czan-dra 13.10.09, 20:56 Prezydent podejmie jakieś kroki, będziemy informować o tym wszystkich Polaków... No to dziś nie będę spał, będę czekał na kroki podjęte przez "naszego" prezydenta, mam nadzieje że to będą kroki, a nie kroczki krasnala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
somatico Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałem 13.10.09, 21:02 To świetny szef CBA. Jest niezależny i wierny swoim zasadom. Zawsze płynął pod prąd, nie milczał, gdy coś było nie tak, nie udawał, że czegoś nie widzi, choć milczenie byłoby dlań bardziej opłacalne – ripostuje Tomasz Markowski – Pamiętam jedną z większych antykomunistycznych manifestacji w Warszawie. Kamiński z żoną w ciąży stali w pierwszym szeregu naprzeciw szpaleru zomowców z pałami. Gdy ZOMO ruszyło, nie cofnęli się nawet o krok – wspomina Markowski. Teraz postZOMO go jednak dopadło mając ustawy w du..pie Odpowiedz Link Zgłoś
robertkropkab Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:09 somatico napisał: [...] > – Pamiętam jedną z większych antykomunistycznych manifestacji w Warszawie Kamiński z żoną w ciąży stali w pierwszym szeregu naprzeciw szpaleru zomowców z pałami. Gdy ZOMO ruszyło, nie cofnęli się nawet o krok – wspomina Markowski. > Teraz postZOMO go jednak dopadło mając ustawy w du..pie To pokazuje jak pan Kamiński był/jest odpowiedzialny... Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczony360 Dziś ZOMO to 95% polaków a on ciągle walczy... 13.10.09, 21:29 Z tego co pamiętam to jeden z Kaczyńskich (nie pamiętam czy który bo są identyczni) kiedyś stwierdził że wszyscy Polacy to ZOMO a jedynie słuchacze radia Maryja są OK. Mam nadzieję że za rok uda się definitywnie pokonać Kaczyńskich tak jak nasi rodzice pokonali komunę. To byłoby coś :D Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k ---Tusk zwalnia szefa CBA za wykrycie PO-afer----- 13.10.09, 21:51 pokazuje prawdziwe intencje PO-lodziarni Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: ---Tusk zwalnia szefa CBA za wykrycie PO-afer 13.10.09, 21:56 Nie za wykrycie tylko za granie polityczne tymi aferami. Szef CBA po wykryciu afer powinien doprowadzić do aresztowania i skazania aferzystów a nie do rozgrywania tego politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: ---Tusk zwalnia szefa CBA za wykrycie PO-afer 13.10.09, 22:08 michalng napisał: > Nie za wykrycie tylko za granie polityczne tymi aferami. Szef CBA po wykryciu > afer powinien doprowadzić do aresztowania i skazania aferzystów a nie do > rozgrywania tego politycznie. Żartujesz ? Kamińskie miał aresztować kilku ministrów i wicepremiera ? Przecież zrobili by z niego wariata a potem spalili na stosie jak w średniowieczu. W sumie wybrał chyba jedyne racjonalne rozwiązanie informują o tym rząd, prezydenta a potem media Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok a to raczej kaminskiemu grozi pierdel: art 27 ust 13.10.09, 22:31 o CBA: Art. 27. 1. Szef CBA może zezwalać funkcjonariuszom i pracownikom CBA oraz byłym funkcjonariuszom i pracownikom, po ustaniu stosunku służbowego lub stosunku pracy w CBA, a także osobom udzielającym im pomocy w wykonywaniu czynności operacyjno-rozpoznawczych, na udzielenie informacji niejawnej określonej osobie lub instytucji. 2. Zezwolenie, o którym mowa w ust. 1 i 2, nie może dotyczyć udzielenia informacji o: 1) osobie, jeżeli zostały uzyskane w wyniku prowadzonych przez CBA albo inne organy, służby lub instytucje państwowe czynności operacyjno-rozpoznawczych; słodkie, panie Kaminski, słodkie! Proponuje zasadzic CZOSNEK i CEBULKE! Odpowiedz Link Zgłoś
laksmana Fakt, że kaczki tak się oburzyły odwołaniem... 14.10.09, 10:57 ...Kamińskiego, to najlepszy dowód na jego upolitycznienie. Kaczory miotają się jak we wrzątku, bo tracą skuteczne narzędzie walki politycznej. Pokażcie mi jednego PiSowca (mówię o tym betonowym PiSie, wiernym kaczyzmowi), przeciw któremu działałoby CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
wiseman_said tusk, polski łukaszenko 15.10.09, 16:55 tusk czy łukaszenko to takie dwie gnidy. Eliminują wszystkich, którzy mają własny rozum i nie wychwalają ich pod niebiosa. Polska robi się niestety Białorusią. Phłemieł nasz niestety jest beznadziejny, dwa lata rządów, zero reform tych obiecanych i tych nieobiecanych. Peło działa jak pzpr, kto jest przeciw tego pałują przy pomocy policji. A miało być lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: ---Tusk zwalnia szefa CBA za wykrycie PO-afer 13.10.09, 23:30 > Żartujesz ? Kamińskie miał aresztować kilku ministrów i wicepremiera ? Przecie > ż > zrobili by z niego wariata a potem spalili na stosie jak w średniowieczu. W > sumie wybrał chyba jedyne racjonalne rozwiązanie informują o tym rząd, > prezydenta a potem media No przecież kiedyś nie miał problemów żeby zasadzać się na wicepremiera Leppera, ganiał tez ministrów Lipca i Kaczmarka. Nikt go na stosie nie spalił. (Choc kilki zapewne chciało). Problem nie leżał raczej w chęciach Kamińskiego tylko w marnych materiałach jakie posiadał. Za mało na zarzuty w sam raz na medialno-polityczną szopę. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 To jakie są te wysokie standardy PO ??? 13.10.09, 23:41 To jakie są te wysokie standardy PO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 A od czego jest wymiar sprawiedliwości w RP ??? 13.10.09, 23:39 A od czego jest wymiar sprawiedliwości w RP ??? P.S. Nie jestem w PO. Ani ich sympatykiem. Nie jestem ciulem. michalng napisał: > Nie za wykrycie tylko za granie polityczne tymi aferami. Szef CBA po wykryciu > afer powinien doprowadzić do aresztowania i skazania aferzystów a nie do > rozgrywania tego politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: A od czego jest wymiar sprawiedliwości w RP ? 13.10.09, 23:51 > Nie jestem ciulem. Wychodzi jednak na to, że jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Może jaśniej, homosiu??? 13.10.09, 23:54 Może jaśniej, homosiu??? eba_k napisał: > > Nie jestem ciulem. > Wychodzi jednak na to, że jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Może jaśniej, homosiu??? 14.10.09, 00:23 Widać, że nie rozumiesz znaczenia słów, których używasz. Odpowiedz Link Zgłoś
supergrabek Re:Re: Może jaśniej, homosiu??? 14.10.09, 04:24 Może byś łaskawie odpisywał merytorycznie i darował sobie prostackie sofizmaty (argumentum ad personam), bo niczego nie wnosisz i zaśmiecasz dyskusję. Comprende, amigo? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: A od czego jest wymiar sprawiedliwości w RP ? 14.10.09, 00:00 > A od czego jest wymiar sprawiedliwości w RP ??? Polecam zapoznanie się z konstytucja.Wymiar sprawiedliwości jest od rozstrzygania sporów w oparciu o prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak_44 ___się chłopcy bawią ... 13.10.09, 22:00 w Trybunały i komisje z kamerami. Tylko dlaczego za moje pieniądze ? --- Kiedy chwytamy za miecze, nazywają nas Awarami. Gdy lepimy zbyt wprawnie garnki, przezywają nas Wandalami. Jeśli tylko dosiadamy w bitwie koni, stajemy się dla nich Scytami... Jesteśmy Słowianie ! Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: ___się chłopcy bawią ... 13.10.09, 22:53 a to rudego zapytaj. Troche bajdurzysz jak Steinbach o "wypedzeniach" Niemcow. Tzn. mylisz sprawce z ofiara, skutek z przyczyna szarak_44 napisał: > w Trybunały i komisje z kamerami. Tylko dlaczego za moje pieniądze ? > > Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Dziadek w Wermahcie to nie krytykuje się Steinbach 13.10.09, 23:44 Dziadek w Wermahcie to nie krytykuje się Steinbach... P.S. W PO wszystko się dzieje przez "przypadek", ale standardy są wysokie. Mają dużo zer na nominałach. aplus napisał: > a to rudego zapytaj. Troche bajdurzysz jak Steinbach o "wypedzeniach" Niemcow. > Tzn. mylisz sprawce z ofiara, skutek z przyczyna > > szarak_44 napisał: > > > w Trybunały i komisje z kamerami. Tylko dlaczego za moje pieniądze ? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
supergrabek Re: Dziadek w Wermahcie to nie krytykuje się Stei 14.10.09, 04:32 "dużo zer na nominałach" - Jakie masz przesłanki, żeby tak mówić? Politycy w Polsce, jak na zakres obowiązków, to zarabiają psie pieniądze. Oskarżasz "ich", czyli jak rozumiem członków rządu, o korupcję? Jeśli tak, to jakie masz dowody? Wolałbym, żebyśmy zaczęli traktować prawo poważnie i nie skazywali kogoś bez dowodów i przewodu sądowego. To trochę żałosne, że my nie mamy pełnej wiedzy, a dajemy się wpuszczać, bo w tv paru parlamentarzystów po kilkadziesiąt razy powtarza "kryzys państwa" i "afera". Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: Dziadek w Wermahcie to nie krytykuje się Stei 14.10.09, 04:34 a ty co spac nie mozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Nie za twoje, tylko od Mira i Grzecha. I Sobiesia. 13.10.09, 23:41 Nie za twoje, tylko od Mira i Grzecha. I Sobiesia. szarak_44 napisał: > > w Trybunały i komisje z kamerami. Tylko dlaczego za moje pieniądze ? > > --- > Kiedy chwytamy za miecze, nazywają nas > Awarami. Gdy lepimy zbyt wprawnie garnki, przezywają nas Wandalami. > Jeśli tylko dosiadamy w bitwie koni, stajemy się dla nich Scytami... > Jesteśmy Słowianie ! Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 A ja mam propozycje 13.10.09, 22:10 Niech pan Prezydent i pan Premier, razem z ich partyjnymi kretynskimi kolegami, stana na krawedzi przepasci i wtedy "podejma" wielki krok do przodu. Na pewno w Polsce zrobi sie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: A ja mam propozycje 13.10.09, 22:15 arius5 napisał: > Niech pan Prezydent i pan Premier, razem z ich partyjnymi kretynskimi kolegami, > stana na krawedzi przepasci i wtedy "podejma" wielki krok do przodu. > Na pewno w Polsce zrobi sie lepiej W sumie to może nie było by takie złe gdyby powstała nowa nie umoczona klasa polityczna. Taka która jest naprawdę patriotyczna a nie rozgrywa własnej prywaty jako aksjomatu. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok skąd kaczynski, prezydent, wytrzasnął idiotów? 13.10.09, 22:33 Kaminski ma poważny problem! I pewnie skonczy w pierdlu! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Ha, ha, ha - dobry kawał na dobranoc :-) 13.10.09, 23:47 Ha, ha, ha - dobry kawał na dobranoc :-) 1410_tenrok napisał: > Kaminski ma poważny problem! I pewnie skonczy w pierdlu! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok do bizns3 - poczytaj art 27 ustawy o CBA! 14.10.09, 11:20 szef CBA jest osobiście odpowiedzialny za udzielane zgody na udostępnianie inofromacji niejawnych! I tylko on może udzielać zgody, pod warunkiem, że nie są to informacje dotyczące konkretnych osób, które uzyskano za pomocą techniki operacyjnej! Czyli na Polski, abyś pojął: kaminski odpowiedzialny jest za udostępnienie Rzeczypospolitej stenogramów z podsłuchów Chlebowskiego. Ponieważ do podsłuchiwania używano techniki operacyjnej, więc z tego powodu Kminskiemu grozi sprawa karna! Tak stanowi prawo o CBA! Na podstawie tego artykułu Tusk mógł odwołać Kaminskiego, ponieważ złamanie art 27 rodzi określone konskewkencje opisane w artykule definiującym sposoby odwołania szefa CBA. Przeczytaj i będziesz wiedział. A cała akcja Szczygły, migalskiego dowodzi jedynie, że ci panowie nie mają pojęcia (a może mają i robią w gacie?) o przestępstwie Kaminskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 O - mądre 2 zdania! 13.10.09, 23:46 O - mądre 2 zdania! arius5 napisał: W sumie to może nie było by takie złe gdyby powstała nowa nie umoczona klasa polityczna. Taka która jest naprawdę patriotyczna a nie rozgrywa własnej prywaty jako aksjomatu. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: O - mądre 2 zdania! 14.10.09, 00:04 Tak samo mądre jak takie ze fajnie by było jak by na świecie zapanował pokój i żeby głodu nie było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Tusk już smoli w gacie jak mały Kazio... 13.10.09, 23:35 Tusk już smoli w gacie jak mały Kazio... A mogło być tak pięknie. Prezydent - he, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: Dziś ZOMO to 95% polaków a on ciągle walczy.. 13.10.09, 22:12 zaskoczony360 napisał: > Z tego co pamiętam to jeden z Kaczyńskich (nie pamiętam czy który bo są > identyczni) kiedyś stwierdził że wszyscy Polacy to ZOMO a jedynie > słuchacze radia Maryja są OK. > > Mam nadzieję że za rok uda się definitywnie pokonać Kaczyńskich tak jak > nasi rodzice pokonali komunę. To byłoby coś :D Oj przekręcasz z tym cytowaniem J. Kaczyńskiego. Poza tym porównywanie Kaczyńskich do komuny to stary odgrzewany kotlet wymyślony przez pijar PO przed ostatnimi wyborami parlamentarnymi. Dziwne że jeszcze ktoś się na to nabiera szczególnie w świetle tego jakie PO okazało się naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Dziś ZOMO to 95% polaków a on ciągle walczy.. 14.10.09, 17:57 Łżesz jak kurski. Ta nikczemna kanalia kaczyński, łajdacki tchórz, który podpisał lojalkę w pierwszym dniu stanu wojennego i przesiedział pod kołdrą u mamusi do maja 1989 roku wyraźnie powiedział, ze wyborcy PO stoją tam gdzie ZOMO, a potem po przegranych wyborach ten śmieć powiedział, ze wyborcy PO stoją w jednym szeregu z mordercą księdza Popiełuszki. somatico napisał: > Oj przekręcasz z tym cytowaniem J. Kaczyńskiego. Poza tym porównywanie > Kaczyńskich do komuny to stary odgrzewany kotlet wymyślony przez pijar PO przed > ostatnimi wyborami parlamentarnymi. Dziwne że jeszcze ktoś się na to nabiera > szczególnie w świetle tego jakie PO okazało się naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Marzyciel... 13.10.09, 23:37 Marzyciel... zaskoczony360 napisał: > Z tego co pamiętam to jeden z Kaczyńskich (nie pamiętam czy który bo są > identyczni) kiedyś stwierdził że wszyscy Polacy to ZOMO a jedynie > słuchacze radia Maryja są OK. > > Mam nadzieję że za rok uda się definitywnie pokonać Kaczyńskich tak jak > nasi rodzice pokonali komunę. To byłoby coś :D Odpowiedz Link Zgłoś
gienek_emeryt Re: Dziś ZOMO to 95% polaków a on ciągle walczy.. 13.10.09, 23:39 zaskoczony360 napisał: > Z tego co pamiętam to jeden z Kaczyńskich (nie pamiętam czy który bo są > identyczni) kiedyś stwierdził że wszyscy Polacy to ZOMO a jedynie > słuchacze radia Maryja są OK. a pamiętasz czym się tak nawaliłeś, że takie pierdoły sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 Re: Dziś ZOMO to 95% polaków a on ciągle walczy.. 14.10.09, 11:06 aby faktycznie te mafie Kaczynskich udalo sie pokonac Polakom ,na ile jeszcze zostalo swiatlych ludzi w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
noducks Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:09 ot i zdziwienie. pierwszy kartofel IV RiP (Rest in Peace) nie godzi sie na zrujnowanie prywatnej policji politycznej jego brata. tusk pod trybunal, bo nie wie, ze bezzwlocznie znaczy teraz 2 tygodnie uwaga!!! smieszna rzecz. na wyborczej propisowska cenzura. usuneli mi posta o tej tresci w jakies 30 sekund po zamieszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
noducks Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:10 zwracam honor. post wrocil. przeciazenie na serwerach??? Odpowiedz Link Zgłoś
berig1 Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 22:03 IDĘ SIEDZIEĆ ZA TUSKA! NA OCHOTNIKA! NIECH ON DZIAŁA DALEJ! może spotkam kaczyńskich?....? Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 22:15 berig1 napisał: > IDĘ SIEDZIEĆ ZA TUSKA! NA OCHOTNIKA! NIECH ON DZIAŁA DALEJ! może spotkam > kaczyńskich?....? Co ty się wygłupiasz,chcesz aby jeden z nich z tyłka zrobił ci kartoflisko. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Jakimi baranami są POlacy, naiwni czy głupi??? 13.10.09, 23:49 Jakimi baranami są POlacy, naiwni czy głupi??? berig1 napisał: > IDĘ SIEDZIEĆ ZA TUSKA! NA OCHOTNIKA! NIECH ON DZIAŁA DALEJ! może spotkam > kaczyńskich?....? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Tusk jest skończony. PO też. Wspomnicie moje słowa 13.10.09, 21:11 Tusk jest skończony. PO też. Wspomnicie moje słowa. somatico napisał: > To świetny szef CBA. Jest niezależny i wierny swoim zasadom. Zawsze płynął pod > prąd, nie milczał, gdy coś było nie tak, nie udawał, że czegoś nie widzi, choć > milczenie byłoby dlań bardziej opłacalne – ripostuje Tomasz Markowski > > – Pamiętam jedną z większych antykomunistycznych manifestacji w Warszawie > . > Kamiński z żoną w ciąży stali w pierwszym szeregu naprzeciw szpaleru zomowców > z pałami. Gdy ZOMO ruszyło, nie cofnęli się nawet o krok – wspomina Marko > wski. > > Teraz postZOMO go jednak dopadło mając ustawy w du..pie Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Tusk jest skończony. PO też. Wspomnicie moje 13.10.09, 22:00 > Tusk jest skończony. PO też. Wspomnicie moje słowa. Jakis zakładzik ? Odpowiedz Link Zgłoś
e.lalka Re: Tusk jest skończony. PO też. Wspomnicie moje 13.10.09, 22:16 michalng napisał: > Jakis zakładzik ? O co? Max za miesiąc dymisja rządu lub Tusk przed TS. Chociaż ilość afer na cm2 rządu mnie też przeraża, z każdą więcej coraz mniej wierzę w ich realność. Odpowiedz Link Zgłoś
trojan_57 Re: Tusk jest skończony. PO też. Wspomnicie moje 13.10.09, 22:41 Chcesz wywalić ekipę, a co w zamian, koszmarny sen z kaczorem? A, może Napieralski tak samo grzmiący jak rozczochrany k.....el (ciekaw jestem czy zmieniają ustnik w tej samej trąbie) Odpowiedz Link Zgłoś
e.lalka Re: Tusk jest skończony. PO też. Wspomnicie moje 13.10.09, 23:10 Nikt nikogo nie chce wywalać, chyba nawet PiS PO. Te drugie same to robią na własny, nieopodatkowany rachunek. Może mamy premiera, który jest zbyt głupi na to, by zobaczyć, jak kantują go współpracownicy, ale może mamy też premiera, który potrafi sie przyznać, że jego rząd dał d..y i abdykuje? I może przy okazji przeprosi ludzi, którzy na niego głosowali? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Tusk jest skończony. PO też. Wspomnicie moje 13.10.09, 23:33 > O co? Max za miesiąc dymisja rządu lub Tusk przed TS. Może honorowy. Za miesiąc jak Tusk będzie dalej premierem to odszczekasz w tym wątku. Jak nie będzie albo będzie przed trybunałem (bez szans - musieli by go posłowie z PO postawić) to ja odszczekam ? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Kto to jest Ryży, tato? A, synu, to taki Bolek-bis 13.10.09, 23:51 Kto to jest Ryży, tato? A, synu, to taki Bolek-bis michalng napisał: > > O co? Max za miesiąc dymisja rządu lub Tusk przed TS. > > Może honorowy. Za miesiąc jak Tusk będzie dalej premierem to odszczekasz w tym > wątku. Jak nie będzie albo będzie przed trybunałem (bez szans - musieli by go > posłowie z PO postawić) to ja odszczekam ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk jest skończony. PO też. Wspomnicie moje 13.10.09, 22:19 business3 napisał: > Tusk jest skończony. PO też. Wspomnicie moje słowa. Wspominamy twoje slowa od 2005 roku, wiec cos co powiem. Nie strasz, nie strasz, bo sie zesrasz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jotemm Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:14 To najleprzy przywódca antykomunistycznego podziemia - tak powiedział o Jarosławie Kłamczyńskim John Lennon, patrząc jak bohatersko walczy z jaruzelsko-bolkowski reżimem za pomocą kota i fałszywej teczki. "Gdybu nie ta fałszywa teczka sowieci nigdy by się z Wolski nie wycofali" - powiedziała Jarosława Kłamczyńska. Sułtanowa pisu nie odpowiedziała na nasze pytanie, jaki udział w obaleniu komunizmu miał jego wspólnik Andrzej Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
noducks Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:18 zdolnosc kapowania jaroslaw z lechem wyssali z mlekiem ojca z ak, ktory dzieki kapowaniu ubekom na kolegow z organizacji dostal katedre na politechnice i mieszkanie na zoliborzu. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:44 noducks napisał: > zdolnosc kapowania jaroslaw z lechem wyssali z mlekiem ojca z ak, ktory > dzieki kapowaniu ubekom na kolegow z organizacji dostal katedre na > politechnice i mieszkanie na zoliborzu. Poniewarz byli i są prawdziwymi patriotami Lenina,Kiedy konczyli 18 lat mamusia kupiła im dzieła Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Ja, ja - volkswahen zwei cylinder... 13.10.09, 23:53 Ja, ja - volkswahen zwei cylinder... Ich heisse Thusk Geld - OK! noducks napisał: > zdolnosc kapowania jaroslaw z lechem wyssali z mlekiem ojca z ak, ktory > dzieki kapowaniu ubekom na kolegow z organizacji dostal katedre na > politechnice i mieszkanie na zoliborzu. Odpowiedz Link Zgłoś
szemjaza Re: Ja, ja - volkswahen zwei cylinder... 14.10.09, 00:09 business3 napisał: > Ja, ja - volkswahen zwei cylinder... > Ich heisse Thusk > Geld - OK! > szczygło uchlałes sie jak swinia...jutro ci knyp kaze zwrocic za wszystkie wykirane małpki... jak jestes na tarasie to lepiej wejdz do srodka..toaleta jest zaraz po lewej stronie....tak lekko w lewo łukiem..:P strzel pawia i spadaj do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
szemjaza Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:20 somatico napisał: > > – Pamiętam jedną z większych antykomunistycznych manifestacji w Warszawie > . > Kamiński z żoną w ciąży stali w pierwszym szeregu naprzeciw szpaleru zomowców > z pałami. Gdy ZOMO ruszyło, nie cofnęli się nawet o krok – wspomina Marko > wski. to swiadczy tylko o jego głupocie i niczym wiecej !!!wypychanie kobiety w ciazy pod pałki zomowców trudno nazwac inaczej niz totalnym zidioceniem i zdekleniem do imentu.!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deval Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:22 > To świetny szef CBA. Jest niezależny i wierny swoim zasadom. Zawsze płynął pod > prąd, nie milczał, gdy coś było nie tak, nie udawał, że czegoś nie widzi, choć > milczenie byłoby dlań bardziej opłacalne – ripostuje Tomasz Markowski Czyli: piszemy historię na nowo. Zwracam uwagę na malutki drobiazg: on był szefem CBA za PiSu a jakoś głęboko miał afery które się sensu stricte od PC wywodziły - wolał korumpować opozycję... Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:31 samatico,ten szczur wiedział że baby z brzuchem to nawet dzicz z ZOMO nie tknie.Bohater zasrany który rzucał jajami. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:45 somatico napisał: > To świetny szef CBA. Jest niezależny i wierny swoim zasadom. Zawsze płynął pod > prąd, nie milczał, gdy coś było nie tak, nie udawał, że czegoś nie widzi, choć > milczenie byłoby dlań bardziej opłacalne – ripostuje Tomasz Markowski > > – Pamiętam jedną z większych antykomunistycznych manifestacji w Warszawie > . > Kamiński z żoną w ciąży stali w pierwszym szeregu naprzeciw szpaleru zomowców > z pałami. Gdy ZOMO ruszyło, nie cofnęli się nawet o krok – wspomina Marko > wski. > > Teraz postZOMO go jednak dopadło mając ustawy w du..pie Ale najpierw w dupę kopnęła go własna żona. Nie rób nowego świętego z małego sztyletnika, bo to nie wypada. Znaj proporcje, mocium panie. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:47 Szkoda że nie pamięta jak ten "bohater" miał w d... majestat RP miotając w Paryżu jaja w osobę ówczesnego prezydenta Kwaśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok_pl W takim razie odwołać tego PiSowskiego prezydenta! 13.10.09, 21:03 Zresztą, w przyszłym roku naród sam go odwoła. Odpowiedz Link Zgłoś
szemjaza Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałem 13.10.09, 21:04 czy ja musze byc koniecznie informowany o krokach p.prezydęta do kibla i z powrotem? Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:08 Też się boję Odpowiedz Link Zgłoś
noducks Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:06 ot i zdziwienie. pierwszy kartofel IV RiP (Rest in Peace) nie godzi sie na zrujnowanie prywatnej policji politycznej jego brata. tusk pod trybunal, bo nie wie, ze bezzwlocznie znaczy teraz 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:12 noducks napisał: > ot i zdziwienie. pierwszy kartofel IV RiP (Rest in Peace) nie godzi sie > na zrujnowanie prywatnej policji politycznej jego brata. tusk pod > trybunal, bo nie wie, ze bezzwlocznie znaczy teraz 2 tygodnie Standardy "bezzwłoczności" wyznaczył kilka lat temu niejaki Ziobro (nie)przesyłając jakiś dokumentów w sprawie ułaskawienia bodajże Sobotki. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory433 Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 22:03 Tutaj chyba nie chodzi o zrujnowanie swojej policji politycznej,tylko o to co tam nowy szef CBA odkryje,jakie przekręty tam odchodziły,co planowali... Odpowiedz Link Zgłoś
gregory433 Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 22:04 Niesamowicie trzęsą du...mi Odpowiedz Link Zgłoś
trojan_57 Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 22:57 gregory433 napisał: > Tutaj chyba nie chodzi o zrujnowanie swojej policji politycznej,tylko o to co t > am nowy szef CBA odkryje,jakie przekręty tam odchodziły,co planowali... Oni się tego panicznie boją. Stąd te groźby Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Kurdupel jako zwierzchnik sił zbrojnych wyda 13.10.09, 21:07 siłom zbrojnym aby opanowały Urząd Rady Ministrów i Tuska powiesiły na latarni za ..ja.A co!Ciemnogród traci rozum z nienawiści i bezsilności.Donaldu Tusku Wybił Kaczyńskim zęby.Bez Kamińskiego są ugotowani.Nie wiedzą jak walczyć z PO.Konieczna zmiana strategii. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Kurdupel jako zwierzchnik sił zbrojnych wyda 13.10.09, 21:10 szasza7 napisała: > siłom zbrojnym aby opanowały Urząd Rady Ministrów i Tuska powiesiły na latarni > za ..ja.A co!Ciemnogród traci rozum z nienawiści i bezsilności.Donaldu Tusku > Wybił Kaczyńskim zęby.Bez Kamińskiego są ugotowani.Nie wiedzą jak walczyć z > PO.Konieczna zmiana strategii. ********** Hehe jeszcze maja bank narodowy pod swoja opieka. Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Kancelaria Prezydenta - Trybunal Stanu dla PiSowsk 13.10.09, 21:07 "Trybunal Stanu za zwlekanie i nie wykonywanie swoich obowiazkow dla PiSowskiego prezydenta" Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Re: Kancelaria Prezydenta - Trybunal Stanu dla Pi 13.10.09, 21:09 ursynow33 napisał: > "Trybunal Stanu za zwlekanie i nie wykonywanie swoich obowiazkow dla > PiSowskiego prezydenta" -------------------------------------------------------------- 61 proc. Polaków negatywnie ocenia działalność prezydenta Lecha Kaczyńskiego, zaś 27 proc. ma o jego aktywności zdanie pozytywne. Wśród respondentów negatywnie oceniających działalność prezydenta, zdecydowanie negatywną ocenę wystawia L. Kaczyńskiemu 26 proc. (35 proc. ocenia jego aktywność raczej źle). W grupie tych, którzy głowie państwa wystawiają notę pozytywną, 3 proc. jest zdania, że L. Kaczyński pracuje zdecydowanie dobrze (według 24 proc. – raczej zle Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: Kancelaria Prezydenta - Trybunal Stanu dla Pi 13.10.09, 21:52 ursynow33 napisał: > "Trybunal Stanu za zwlekanie i nie wykonywanie swoich obowiazkow dla > PiSowskiego prezydenta" Otóż to!!! Ile zwlekał z podpisem Traktau Lizbońskiego? Ile ustaw zawetował nawet ich nie czytając? Ile i co jeszcze zepsuje w imię władzy dla brata? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałem 13.10.09, 21:08 Aha, teraz się okazuje ze prezydent wszystkich Polaków brał udział w puczu, ano macie wspaniałego obiektywnego prezydenta rezydenta pałcu wszystkich Polaków. ------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Nieładnie 13.10.09, 21:10 Działanie pana Tuska w tej sprawie niczym nie różni się od działań PiSu w okresie ich rządów.A mówił Kwaśniewski Donaldzie i Sabo nie idźcie tą drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Nieładnie 13.10.09, 21:19 st1111 napisał(a): > Działanie pana Tuska w tej sprawie niczym nie różni się od działań PiSu w> okresie ich rządów.A mówił Kwaśniewski Donaldzie i Sabo nie idźcie tą drogą. **************** Tusk powinien podjąć wreszcie radykalne ciecia wobec PiS, nie rozliczył ich i nie zdelegalizował największych szkodników (PiS) Polski zaraz po wyborach powinien teraz radykalnie podejść do sprawy i wreszcie zrobić porządek w Polsce jak i przywrócić kraj do normalności. Bez szkody dla Polski ta rozróba Kaczyńskich z PiS'em nie odbędzie się, świat traci zaufanie do Polski, do polskiej praworządności, stabilizacji Polski, macie czego chcieliście i co sami sobie zgotowaliście dopuszczając tych dwóch podobnych do władzy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
the_foe Re: Nieładnie 13.10.09, 21:27 st1111 napisał(a): > Działanie pana Tuska w tej sprawie niczym nie różni się od działań PiSu w > okresie ich rządów.A mówił Kwaśniewski Donaldzie i Sabo nie idźcie tą drogą. przeciez wiadomo ze tej opinii by sie nie doczekal. Tak jak bylo przy zmianach w innych sluzbach prezydent nie wydawal opinii przez tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Nieładnie 13.10.09, 21:41 the_foe napisał: > st1111 napisał(a): > > > Działanie pana Tuska w tej sprawie niczym nie różni się od działań PiSu w > > okresie ich rządów.A mówił Kwaśniewski Donaldzie i Sabo nie idźcie tą dro > gą. > > przeciez wiadomo ze tej opinii by sie nie doczekal. Tak jak bylo przy zmianach > w > innych sluzbach prezydent nie wydawal opinii przez tygodnie A ty bys wydał,gdybyć 300dni w roku był zafajdany i napity? Odpowiedz Link Zgłoś
crichton1 Re: Nieładnie 13.10.09, 21:28 Kwaśniewski mówił o Ludwiku Dornie i jego psie Sabie. Nic nie mówił o Donaldzie Tusku i Sabie. Coś ci się pokręciło. Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa [...] 13.10.09, 21:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia12.1 Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:15 bokassa napisał: > Gó...anej gratuluję wychowanków,chaamiatych i głupTuskowatych. Powiedział wibitny intelektualista Odpowiedz Link Zgłoś
szemjaza Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:15 bokassa napisał: > Gó...anej gratuluję wychowanków,chaamiatych i głupTuskowatych. zwłaszcza z twoim nickiem jestes uosobieniem kultury i wartosci humanistycznych przynaleznych pisuarowi...rodem z afrykanskiej republiki rzadzonej kiedyś przez zwyrodniałego satrape kanibala. ale czego oczekiwac po zwolennikach kryptokomucha wspolpracujacego z postkomuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright kiedy te gnomy pojda w p...? 13.10.09, 21:13 sraczki dostaje na sam widok Kaczynskich. Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Byle nie był złodziejem. 13.10.09, 21:13 Nie wnikam w to, czy różne epitety dotyczące Prezydenta są prawdziwe, czy nie. Dla mnie ważne, że nie pojawia się najgorszy epitet, tzn. złodziej. Nasz kraj zawsze miał największe problemy przez złodziejstwo tych, którzy rządzili albo złodziejstwo tych, którzy koniecznie chcieli rządzić. Radziwiłłom w Polsce mówimy stanowcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ffstv to moze wystarczyc jakby mial pilnowac banku 13.10.09, 21:58 ale na taki urzad warto by miec pare innych cech. Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: to moze wystarczyc jakby mial pilnowac banku 13.10.09, 22:16 Najlepsze cechy nic Polsce nie dadzą, jeśli jest się złodziejem. Odpowiedz Link Zgłoś
e.lalka Re: to moze wystarczyc jakby mial pilnowac banku 13.10.09, 22:28 Ma jedną cechę, która odróżnia go od znienawidzonego przez wszystkich (także przeze mnie) brata: jest ciepły. Myli się i boi ekspozycji społecznych, ale daje się lubić. A że przy okazji nie kradnie... może przez brak odpowiednich wzorców w dzieciństwie? Odpowiedz Link Zgłoś
user_delete La Cappo di tutti Cappi Tusku 13.10.09, 21:15 ...zostanie postawiony pod Trybunał Stanu. Wcześniej, czy później... Tak skończy Cosa Nostra Tusku. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:15 tak patrzę - stworzeni do życia pod okupacją a nie we wlasnym prawodawstwie Odpowiedz Link Zgłoś
finbal123 Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałem 13.10.09, 21:16 No nie spoleczenstwo to tez ja imnie Pan Prezydent nie musi informowac bo nie jest moim prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
errabundi Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 22:06 Jeśli szanujesz demokrację i wartości republikańskie, to jest też Twoim prezydentem. Nie jestem może zwolennikiem PiS-u, ale mam szacunek do instytucji państwa i muszę zaakceptować wybór Kaczyńskiego na urząd. W końcu wygrał wybory powszechne. To samo dotyczy polityków; jeśli szanują państwo, powinni akceptować wyroki sądów, nakazy prokuratury, etc. Najwyraźniej mają to głęboko, bo cały czas je podważają. Odpowiedz Link Zgłoś
limw Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałem 13.10.09, 21:16 Poco trybunal rostrzelac lajze pacholka sowieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
szemjaza Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:22 limw napisał: > Poco trybunal rostrzelac lajze pacholka sowieckiego chodzi ci o tego syna agenta moskiewskiego rajmunda? ...nie no u nas jest moratorium na k.s. ale dozywocie w psychiatryku dla knypów OK:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wilczek1968 Narada u prezydenta dowodzi "apolitycznośći"... 13.10.09, 21:17 ...Kamińskiego. Żeby chociaż pozory zachował i udawał, że samodzielnie podejmuje dalsze kroki, pogadał z prezydentem przez telefon (sam siebie przecież nie będzie nagrywał) a tu taka demonstracja lojalności! Brawo Kamiński! Odpowiedz Link Zgłoś
pio765 Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałem 13.10.09, 21:17 Nie tylko prezydent RP, ale także zwykli ludzie, nagle naładowani nadmiarem emocji, często wykonują pewne kroki w wiadomym kierunku. Są to zwykle zdecydowane i szybkie kroki, ma to na celu zapobieżenie niekontrolowanemu wybuchowi "emocji" w nieodpowiednim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
spam_box Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałem 13.10.09, 21:17 Mnie mogą pominąć, nie interesuje mnie co robi ta niedorozwinięta małpa w płynie. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 PO i Tusk ma już 178,3 % POparcia !!!!!!!!!!!!!!!! 13.10.09, 21:17 PO i Tusk ma już 178,3 % POparcia !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: PO i Tusk ma już 178,3 % POparcia !!!!!!!!!!! 13.10.09, 21:32 business3 napisał: > PO i Tusk ma już 178,3 % POparcia !!!!!!!!!!!!!!!! PRAWDA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
finbal123 Kaczynskie jeszcze rok 13.10.09, 21:19 I bedziemy zyli w normalnym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Kaczynskie jeszcze rok 13.10.09, 21:22 "Normalny" to pojęcie względne. Co powiesz o takim zdaniu: Złodzieje tu zostaną, a normalni stąd wyjadą. Odpowiedz Link Zgłoś
the_foe Re: Kaczynskie jeszcze rok 13.10.09, 21:28 xolaptop napisał: > "Normalny" to pojęcie względne. Co powiesz o takim zdaniu: Złodzieje tu zostaną > , > a normalni stąd wyjadą. a co ma zdrowie psychiczne do tego czy ktos jest zlodziejem czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jotemm Re: Kaczynskie jeszcze rok 13.10.09, 21:36 Sugerujesz, że sułtan pisu wyjedzie ze swoim podwładnym "małpeczką" ? To się cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kaczynskie jeszcze rok 13.10.09, 21:59 xolaptop napisał: > "Normalny" to pojęcie względne. Co powiesz o takim zdaniu: Złodzieje tu zostaną > , > a normalni stąd wyjadą. Jestes w bledzie, bo wielu narmalnych wyjechalo, a PiS zostalo...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:19 > Prezydent podejmie jakieś kroki, będziemy informować o tym wszystkich Polaków.. > . Ciesze sie.Lubie jak pan Kaczynski robi z siebie pajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałem 13.10.09, 21:21 I trzeba rozpocząć procedurę . Nie może być takich precedensów , że premier lekceważy procedurę administracyjną . Odpowiedz Link Zgłoś
the_foe Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:25 angrusz1 napisał: > > I trzeba rozpocząć procedurę . > Nie może być takich precedensów , że premier lekceważy procedurę > administracyjną . to nie precedens, bo Tusk to samo zrobil zmieniajac szefa ABW. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4855770.html Odpowiedz Link Zgłoś
bah Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:27 To kolejna recydywa conDonka T. Już był karany grzywną za niewykonanie wyroku sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
jotemm Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:28 Jasne. Fajnie, że prezydĘt pisu ( po konsultacje ze zwoim szefem sułtanem pisu ) niezwłocznie podpisał traktat który sam z wielkim sukcesem wynegocjował. Było wg ustawy niezwłocznie, wyszło ... jak zwykle z menelami z pisu ... Odpowiedz Link Zgłoś
jotemm Re: Kancelaria Prezydenta grozi Tuskowi Trybunałe 13.10.09, 21:38 Angrusz: ty masz jeszcze jakieś resztki mózgu, czy jesteś na etacie u sułtana pisu ? Może czas na odrobinę refleksji ? Czy już do końca życia chcesz pozostać głupi ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiaderko.stefana Prezydent podjął krok niepewny i ruszył do domu 13.10.09, 21:21 po ciężkim dniu... pracy Odpowiedz Link Zgłoś