emenefix 12.09.06, 19:17 Biedny Leszek. To była dopiero marionetka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebator Śledztwo ws. spisku przeciwko L. Millerowi 12.09.06, 19:24 w tym wszystkim brakuje tylko ojca Tadeuszka z moherowa armia Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Komunistyczna, degeneracyjna skłonność so spisków 12.09.06, 19:26 Komunistyczna, degeneracyjna skłonność so spisków to nic nowego. Spiski i wykańczanie przeciwników to przeciez komunistyczna specjalność. Sięgnijmy chocby do godnych pożałowania początków tej zdradzieckiej partyjki wówczas zwącej się PPR, do tych agentów Moskwy którzy jak bracia Mołojec posunęli się do morderstwa żeby sami zginąć z rąk jeszcze większych niż oni komunistycznych siepaczy. Podejrzewam że nikt rozsądny nie ma najmniejszej ochoty na grzebanie się w tych brudnych oparach komunistycznych podstępnych spisków i manipulacji, ale warto oczywiście aby śledztwo zostało przeprowadzone, może na światło dzienne wyjdzie więcej ponurych szczegółów z funkcjonowania postkomunistycznych partyjek w III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
sebator Re: Komunistyczna, degeneracyjna skłonność so spi 12.09.06, 19:28 ty junkier czy ty musisz wszedzie wietrzyc spiski,tak jak twoi guru-kaczorki??? Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Czemu kocio dzisiaj taki smutny? 12.09.06, 19:28 Przeczież pani obiecała, że jak kocio będzie trzymał rączki na kołderce, to odda mu Kena. Odpowiedz Link Zgłoś
sebator Re: Komunistyczna, degeneracyjna skłonność so spi 12.09.06, 19:29 to z daleka pachnie prowokacja kogos z kaczej swity Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komunistyczna, degeneracyjna skłonność so spi 12.09.06, 19:32 Sledztwo prowokacja? Przeciez Ziobro je oglosil! Poczekaj moze na wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Mam dobrą wiadomość 12.09.06, 19:34 Zajrzałem właśnie do lodówki i NIE BYŁO tam junkiera. Może w Twojej też... Odpowiedz Link Zgłoś
sebator Re: Mam dobrą wiadomość 12.09.06, 20:01 ja wygladam przez okno i tam tez go na szczescie niema,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Komunistyczna, degeneracyjna skłonność so spi 12.09.06, 20:26 junkier napisał: > Podejrzewam że nikt rozsądny nie ma najmniejszej ochoty na grzebanie się w tych brudnych oparach komunistycznych podstępnych spisków i manipulacji myślisz, że Kaczmarkowi brak rozsądku...?!...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komunistyczna, degeneracyjna skłonność so spi 12.09.06, 20:30 Kaczmarkowi rozsadku nie brak, po prostu "czyni swoja powinnosc" bo w koncu okolicznosci tej brudnej sprawy trzeba wyjasnic. Moze by zbadac tez kto podstepnie i zza kotary naciskal zeby Polska przyjela skrajnie niekorzystna EuroKonstytucje ktora sprowadzilaby nasz kraj do poziomu trzecioligowca? Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Mordka, po co wyjaśniać 12.09.06, 20:34 Przecież Ty już wyjaśniłeś wszystko, a nawet jeszcze więcej. Zresztą nie pracuj już tak bardzo główką, bo wtedy nią potrząsasz i straszny łupież sypie się z pukli Twoich włosków. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Komunistyczna, degeneracyjna skłonność so spi 12.09.06, 20:34 bardzo dobry pomysł... ale mała poprawka: spadliśmy do IV ligii...;) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komunistyczna, degeneracyjna skłonność so spi 12.09.06, 20:37 Bzdura. To ze ujada lewicowo-lewacka prasa nie jest zlym znakiem, przeciwnie. Mam wrazenie ze wlasnie w tej chwili, dzieki nieustepliwosci braci Kaczynskich Polska zaczyna byc r e s p e k t o w a n a jako partner a nie petent. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Junkier, przerzuć się na wątek Miss World 12.09.06, 20:40 Tam sobie pogadasz z langstonem i niewątpliwie wzajemnie się zrozumiecie. No i zmień ten paskudny fijołkowy żabocik na coś bardziej gustownego. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Komunistyczna, degeneracyjna skłonność so spi 12.09.06, 20:42 :))) junkier, lubię Twoje poczucie humoru...:))) a - i lepiej, gdyby Polska była postrzegana jako partner, a nie ledwie respektowana...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomalap Re: Ciekawe, kto nas tak respektuje 12.09.06, 21:17 To co widze na korytarzach kafkoskiej biurokracji w Brukseli, to krzywe uśmieszki i wzruszanie ramionami... A dalecy przyjaciele zza morza jak zwykle mają nas gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Komunistyczna, degeneracyjna skłonność so spi 13.09.06, 02:22 > Mam wrazenie ze wlasnie w tej chwili, dzieki nieustepliwosci braci Kaczynskich Znaczye, ze przez 8 ostatnich miesiecy "nieustepliwi" Kaczynmscy byli petentami??? Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Cytat:"Dopiero po jego zażaleniu, w styczniu 2006" 12.09.06, 19:36 Jak widac, dzieki PiS nawet Gudzowaty ma szanse na sprawiedliwosc. Jeszcze jeden przyklad korupcji administracji panstwowej przez POlewice. Dla herr Tusk w kampani prezydenckiej bylo w Polsce wszystki w porzadku i obiecywal dopilnowac PiS zeby nie robila zadnych "zagrazajacych rzeczy". Polacy wybrali Lecha; Gudzolowaty ma szanse na ochrone przed postkomuna, bo tylko te struktury mogly spowodowac, ze prokuratura tak bohatersko ignorowala doniesienie jednego z najbogatszych Polakow. Powod byl bardzo prosty: ci prokuraturzy byli sami czescia ukladu. Dopiero PiS zaczela rozbijac ten system i dopiero wtedy sprawa nabrala kolorow, albo inaczje, system sprawiedliwosci zareagowal tak jak powienien. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska U mnie na podwórzu cały czas jest fatalnie 12.09.06, 19:49 Najgorsze jest to, że podwórze ma kształt czworokąta. Już samo to mnie dobija. Do tego jedna baba z układu dwa razy wyprowadza na to podwórze ujadającego kundla, który - za przeproszeniem - też na czworokątny trawnik wydala swoje ekstrementy. No to idę ja do dozorcy, a ten w najlepsze przy stoliku(!) siedzi i w dodatku czyta polskojęzyczną łże-gazetę. Skargę więc lecę złożyć w komitecie blokowym, a tam się okazuje, że przewodniczącemu to wisi, bo on sobie bierze rentę po dziadku z Wehrmachtu, a wiceprzewodnicząca lumpenliberalny interes na boku rozkręca, zainwestowawszy wszystkie kosztowności po babci z KPP. Sasm już nie wiem, co robić. Jak ten układ rozbić. Przyjaciólko, pomóż. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Publikacje "Dziennika" będą podstawą do śledztw 12.09.06, 19:46 dla Prokuratury? To może już lepiej każdego obywatela prewencyjnie przesłuchać i założyć mu stosowne akta. Będzie można później udostępniać różnym (zufanym) dziennikarzom. Czy ktoś zna jakiś przyjazny, niedrogii kraj? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Śledztwo ws. spisku przeciwko L. Millerowi 12.09.06, 20:02 może zbadać odrazu, dlaczego odszedł Marcinkiewicz... ale tym chyba bedzie musiał zająć się już SLD....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_rereredaktor ja ci odpowiem 12.09.06, 20:07 odszedł by zostac prezydentem Warszawy, czyli... Czyli? czyli prezydentem RP za lata. proste i skuteczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: ja ci odpowiem 12.09.06, 20:21 czuć w tym geniusz Kaczyńskich...;) Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: ja ci odpowiem 12.09.06, 20:34 czy Marcinkiewicz ma brata albo chociaz siostre blizniaczke? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: ja ci odpowiem 12.09.06, 20:35 ma brata... była z nim jakaś afera... na siostrę raczej nie przerobisz... też ma duze zakola...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
barrtek4u "powiedział w TVN 24 były premier Leszek Miller mó 12.09.06, 20:08 A to dobre kto to pisze i jestem ciekawy na ile te wiadomosci sa wiarygodne jezeli ma sie gdzies pisownie a co dopiero redagowanie i rzetelne sprawdzanie wiadomosci. "powiedział w TVN 24 były premier Leszek Miller mówiąc". Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Śledztwo ws. spisku przeciwko L. Millerowi 12.09.06, 20:20 Gazeta dopiero teraz zauważyła wczorajszą megasensację? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Śledztwo ws. spisku przeciwko L. Millerowi 12.09.06, 20:24 nie, już wczoraj była info na ten temat.... pamiętam także Twój komentarz...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: Śledztwo ws. spisku przeciwko L. Millerowi 12.09.06, 20:29 Problem w tym, że pamięć kataryny jest... no właśnie, jak kataryny. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Śledztwo ws. spisku przeciwko L. Millerowi 12.09.06, 20:33 a nie jak rybki akwariowej...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: Śledztwo ws. spisku przeciwko L. Millerowi 12.09.06, 20:35 Otóż to. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 PISokomuna w obronie Milera.. 12.09.06, 20:36 aby tylko przykryć swoje afery! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: PISokomuna w obronie Milera.. 12.09.06, 20:39 Raczej dokopać Kwachowi. Dla niektórych to ciągle jeszcze łże-autorytet... pierot6 napisał: > aby tylko przykryć swoje afery! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: PISokomuna w obronie Milera.. 12.09.06, 20:44 niestety, Kwaśniewski stoi Kaczyńkiemu ością w gardle... ma b. kiepskie notowania, lepszych mieć nie będzie, jedyny sposób - zniszczyć, podkopać autorytet Kwaśniewskiego... niby sprytne, ale z drugiej strony zbyt czytelne...;) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: PISokomuna w obronie Milera.. 12.09.06, 20:49 Buractwo takie już jest - transparentne. Wiem, wiem trudne słowo :-) isa.stern napisała: > niestety, Kwaśniewski stoi Kaczyńkiemu ością w gardle... ma b. kiepskie > notowania, lepszych mieć nie będzie, jedyny sposób - zniszczyć, podkopać > autorytet Kwaśniewskiego... niby sprytne, ale z drugiej strony zbyt > czytelne...;) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: PISokomuna w obronie Milera.. 12.09.06, 20:55 :))) ale Gosiewski ma asystenta, który w razie czego sprawdzi... i na polski przełoży...;) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Śledztwo ws. spisku przeciwko L. Millerowi 12.09.06, 20:38 od szybki do szybki... można zatem zrozumieć i wybaczyć jej zauroczenie pisem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Śledztwo ws. spisku przeciwko L. Millerowi 12.09.06, 22:05 Jak Beaty Gilowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Śledztwo ws. spisku przeciwko L. Millerowi 12.09.06, 20:36 - "Dziennik" pisze też, że w sprawę zaangażował się Marek Ungier, minister z kancelarii Kwaśniewskiego. Według gazety, Ungier miał dążyć do zatuszowania sprawy, którą miały się też zająć WSI.- I tu jest klucz do calej afery. Wtedy, kiedy nazwisko tego oficera bedzie podawane juz tylko jako Marek. U. bedziemy wiedzieli duzo wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Re: Śledztwo ws. spisku przeciwko L. Millerowi 12.09.06, 20:39 Jaaasne... Wiadomo, że Millera próbowali obalić spiskowcy. Temu krystalicznie uczciwemu człowiekowi podkładano nieustająco świnie, żeby się wyłożył. A raz nawet podłożyli mu tego no - jak tam... - lwa Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Śledztwo ws. spisku przeciwko L. Millerowi 12.09.06, 20:56 no i zamach na jego życie planowano... po którym miał pięknego siniaka...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
antyares Śledztwo ws. spisku przeciwko L. Millerowi 12.09.06, 21:21 I być może to jest bardzo prawdopodobne!Zbyt mało doświadczyłeś Panie kolego! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Zelazny Kanclerz troche zardzewial.... 12.09.06, 21:55 niech to bedzie przestroga dla kaczorow i ferajny! Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 wielka szkoda, że tak źle skończył 12.09.06, 22:07 głosowaliśmy na niego, ale srodze się zawiedliśmy. Miał sznsę chłopak być kimś, dzisiaj jest nikim, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Miller to prawdziwy komunista... 12.09.06, 22:56 Jego przodkowie też umierali z imieniem Stalina na ustach...przed plutonem egzekucyjnym KGB. Tylko Olek nie umiał strzelać.I po ,,spisku''pogodzili się przy flaszcze jak Jolka pojechała na peeling do Paryża. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Miller to prawdziwy komunista... 12.09.06, 22:58 > Tylko Olek nie umiał strzelać.I po ,,spisku''pogodzili się przy flaszcze jak > Jolka pojechała na peeling do Paryża. Szkąd wies? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 po co o tych trupach kwachu millerze, michniku etc 12.09.06, 23:54 pisac kto kupi taka gazete ?. juz sie to zmieszalo z gown.m od 1945 tyle razy. komuna jak michnik nie moze isc na emeryture. Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Czerwona mafia nie wywleka swych konfliktow 13.09.06, 00:28 I Miller i Kwasniewski, jak przystalo na prawdziwych gangsterow , usilowali zalatwic swe porachunki po cichu, bez wywlekania spraw na widok publiczny. Dzieki ich konfliktowi, nastapilo pekniecie w monolicie poskomunistow, co wykorzystaly sily patriotyczne. Komuchy ( Kwach, Miller, Jaskiernia, Siwiec, i cal pozoztala banda ), zaczeli sie zrec miedzy soba o kase i to ich zgubilo ( na nasze szczescie ). Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Miller to prawdziwy komunista... 13.09.06, 01:10 Sztąd, że po tej flaszcze i na Żoliborzu czuło sie swąd.Wiał wiatr od Krakowskiego Przedmieścia. uu1 napisała: > > Tylko Olek nie umiał strzelać.I po ,,spisku''pogodzili się przy flaszcze > jak > > Jolka pojechała na peeling do Paryża. > Szkąd wies? Odpowiedz Link Zgłoś