annazankowska Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 28.10.08, 18:47 Witam mam na imie Anna z moim chlopakiem Emilem jestesmy zainteresowani praca moj chlopak ma doswiadczenie w sprzataniu pracowalismy przy rybach 4 lata w Irlandii i w Anglii ja mam 28lat a chlopak 39.prosze o kontakt jestesmy bardzo zainteresowani ta oferta.prosze podac kontakt to wyslemy CV Odpowiedz Link Zgłoś
robgal2 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 13.12.08, 11:12 Witam Jestem 29 letnim bezdzietnym kawalerem mieszkającym na terenie Polski (woj. dolnośląskie). Ostatnia moja praca miała miała miejsce na terenie Czech lecz nistety w związku z licznymi redukcjami straciłem tą posade. I jak każdy bezrobotny poszukuje pracy. Praca za granicą wydaje się być lepszą perspektywą chociażby ze względu na zarobki. Oczywiście nie wiem czy jest jeszcze zapotrzebowanie na ludzi do tej pracy. Bardzo proszę o kontakt robgal@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuki.2 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 04.01.09, 13:17 Witam Z tej strony Łukasz byłbym zainteresowany ta praca jezeli chodzi o fizyczna prace to nie przeszkadza mi to poniewaz pracowale juz tak przez rok w szwecji a wczesniej w polsce a jesli chodzi o jezyki to tylko angielski slabo komunikatywnie wiecej rozumiem.Takze jak sa jeszcze miejsca to jestem chetny pozd. moj e-mail lukiwiewiorowski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kacor10 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 04.01.09, 18:05 Witam serdecznie, Nazywam sie Jacek Kowalski i jestem zainteresowany Państwa oferta pracy. Mam 31 lat,posiadam wykształcenie zawodowe w zawodzie "kucharz",w zawodzie nie pracuje.Od dłuższego czasu jak i obecnie zajmuje sie pracami budowlanymi w różnym charakterze.Pracowałem rowniez, jako pracownik ochrony i operator pomp wysoko cisnieniowych. Dwa lata pracowałem w Danii na stanowisku konserwator-ogrodnik. Jestem człowiekiem dyspozycyjnym,pracowitym,uczciwym,łatwo nawiazuje kontakty i szybko sie uczę. Jezykiem angielskim posługuje sie w stponiu komunikatywnym. Moj nr kontaktowy to (0)501423508 lub 503879830. Pozdawiam, Jacek Kowalski Odpowiedz Link Zgłoś
ewka9871 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 08.01.09, 17:35 witam, z tej strony Ewa augustowska pisze w imieniu mojego znajomego ktory jest zainteresowany praca od zaraz w danii.pracowal wczesniej w niemczech i polsce wykonujac podobne zadania jak opisane w panstwa ogloszeniu.czy moze przeslac swoje dokumenty .cv czy skontaktowac sie z panstwem jakos/? prosze o odpowiedz.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bartg29 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 08.01.09, 22:36 Witam Jestem zainteresowany praca mam doświadczenie w pracy w firmie sprzatającej w kraju i zagranicą ma ukończony kurs obsługi maszyn taski i suma firmy diversey lever angielski komunikatywny .Chciałbym wyjechać z narzyczoną doświadczenie w pracy za granica komunikatywny angielski. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marzena-123 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 12.01.09, 13:02 Mój chłopak z kolegą jest zainteresowany tą pracą.Obaj znają angielski i komunikatywnie szwedzki. ją doświadczenie w budowlance(większość prac),pracach stolarskich, zagospodarowanie terenu, prace ogrodnicze. Zmotoryzowani. Obecnie przebywają w Szwecji. Prosimy o kontakt na maila lub na komórkę: Jarek: +46730851423 Krzysiek:+46739156279. Odpowiedz Link Zgłoś
artur.luszczewski Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 30.01.09, 15:38 Witam jestem powaznie zainteresowany ta praca,ja 34 lata,ang- podstawowy,pracowalem w angli .norwegi wiec potrafie sie odnalezc na obczyznie prosze o konkretne info na ten temat ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jacek7551 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 04.02.09, 20:52 Witam! Poszukuję właśnie takiej pracy. Mam 38 lat, na stałe mieszkam przy granicy z Danią w Szwecji, ale w Danii jestem codziennie od godziny 6.30 rano, gdzie pracuję dorywczo 80 km od Kopenhagi. Język angielski w stopniu zaawansowanym, język hebrajski w mowie komunikatywny, język włoski,hiszpański, francuski w mowie zrozumiały. Poważnie zainteresowała mnie Wasza oferta, ponieważ poszukuję stałego zatrudnienia na terenie Danii, poza tym cała moja rodzina pracuje w tym kraju. Pozdrawiam Jacek Pacula Odpowiedz Link Zgłoś
milusichlopczyk23ok Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 07.02.09, 07:04 jestes bardzo zainteresowany tym ogloszeniem prosze o jak najszybszy kontakt do mnie podaje gadu 2357580 albo meil milusichlopczyk23ok@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
roltex1 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 07.02.09, 09:57 Dzień dobry! Jestem zainteresowany państwa ofertą pracy w Danii przy czyszczeniu maszyn. Posiadam juz doswiadczenia w tej dziedzinie z pracy w Belgii. Pracowałem tam przy rozbiorze drobiu w niskich temperaturach. Natomiast wieczorem zajmowałem sie czyszczeniem maszyn i urządzeń na hali produkcyjnej. Jestem też dobrym mechanikiem! Naprawa uszkodzeń czy usuwanie awarii nie jest dla mnie problemem. Pozdrawiam serdecznie! Jacek Szwagrzyk tel 793 902 494 email roltex1@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skagerak Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 18.02.09, 10:05 kochani, na poczatku watku podalem numery telefonow, gdzie mozecie uzyskac wiecej informacji, niezaleznie od tego najlepiej jak wyslecie swoje CV na podany adres, gwoli wyjasnienia - jak wiecie zyjemy w okrsie ekonomicznego kryzysu i z praca jest coraz trudniej, ci ktorzy ja dotychczas lekcewazyli teraz zaczynaj szanowac ale rotacja mimo wolniejszych obrotow ciagle istnieje i prosze nie tracic nadziei pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
adam-antoniewicz Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 18.02.09, 19:29 Witam jestem zainteresowany proponowaną pracą. Mam doświadczenie przy pracach produkcyjnych i magazynowych. Doświadczenie przy pracy z szeroko rozumianymi środkami chemicznymi. 39 lat dobry stan zdrowia, sumienny,koleżeński, pracowity. Obecnie pracuję ale szukam czegoś innego. Proszę o więcej informacji na e-mail adam- antoniewicz@wp.pl .Pozdrawiam Adam Antoniewicz Odpowiedz Link Zgłoś
gawel21 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 23.02.09, 17:05 Mam 23lata skonczyłem szkołe zawodową,z wykrztałcenia jestem tapicerem ,pracowałem równiez na budowie i byłem przedstawicielem handlowym.Po zapoznaniu sie z ogłoszeniem stwierdzam ze sie nadaje do tej pracy, poniewaz nigdy pracy sie nie bałem,zawsze byłem zetelnym i uczciwym pracownikiem,jestem bystry i szybko wpajam wiedze w tym momecie jestem bezrobotnym i bardzo mi zalezy na pozytywnym rozpaczeniu mojej prozby z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
gawel21 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 24.02.09, 14:55 Mam 23lata skonczyłem szkołe zawodową,z wykrztałcenia jestem tapicerem ,pracowałem równiez na budowie i byłem przedstawicielem handlowym.Po zapoznaniu sie z ogłoszeniem stwierdzam ze sie nadaje do tej pracy, poniewaz nigdy pracy sie nie bałem,zawsze byłem zetelnym i uczciwym pracownikiem,jestem bystry i szybko wpajam wiedze w tym momecie jestem bezrobotnym i bardzo mi zalezy na pozytywnym rozpaczeniu mojej prozby moj numer telefonu to 792582076 a tagrze e meil gawel4@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiaczeklca Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 02.03.09, 20:33 witam jest nas ok 12 osob kobiety i mezczyzni stracilismy prace i szukamy nowej pracy w danii mieszkamy w nakskov na wyspie lolland ale w razie potrzeby mozemy sie przeprowadzic. mobilni z samochodami wszyscy komunikatywnie po angielsku mowimy mamy pozwolenia na prace zolte karty itd itd czekamy na odpowiedz z gory dziekuje pozdrawiam +4528949779 sponton@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pawel3322 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 03.03.09, 20:48 CURRICULUM VITAE Paweł Kaleta Data i miejsce urodzenia: 15.01.1984r. Łask, woj. Łodzkie Stan cywilny: Kawaler Adres zamieszkania: Lichawa 46,98-160 Sędziejowice woj.Łodzkie Telefon: 0 669-941-369 Wykształcenie: Ukończone podstawowe studium zawodowe dla dorosłych Doświadczenie zawodowe: 01.04.2000r. do 31.08.2001r. pracownik stolarni 15.09.2008r. do 13.10.2008r. magazynier Kaufland Polska Markety Sp. Z.O.O Sp. k. Umiejetnosci: kurs kierowców wózków jezdniowych z napędem silnikowym oraz wymiana butli gazowej. Umiejetnosc pracy w zespole, dobre komunikowanie w zespole. Prawo jazdy kategori B. Zainteresowania: Podróże, Muzyka, Filmy, Sport Odpowiedz Link Zgłoś
davidenco Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 17.03.09, 19:19 witam , przeczytalem uważnie oferte i byłbym gotowy wyjechac na taki rodzaj pracy. Nazywam sie Dawid Deptuła mam 22 lata ukonczylem szkole licealna, chcialbym kiedys pojść na studia ale nie pochodze z rodziny ktora mi to zapewni. Wyjezdzalem juz do pracy do norwegii tez nie byla latwa ale pomoglo mi to bardzo przyswoic jezyk angielski. Pochodze z wojewodztwa warmińsko-mazurskiego. niedaleko miejscowosci Pasłęk... jestem jak najbardziej zainteresowany propozycja pracy. Prosiłbym i było by mi bardzo milo gdybym dostał szybką odpowiedz na mojego maila ... pozdrawiam gorąco ... Odpowiedz Link Zgłoś
dawid2425 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 27.03.09, 10:51 Witam. Mam na imie Dawid mam 25 lat i mieszkam w Krakowie. jezeli chodzi o jezyk to nie ma problemu. Znam jezyk angielski w stopniu komunikatywnym. Mam wyksztalcenie srednie. Zadna praca nie jest nie stanowi dla mnie problemu. Obecnie pracuje w Krakowie ale z przyczyn jakie obecnie mamy w Polsce(kryzys) jestem zmuszony zaczac szukac czegos nowego. Jestem zainteresowany ta oferta. Kiedy mialby byc wyjazd? Czy ciezko znalezc mieszkanie? Ile kosztuje sredni wyzywienie w Danii? Ile trwa godzin zmiana? jakie sa dodatki nocne i weekendowe? Jakie formalnosci sa wymagane w zwiazku z wyjazdem? Kto pokrywa koszty dojazdu do miejsca zatrudnienia?Ile procent podatku nalezy odliczyc od podanego zarobku brutto? Jezeli potrzebujecie wiecej informacji o mnie prosze pytajcie, chetnie odpowiem. Wszelkie informacje prosze kierowac na e-maila: dawid24_25@o2.pl lub pod numer telefonu 501-144-315 Odpowiedz Link Zgłoś
andre145 Podejme sie każdej pracy na terenie Norwegii i Dan 01.04.09, 14:55 Witam !!! Nazywam się Adrian jestem zainteresowany tą oferta . Mam 22 lata pracowałem wcześniej w Norwegii w budownictwie więc ciężka paca nie jest mi obca . Znam j. angielski na poziomie komunikatywnym . Prace mogę zacząć od zaraz . Podaje e-mail andre@fuks.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arxarx Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 09.04.09, 13:38 jestem zainteresowany podjęciem tej pracy. Proszę o pilny kontakt. Pozdrawiam Tel 692668849 Odpowiedz Link Zgłoś
lenon1972 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 14.04.09, 20:34 Witam jestem zainteresowany waszą ofertą,odkiedy można zacząć pracę.Chciałbym jak najszybciej!!! Mam 37 lat,własne auto.Powieżone prace wykonuje rzetelnie,dokładnie! Niema dla mnie znaczenia czas pracy! Dzień czy noc. Nie pije alkocholu, dyspozycyjny!!! Znam język niemiecki w miarę dobrze.Myśle że z zakwaterowaniem niebyłoby problemów,gdyż mam znajomych w dani,którzy mi w tym pomogą! Odpowiedz Link Zgłoś
viking2009 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 02.05.09, 14:04 Witam ! Nazywam się Mariusz Kowalski i chciałbym złożyć państwu swoje CV ponieważ jestem bardzo zainteresowany pracą w Danii i pilnie Jej poszukuje poniewaz kilka dni temu stracilem prace z powodu kryzysu. Bylbym zainteresowany tego rodzaju praca. Posiadam wieloletnie doświadczenie w pracy w zakładach produkcyjnych. Jestem osoba sumienna, uczciwa i bez nalogow, idealnie odnajduje sie w pracy zespolowej. Mam także uprawnienia na wózki akumulatorowe i spalinowe jak rowniez uprawnienia na suwnice z poziomu roboczego. W roku 2006 pracowałem za granicą w branży budowlanej w Norwegii. Od września 2007 roku do 28 kwietnia 2009 pracowalem w środkowo- wschodniej Anglii w branży metalowej w firmie „ASD metal-services” na stanowisku operatora pil tasmowych CNC i pil tasmowych polautomatycznych a takze jako pracownik magazynowy. Obydwa kraje europejskie Norwegia jak i Anglia pozwoliły i nadal pozwalają zdobywać bezcenne dla mnie doświadczenie. Tym samym będąc w obydwu krajach poznałem i nadal poznaję nie tylko pracę ale także nowych ludzi i ich kulturę i jestem gotowy do zmiany pracy i miejsca pobytu. Posiadam wlasny samochod wiec z dojazdem do pracy nie bedzie problemu. Jeśli moja oferta spełnia państwa oczekiwania to proszę o kontakt najlepiej telefoniczny pod numerem telefonu w Polsce : 0048602732124 ; lub w Anglii : 00447857273513 jak rowniez na mojego maila: marecki2006@interia.pl . Z poważaniem Mariusz Kowalski. Czekam pilnie na kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
viking2009 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 02.05.09, 14:15 Witam ! Nazywam się Mariusz Kowalski i jestem bardzo zainteresowany pracą w Danii i pilnie Jej poszukuje. Obecnie przebywam w Anglii ale kilka dni temu z powodu kryzysu stracilem prace. Jestem zainteresowany Ta oferta pracy. Posiadam wieloletnie doświadczenie w pracy w zakładach produkcyjnych. Jestem osoba sumienna, uczciwa i bez nalogow, idealnie odnajduje sie w pracy zespolowej. Mam także uprawnienia na wózki akumulatorowe i spalinowe jak rowniez uprawnienia na suwnice z poziomu roboczego. W roku 2006 pracowałem za granicą w branży budowlanej w Norwegii. Od września 2007 roku do 28 kwietnia 2009 pracowalem w środkowo-wschodniej Anglii w branży metalowej w firmie „ASD metal-services” na stanowisku operatora pil tasmowych CNC i pil tasmowych polautomatycznych a takze jako pracownik magazynowy. Obydwa kraje europejskie Norwegia jak i Anglia pozwoliły i nadal pozwalają zdobywać bezcenne dla mnie doświadczenie. Tym samym będąc w obydwu krajach poznałem i nadal poznaję nie tylko pracę ale także nowych ludzi i ich kulturę i jestem gotowy do zmiany pracy i miejsca pobytu. Posiadam wlasny samochod wiec z dojazdem do pracy nie bedzie problemu. Jeśli moja oferta spełnia państwa oczekiwania to proszę o kontakt najlepiej telefoniczny pod numerem telefonu w Polsce : 0048602732124 ; lub w Anglii : 00447857273513 jak rowniez na mojego maila: marecki2006@interia.pl . Z poważaniem Mariusz Kowalski. Czekam pilnie na kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejfm dwoje mazczyzn gotowych do wyjazdu 03.05.09, 12:03 witam pracowalem z moim kolega w danii na fermie norek wiec brudna i mokra praca nie sa nam obce. jestesmy zdecydowani na wyjazd. im szybciej tym lepiej. podobaja nam sie warunki pracy mamy auto znamy jezyk ang Odpowiedz Link Zgłoś
kaska203333 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 06.05.09, 21:57 witam jestem bardzo zainteresowana tą pracą mam 23 lata w Kopenhadze mieszkam 4 lata i szukam pracy prosze o odpowiedz dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś