altmagus Re:Po włożeniu sutanny będzie bezkarny! 25.10.09, 20:22 Taki bosko niezaradny! Albo w sutannie do PiS. Damsko męsko po połowie. Wodzu wpisuje na listy. Parytet oczywisty. Koniecznie musi mieć. Do pary każdą płeć. Osobiście przeleci. Poprawki nanieść poleci. Całuje Gosiu w tyłek. To przyjemności pyłek. Więc ma taką podnietę. Niech mi robią minetę. Dlatego kupię se kit. Dorobię se damski klit. Wodzu jam zwycięski. I taki damsko męski. Każdy Wolak się dowie, że u nas jest po połowie. Szczególnie sutannowy. Wesprzeć akcję gotowy. On Pana chłop w sukience. Nie ustąpi panience. Na listach dymorfizm płciowy. Weźmie obie połowy. A to wodza rajcuje. Gdy moc członka poczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
all_kocur Chlebowski na życie będzie zarabiał na jednorękich 25.10.09, 20:34 Chlebowski na życie będzie zarabiał na jednorękich bandytach u swoich kolesi więc o jego się proszę nie martwić! Każdy z krytyków napewno będzie zawistny jego wygranych! :-)))) Hahaha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Polityka PO sięga rynsztoka 25.10.09, 20:44 Polityka PO sięga rynsztoka Odpowiedz Link Zgłoś
all_kocur Mój pies ma się z nim podzielić żarciem :-)!!! 25.10.09, 20:38 Jołop z niego, ale szkoda taka psa wola! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Co dalej z Chlebowskim? Już jutro decyzja partii 25.10.09, 21:10 Co zrobić ze Zbychem?Wywieżć do lasu,wychłostać i zostawić wilkom na POżarcie Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Co dalej z Chlebowskim? Już jutro decyzja partii 25.10.09, 21:28 Nie umie sie obronić?to znaczy,że jest fiutem!Gdyby mówił prawdę,to by się obronił!Precz z kłamczuchami z PO.Inaczej nie ma na co głosować.Pis to curva. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Co dalej z Chlebowskim? ... Awansować ! 25.10.09, 21:42 Wyniki sondaży w mediach są dla PO tak wybitnie dobre, po kolejnej aferze z Chlebowskim, że partia powinna go nagrodzić awansem. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Hello Chlebi... wiem że śledzisz to forum.... 25.10.09, 23:21 I wiesz co ci napisze, Chlebi? Ano szmata z ciebie i szczur. Zawiodles wielu, wielu ludzi. Kundla z siebie zrobiles. I tak juz zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś