Gość: nowa dziewczyama IP: *.160-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 26.03.09, 20:26 jestem intelgientna,atrakcyjna dziewczyna z malego miasta, szukam drugiej polowki , mam jakies szanse w instytucjach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazimierz M. Re: szukam polowki:) IP: *.xdsl.centertel.pl 02.04.09, 20:30 Isabelle?! Co ty tu robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolna nowa Re: szukam polowki:) IP: *.225-244-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.04.09, 20:39 jezdem i szukam kogos przyjaznego memu sercu, moze sa jescze jacys uczciwi niezepsuci prawdziwi i wolni ??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ Re: szukam polowki:) IP: *.234-241-81.adsl-static.isp.belgacom.be 28.11.09, 14:01 SKAD JESTES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ Re: szukam polowki:) IP: *.234-241-81.adsl-static.isp.belgacom.be 28.11.09, 14:03 JA TEZ SZUKM MILOSCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehe Re: szukam polowki:) IP: *.133-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.11.09, 15:11 Ja tez szukam seksu i milosci ! Zapraszam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilio Re: szukam polowki:) IP: *.brutele.be 28.02.10, 16:21 pewnie że są,a ja jestem jednym z nich..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat Re: szukam polowki:) IP: *.fbx.proxad.net 04.04.09, 00:22 jestem wolny.................... Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady u znajdziesz Euro- polowke na 100% 04.04.09, 15:59 n odobra na 45% ale za to Euro ! www.toya.net.pl/~fixxxer/euro.htm Serdecznosci PD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polish dating.be Polskie Randki w Belgii IP: *.190-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 06.04.09, 05:37 polishdating.be Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tesh Re: Polskie Randki w Belgii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.07.10, 16:36 polishhearts.be Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: szukam polowki:) IP: 91.179.150.* 17.05.09, 20:36 z kad dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoszly Re: szukam polowki:) IP: *.fbx.proxad.net 20.05.09, 23:10 znalazlas????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romeo Re: szukam polowki:) IP: 94.252.118.* 29.11.09, 00:30 kto wie ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: szukam polowki:) IP: *.dsl.scarlet.be 28.02.10, 19:52 Jak szukasz prawdziwego faceta, to raczej w Komisji nie znajdziesz. Wszyscy normalni faceci (jakies 1/4) sa zajeci, a 3/4 to wymoczki, ktorzy ledwo potrafia utrzymac dlugopis w rece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo moj boshe Re: szukam polowki:) IP: 212.76.47.* 28.02.10, 22:55 kogoz to ma ojczyzna do bruxa eksportuje, jak babcie kocham LOL oj, wlasnie wypadl mi dlugopis z reki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aldony Re: szukam polowki:) IP: 94.252.126.* 01.03.10, 08:02 to ty szukasz faceta aby ci dlugopis trzymal ???? ja myslalam ze do cos innego !!!!!;);))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: szukam polowki:) 01.03.10, 09:02 Jak sie czyta posty typu Aldona, to uwidacznia sie lekka schizofrenia u niektorych kobiet. Z jednej strony dla wielu kobiet u faceta liczy sie przede wszystkim to, by zapewnil im bezpieczenstwo materialne, co czyni "wymoczek"-urzednik dzieki swojej dobrze platnej pracy, a z drugiej strony by chcialy, zeby on byl jednoczesnie strazakiem, mechanikiem samochodowym albo kowbojem, a ci akturat duzo nie zarabiaja. W poczekalni u lekarza czytalem ostatnio w ktoryms z kolorowych magazynow artykul pt. "dlaczego kobiety maja slabosc do sq..wysynow?". Otoz teza byla taka, ze faceci pomiatajacy kobietami robia wrazenie silnych = silne geny i kobiety do nich lgna instynktywnie a przy okazji jak takowy opusci dla nich inna, czuja sie dowartosciowane. Wiec moze Aldonko zatrudnij sie jako sekretarka w warsztacie samochodowym, bedziesz sie tam lepiej czula, ale konsekwencja bedzie taka, ze bedziesz walczyc na pazury z innymi "suczkami" o wzgledy najlepszego samca. No ale przynajmniej twoj swiat bedzie w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOZG ALDONY? Re: szukam polowki:) IP: 94.252.126.* 01.03.10, 10:14 liza.umcs.lublin.pl/~wbronisz/mozg/ ;)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biolog-zoolog Re: szukam polowki:) IP: *.cec.eu.int 01.03.10, 10:21 To zjawisko jest dobrze potwierdzone naukowo w świecie zwierząt: samica, kierując się instynktownym dążeniem do zachowania gatunku, wpierw rozgląda się za samcem, który będzie w stanie dostarczyć dobry materiał genetyczny (co zwiększa szanse na urodzenie zdrowego potomstwa), a następnie za partnerem zdolnym zapewnić jego przeżywalność w środowisku. Do etapu pierwszego przydatny jest typ macho-rozpłodowca a do drugiego najlepszy "wymoczek" z forsą (lub perspektywami). Stosując teorię do konkretnego przypadku: Aldona jest obecnie najwyraźniej na pierwszym etapie, albo doszło do zaburzenia i etapy się jej poprzestawiały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: szukam polowki:) IP: *.dsl.scarlet.be 01.03.10, 18:05 Jesteście wszyscy bardzo zabawni ;-) i bawią mnie wasze porady, co powinnam zrobić. Ktoś mi doradza zatrudnienie się jako sekretarka w warsztacie samochodowym! Tylko po co? Czy ja prosiłam o rady, gdzie mam się zatrudnić? Ktoś spytał, czy jest szansa znalezienia faceta w instytucjach - więc napisałam, że szansa marna bo fajni (1/4) zajęta, a 3/4 to wymoczki. Taka moja opinia. Dla mnie facet nie musi być od razu strażakiem, ale widząc wychudzonych urzędników, którzy na 2. piętro wjeżdżają windą, bo nie mają sił wejść, którzy chodzą wolniej niż moja św. p. babcia, patrzę na nich z politowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tez Aldona Re: szukam polowki:) IP: 136.173.62.* 02.03.10, 09:30 A ja musze poprzec swoja imienniczke:) Aldona, zupelnie sie z toba zgadzam. Co prwada nie stawiam znaku rownosci miedzy wymoczkiem i gejem, ale to prawda ze w instytucjach to wiekszosc wymoczkow. Gejow z kolei lubie:) Jak patrze na tych wymoczkow pierdzacych w stolki to jakos tak mnie mdli. I ciesze sie, ze mam faceta (jak chcesz byly to nazywaj go surwielem), ktory potrafi zarobic conajmniej wiecej niz strasznie dumy ze swojej pensji jakis AD5, ktory potrafi nie tylko zmienic kolo ale i naprawic caly samochod (mechanikiem nie jest;-) ), potrafi w domu kazdy sprzet naprawic, jest obeznany w swiecie i nawet mnie nie bije i nie zdradza. byly, dasz wiare, ze taci faceci istnieja? Ups, pardon, o czyms zapomnialam. Moj facet nie potrafi pierdziec w stolek, i nie lubi sprotu, ale z tym moge zyc;-)))) Aldona, pozdrawiam i doskonale rozumiem o czym piszesz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Immanuel Imperatyw meskosci IP: *.access.telenet.be 02.03.10, 18:44 Drodzy Panowie Urzednicy z podzbioru B, Prosze nie zamykac charakterystyki kobiety w opisie pseudo socjologicznym i pseudo psychologicznym.Uprasza sie o wyjscie poza kategorie behawioralne i antropologiczne.Eskalacja wymagan w stosunku do tego co powinny reprezentowac soba zarowno kobiety jak i mezczyzni ,ma i bedzie miala charakter progresywny - Nihil novi.W czym zatem rzecz? Z przestudiowanych wpisow wyraznie widac,ze tzw. poziom pozadany ni jak sie ma do stanu rzeczywistego.Kwiecista mowa niczego nie zmieni,mysl przewodnia wypowiedzi na forum przywoluje jelenia na rykowisku i nowobogackich w bialych skarpetkach (pieniadz jak jedyny system wartosci oraz gwarancja powodzenia u plci przeciwnej).Pochylam glowe nad problemem. Z niepowazaniem, I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: szukam polowki:) IP: *.dsl.scarlet.be 02.03.10, 19:54 Tez Aldona - fajnie, że my się rozumiemy. Ty i ja widzimy rzeczy, których inni nie widzą, bo oni mają klapy na oczach i du** z uszami. 3m się TezAldona Odpowiedz Link Zgłoś