curious2003 Chlebowski: Jeszcze nigdy w życiu tyle nie płak... 31.10.09, 15:06 Chlebuś, pierd... się aferzysto Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Forsa 31.10.09, 15:10 Gdyby sie nie syplo, czy plakalby po otrzymaniu forsy? (W zyciu nie ma klawisza UNDO!) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk Gdyby obcy facet mnie poprosił o "przysługę"... 31.10.09, 15:08 powiedziałbym "spadaj". Najwidoczniej "Rysiu" nie był taki zupełnie obcy dla "Zbysia" i pewne zobowiązania były. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Chlebowski: Jeszcze nigdy w życiu tyle nie płak... 31.10.09, 15:14 znowu gramy scenariusz a'la Sawicka? A nie sadzicie że to się już ludziom mogło znudzić? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 Re: Chlebowski: Jeszcze nigdy w życiu tyle nie pł 31.10.09, 15:21 wyglada na to, ze w po same cioty. tylko placza jak sie wyda zlodziejstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
strong.ben Re: Chlebowski: Jeszcze nigdy w życiu tyle nie pł 31.10.09, 15:30 Chlebowski żałuje, że po aferze zwołał konferencję prasową. - To był mój wielki błąd. Wszyscy widzieli, ze się potwornie pociłem a ja myślałem, że wielkim błędem było kumanie się z Rysiem Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Polacy już się nie nabierają na te ckliwe seriale 31.10.09, 15:39 Wystarczy, że się nabrali na Sawicką. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Ech, Chlipowski myślisz chłopie, że jeszcze ktoś 31.10.09, 15:48 się na stary numer z krokodylimi łzami nabierze? Ciemny lud kupił łzy Beatki, więcej już mu nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Nie placz..czeka cie kariera autorytetu morlanego: 31.10.09, 15:53 Nie placz..czeka cie gigantyczna kariera autorytetu moralnego dla GWniarzy:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Ileż tu hipokryzji pisowskiej na forum. 31.10.09, 15:59 langston napisał: > Nie placz..czeka cie gigantyczna kariera autorytetu moralnego dla > GWniarzy:))))))) PiSiarze tacy katolicy, że wroga w łyżce wody by utopili. Odpowiedz Link Zgłoś
vaclavnewyork Zajmij sie swoimi Po -paprancami 31.10.09, 18:37 Nie martw sie o innych palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr110660 Szkoda chłopa, padł ofiarą 31.10.09, 16:02 swojej uczciwości. A tyle mógł jeszcze zrobić dla kraju. Niech Tusk o nim pamięta, niech go wyśle do Banku Światowego Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Prawdziwy autorytet moralny z ciebie Piotrze! 31.10.09, 16:07 Pewnie jesteś niezłomny w swoim Patriotyzmie i Uczciwości? Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Chlebowski: Jeszcze nigdy w życiu tyle nie pł 31.10.09, 16:25 No nie katujcie już Biednego Zbysia. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy_don_pedro Popłakał się jak posłanka Sawicka. Bidula... 31.10.09, 16:33 Tfu, co za banda niewiniątek! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 Chlebowski: Jeszcze nigdy w życiu tyle nie płak... 31.10.09, 16:47 Panie Zbyszku pragnę Pana pocieszyć. Zawsze jest tak i szkoda, że Pan o tym nie wiedział, że jak jest dobrze to człowiek "dąży" to tego by było jeszcze lepiej ! I dobrze, że Pana zatrzymano na tym etapie swojej podróży bo by Pan się zahehłał !Co by Pan robił z tak dużą kasą ! A już jak oglądałem nawet Pana przygotowania do " występów" dla np. TV to z pychy mało się Pan nie rozpuścił !Teraz powinien się Pan uspokoić, ale ma Pan kolegów i nie dadzą Panu zginąć ! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Chlebowski: Jeszcze nigdy w życiu tyle nie płak... 31.10.09, 16:58 Co za biedna POpaprancowa qu.... Placz, placz! Ponoc to wychodzi na zdrowie, bo co wyplaczesz nie musisz wysikac, gnojku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
3miastowy prawie jak Sawicka 31.10.09, 17:10 tylko glupek zamiast plakac jak Sawicka podczas konferencji prasowej - zaczal sie obficie pocic.... co za blad! Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Chlebowski o kondycji państwa polskiego 31.10.09, 17:20 " Zbigniew Chlebowski: Naprawdę nie wiem, co mogłem Sobiesiakowi wyprostować. Mam zresztą na to dowód: w spółce, w której udziały ma córka Sobiesiaka, Golden Play, w lipcu 2008 roku zmieniony został statut. Dlatego minister finansów odmówił przedłużenia jej zezwolenia na prowadzenie salonu gier na automaty, chociaż miał taki obowiązek. Spółka odwołała się do wojewódzkiego sądu administracyjnego i po siedmiu miesiącach sąd nakazał ministrowi wydanie zezwolenia. Czy myślicie, że przy mojej pozycji w Platformie, przy tym, że jestem szefem komisji finansów, gdybym był lobbystą, nie mógłbym tego załatwić? Sobiesiak musiałby czekać aż siedem miesięcy? Bzdura. Polska: Skoro toczyło się postępowanie administracyjne, nie mógł Pan nic załatwić. Zbigniew Chlebowski: Nie żartujcie. To dam inny przykład, dotyczący Jana Koska. W 2008 roku Ministerstwo Finansów zorganizowało konkurs na prowadzenie salonu gier w Warszawie. Wygrała firma Koska z Krakowa. Co zrobił minister finansów? Unieważnił ten konkurs i ogłosił nowy, w którym wygrała zupełnie inna firma. Przecież przy moich możliwościach mógłbym wywierać na kogoś naciski. Ten fragment obficie podlanego łzami wywiadu Zbigniewa Chlebowskiego jest świetnym uzupełnieniem tego wszystkiego czego przez ostatnie tygodnie dowiedzieliśmy się o kondycji naszego państwa. Przewodniczący klubu parlamentarnego partii rządzącej bez cienia zażenowania mówi dziennikarzom, że gdyby tylko chciał, mógłby interweniować w dowolnej sprawie, nawet mimo toczącego się postępowania administracyjnego, i według uznania odwracać niekorzystne dla "Ryśka" decyzje na różnych, teoretycznie przejrzystych i regulowanych prawem, etapach procesu koncesyjnego. I pewnie wie co mówi, bo już to testował, albo testowali koledzy. Nie ma powodu by mu nie wierzyć, zwłaszcza, że od kilku tygodni wszystko potwierdza, że państwo z jego prawem, instytucjami i procedurami, to w dużej mierze iluzja. Bo i tak zawsze przegrywa z wolą partii rządzącej, czego w "aferze hazardowej" mieliśmy tyle przykładów, że mówienie o kryzysie państwa jest całkowicie uzasadnione". Całość na blogu Kataryny: kataryna.salon24.pl/135271,partia-silniejsza-niz-panstwo Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Zbyszek trzymaj się. Dostałeś po kulach 31.10.09, 17:32 na swoje życzenie, ale może nie na darmo. Może jeszcze będą z Ciebie ludzie :). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_i_sceptyk Re: Zbyszek trzymaj się. Dostałeś po kulach 02.11.09, 23:36 Widzę, że ciemnogród już spija śmietankę z ust Zbysia. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a może płakał bo umorzyli sprawę Ziobry 31.10.09, 18:02 umorzono śledztwo w sprawie domniemanych nacisków na prokuratorów, w którym jako świadek zeznawał były minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro, prokuratura Okręgowa w Płocku nie dopatrzyła się znamion czynu zabronionego co na to Karpiniuk i reszta komisji Odpowiedz Link Zgłoś
soman Re: a może płakał bo umorzyli sprawę Ziobry 31.10.09, 18:15 Panie Ch. . Więcej wypłakałeś , to mniej wysikasz ,zaoszczędzisz na wodzie i ściekach . KTO bierze pensyjkę ,musi odpowiadać jak osoba dorosła ,a nie jak mami synek .CZY w RP dalej istnieje odpowiedzialność ZBIOROWA ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher I tacy ludzie reprezentuja Polske?.......... 31.10.09, 18:07 Wole zeby mial tylko metr siedemdziesiat a myslal o Polsce i Polakach.Drzewiecki, Czuma za rzadow PO splacili swoje dlugi w USA.Z waszych podatkow.Przeciez to jest koszmar.Mafia u wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: I tacy ludzie reprezentuja Polske?.......... 31.10.09, 18:12 Polacy wytrzymali komunizm.Kilkadziesiat lat.Byly rozne przyczyny.I to ze PRL dawal szanse nadzieji i dawal jakas tam gwarancje.Przez kilkadziesiat lat rzadzili .Tusk rzadzi przez dwa lata.A ile szkod dla Polski?.I cale szczescie ze tylko dwa lata rzadzila mafia swinskich ryjow.Zeby utrzymac sie dluzej trzeba wprowadzic na scene ludzi honoru.Jak chociazby Kiszczak.Ale i ten przyznaje medal Walesie. Za co?. Kazdy wie.Rzady PO chcialy skazac Ziobro w dwie minuty a nie potrafia skazac wlasciwych zbrodniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 czy oni w tym PO maja szkolenia z placzu?? 31.10.09, 18:24 Sawicka, a teraz ten. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: czy oni w tym PO maja szkolenia z placzu?? 31.10.09, 18:34 Inna kwestia.Polacy polecieli za meczennikami.Blida, Sawicka.I Chlebowski tez leci w tym kierunku.I Drzewiecki ktorego PR Platformy przygotowal na zawal w USA.Litujemy sie nad zebrakami, zlitujmy sie nad zlodziejami. Odpowiedz Link Zgłoś
vaclavnewyork Wszystko przez super agenta Tomka 31.10.09, 19:06 Ten to umie sie zakrecic a teraz PO-poplacze..................! Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Chlebowski: Jeszcze nigdy w życiu tyle nie płak... 31.10.09, 18:41 No to poczekajmy chwilę..pewnie ten gostek niebawem zemrze..albo tak jak Miro dostanie rozległego zawału..do nieprzytomności.. A platforma obszczymurów i tak ma najwyższe sondaże... Wśród klientów NFZ-tu...Nieprawdaż pani Kopacz? Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Przykro mi 31.10.09, 18:54 ale pan Chlebowski nie był nowicjuszem w polityce .Powinien wiedzieć jak się zachować . Dlatego nie mam zaufania dla tego obecnie skruszonego polityka Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c Łzy są trochę oklepane. Lepiej gdyby uwiódł go 31.10.09, 18:56 agent Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Blida przynajmniej była na tyle odważna, że 31.10.09, 19:01 strzeliła sobie w łeb, a POwski patałach jedyne co może robić to płakać. Żałosne POwiaki. :DDDDDDDDDDDDDDDD - "Oni wiatr sieją, zbierać będą burzę". Oz 8:7 Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Blida przynajmniej była na tyle odważna, że 31.10.09, 19:22 strzeliła sobie w łeb i wytarła odciski, nie dość że odważna, to jeszcze umie zapanować nad ruchami, po śmierci :D Chlebowski idzie w ślady pisiarni - w ślady idiotyzmów! czy wszystko powie i zrobi, żeby zachować się jak pisiak?! Myślę, że tak! :( Powinien być wybrać się w delegację. Żona pisiaka może "chorować" dwa lata, to on też ma takie prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta PiS rośnie :)))) 31.10.09, 19:32 Każdy Po-wiec ,kto się ośmiesza...natychmiast zostaje zaliczony przez tuskomatolstwo o PiS :)))) Niezależnie czy odrzucony przez was tuskomatoły tego sobie życzy czy nie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: PiS rośnie :)))) 31.10.09, 19:36 no a teraz napisz po polsku, o co ci chodziło! Odpowiedz Link Zgłoś
max_heiliger [...] 31.10.09, 19:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś