zenonbombalina69 Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o ksi... 21.09.09, 17:01 Kapusiowata Mucha Plujka z Po przegrała proces, musi wybulić kaskę i przeprosić Kaczkę....boli platfusiarnie co? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 17:11 nie boli, bo to żaden cios. Popełnił błąd, za który teraz zapłaci. A co lepsze - nauczy się na przyszłość. On nie kurski, nie będzie rzucał słów na wiatr i nie ucieknie do PE :D jeszcze pokaże pisiarni, gdzie ich miejsce!!!! I to nie będą chłopskie dożynki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Zgadzam się z Panem Niesiołowskim w ocenach P 21.09.09, 17:02 > Zgadzam się z Panem Niesiołowskim jaaaaaasne, zgadzasz się :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o ksi... 21.09.09, 17:08 Wbrew opini sądu ja swoje wiem. Sąd musiał opierać się na materiale dowodowym a tego jak widać nie udało się zgromadzić (widocznie dowody zostały spalone. Niemniej wszystkie poszlaki potwierdzają teorię marszałka Niesiołowskiego. Z drugiej strony wyszło pieniactwo Kaczyńskiego, który w swoim zapamiętaniu nie potrafi przyznać się do rzec by się chciało oczywistych faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 17:18 Ty UBecka łajzo GWno wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 17:27 drabinahaha1 napisał: > Ty UBecka łajzo GWno wiesz wolszczyzna to bardzo kwiecisty język. I ta głębia merytoryczna... :( Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 17:42 Inaczej niestety nie rozumiecie, trzeba sie dostosować do wyborców TuskoPeji. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 17:50 Jasne ;) Wy tacy wychowani, że tylko brać z was przykład :D Jak obrona żony przed rydzykiem, wszyscy tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 17:53 bianka114 napisała: > drabinahaha1 napisał: > > > Ty UBecka łajzo GWno wiesz > wolszczyzna to bardzo kwiecisty język. I ta głębia merytoryczna... :( Nie czepiaj się biedaka, on dopiero szlifuje swoje talenta i już w przyszłym roku (jak dobrze pójdzie) będzie w stanie napisać zdanie złożone.... a może i dwa? Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 18:07 tw_wielgus napisał: Nie czepiaj się biedaka, on dopiero szlifuje swoje talenta i już w > przyszłym roku (jak dobrze pójdzie) będzie w stanie napisać zdanie > złożone.... a może i dwa? Ja się czepiam? Wypraszam sobie. Ja podziwiam, kątem pluję, czy coś tam coś tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 18:14 Si, kumaju... kątem-placja to bardzo przyjemne zajęcie. Szczególnie w otoczeniu mistrzów poezji wolskiej. Zatem raczy Pani wybaczyć moją niestosowną uwagę i pozwoli, że się oddalę...;P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 17:51 drabinahaha1 napisał: > Ty UBecka łajzo GWno wiesz Lekko zdziwiony rozejrzałem się dookoła szukając "ubeckiej lajzy"... Wzrok po chwili przywykł do ciemności i z dużym trudem dostrzegłem Ciebie. Ale mylisz się drogi forumowiczu zaliczając mnie do swojej stajni, zapewniam Cię, że nie musisz iś do okulisty z taką wadą wzroku zaczniesz w niedługim czasie mylić kolory świateł na przejściu dla pieszych (...ku uciesze ZUS). Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Jedyne w czym dobry jest Tusk-Peja 21.09.09, 17:22 To medialny lincz dzięki UBeckim mediom i Szechterowi-szachrajowi Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jedyne w czym dobry jest Tusk-Peja 21.09.09, 17:24 jarek nawet w tym nie jest dobry, za co przegrywa i zbiera po doooopie od wszystkich i wszystkiego!!!! nawet od swojej sekretarki :D Odpowiedz Link Zgłoś
kist22 Re: POujadanie POrypańców 21.09.09, 17:35 No dosyć POrypańcu,twój dyżur się już skończył,idź teraz na spacer z psem POujadać. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: POujadanie POrypańców 21.09.09, 17:38 a coś na temat?! Że jarek jednak umie bawić się mediami?! Tak umie, że byle łajza neofaszysta go wydymał, ale zaraz, on chyba to lubi :D Jak piszecie (pisiarnia) z jadem i chamstwem, wiem że was boli!!!!! I to mi wystarczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Re: POujadanie POrypańców 21.09.09, 17:39 Ciebie dyma Tusk a ty beeeeczysz jak baran z radości Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: POujadanie POrypańców 21.09.09, 17:41 no już, to taki żarcik z tym dymaniem, nie musisz wchodzić głębiej w temat i opisywać mi, co ty robisz kiedy ciebie jarko wypycha! Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Re: POujadanie POrypańców 21.09.09, 17:44 Mówię waszym językiem bo inaczej nie rozumiecie wyborcy TuskoPEJI Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: POujadanie POrypańców 21.09.09, 17:51 > Mówię waszym językie myślę że piszesz, ale u was to może być wszystko odwrotnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Re: POujadanie POrypańców 21.09.09, 17:52 drabinahaha1 napisał: > Mówię waszym językiem bo inaczej nie rozumiecie wyborcy TuskoPEJI Jeszcze tylko 457 dni i 8 godzin parasol ochronny będzie osłaniał patologię PiSowską. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Ja ciebie moher nic nihtfersztejen... 21.09.09, 17:55 Ty musisz spik polisz... kapujesz.?... po-li-sz... drabinahaha1 napisał: > Mówię waszym językiem bo inaczej nie rozumiecie wyborcy TuskoPEJI Odpowiedz Link Zgłoś
rejms Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o ksi... 21.09.09, 17:46 Nareszcie ktoś temu kapusiowi Niesiołowskiemu utarł nosa. Jego chamstwo, zawziętość i bezczelność po prostu porażają. Skąd w człowieku (?) może być tyle zawiści i jadu, czym to jest wytłumaczalne to chyba medycyna ani żadna inna nauka nie potrafi wyjaśnić, albo to jest syndrom bycia za PRL-u kapusiem albo wyssane z mlekiem matki czyli genetyczne a może choroba kwalifikująca się do leczenia psychiatrycznego. Ciekawe czy kapuś wyciągnie z tego wyroku jakieś wnioski czy to nie na jego intelekt. W tym wszystkim to sędzia może mieć 'przechlapane' za taki wyrok, bo choć jest ze wszech miar słuszny, ale 'niepoprawny politycznie' Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 18:06 rejm, ty piszesz o Kaczyńskim? popatrz ja się całkowicie z tobą zgadzam, taki on ci jest. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Może Szalony Muchołap zastanowi się przed 21.09.09, 17:49 nastepnym bezmyślnym paplaniem. Na POhybel nieudacznikom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Może Szalony Muchołap zastanowi się przed 21.09.09, 17:53 na pewno to zrobi, bo inaczej będzie musiał wracać do rodziny, żeby mieszkać na czyimś garnuszku! A to już największy obciach w III RP Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A może trzeba będzie stosować bardziej 21.09.09, 17:59 eleganckie aluzje? Cóż prawda jak widać zapiekła Kaczyńskiego tak bardzo, że postanowił wykorzystać drogę sądową. A sądy jak to sądy w zależności od instancji różne wydają wyroki. Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: A może trzeba będzie stosować bardziej 21.09.09, 18:14 Może i zapiekła ale Jarkacz stwierdził że z muchą plujką najlepiej rozmawiać przez adwokatów i jak widać przyniosło to efekty a banda schetynowych plujów na forach gazety poczerwieniała ze złości...cóż miało być inaczej... miały być wykryte afery i nadużycia pisowców, a tu kicha , Macierewicz wygrywa procesy z tuskowatymi a Kaczka z plujką... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A może trzeba będzie stosować bardziej 21.09.09, 18:50 Być może to wynik niedokończonej dekomunizacji sądów. To się wydaje omalże oczywiste w kontekście tego kto trzyma teczki w IPN. Macierewicz nie wygrywa, sądy o ile sobie dobrze przypominam uznają że działał on na mocy ustawy, która zdejmuje z niego odpowiedzialnosć za banialuki jakie wypisywał w raporcie. Odnosząc się do stwierdzenia "banda schetynowych plujów" pozwolę sobie zauważyć, że jak na razie to waść się pieniaczysz, plujesz ubliżasz a o sympatię do Schetyny nie smiałbym Cię podejrzewać. Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: A może trzeba będzie stosować bardziej 21.09.09, 19:25 Nie napinaj się przewielebny, plujka przegrał i musi przeprosić oraz wybulić trochę kasiorki, miało być inaczej, z afer została rybka za 8,5 i laptop Ziobry, z wielkich procesów .. sprawa prawie beatyfikowanej Blidy , w budżecie 50-cio miliardowa dziura, a z tarczy antyrakietowej wielka kupa.... Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Fakt, ze nie ma dowodow na inspiracje Kaczynskiego 21.09.09, 23:39 swiadczy jedynie o tym, ze dowody zostaly zniszczone, czyz nie tak, panie Kaczynski??????? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o ksi... 21.09.09, 17:56 Kaczynski na papierze nie napisal ze chce takich publikacjie ale.....odznaczyl ich za ,,'wykonanie zadania".... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o ksi... 21.09.09, 17:58 Trochę Niesiołowski jest sam sobie winien, skoro nie chce mu się nawet do sądu pójść stanąć oko w oko z tą kaczą zakałą. Sądy są g.... warte i działają z politycznie w obie strony. A o dobrym imieniu Kaczyńskich to nawet nie warto wspominać.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o k 21.09.09, 18:16 tadjan napisał: .... A o dobrym > imieniu Kaczyńskich to nawet nie warto wspominać.... Nie, dlaczego? podobno NASA dysponuje już taką technologią, która pozwala obejrzeć je po powiększeniu 100 mln razy. Odpowiedz Link Zgłoś
es54 Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o ksi... 21.09.09, 18:00 Nic nie musi , jest jeszcze odwołanie . I mam nadzieje , że wtedy wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzpol Niesiołowski przegrał proces z Kaczyńskim o ksi... 21.09.09, 18:45 PO...bany konfident komunistyczny Niesiołowski któremu władza uderzyła do durnego łba myślał że sądy są też PO...bane i wolno wszystkich w koło obrażać.Panie Niesiołowski spójrz może w swoją przeszłość która niestety nie jest różowa i przeproś ludzi których podpie...łeś do UB.Twoja kariera polityczna :ZCHN -partia gdzie Pan takiego obciachu sobie narobił że Lepper przy tobie to była naprawdę pchełka,naprawdę to ty jesteś bardzo elastyczny,tam gdzie władza tam i ty. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Stęfan Oszoł-Ąmski 23.09.09, 22:31 PO musi zwolnić Niesioła z funkcji wicemarszałka sejmu i zatrudnić w TVP, żeby robił tam program "Stefan Niesiołowski Szoł". Jakby jeszcze zapraszał regularnie Vincenta Rostowskiego, to byłby niezły ubaw, efekt murowany, a Szymon Majewski zagrożony spadkiem popularności. Może nawet wpływy z abonamentu by wzrosły i Donek nie musiałby się tłumaczyć z obietnicy jego zniesienia. Talent medialny Stefana jest ewidentny i aż szkoda był chłop się tak marnował na Wiejskiej. Trzeba go zagospodarować. Stęfan Oszoł-Ąmski w Sejmie powinien pojawiać się wyłącznie ze swoją ekipą z TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Stęfan Oszoł-Ąmski 23.09.09, 22:37 Kopiuj wklej, kopiuj wklej. Buhahahahahahaha A tak przy okazji. Jak się czujesz jak jednocześnie twój ukochany wódz i przywódca wygrywa proces o pomówienie i protestuje, że ktoś inny śmiał taki proces wytoczyć, nazywając to kneblowaniem wolności wypowiedzi? Nie masz jakiegoś takiego niesmaku? Czy tradycyjnie jak u PiSowców będziesz udawał, że nie wiesz o czym pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Ukochany buc przy wódce 23.09.09, 22:57 > Kopiuj wklej, kopiuj wklej. Ctrl-C, Ctrl-V. A czemu nie? Dobre pomysły trzeba nagłaśniać. > Jak się czujesz jak jednocześnie twój ukochany wódz > i przywódca wygrywa proces o pomówienie i protestuje, że ktoś > inny śmiał taki proces wytoczyć, nazywając to kneblowaniem > wolności wypowiedzi? Nie masz jakiegoś takiego niesmaku? > Czy tradycyjnie jak u PiSowców będziesz udawał, > że nie wiesz o czym pisze? Jedyny niesmak, jaki mam, to ten, gdy ktoś wybiera i narzuca mi ukochanego wodza i przywódcę. To typowe dla ciebie i gazeciarzy wyborczych. No cóż, wy wiecie lepiej. Projekcja Michnika. Jak ktoś nie akceptuje gazecianej linii, to trzeba go zredukować do PiSu. Ukochany wódz, przywódca - może w KRLD doceniliby takie skojarzenia i predyspozycje medialne? Odpowiedz Link Zgłoś