlopowac bo sobie
                          znajda na twoje miejsce inna dziewczyne co bedzie pracowac od 7 rano do 7
                          wieczorem:))Co wtedy zrobisz??
                          • ta_mara28 Re: Specjalnie dla Ronina 24.05.07, 20:22
                            Spokojnie Ronin, na pewno nie znajdą takiej, która w tamtym roku wzięła sobie
                            tylko 7 dni urlopu, tak jak ja. :)))))
                            • Gość: ronin Re: Specjalnie dla Ronina IP: *.proxy.aol.com 24.05.07, 20:34
                              I teraz cie mam.....zaprzeczasz samej siebie,w innym watku twierdzisz ze
                              pracujesz mniej niz ja........a tu piszesz ze mialas tylko 7 dni
                              urlopu,nawiasem mowiac tyle samo ja spedzilem czasu w polandii u moich
                              rodzicow .Wiec nonstop pracowalas,ciekawe dlaczego???I tu chce cie
                              poinformowac ze w niemczech Arbeitsnehmer ma Anspruch na najmniej 25 dni
                              urlopu:)))Cos mi sie widzi ze na ten luxus zycia na ktry sobie pozwalasz
                              musisz ciezko pracowac:))Ale to nie jest zle,nawet pomiedzy polakami sa
                              pracowici ludzie :)
                              • ta_mara28 Re: Specjalnie dla Ronina 24.05.07, 20:47
                                Ubiegły rok był wyjątkowy, dlatego nie mogłam sobie pozwolić na więcej wolnego
                                (w poprzednich latach zawsze wykorzystywałam należne mi 26 dni wolnego), ale
                                dzięki temu teraz to sobie odbijam, a Ty pewnie nigdy sobie nie będziesz mógł
                                tego odbić. :)))))) Poza tym ja mam urlop w tym roku na 26 dni, plus zaległy z
                                ubiegłego roku (19 dni) - i połowę z tego muszę wykorzystać przed wyjazdem do
                                Hannoveru. Więc chyba na mój luksus nie muszę, aż tak cięzko pracować jak Ci
                                się wydaje. :))))
                              • Gość: ! Ronin to Sozialhilfeempfänger IP: *.amcleod.net 25.05.07, 08:21
            • Gość: ronin Re: Specjalnie dla Ronina IP: *.proxy.aol.com 23.05.07, 19:25
              Aha,wez sobie zaloz twoje foto do wizytowki albo skasuj ja:))Nie mamy odwagi
              pokazac jaks gwiazda jestesmy??:))
              • iw78 Re: Specjalnie dla Ronina 24.05.07, 14:12

To do mnie?? A po co tam zaglądasz? Nie zapraszałam. Pochwal się Ty swoją
                wizytówką:))) chyba, ze to problem dla Ciebie jakiś....

• Gość: ronin Re: Specjalnie dla Ronina IP: *.proxy.aol.com 24.05.07, 18:11
                  Wizytowka jest po to zeby sie przedstawic,jak nie chcesz sie pokazac to PO CO
                  JA ZAKLADALAS CO??????
                  • iw78 Re: Specjalnie dla Ronina 24.05.07, 18:17
                    Żebyś się pytał :))))

• Gość: ! Ronin to nazista IP: *.88-198-50-146.clients.your-server.de 25.05.07, 08:15
    • Gość: ronin Re: Specjalnie dla Ronina IP: *.proxy.aol.com 23.05.07, 06:30
      I ja nikogo w tych postach nie obrazalem:))Wszyscy byli zadowoleni.
    • Gość: Hans Dlaczego tolerujesz naziste ronina na tym forum? IP: *.ericspeaks.com 23.05.07, 08:39
    • ta_mara28 Re: Specjalnie dla Ronina 23.05.07, 14:50
      Monrose, to chyba nie odniesie żadnego skutku. Ronin po prostu nie widzi tego,
      że jego zachowanie odbiega od ogólnie przyjętych standardów.

I ciekawa jestem Ronin, że jeżeli Ty swoich postów nie odbierasz jako obrażanie
      innych to czym dla Ciebie jest to pojęcie? Kiedy uważasz, że kogoś obraziłeś?
      • Gość: ronin Re: Specjalnie dla Ronina IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.07, 20:18
        Tamaro nie traktuj mnie jak malego dziecka ok??:))
    • iw78 Re: Specjalnie dla Ronina 23.05.07, 16:22
      Nareszcie ktoś się za niego wziął.:)))))))))))))))

• Gość: karolinawasiel3 Re: Specjalnie dla Ronina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:28
        Heh..dobre... troszke kulturki Ronin mógłby mieć !!! Popieram iw78!
      • Gość: ronin Re: Specjalnie dla Ronina IP: *.proxy.aol.com 23.05.07, 18:35
        Ten sie smieje dobrze,kto sie smieje ostatni:))Zobaczymy komu najpierw
        popuszcza nerwy:))
    • r118 Re: Specjalnie dla Ronina 26.05.07, 10:46
      A Ty "monrose" uwazasz ze na tym forum jest cenzura!!! Smiechu warte!!! Ty
      nawet nie masz najmniejszego pojecia co to jest.Poczytaj sobie niektore posty
      co tu na tym forum jest wypisywane,a pozniej mow o cenzurze,i rob co do Ciebie
      nalezy!!!
    • info-tw Re: Specjalnie dla Ronina 26.05.07, 20:16
      Nowe Forum
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43379
      • ta_mara28 Re: Specjalnie dla Ronina 26.05.07, 21:03
        Info, jak Ty znajdujesz takie fora? :))
        • info-tw Re: Specjalnie dla Ronina 26.05.07, 22:43
          Poprzez prywatne fora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka