koniu150 16.09.09, 14:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pollack5 Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 14:13 Na tych zdjęciach to nie Szczypińska? Nie nakupili wina? Nie spędzili nocy w hotelu? Czy Fakt napisał coś więcej??? Odpowiedz Link Zgłoś
sarkissian Re: Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 14:42 Czepiacie sie... "mojego dobrego imienia i moich dóbr osobistych" I anielskich skrzydełek, i aureoli. A moja żona ma przerost prostaty. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Kartofel z rogami? 16.09.09, 15:14 No to Kartofel czujny jest. Mógłby w posagu rogi dostać i to nie byle jakie, bo poświęcone. Odpowiedz Link Zgłoś
glos_europy [...] 16.09.09, 16:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 16:20 Tak. Fakt napisał więcej. Że prócz wina kupili se szampana. Ale nie napisał, czy szampan był francuski, czy też to była to tzw. burdeloranżada. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Dżentelmen? 16.09.09, 16:47 Jesli ten ksiądz jest dżentelmenem, powinien, dla ratowania cześci niewieściej Joli, wystapić ze swojej firmy i zaproponować jej małżeństwo. I będzie mu codziennie tańczyć z różą w zębach przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 14:27 Pedofil? A co, Szczypińska nieletnia??? Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 14:46 Madame Coco Szczypinska przynosi facetom (?) wyraznego pecha. W prezeska nikt nie uwierzyl i narod mial niezly ubaw, a wielebny proboszcz stracil posade. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejszczepanski Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 14:49 Są pewne granice, których przekroczyć nie wolno. "Fakt" niestety robi to codziennie. Życie prywatne to zycie prywatne, nic nikomu do tego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 14:51 Politycy nie mają życia prywatnego. Księża też. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 14:54 Uważasz, że życie erotyczne księdza jest jego prywatną sprawą i nic parafianom do tego, kogo zaprasza na noc do hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 15:06 andrzejszczepanski napisał: > Są pewne granice, których przekroczyć nie wolno. "Fakt" niestety robi to > codziennie. Życie prywatne to zycie prywatne, nic nikomu do tego!!! Myślę że nie masz racji. Prywatne życie tej pani, to jej życie nie w miejscach publicznych. Przecież sama mówi o naruszenie jej jako posłanki. A co ona, jako posłanka robi w lokalu publicznym? Czy posłem jest się też w toalecie? Randka jest randką.A posłanką ta pani jest w czasie wykonywania pracy posłanki. Później to już tylko pani Szczypińska. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 15:49 nie-naiwniak napisał: A co ona, jako > posłanka robi w lokalu publicznym? Czy posłem jest się też w toalecie? ***************************** Spraw jest kilka. Jedną z nich jest temat życia prywatnego. Sęk w tym, że Szczypińska nie została osobą publiczną z przymusu, a z własnego wyboru. I jak piszesz - zdjęcia zostały zrobione w miejscu publicznym. Trudno tu mówić o naruszeniu prywatności. Inną sprawą jest ochrona posła. Ma ona związek z jego pracą - poseł podlega ochronie w związku z pełnionymi obowiązkami. A zabawa w knajpie do takich nie należy. Ochrona dobrego wizerunku? Tu nikt rogów, gołych cycków Szczypińskiej nie doprawił za pomocą fotomontażu. Zdjęcia są autentyczne, a to poseł swoim zachowaniem musi dbać o swój wizerunek. Równie dobrze byli posłowie Orzechowski, Kaczyński czy Wójcik mogliby skarżyć policjantów, że zatrzymali ich pijanych. W analogicznych sprawach osoby skarżące przegrywały. I zapowiada się na przegraną Szczypińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cortez.the.killer Poprostu klechy się wystraszyły,że parafia 16.09.09, 14:50 przestanie być dochodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Poprostu klechy się wystraszyły,że parafia 16.09.09, 14:55 po prostu zrozumieli, że koleś pukał sobie na boku, i nie chcieli drążyć tematu :))))) Koeleś ma spaczony gust, i to już jest dla niego wystarczająca kara! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nieprawomyslny a tam sex od razu.. 16.09.09, 14:59 Może on po prostu chciał tylko poprzez Szczypińską wywrzeć nacisk na komisję majątkową i wyłudzić kolejne "zwroty mienia". Wierni powinni być wyrozumiali i odpuścić klechowi, klesze...kaloszowi Odpowiedz Link Zgłoś
13xm Re: a tam sex od razu.. 16.09.09, 15:11 Zdarzają się też faceci, którzy zamawiają sobie prostytutkę z którą nie chcą uprawiać seksu a tylko porozmawiać... Ale ilu takich jest na świecie? ;) Pytanie tylko, czy znajomość księdza i posłanki była tylko znajomością czy aż "znajomością"? Odpowiedz Link Zgłoś
cromio Jakie dobre imię naruszone ??? Trzeba je mieć ! 16.09.09, 15:01 To zero intelektualne obraża moje poczucie godności Polaka ilekroć się odzywa. I co ? Mam iść do sądu ? Odpowiedz Link Zgłoś
ananix Re: Jakie dobre imię naruszone ??? Trzeba je mieć 16.09.09, 19:28 jako zero intelektualne możesz u innych patrzeć tylko orzez swój pryzmat na zerze zbudowany, cieniutko... oj cieniutko idź do sądu.. KONIECZNIE!! tam skażą Cię za niepoczytalność i jednego mniej :)) co to za bzdetny Twój wpis.... Odpowiedz Link Zgłoś
cromio Re: Jakie dobre imię naruszone ??? Trzeba je mieć 16.09.09, 22:27 Słuchaj, anal. Coś nie mogę sensu Twej wypowiedzi znaleźć. Myślisz, że sądy skazują za niepoczytalność ? Wręcz odwrotnie ! Przy niepoczytalności sądy uwalniają od winy. A gdyby miałoby być o jednego (o mnie ?) mniej, to znaczy że co ? Na śmierć mieliby mnie skazać ? Sam widzisz chyba, że coś Ci się poprzestawiało. Obawiam się, że to ten sam syndrom, co u tej pielęgniarki ze Słupska (ani nazwisko ani funkcja, jaka ona pełni aktualnie nie chcą mi przejść przez gardło. Pardon - przez klawiaturę. Panie ! Spuść zasłonę miłosierdzia na to nieudacznictwo i wszystkich jej kompanów i popleczników ! Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 15:01 Klecha dał Szczypie to, czego nie mógł dać jej Jaro! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 15:29 dzakarta napisał: > Klecha dał Szczypie to, czego nie mógł dać jej Jaro! ************************* Kotaaa?!! Odpowiedz Link Zgłoś
normalniejszy Cała parafia czyta "Fakt!" 16.09.09, 15:02 Ciekawe, że ksiądz ileś lat nauczał tych parafian, a nie nauczył ich żeby nie wierzyć bezkrytycznie w oszczerstwa. To czego on ich uczył, tabliczki mnożenia? Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 15:03 Kluczem do błyskawiczej reakcji kościoła stała się zapewne wizja pustej tacy... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 15:16 honkers napisał: > Kluczem do błyskawiczej reakcji kościoła stała się zapewne wizja > pustej tacy... ******************************* Nie wizja, a rzeczywistość. Po prostu kuria skonstatowała, dlaczego taca jest pusta. Odpowiedz Link Zgłoś
13xm "słynny"...ot kolejny babol.. 16.09.09, 15:07 Na bycie słynnym i na sławę trzeba sobie zasłużyć. Ksiądz ten może być co najwyżej znany z czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: "słynny"...ot kolejny babol.. 16.09.09, 15:13 > być co najwyżej znany z czegoś. z pukania z miłosierdzia? :D Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: "słynny"...ot kolejny babol.. 16.09.09, 15:17 cillian1 napisał: > > być co najwyżej znany z czegoś. > > z pukania z miłosierdzia? :D ********************************** W wypadku Szczypińskiej nic innego nie przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinbird Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 15:08 Bez przesady... Nie cierpię tej kobity, ale jak są starymi znajomymi z księdzem, to w czym problem ? Ksiądz potańczyć nie może ? Bez przesady z włażeniem z butami w życie prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 15:14 tia, z miłości można sporo wybaczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 15:37 A z czym ona chce iść do sądu? Przecież tańczyła z księdzem. Napisali, że ją pukał? Nie, więc chyba się nie pomylili... A że osobą publiczną jest to chyba wyborcy mogą wiedzieć z kim baluje. To raczej "ksiondz" powinien wytoczyć proces... W Irlandii może by wygrał?! Odpowiedz Link Zgłoś
librek Re: Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 15:38 Osoba przyzwoita zawsze zachowuje się przyzwoicie i nie znajduje się w sytuacjach dwuznacznych, np. na bankiecie z bandytami, lobbystami, z księdzem w przytulnym lokalu zamiast w biurze poselskim lub biurze parafialnym. Wszystkie osoby publiczne muszą liczyć się z tym , iż mogą zostać przyłapane na zachowaniach niegodnych lub żle odbieranych przez ogół społeczeństwa. Bardzo dobrze, że takie szmatławce jak FAKT tropię zakłamanych polityków. Może w końcu miernoty i dwulicowcy przestaną się pchać do polityki. Jeżeli FAKT skłamał, to sąd powinien dołożyć wydawcy odpowiednią karę a jeżeli napisał prawdę, to posłanka jest skończona i ksiądz też. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 15:45 > Jeżeli FAKT skłamał, to sąd powinien masz na myśli fotomontaż? Hmmmm, aż tak dobrych grafików, to oni nie mają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 16:28 >Ksiądz potańczyć nie może ? Hmmm, zastanawiam sie czy kto kiedy widział tańcząca zakonnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
daruniu75 Z jagną borynową nie było zmiłuj... 16.09.09, 15:14 ...do gnoju i za miasto. Ponadczasowa powieść... Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Znieść celibat, niech się ożeni z Szczypińską 16.09.09, 15:14 I będzie po kłopocie, a tak ksiądz + kobieta = afera. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma nie cierpie tego garkotłuka, nawet bardziej niż 16.09.09, 15:18 Nelly, ale jestem po jej stronie. Problem w tym, że to jednak tfu, "osoba publiczna" i jej wizerunek podlega publicznemu osądowi. Odpowiedz Link Zgłoś
koko1957 Re: Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 15:24 Jarus woli prawdziwych mezczyz a nie jakies Szczypinskie Odpowiedz Link Zgłoś
hrkukus Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 15:26 Jakoś tak przypomniał mi się dowcip, który w pseudogóralkim poniżej. Młody juhas, pierwszy raz na hali, przychodzi do bacy i pyta. -Baco, już dwa ksienżyce tu siedzim, a kobitki żadny ni ma. Jak wy to robicie, coście tacy spokojni? -Widzisz Jądruś, my to z łowieckami załotwiomy. - Eee, baco, bedziecie sie ze mnie smioć. -Jo sie z ciebie nie bede smioć, ni żadny inny juhas. -Przsięgocie. -Na najświntszo Panienkę przysięgom. Juhas załatwił swoje z owieczką, wraca do szałasu, a tam baca i juhasi pokładają się ze śmiechu. -Dyć przysięgoliście baco, co śmiać sie nie bedziecie. No i co sie śmiejecie. -Boś se, Jądruś, tako brzydko wybroł. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Ksiądz rezygnuje. Szczypińska idzie do sądu 16.09.09, 15:32 ksiadz z poslanka kupili sobie wino mszalne , bo on chcial z niej , w hotelu, wypedzic dialba . Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 I tak oto posłanka stała się ofiarą aberacji 16.09.09, 15:34 psychicznej zapewne swoich wyborców. Standardy, którym sama hołduje, tym razem obróciły się przeciwko niej. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: I tak oto posłanka stała się ofiarą aberacji 16.09.09, 18:07 Największa aberracją jest pójsć ze sprawą do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Co zasiejesz, to zbierzesz 16.09.09, 15:42 Szczypińska specjalistka od insynuacji, uszczypliwości i podgrzewania niezdrowej sytuacji, ma okazję na własnej skórze odczuć skutki takich gierek. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Co zasiejesz, to zbierzesz 17.09.09, 09:44 Oni (posłowie) wyrwani z naturalnego (prowincjonalnego) środowiska nie wytrzymują psychicznie zmian. Nie umieją, z uwagi na braki intelektu, wiedzy, a nawet ogłady - znaleźć się w nowej sytuacji. Taka Cipińska, czy Nelly "bardzo chce" sprostać wyzwaniu iiii.....przestaje być sobą ba, one się wstydzą dotychczasowego środowiska, języka i zaczynają wariować. Odpowiedz Link Zgłoś
ipswich1 Jestem przekonany, ze sprawa... 16.09.09, 15:42 dawania na tace utopila "tancerza". Jego zwierzchnicy i ich zwierzchnicy nie mogli do tego dopuscic! Niestety, to jest jak w burdelu: k...urwy bez pieniazkow sa bezuzyteczne, czyz nie? A Jolcia? No coz, moze kot sie nia zajmie... Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a proboszcz , wykładowca jakiejś tam Wyższej cos tam 16.09.09, 15:54 www.koszalin.opoka.org.pl/porzadek_alfabetyczny.htm#Z^ Odpowiedz Link Zgłoś