aron2004 11.05.06, 06:36 pokaż lekarzu co masz w garażu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rangheros Re: Lekarze grożą strajkiem generalnym 11.05.06, 07:11 Mieszkam w USA. Od 4 lat. Dzieki fantasycznej polityce gospodarczo-spolecznej naszego rzadu. Czy "ich" dzieci tez za granica? Mniejsza z tym. Lekarze zarabiaja w kazdym kraju b. duzo. Skandal, zeby u nas zarabiali tak malo. Moi tesciowie sa w Polsce, chcialbym, zeby ktos z kompetemtych lekarzy zostal, bo maja powazne preoblemy ze zdrowiem. Moje ubezpieczenie z USA, nie pokryje tego (tia wiem w USA, jest beznadziejne jesli chodzi o opieke medyczna, jest droga). Jest tylko mala rzecz, kiedy skonczy sie przyjmowanie na akedemie medyczna bez znajomosci???? Mniejsza...polskim lekarzom chwala, sa znakomici, w Kalifornii , gdzie mieszkam zawsze wybieram Polaka. Maja ludzkie podejscie do pacjenta. Nie tak jak te roboty amerykanskie. No i jeszcze mala uwaga, lekarze to elita kraju...oni mowia , ze maja dosc. I ja tez sie pytam, kiedy w koncu ten skorumpowany potworek, Nasz Kraj, zacznie normalnie funkcjonowac? Czy naprawde trzeba nam odebrac niepodleglosc? Bo nie umiemy sie rzadzic? Odpowiedz Link Zgłoś