krakus24a Tusk podaj rząd do dymisji, uwolnij Polaków 06.10.09, 21:16 od złych rządów PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk podaj rząd do dymisji, uwolnij Polaków 06.10.09, 21:26 krakus24a napisał: > od złych rządów PO. Tusk to nie kaczynski, Tusk posiada jeszcze szczatki honoru, pomimo, ze jest politykiem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Tusk podaj rząd do dymisji, uwolnij Polaków 06.10.09, 21:30 to takie samo szambo jak i ty: forum.hotnews.pl/fpolska,0,1372,13547584,Zydowskie_pochodzenie_DTuska.html Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk podaj rząd do dymisji, uwolnij Polaków 06.10.09, 21:32 piccolo61501 napisał: > to takie samo szambo jak i ty: > forum.hotnews.pl/fpolska,0,1372,13547584,Zydowskie_pochodzenie_DTuska.html Jezeli glupku z wygolonym lbem szukasz kogos z zydowskim pochodzeniem, to ta lektura powinna cie zainteresowac...;DDD www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wszyscy wiedza ze PO tonie w swoim szambie!!! 06.10.09, 21:17 Wszyscy wiedza i ty tez, ze nie tylko PO tonie w tym szambie, ale rowniez PiS i SLD...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
j-agat Fakty TVN: Schetyna odejdzie z rządu 06.10.09, 21:18 Oj ! Panie Szetyna ztym tonięciem to chyba jest trochę inaczej.Z pobierznego oglądu faktów jednoznacznie widać,że to panowie w PO toniecie w zgotowanym sobie szambie.Życzę "przyjemnych" zapachów,Hahahaha..... Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Zmiany w lodziarni dla dobra ..lodow 06.10.09, 21:24 Dzieci sie uciesza bo i ladniej i smieszniej teraz bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec za rok będzie zmiana w gorzelni 06.10.09, 21:37 amaror małpek odejdzie na odwyk Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster I lecą główki 06.10.09, 21:33 tylko, podobno Schetyna, przynajmniej w tej sprawie (czyli hazardowej) jest niewinny. Ale cóż...dla Tuska lepiej gdy poleci Schetyna, niż on sam, mimo, ze premier przyznał się do wywołania przecieku. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec od przecieków sa Pisdzielce 06.10.09, 21:36 nie wierzę ani jednemu słowu kamińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: od przecieków sa Pisdzielce 06.10.09, 22:02 Nie gorączkuj się tak, Tusk sam przyznał, ze gdy dowiedział się o sprawie, to wezwał Chlebowskiego i Drzewieckiego do siebie i pytał, co wyrabiają w sprawie ustawy o hazardzie. Czyli ostrzegł ich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a co innego miał robić? 06.10.09, 22:07 sam bym tak zrobił, trzeba dowiedzieć się u źródła przecież to Pisowskioe CBA jest zupełnie niewiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: a co innego miał robić? 06.10.09, 22:39 PO dla mnie też jest zupełnie niewiarygodne, szczególnie gdy premier rządu ostrzega kolesi, o których wie, ze toczy się przeciwko nim śledztwo w sprawie korupcji. Jeżeli nie widzisz w tym nic złego, to gratuluję, nadajesz sie do polityki, czas już chyba wybrać partię (o ile już w PO nie jesteś). Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Czuma dawno powinien odejść 06.10.09, 21:35 od początku zachwycał się nim, Kaczyński a to bardzo źle wróżyło. Do rządu powinien wrócić Ćwiąkalski --- Porozumienia sierpniowe podpisał Jarosław kaczyński - był przebrany za długopis w ręku Lecha Wałęsy Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Jest sto poważniejszych powodów... 06.10.09, 21:44 dla których ten rząd powinien wylądować w ciemnym, mokrym, zimnym i bardzo długim lochu a nie na śmietniku... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Piskorski potwierdzał bliską znajomość obu panów 06.10.09, 21:45 a ten tu dalej kręci. Grześ to Grześ. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a specjalista Kaczyński w Pisie ;-) 06.10.09, 21:59 wsumie to nawet 2 kaczyńskich - na szczęście po wyborach prezydenckich ta szopka zwana Pis się rozleci Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: specjalista Chlebowski 06.10.09, 22:02 adam_l27 napisał: > nadal w PO na chlebowskiego nie ma paragrafu, wyjdzie z tego bez szwanku zapewne poza tym ze stracil stanowisko strata dla skarbu panstwa to byla dzieki usunietemu zapisowi w ustawie pisu tu nie ma zadnej ustawy, nie ma wiec straty Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 za PiSu nie było kłopotów budżetowych 06.10.09, 22:07 i nie było potrzeby szukania dodatkowych dochodów strata dla Państwa wynikła z opóźniania projektu ustawy przez Chlebowskiego na co są dowody pisemne z prac legislacyjnych i do czego on sam się przyznaje w słynnym nagraniu jest strata ponieważ ustawa miała wejść w życie już dawno gdyby nie przeciąganie prac nawet jeśli na Chlebowskiego nie ma paragrafu to widać jak manipulował Drzewieckim. Jeśli Drzewiecki jest niewinny to powinien już mu nigdy w życiu ręki nie podać !! Nie on jeden !! A oni nadal go trzymają w partii. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pis zniszczył cały wzrost gospodarczy 06.10.09, 22:08 a wzrost gospodarczy nie był zasługą Pisu tylko światowej koniunktury Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Taa Chlebowski chwalił Łotwę i Estonię z 10 % 06.10.09, 22:15 dziś już znamy wielkość tego eksperta Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wybacz, ale Chlebowski to zwykły polityk 06.10.09, 22:20 żaden z niego autorytet - tylko działacz partyjny taki sam jak Kaczyński, Ziobro, kamiński, Cymański itd Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Twoja hipokryzja zwala z nóg 06.10.09, 22:46 pakulec napisał: > żaden z niego autorytet - tylko działacz partyjny > taki sam jak Kaczyński, Ziobro, kamiński, Cymański itd Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec już lezysz? 06.10.09, 22:47 a może to nie przeze mnie tylko przez to co chlasz? Odpowiedz Link Zgłoś
panczar No i chłopcy zagonili się nawzajem w piętkę 06.10.09, 21:56 Duże przekręty i małe słowa, a częściej małe przekręty I KTO TAM KOGO WY.......... . Być może ta postesbecka epoka wzajemnego "szukania haków" dla ochrony mętnego kolesiostwa i w imię "WŁASNEGO KOLESIOSTWA" dobiega wreszcie końca. "Być może" a "na pewno" - robi dużą różnicę. I nie wiadomo co będzie i jak dalej się potoczy, skoro pomiędzy "kolesiami w imię rewolucji moralnej /niemoralnej - podobno prawej i sprawiedliwej/, a kolesiowania w imię "wolności" - nie ma żadnej zaangażowanej i zorganizowanej siły przyzwoitych i zaangażowanych społecznie z różnymi doświadczeniami pokoleniowymi ludzi /grupy politycznej/. To co najwartościowsze w nasze Polsce albo wyemigrowało, albo boryka się z przesłaniem "MUSIMY SIAĆ" w ramach ciągle "niszowego" w kraju sektora pozarządowego /NGO/. Jakąś szansę wydawało się dawał ruch JOW, ale to też zbyt niszowe jak na razie by postawić się potężnym grupom mętnych interesów i wziąć odpowiedzialność za POLSKĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: No i chłopcy zagonili się nawzajem w piętkę 06.10.09, 22:05 500mln zł to nie jest mały przekręt. Współpraca znacznej części polskich polityków (nie tylko z PO, bo np. Gosiewski też sie tam zaczyna pojawiać) z mafią, to też nie jest mały przekręt!!! Najwyższy czas by było tych "polityków" pozamykać i na gruzach sceny politycznej stworzyć zupełnie nowe partie, z nowymi ludźmi, funkcjonujące do tego pod ściślejszą kontrolą. Odpowiedz Link Zgłoś
panczar Re: No i chłopcy zagonili się nawzajem w piętkę 06.10.09, 22:29 Zamykać,zamykać, ścigać ...... chore do bólu takie "inspekcjo-robotniczo-chłopskie" myślenie, niestety podgrzewane przez "wszechwładnych" publicystów szukających swojego miejsca na topie i łaskawości w oczach chwilowo triumfujących partyjnych "szczekaczy". W ten sposób nic nie zbudujemy myśląc co zburzyć i kogo rozwalić. Ciągle brak nośnego społecznie pomysłu na to "CO I JAK BUDOWAĆ MAMY" Odpowiedz Link Zgłoś
panczar Re: No i chłopcy zagonili się nawzajem w piętkę 06.10.09, 23:17 w 2007 - żenujące było dla świadomych tego co się dzieje wybierać między "dżumą" a "cholerą". Sam głosowałem w czarnych rękawiczkach, bo "dżuma" wydawała się tak groźna dla tkanki społecznej, że "cholera" wydawała się jedynym ratunkiem przed zagładą POLSKI - i na szczęście intuicja większości zaangażowanych społecznie/głosujących/ Polaków - też, być może z pewnym "absmakiem" dokonała takiego wyboru. Chciało by się, żeby więcej nie wybierać między "dżumą", a "cholerą". Tylko ta ZDROWA alternatywa jakoś ciągle nie potrafi się przebić /słaba jakaś czy może zbyt zaangażowana w pan-epidemiach?/. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Przyda się komisja, oj przyda 06.10.09, 21:59 www.tvn24.pl/-1,1622686,0,1,doplaty-zniknely-tez-za-rzadow-pis,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Komisja w sprawie wszechobecnej mafii? 06.10.09, 22:06 Nic nie da, jedni mafiosi będą przepytywać innych, po co to? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Za rządów PiS deficyt wynosił ~10 mld złotych 06.10.09, 22:09 nie było potrzeb dodatkowego skubania za rządów PO podniesiono już podatki gdzie się tylko dało oczywiście tak by nie podnosić tych bezpośrednich bo jeszcze jakiś bardziej rozgarnięty wyborca PO mógłby coś sobie przypadkiem policzyć i byłby w konfuzji Odpowiedz Link Zgłoś
charliefrown proponuje takie oto roszady!!! 06.10.09, 22:04 sedzia pilkarski niejaki Fryzjer na ministra sportu, pan o pseudonimie Masa na ministra sprawiedliwosci/prok.gen. Pani Beata Sawicka na minister ds. korupcji w miejsce Pitery last but not least Roman Polanski na Rzecznika Praw Dziecka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: proponuje takie oto roszady!!! 06.10.09, 22:06 charliefrown napisał: > sedzia pilkarski niejaki Fryzjer na ministra sportu, > pan o pseudonimie Masa na ministra sprawiedliwosci/prok.gen. > Pani Beata Sawicka na minister ds. korupcji w miejsce Pitery > last but not least Roman Polanski na Rzecznika Praw Dziecka :-) a agent tomek o lśniących zębach i w markowym dresie ? Odpowiedz Link Zgłoś
snake.plissken Fakty TVN: Schetyna odejdzie z rządu 06.10.09, 22:05 Ciekawe kiedy prokuratura i media (na GW czy TVN nawet nie liczę) zajmą się kupowaniem meczów przez piłkarski ŚLĄSK WROCŁAW w 2003 roku, kiedy w klubie rządzili ... Grzesiu Schetyna i Rysiu Sobiesiak! Sprawa była poruszane już dawno, ale mimo, że skorumpowany sędzia piłkarski przyznał się do ustawienia meczu, a jego dwóch asystentów potwierdziło w prokuraturze jego słowa, nie aresztowano jeszcze NIKOGO z ludzi związanych wówczas ze Śląskiem Wrocław. Cała sprawa doskonale wpasowuje sięw aferę hazardową i pokazuje jakiego pokroku ludźmi są „Grzesiu” i „Rysiu” : "W prokuratorskich aktach znajdują się materiały dokumentujące ustawienie kilku meczów Śląska. Znamy szczegóły jednego. Chodzi o wyjazdowe spotkanie Śląska z Lechem Zielona Góra rozegrane 25 października 2003 roku. Kowalski i Jedynak mieli skorumpować prowadzącego to spotkanie opolskiego sędziego Mariusza Sicińskiego. Informacje o tym podczas przesłuchania ujawnił śledczym sam arbiter: Przed meczem zadzwonił do mnie trener Kowalski i zaproponował łapówkę za sprzyjanie Śląskowi. Na przekazanie pieniędzy umówiliśmy się przed jedną z restauracji w Polkowicach, na kilka godzin przed meczem. Miałem być tam w dniu meczu o 10.30, ale się spóźniłem. Autokar z ekipą Śląska odjechał, a na miejscu został Janusz Jedynak, asystent pierwszego trenera. To on wręczył mi cztery tysiące złotych. Trener Grzegorz Kowalski: - Odmawiam komentarza w tej sprawie. Janusz Jedynak : - To nieprawda. Nie znam Sicińskiego, nigdy się z nim nie widziałem i nie wręczałem żadnej łapówki. Siciński twardo podtrzymuje jednak zarzuty: - W Polkowicach Jedynak wsiadł do mojego samochodu i wspólnie pojechaliśmy na mecz do Zielonej Góry. W aucie przekazał mi kopertę z pieniędzmi. Co z tego, że zaprzecza, jeśli ja mam świadków. Oprócz mnie i Jedynaka w samochodzie było jeszcze dwóch sędziów asystentów, którzy w prokuraturze potwierdzili moją wersję. W Zielonej Górze po dramatycznym meczu Śląsk wygrał 4:3. Zwycięską bramkę zdobył już w doliczonym czasie gry z rzutu karnego. Gospodarze mieli pretensje do arbitra o sprzyjanie wrocławianom." Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Może dlatego Donald zdejmuje Grzesia ? 06.10.09, 22:10 Ciekawe, ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
nieliniowy A teraz rodacy chorem: Tusk - dymisja!!!!!! 06.10.09, 22:10 :)))))) a yeah!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 EE tam GW : "Tusku musisz !" 06.10.09, 22:12 Bardzo apolityczna gazieta. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Co ma Pis do przekrętów to PO domena 06.10.09, 22:31 pakulec napisał: > i przekręty się skończą Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jak to co ma? 06.10.09, 22:32 przecież to specjaliści od wymyslania przekretów i korumpowania ludzi agentem Tomaszem Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Koniec 2-letniej kampanii tusia cwaniusia 06.10.09, 22:34 pakulec napisał: > przecież to specjaliści od wymyslania przekretów i korumpowania > ludzi agentem Tomaszem Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec z cyklu "moherowe marzenia " odcinek 22222 06.10.09, 22:36 powinnas pisać powieści dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk tusio największym przekrętem jest 06.10.09, 22:38 pakulec napisał: > powinnas pisać powieści dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Wkrótce wszyscy będą świętować śmierć Platformy 06.10.09, 22:41 pakulec napisał: > albo zatańcz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk PO zakałą POlski 06.10.09, 22:45 pakulec napisał: > a potem się zbudzisz Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec widze że mamy znawcę od zakał 06.10.09, 22:46 ale to normalne jek się popiera Pis Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk POzakałę widać, słychać i czuć jak buraka 06.10.09, 22:48 pakulec napisał: > ale to normalne jek się popiera Pis Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Z buraka to wy zrobiliście marszałka sejmu. 06.10.09, 22:49 a prezydenta z kartofla. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk A wy z alkoholika premiera 06.10.09, 22:50 tw_wielgus napisał: > a prezydenta z kartofla. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Donek ma największy obwis 06.10.09, 22:57 pakulec napisał: > nie wiem który ma większy Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Wszyscy mówią pewnie coś w tym jest 06.10.09, 23:04 pakulec napisał: > czy sobie wyobrażasz? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a ty sobie wyobrażasz i się podniecasz 06.10.09, 23:06 w twoim wieku to już tylko zwisy rajcuja Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Z buraka to wy zrobiliście marszałka sejmu. 06.10.09, 22:51 witaj! tydzień nie było mnie w okolicy a tu tak się moher rozkrzewił - aż miło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Przynajmnie POmiocie masz darmową rozrywkę 06.10.09, 22:52 pakulec napisał: > witaj! > tydzień nie było mnie w okolicy a tu tak się moher rozkrzewił - aż > miło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Roluj dropsa POciuliku 06.10.09, 22:55 Roluj dropsRoluj dropsaapakulec napisał: > staraj się moherku Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Z buraka to wy zrobiliście marszałka sejmu. 06.10.09, 22:55 cześć! coś mnie cenzura na widelec wzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Z buraka to wy zrobiliście marszałka sejmu. 06.10.09, 22:58 tyle ciekawych tematów było a ja musiałem siedzieć w saunie i pływać w basenie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Z buraka to wy zrobiliście marszałka sejmu. 06.10.09, 23:00 Niewybaczalne marnowanie czasu na głupstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Z buraka to wy zrobiliście marszałka sejmu. 06.10.09, 23:03 miałem kilkudniowe spotkanie integracyjne pod nazwa szkolenie i jedyny pokój w ktorym nie działało wifi - wierz mi cierpiałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Z buraka to wy zrobiliście marszałka sejmu. 06.10.09, 23:18 wierzę i rozgrzeszam...;P Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jak buraka? 06.10.09, 22:49 a może to nie burak tak smierdzi tylko to czym sie pocierasz Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Ja wycieram się zawsze rudym.... 06.10.09, 22:56 pakulec napisał: > a może to nie burak tak smierdzi tylko to czym sie pocierasz Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Re: A teraz rodacy chorem: Tusk - za kratki!!!!!! 06.10.09, 22:26 nieliniowy napisał: > :)))))) a yeah!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec koniec mam zakryty 06.10.09, 22:35 no chyba że podglądasz pod Pisuarem - to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Bardzo prymitywny z was elektorat PO 06.10.09, 22:37 pakulec napisał: > no chyba że podglądasz pod Pisuarem - to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec poprostu sa sprawy których nie pojmujesz 06.10.09, 22:39 ale co można wymagać od zwykłego wolaka Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Parada Oszustów wyprała ci mózg 06.10.09, 22:41 pakulec napisał: > ale co można wymagać od zwykłego wolaka Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ty swój pierzesz samodzielnie ;-) 06.10.09, 22:42 a potem pewno wyrzymasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: zakładam, że wiruje... 06.10.09, 22:50 aby się chociaż trochę zmarszczył. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Swojemu fredowi opowiadaj te bajki 06.10.09, 22:51 tw_wielgus napisał: > aby się chociaż trochę zmarszczył. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ty musisz do swojego mowić? 06.10.09, 22:53 heheheh dawno nie widziałem podobnego zboka Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Ja opowiadam małej o ryżym preziu 06.10.09, 22:54 pakulec napisał: > heheheh dawno nie widziałem podobnego zboka Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec widzisz mnie? 06.10.09, 23:07 zaiste ludzka wyobraźnia jest nieodgadniona Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ja opowiadam małej o ryżym preziu 06.10.09, 23:02 I co słucha z zapałem? Odpowiedz Link Zgłoś
bob_arctor Nie znoszę Schetyny ale... 06.10.09, 22:11 Na miejscu Donka mocno bym się zastanowił. Schetyna jaki jest każdy widzi, ale dowodów na jakiekolwiek jego przestępstwo jak dotąd nikt nie przedstawił,a swoją rolę jako wicepremier i minister SWiA zdaje się spełniać skutecznie. Donek powinien dobrze przemyśleć, czy warto robić powtórkę z Ćwiąkalskiego, którego przedwczesna i nieprzemyślana dymisja cały czas odbija się czkawką i rzucać akurat Scheta na żer PiSu i mediów. Chyba, że chodzi tu o odstrzelenie potencjalnego rebelianta w czasie, gdy Donek straci bezpośrednie przełożenie na parię i rząd. Ale i to jest działanie przedwczesne i ryzykowne, bo Donek jeszcze nie jest prezydentem no i kto poza Schetem jest w stanie utrzymać dyscyplinę na partyjnym zapleczu? Donek znowu za bardzo ulega emocjom. Odpowiedz Link Zgłoś
nieliniowy Pakulec, mordo ty moja!!! Bracie!!!! 06.10.09, 22:15 Tuskwa!!!!!! Daj!!!!!!! (Die) Na mel. piosenki grupy Behemot Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a mógłbys to powtórzyć po polsku? 06.10.09, 22:22 wiesz, ja wolszczyzny nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Tobie oczy ciotą tuskiem zarosły 06.10.09, 22:23 pakulec napisał: > wiesz, ja wolszczyzny nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec o widze głos specjalisty 06.10.09, 22:25 nie wiem jak coś może zarosnąc ciotą ale skoro piszesz o czyms takim to pewno to znasz z autopsji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Nie wysilaj się popatrz na twarz tusia 06.10.09, 22:28 Nie wysilaj się popatrz na twarz tusia pakulec napisał: > nie wiem jak coś może zarosnąc ciotą > ale skoro piszesz o czyms takim to pewno to znasz z autopsji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec może się zdecyduj 06.10.09, 22:30 jak mam w cos patrzeć skoro podobno zarosły mi oczy? przestań bredzić i jakos przemysl te swoje posty Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Nie puszczaj bąków mendliwy lyberale 06.10.09, 22:32 pakulec napisał: > jak mam w cos patrzeć skoro podobno zarosły mi oczy? > przestań bredzić i jakos przemysl te swoje posty Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wolałbym abyś to napisała po polsku 06.10.09, 22:34 nie zapominaj się - wolszyzna jest passe no chyba że popuszczasz razem z jarkiem i Lechem wtedy mogę ci wybaczyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Od kiedy znasz polszczyznę? lyberale 06.10.09, 22:35 pakulec napisał: > nie zapominaj się - wolszyzna jest passe > no chyba że popuszczasz razem z jarkiem i Lechem wtedy mogę ci > wybaczyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec od urodzenia 06.10.09, 22:36 widzisz nie każdy rodzi się wolakiem jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk I tak POwolutku PO gasi światło 06.10.09, 22:44 pakulec napisał: > widzisz nie każdy rodzi się wolakiem jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Mieliście świecić przykładem a konczycie jak miler 06.10.09, 22:49 pakulec napisał: > może czas odstawić denaturat? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nigdy nie chciałem niczym swiecić 06.10.09, 22:50 nie wiem co to za pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Fakty TVN: Schetyna odejdzie z rządu 06.10.09, 22:15 czuma tak nadaje się na ministra jak pan prezydent na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec mendokracja skończy sie za rok 06.10.09, 22:23 gdy kaczyński odejdzie swoją drogą fajne to słowko ci wyszło ta mendokracja Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Szkoda że wy to będziecie oglądać z za kratek 06.10.09, 22:25 pakulec napisał: > gdy kaczyński odejdzie > swoją drogą fajne to słowko ci wyszło ta mendokracja Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec zamkniemy Pisdzielcówe w klatkach? 06.10.09, 22:26 to znakimity npomysł ale chyba niewykonalny Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Popatrz jak się chlebuś spocił i ręce mu drżą 06.10.09, 22:29 pakulec napisał: > to znakimity npomysł ale chyba niewykonalny Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co tam spocony chlebus 06.10.09, 22:31 Jarcio podobo z radości stale rozluźnia zwieracze Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Na jego miejscu wytarłbym doopę waszym sztandarem 06.10.09, 22:36 pakulec napisał: > Jarcio podobo z radości stale rozluźnia zwieracze Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wycierasz czyms takim tyłek???? 06.10.09, 22:38 w zasadzie nie dyskutuje na takie tematy, więc może nie opisuj mi czy jeszcze sobie wycierasz i co tam sobie wsadzasz Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Tak, od samego POczątku 06.10.09, 22:39 Tak od samego POczątkupakulec napisał: > w zasadzie nie dyskutuje na takie tematy, więc może nie opisuj mi > czy jeszcze sobie wycierasz i co tam sobie wsadzasz Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk To nie ja potrzebuję współczucia ale twoi idole 06.10.09, 22:42 pakulec napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec sama nie wiesz co ci potrzeba 06.10.09, 22:45 ale może to i lepiej skoro sama wyżymasz sobie mózg Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Nie poprawiaj sobie samopoczucia moim kosztem 06.10.09, 22:47 pakulec napisał: > ale może to i lepiej skoro sama wyżymasz sobie mózg Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec twoim kosztem? 06.10.09, 22:49 sama mi się pchasz do prucia to cierp, mnie osobiście twoja postawa cieszy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Twoja opinia tak jak tusia mi ...zwisa 06.10.09, 22:50 pakulec napisał: > sama mi się pchasz do prucia > to cierp, mnie osobiście twoja postawa cieszy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Fakty TVN: Schetyna odejdzie z rządu 06.10.09, 22:25 Donald uważaj.Do wyborów prezydenckich rok i możesz zostać sam. Odpowiedz Link Zgłoś
nieliniowy Ja wiem ze ci smutnjo Pakjuljec.... jo masta is... 06.10.09, 22:26 ded!!!! :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec mi smutno?????? 06.10.09, 22:28 nie wiem czemu tak myslisz, ale tak dobrze jak z tej okazji dawno sie nie bawiłem. może wciśnij sobie dżojnta Pisu to tobie też się poprawi humor Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Paki! 06.10.09, 22:48 Rozjechałeś tych padlinozerców koncertowo. Tak się zastanawiam ile przeciętny jaroukłonobijca zużywa klawiatur rocznie. To nie możliwe aby klawiatura nawet najwyższej jakości wytrzymywała taką ilość jadu. A przeceiż oni mają te od Rydzyka z "amen" zamiast klawisza "enter", tanie watykańskie badziwie produkowane w Chinach.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Paki! 06.10.09, 22:55 witaj wyobraź sobie, że byłem pare dni pozbawiony internetu to teraz jestem bardzo łasy na moher Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Paki! 06.10.09, 22:58 Ten jest po prostu cudny, jak wynika z nazwy. A zawzięty.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Paki! 06.10.09, 23:01 w sam raz mi na dzisiaj pasuje - jestem bardzo wygłodniały a jutro mam wolne Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Pakulec szuka pracy 06.10.09, 23:01 Jego radosna działalność w internetowych brygadach PO powoli dobiega końca. Może u komuszków znajdzie się jakiś wakacik? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czemu mam szukać pracy? 06.10.09, 23:02 misiu ja nie musze szukać - chciałbyś miec taka prace jak ja mam Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Re: czemu mam szukać pracy? 06.10.09, 23:17 > misiu ja nie musze szukać Chodziło o mi pracę na drugim etacie w charakterze propagandzisty. > chciałbyś miec taka prace jak ja mam. A co? Kręcisz lody? No i lubisz PO i bronisz do upadłego jej rządów. To daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: czemu mam szukać pracy? 06.10.09, 23:20 to nie jest praca, to przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Re: czemu mam szukać pracy? 06.10.09, 23:36 > to nie jest praca, to przyjemność Faktycznie. Mało co nie osiągnąłeś orgazmu, a te przeklęte pisiory i mohery nieustannie przeszkadzają w dojściu do szczytu. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nieco mylisz pojęcia 06.10.09, 23:40 nie kazda przyjemność musi mieć podtekst erotyczny ja się nie podniecam moherem, ja mohery poprostu beintersownie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Re: nieco mylisz pojęcia 06.10.09, 23:50 > ja się nie podniecam moherem, ja mohery poprostu beintersownie lubię Ależ mnie chodziło o orgazm wynikający z miłości do PO. Mohery służą tu tylko jako afrodyzjak. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Re: Pakulec to tako sprzedajno qrwa 06.10.09, 23:02 xabc123 napisał: > Jego radosna działalność w internetowych brygadach PO powoli dobiega końca. Moż > e > u komuszków znajdzie się jakiś wakacik? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ojejeje ale moher przyłożył 06.10.09, 23:05 widać że wystarczy odrobina dyskusji i wychodzi z was wiocha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Wiocha wytyka wiochę to nowa norma PO 06.10.09, 23:07 pakulec napisał: > widać że wystarczy odrobina dyskusji i wychodzi z was wiocha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec norma to co innego 06.10.09, 23:08 może nie uważaj słow których nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Półtusk zawsze będzie Półtuskiem 06.10.09, 23:11 pakulec napisał: > może nie uważaj słow których nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a z 2 półgłowków nie będzie głowy 06.10.09, 23:12 nawet jeżeli sa bliźniakami Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Dlatego tusek musi pójść w odstawkę na zawsze 06.10.09, 23:15 pakulec napisał: > nawet jeżeli sa bliźniakami Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: No tak... jak widać qulturka 06.10.09, 23:08 rodem z IV erpy ludowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec qulturka Pisdziurka 06.10.09, 23:09 ale ciesze się jak rzuca mięsem widać już jest w stanie wrzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: qulturka Pisdziurka 06.10.09, 23:13 He he zaraz jej się krzesełko zajmie i firaneczki zaświecą. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk qtastusk zamieszany w POprzekręt-brawo 06.10.09, 23:13 tw_wielgus napisał: > rodem z IV erpy ludowej. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Pakulec szuka pracy 06.10.09, 23:04 A co są wakaty w pisie? Pewnie tak jak się z SLD skumało. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 PO ma teraz z górki 06.10.09, 22:33 Nadchodzi druga fala kryzysu, która odsłoni słabość polskiej gospodarki. Upadek dużych firm działa jak efekt domina. Ludzie tracą pracę. Narastającego deficytu budżetowego nie są w stanie uratować pośpieszne wyprzedaże majątku państwowego za bezcen. No i ta korupcja na szczytach władzy. Sondaże polecą w dół. Nie tylko Grzesiu i Miro muszą żegnać się z polityką. Przyjdzie czas i na Donka. To początek jego końca. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Fakty TVN: Schetyna odejdzie z rządu 06.10.09, 22:34 Teraz to mogą sobie...trzeba było do tego nie dopuścić...i nie mam na myśli faktu że się o tym dowiedziało społeczeństwo, ale korupcji PO. W jednym muszę się zgodzić z p@l1k0t3m że za wcześnie to wyszło...trzeba było Tuskowi nie mówić nic w sierpniu...dzisiaj pewnie Chlebowski i Drzewiecki siedzieli by właśnie na przesłuchaniu w prokuraturze... Bo tutaj nie chodzi o brzydki język czy brak manier, chodzi o intencje, o myśl, o sam plan i zamysł. A był taki aby za pomocą koneksji, znajomości politycznych doprowadzić do korzystnych zapisów w ustawie. I to właśnie jest korupcja. Teraz Tusk może wyrzucić nawet POłowę PO z Sejmu, ale fakt pozostanie faktem i nic już tego nie zmieni. Ryba psuje się od głowy, odpowiedzialność za swoich ludzi POnosi jedna osoba - Premier RP - Donald Tusk, który POwinien się POdać do dymisji, ale tego nie zrobi bo wie że mógłby zaPOmnieć o fotelu prezydenckim. Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Fakty TVN: Schetyna odejdzie z rządu 06.10.09, 22:35 Sawicka,Misiak,Chlebowski,Schetyna-szulernia z Wrocławia. Tusk firmuje rząd gangsterów.Czy coś się dzieje w dolnośląskim bez wiedzy Ojca Chrzestnego mafii pod cyniczną nazwą Platformy Obywatelskiej zwanego Grzesiem.Mamy prawo się bronić przed gangsterami,wszelkie chwyty są dozwolone,to jest stan wyższej konieczności,trzeba i należy ich wykonczyć dla dobra Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kist22 Lepper na premiera!!!i 06.10.09, 22:41 Gdyby Donek był honorowy to powinien się podać do dymisji z całym rządem.Wtedy znowu Partia Starych Lizusów i niedobitki PO powinny postawić na sprawdzonego kandydata -Waldemara Pawlaka.A propo Lizusy siedzą cicho a swoje pole (kasę) uprawiają Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.gjanka Fakty TVN: Schetyna odejdzie z rządu 06.10.09, 22:50 "Masa" w tvn powiedział, że jeśli powołają komisję śledczą w sprawie afery hazardowej to niewielu polityków zostanie ... I ani te ani żadne wybory niczego tu nie zmienią. Warszawiacy powinni otoczyć sejm, zmusić tych oszołomów do uchwalenia nowej ordynacji wyborczej. likwidacji senatu, zmniejszenia liczby posłów, a potem rozpędzić to towarzystwo, a do następnych wyborów według nowych zasad wprowadzić zarząd komisaryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
limw Fakty TVN: Schetyna odejdzie z rządu 06.10.09, 22:50 Roztrzelac wszystkich na sybir scierwa Odpowiedz Link Zgłoś