pssz 24.09.09, 06:35 Ciekawe komu brakuje satysfakcji. Wszystkie sondaże pokazują, że co najmniej 70% Polaków nie chce tych rakiet. W czyim imieniu on sie wypowiada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edi54 Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym br... 24.09.09, 06:41 Obawiam sie,ze Prezydent Obama niewiele mogl zrozumiec z mowienia do Niego przez Kaczynskiego po polsku :)))).....dla Prezydenta Obamy wystarczajace byc musialy ..grymasy twarzy Kaczynskiego :)))) I pomyslec,ze przed rokiem latal do Busha by "strzelic" z nim sobie fotke i byc poklepanym po ramieniu.Jakze to nedzny wizerunek malostkowego polskiego prezydenta.Chichot rozchodzi sie po swiecie, choc on i tak nic z tego nie pojmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym 24.09.09, 07:37 Z tyłu siedziała tłumaczka. Bidulka, o suchym pysku, mogła tylko patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
ondskan Re: Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym 24.09.09, 10:47 "Mówiłem Obamie o braku satysfakcji. Zrozumiał" Wąpię, aby prezydent na tyle dobrze znał angielski... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym 24.09.09, 11:23 Nie na klapie sedesu pilnuje interesu! Tego się nie dowiecie. Bronił kraju w toalecie. Nie walczył o siedzące. Wybrał miejsce stojące. Wiadomo przy PiSuarze. Obok świata włodarze. Wiadomo „Barek Odrana”. I więź jest nawiązana. Strumieniem i kropelki. Propozycja kafelki. Wygłosił PiSbzdęt dobitnie. Kiedy to lanie się przytnie? Nam takie lanie nie starcza. U nas PiSuar to tarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym 24.09.09, 11:50 almagus napisał: > Nie na klapie sedesu pilnuje interesu! > > Strumieniem i kropelki. > Propozycja kafelki. > Wygłosił PiSbzdęt dobitnie. > Kiedy to lanie się przytnie? > Nam takie lanie nie starcza. > U nas PiSuar to tarcza. Z pomocą tłumaczki. Sedesowej si-kaczki! www.youtube.com/watch?v=vLv1da8i3Js Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Kaczor znowu zaistnial w prasie 24.09.09, 10:59 zrobil sobie zdjecie obok Obamy i teraz moze mowic, co mu sie spodoba ciekawe, ilu ludzi da sie nabrac kolejny raz Odpowiedz Link Zgłoś
porque A Tusk sie raduje 24.09.09, 06:43 To Tusk "dyplomatycznie" dawal do zrozumienia, ze na tarczy Polsce nie zalezy, no chyba, ze... Jakim wiec braku satysfakcji? Dostali to o co prosili, szczegolnie po oswiadczeniu przeslanym amerykanskiej stronie 4-go lipca zeszlego roku tylko naiwny mogl myslec, ze USA bedzie jeszcze zalezec na umieszczeniu tarczy we wschodniej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp czarny grom 333 24.09.09, 06:52 ktorego lipca ktorego? czwartego a l e heca Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: czarny grom 333 24.09.09, 10:04 tomxp napisał: > ktorego lipca ktorego? > Obama dobrze wie,ze El Prezydencik ma 14 procent poparcia w narodzie! I traktuje go odpowiednio. Bushysyn jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper a tobie zalezało? bo mnie nie 24.09.09, 07:39 Ta instalacja była raczej pewną grą, a niektórzy uwazali że dzięki temu będziemy pępkiem europy a może i świata,nic bardziej mylnego. Poczytaj sobie opracowania analityków światowych wtedy zobaczysz że mniejsze instalacje sa skuteczniejsze, chociazby to co proponuje Bumar, nie wiem tylko czy to fakt czy pobozne życzenie polskiego przemysłu? Rosjanie to mają, Amerykanie też, gdyby powstał taki ogólnoeuropejski system byłoby fajnie. Tusk dawał do zrozumienia że Polacy sa w większości przeciwni, ale gdy będziemy z tego cos mieli to łatwiej o przyzwolenie społeczne, a Amerykanie wiedzieli że ta instalacja to przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: a tobie zalezało? bo mnie nie 24.09.09, 08:33 Zawsze mi zalezalo i nadal mi zalezy, zeby nieodpowiednie osoby nie kompromitowaly Polski za granica. Z USA jakos wyjasnimy smieszne nieporozumienia, tym sie nie martwie. Ale jak ten czlowiek pcha sie do polityki bliskowschodniej, to odczuwam ciarki na plecach, chocby tylko przez wzglad na nasze interesy w regionie i dotychczasowe osiagniecia. Strach pomyslec, co sie moze za jakis czas okazac. Stocznia katarska i kontrakt gazowy to sa smiesznostki w porownaniu z tym, co przez 5 minut nasz Placek (a moze Jacek) mogl nabroic. Boze, miej nas w swojej opiece. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Mam podobne spostrzezenia w tych tematach 24.09.09, 09:24 Natomiast nie zalezało mi na montowania czegoś na siłę oraz budowania nowej bazy wojsk innego kraju, co innego manewry a co innego baza. tym ludziom imponuja zabaweczki na które nas nie stać a które daja pozorne bezpieczeństwo, ja wole by zajęli sie sferą gospodarcza i społeczną bo przez 20 lat zaledwie kilka rządów się do tego przymierzyło a reszta zbijała punkty na ich krytyce, paradoksalnie powtarza się schemat koalicji niechętnej wszelkim przemianom: konserwa z tzw. lewicy, prawicy ZZ i KK - po co zmieniac jak jakoś było? Co sami zrobili dla Polski i Polaków oprócz pobierania diet i apanazy oraz mało powaznych "wystepów"? Nic. Odpowiedz Link Zgłoś
campusek Re: a tobie zalezało? bo mnie nie 24.09.09, 10:01 2lkad1 napisał: > Zawsze mi zalezalo i nadal mi zalezy, zeby nieodpowiednie osoby nie > kompromitowaly Polski za granica. Z USA jakos wyjasnimy smieszne > nieporozumienia, tym sie nie martwie. > Ale jak ten czlowiek pcha sie do polityki bliskowschodniej, to > odczuwam ciarki na plecach, chocby tylko przez wzglad na nasze > interesy w regionie i dotychczasowe osiagniecia. > Strach pomyslec, co sie moze za jakis czas okazac. > Stocznia katarska i kontrakt gazowy to sa smiesznostki w porownaniu > z tym, co przez 5 minut nasz Placek (a moze Jacek) mogl nabroic. > Boze, miej nas w swojej opiece. Na szczęście nikt go do tej polityki nie dopuści. Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 Ciekawe kto tłumaczył tego geniusza 24.09.09, 17:23 porque napisała: > To Tusk "dyplomatycznie" dawal do zrozumienia, ze na tarczy Polsce nie zalezy, > no chyba, ze... > Jakim wiec braku satysfakcji? Dostali to o co prosili, szczegolnie po > oswiadczeniu przeslanym amerykanskiej stronie 4-go lipca zeszlego roku > tylko naiwny mogl myslec, ze USA bedzie jeszcze zalezec na umieszczeniu tarczy > we wschodniej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym 24.09.09, 06:50 pssz napisał: > Ciekawe komu brakuje satysfakcji. Wszystkie sondaże pokazują, że co > najmniej 70% Polaków nie chce tych rakiet. > W czyim imieniu on sie wypowiada? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no w czyim? powiedz mi Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym 24.09.09, 08:07 tomxp napisał: > pssz napisał: > > > Ciekawe komu brakuje satysfakcji. Wszystkie sondaże pokazują, że co > > najmniej 70% Polaków nie chce tych rakiet. > > W czyim imieniu on sie wypowiada? > > > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > no w czyim? > powiedz mi na pewno nie w moim Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilium Widząc Kaczyńskiego obok Obamy... 24.09.09, 06:52 ...odczuwam raczej strach niż dumę. Odpowiedz Link Zgłoś
herlej Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym br... 24.09.09, 06:53 a oni i tak nas maja w d...e. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Prezydent ma nowa misję-Palestyna. 24.09.09, 07:50 Takie drobiazgi jak Inwestor dla stoczni zostawia Tuskowi bo wie ze i tak sobie z tym nie poradzi za to jak jego brat zostanie premierem to ma już w kiwszeni kontrakt na lotniskowce dla Czech i Wegier. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Wojsko nie takie manewry uskuteczniało:))) 24.09.09, 09:50 Tam gdzie koińczy się logika zaczyna się "polityka i wojsko". Jeszcze w PRL-u brałem udział w manewrach gdzie 4 wysokogórski pułk piechoty podwodnej nacierał na okopane lotnictwo nieprzyjaciela broniace składu transzei piętrowych. Odpowiedz Link Zgłoś
gadolinn Re: Wojsko nie takie manewry uskuteczniało:))) 25.09.09, 06:42 Ale żeś pie...ął. Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym br... 24.09.09, 06:57 Wolałby siedzieć na miejscu prezydenta Rosji ? No cóż wydało sie więc WODZU PROWADŹ NA KOWNO !!! NIECH ZYJE LECH I SAMOZWANIEC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
exuk Polska nie chce US rakiet i kaczynskiego 24.09.09, 07:04 skąd kaczynski moze wiedziec ze Obama 'jest człowiekiem bardzo kontaktowym i sympatycznym'jesli rozmawiali przez tłumacza Odpowiedz Link Zgłoś
jebany_komuch Re: Polska nie chce US rakiet i kaczynskiego 24.09.09, 08:16 > skąd kaczynski moze wiedziec ze Obama 'jest człowiekiem bardzo > kontaktowym i sympatycznym'jesli rozmawiali przez tłumacza Klepnął kurdupla po plecach! :) Odpowiedz Link Zgłoś
koolfon I can `t get no satisfaction 24.09.09, 07:07 www.youtube.com/watch?v=ulVDM0a49Lw Wyglada mi to na medyczny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Jakbys mieszkal z taka poczwara 24.09.09, 07:32 tez bys nie mial satysfakcji... Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym 24.09.09, 07:12 pssz napisał: > Ciekawe komu brakuje satysfakcji. Wszystkie sondaże pokazują, że co > najmniej 70% Polaków nie chce tych rakiet. > W czyim imieniu on sie wypowiada? Jak to czyim ...w swoim i brata :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Ten Obama po Polsku potrafi? 24.09.09, 07:12 "Zdaniem Lecha Kaczyńskiego prezydent Obama zrozumiał polski brak satysfakcji" Pewnie nasz księciunio kopał go pod stołem Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym br... 24.09.09, 07:15 to mister president L.Kathinsky rozmawiał o seksie? Odpowiedz Link Zgłoś
volflarsen Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym br... 24.09.09, 07:20 Kaczyński: I CAN'T GET NO SATISFACTION Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Re: Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym 24.09.09, 07:29 yeeep... to by wyjasnialo te zakupy VIAGRY przez kancelarie prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Re: Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym 24.09.09, 07:52 AND GIVE ME Barak ONE DOLAR. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d a to obama kwakanie zrozumial? 24.09.09, 07:24 nieusatysfakcjonowana kaczula :) Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu .... Mówiłem Obamie o naszym braku satysfakcji... 24.09.09, 07:32 tzn. moim i brata. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Kartofel pewnie tlumaczyl na migi. Chyba, ze Obama 24.09.09, 07:38 nauczyl sie troche po polsku od swojej nowej kucharki w Bialym Domu. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym br... 24.09.09, 07:45 Mam tylko cichą nadzieję, że Obama da temu gostkowi jakąś fuchę i ten nie wróci do Polski aby nas dalej straszyć! Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj1 Brak satysfakcji Polaków,czy Prezydenta? 24.09.09, 07:48 Ciągle się prezydentowi Kaczyńskiemu-jak dziecku wydaje,że reprezentuje wszystkich Polaków,gdy tymczasem Polacy odetchnęli z ulgą,nie musząc mieć na głowie bezczelnych Amerykanów i ich zbrodniczych zabawek. Odpowiedz Link Zgłoś
79er kogo reprezentuje Prezydent - Polakow 24.09.09, 23:03 "...Ciągle się prezydentowi Kaczyńskiemu-jak dziecku wydaje,że reprezentuje wszystkich Polaków ...." nie wdajac sie w detale Prezydent reprezentuje Polakow czy sie to komus podoba czy nie bo to wynika z Konstytucji i demokratycznych wyborow, chyba ze zakladamy ze w Polsce nie ma demokracji a wybory zostaly sfalszowane, Polacy powierzyli Prezydentowi RP reprezntowanie i stanie na strazy przestrzegania konstytucji, premierowi RP zarzdzanie Polakami i pantwem a Sejmowi RP ustanowianiem tsruktury prawnej dla tych procesow. Jesli wiekszosci sie nie podoba to proponuje inicjatywe obywatelska do Parlamentu o zmiane konstytucji, nowe wybory prezydenckie, parlamentarne, etc jak sie wiekszosc obywateli podpisze pod takim wnioskiem to i zmiany beda jak w banku (no to moze nie najlepsze porownanie w biezacej sytuaci ekonomicznej), problem w tym ze gdzie 3 Polakow tam conajmniej 4 opinie i wszyscy natychmiast sa za a nawet i przeciw... Jest nieistotne czy ktos uwaza obecnego Prezydenta czy Premiera za idiote, diabla czy wroga, to jest bicie piany, publicystyka i wentylowanie nastrojow, w nastepnych wyborach Polacy wybiora zapewne kogos kto zaspokoi ich wymagania pania Kwasniewska, pana Niesiolowskiego, pana Owsiaka albo ksiedza kardynala, > Ciągle się prezydentowi Kaczyńskiemu-jak dziecku wydaje,że reprezentuje wszystkich Polaków,gdy tymczasem Polacy odetchnęli z ulgą,nie musząc mieć na głowie bezczelnych Amerykanów i ich zbrodniczych zabawek. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Kaczyński nakłamał. Z sondaży wynika, że Polacy 24.09.09, 07:49 cieszą się z anulowania amerykańskich instalacji. A ten typ pojechał tam kłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
campusek Re: Kaczyński nakłamał. Z sondaży wynika, że Pola 24.09.09, 10:04 wlodzimierz.ilicz napisał: > cieszą się z anulowania amerykańskich instalacji. > A ten typ pojechał tam kłamać. Dokładnie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
bart0123 Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym br... 24.09.09, 07:56 Pan Prezydent ma dziwny nawyk artykulowania sie w trybie nieokreslonym. Watpie wiec czy ktos poza jego swita w ogle rozumie o co mu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
extraschaf Re: Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym 24.09.09, 08:20 Lech I Nadęty także miał trudności z formułowaniem zdań zrozumiałych dla osób spoza najbliższej rodziny (pewien pan tłumaczący naszego noblistę podczas wizyty w USA opowiadał mi, że wymyślał na poczekaniu zdania po angielsku i nie rozumiejący bili brawo, a Polonia dusiła się ze śmiechu lub nie wiedziała, gdzie oczy schować). Lech II Obraźliwy jest zupełnie nieprzetłumaczalny, a w dodatku ma cechę, której się nie wybacza - jest nudny, jak flaki z olejem! Odpowiedz Link Zgłoś
qc Mocna karta na przyszlosc 24.09.09, 07:57 W poprzedniej grze negocjacje byly Twarde, wymagania Wysokie. Teraz pokazujemy ze to byl bluff i tak naprawde gotowi bylismy doplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Ten biedny kurdupel obok Obamy wygląda żałośnie ! 24.09.09, 08:00 Ta zielonkawo-blada twarz ze strachu w połączeniu z młodym i wyluzowanym Obamą wygląda...no właśnie- jak stosunki Polsko-Amerykańskie. Naprawdę wolałbym widzieć Tuska w tej sytuacji.Nie musiałbym się wstydzić. Na gębie kartofla, aż widać ten ścisk polskich kompleksów i pie...ów. Żałosne. Dali mu posiedzieć koło prezydenta USA, aby podładować jego pokraczne ego. I znowu wygrali. Jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Samoreflekcja? 24.09.09, 08:12 Spocil sie bo moze wreszcie dotarlo ze z jego intelektem jest tam outsiderem? Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: Ten biedny kurdupel obok Obamy wygląda żałośn 24.09.09, 09:13 Echa słów o polskich prostytutkach - "odpowiedź jest tylko jedna" Bronisław Komorowski, fot. Tomasz Gzell PAP - Odpowiedź Polski dla Rosjan może być tylko jedna – albo doniosłe milczenie, albo zaproszenie do dyskusji - powiedział w "Kontrwywiadzie" RMF FM Bronisław Komorowski. Marszałek w Sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
koballt otóż, poza wszystkim, 24.09.09, 09:56 tu są dwie możliwe odpowiedzi przedstawione, a nie jedna... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kml-19 Prezydent Kaczyński: Mówiłem Obamie o naszym br... 24.09.09, 08:00 Po pierwsze to USA ma tu ambasadę i oni robią prasówki i wysyłają do kraju i prawdopodobnie Obama świetnie się orientuje ze ludzie tu maja tarcze w d....... i ze prezydent już reprezentuje siebie, żonę, brata i kota. Dwa to taka tylko refleksja. Pyskować o tarczy umie a na temat tego co jest ważne dla paru milionów ludzi -> czyli polskiej piłki robi razem z Tuskiem, Drzewieckim, bratem i SLD -> strusia. Czy to nie jest korupcja? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Obama to naprawde zdolny facet! 24.09.09, 08:05 zeby sie tak szybko jezyka polskiego nauczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś