marcyk1 Re: dzieci odreagowują brak nimi zainteresowania 31.10.09, 17:12 pojawiam się bardzo często i powiem bredzisz. Banda łysoli i małolatów podskakuje ochronie i policji a jak pies machnie pałą to ... podnosi się larum, że to prowokacja i zaczyna się dziać. A co do meczu w Zabrzu: Widzew ma sztamę z Ruchem, Ruch ma Zabrze głęboko w odbycie no i stało się jak nie mogą się odbić na Ruchu to walą w jego sztamę z nożami ku.. bohaterzy, smarkacze, debile i bezmózgowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mumba17 Re: dzieci odreagowują brak nimi zainteresowania 31.10.09, 17:32 Ahh czekałem na tę chwilę gdy ktoś napisze komentarz o tym jak zły jest Górnik i że w ogóle to cała jego wina a Widzew i Ruch to święte kluby. Przeczytaj ze zrozumieniem (tak, wiem polecenie trudne, ale wykonalne!) relację ze zdarzeń, potem pomyśl (jeszcze trudniejsze, ale może ci się uda), potem powtórz tę procedurę 15 razy, a następnie zastanów się nad swoim życiem... Odpowiedz Link Zgłoś
arcadios1987 Zabrze: Bitwa z kibolami na ulicach miasta 31.10.09, 17:16 W Polsce żałosne jest to, że wszystko sprowadza się do politycznych przepychanek, a sympatycy danych ugrupowań ze swoją zaciekłością niewiele różnią się od kiboli. Gdyby dać im kije, pręty, łańcuchy i noże gotowi byliby się tłuc po twarzach w imię kilku ludzi, którym jest to zupełnie obojętne. Kibole robią to samo - walczą w imię drużyn, których członkowie mają gdzieś fakt, że ktoś komuś wsadził pod żebro kosę, bo ten poszedł na zadymę reprezentować jakieś barwy. Dla te walki są obojętne, tylko niech się leją tam, gdzie nikomu postronnemu nie zrobią krzywdy i nie zdemolują tego, o co normalni ludzie dbają wkładając w to ciężką pracę. Proponuję jakąś łąkę na Mazowszu (środek Polski, równych terenów mamy od diabła) Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Zabrze: Bitwa z kibolami na ulicach miasta 31.10.09, 17:18 Bydło bydłem zostanie na zawsze. Czas do ubojni. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 ani kibole ani chuligani-to bandyci 31.10.09, 17:45 i należy ich traktować jak pospolitych bandytów. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Zabrze: Bitwa z kibolami na ulicach miasta 31.10.09, 17:47 Możesz półmózgu wyjasnić ten bełkot? Ja pamiętam, jak piśdzielce z Kaczyńskim na czele wstawiali się za zatrzymanymi bandytami z Legii. calcinus napisał: > Policja uwziela sie ostatnio na wyborcow PO... jedna kacza prowokacja za > druga, Donald zrob cos, naszych biją! Odpowiedz Link Zgłoś
rtaj Zabrze: Bitwa z kibolami na ulicach miasta 31.10.09, 17:57 To są tylko zwyczajne tchórzliwe gnidy które puste łby ukrywają pod kapturami dlatego że się boją.Są jak chwasty które nie tępione rozrastają się .I tak z tymi chamami należy postępować. Długa pała,wąskie drzwi - jak mawiali dawni milicjanci.Tylko zdecydowanymi środkami z tą hołotą można wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
music0 Od czego jest Policja ? 31.10.09, 18:01 Policja jest od tego aby strzec i chronić obywateli, więc nie strzeże tych którzy wychodzą spokojnie ze stadionu i wracają do domów. Jak bandy bezmózgich wyrostków chce sobie łby rozwalać i nie prosi aby ich ochraniała Policja to po co ona się ma wtrącać. W zasadzie to powinna tylko pomóc posprzątać po ustawce, wezwać karawany i pogotowie a leczenie tych bandytów na ich własny koszt. Zaszycie rany 200 zł , ze znieczuleniem 500 zł. Nastawianie złamań 1000 zł. Jak nie masz, dzwoń po tatusia lub mamusię. Jak nie mają , trudno. Lecz się sam. Dwa lata i na stadion będzie można przychodzić z małymi dziećmi, gwarantuję. Ale co ja mogę :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz To nic nowego. 31.10.09, 18:04 Peja od LAT ma jakis kompleks wzgledem ludzi ktorzy sa badz skonczyli studia. Udowadnia tylko jakim burakiem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny_swir Policja powinna użyć ostrej amunicji 31.10.09, 18:08 Wiem, że mamy dramatryczne wspomnienia z komuny - ZOMO i w ogóle, ale to jest tylko stado zdegenerowanych debili, zginie kilku po jednym meczu i się zamnkną. Takie bydło rozumie tylko argument siły. Zginie kilku debili, zrozumieją co się dzieje i będzie spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
grymas50 Re: Policja powinna użyć ostrej amunicji 31.10.09, 18:15 spokojny_swir napisał: > Wiem, że mamy dramatryczne wspomnienia z komuny - ZOMO i w ogóle, ale to jest > tylko stado zdegenerowanych debili, zginie kilku po jednym meczu i się > zamnkną. Takie bydło rozumie tylko argument siły. Zginie kilku debili, > zrozumieją co się dzieje i będzie spokój! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a jak zmieni się ustroj i zakwalifikują to jako zbrodnie p-ko narodowi? Odpowiedz Link Zgłoś
bogslu Re: Policja powinna użyć ostrej amunicji 31.10.09, 22:14 Masz rację. w aresztach i więzieniach PO zbiera 95% głosów. Więc pacyfikowanie bandy kryminalistów POwinno zostać zakwalikowane jako represje wobec "konstruktywnej oPOzycji". Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_prawdziwy [...] 31.10.09, 18:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 za komuny 31.10.09, 18:25 tego nie bylo czemu problem z kinolami jest tylko na w europie? slyszal ktos kiedys o zamieskzach w chinach iranie albo innyxch krajach gdzie policja nie boi sie uzyc broni? czemu zadymy po meczu sa tylko w tych krajach gdzie tak skupulantie przestrzega sie praw bandyty? gdyby podczas takiej zadymy uzyc normalnej broni maszynowej to po pierwszych 30 ofiarach problem zadym skonczyl by sie raz na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
volflarsen Re: ZZ26 31.10.09, 22:48 No No prawdziwy twardziel szeryf z ciebie. Założę się że jak by cie musnąć pałą w dupę to wychlipiesz że już wiecej nie będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Przeciez za PO mialo byc wspaniale....... 31.10.09, 18:29 A jest gorzej.Nawet nie o to chodzi.Chodzi o przyzwoitosc dla Panstwa.PiS walczyl z blokada PO.Dzis PO walczy z samym soba.Brak rozwiazan prawnych.PO spi a kibice robia co chca.Bo przeciez aktywnych kibicow w calej Polsce moze z milion.A to przeciez przyszlosciowy glos w wyborach.Jak w wiezieniach, gdzie znowu lepiej jedza niz okolo 6 milionow biednych w Polsce, a nie bedacych przestepcami. Odpowiedz Link Zgłoś
misfire01 Re: Przeciez za PO mialo byc wspaniale....... 01.11.09, 00:47 Co ma PO czy PiS do tego, czy Zabrze potrafi zadbać o porządek na własnych ulicach? Powiedz: sa-mo-rząd mia-sta. Wiesz, co to jest? Czy jak coś nie jest centralnie sterowane jak za komuny, to już nie potrafisz sobie tego wyobrazić (wtedy też były rady miast). Czy piszesz głupoty tylko po to, żeby pisać? W razie burdy na ulicy, niezależnie od tego, kto "rządzi w sejmie", robi się określone rzeczy, przewidziane prawem. Wysyła się policję, łapie przestępców, sądzi i daje wyrok. Nie ma znaczenia, kto rządzi. PO nie zmieniło kodeksu karnego, który obowiązywał za PiS. Robienie bydła na ulicy przez niedorozwiniętych frustratów bynajmniej nie stało się czynem chwalebnym po tym jak PO wygrała wybory. PiS za to, jeśli chodzi o rządzenie i rozróby po meczach, zasłynął w 2006 swoimi "sądami 24-godzinnymi". Dużo o tym było gadania, PiS rządził jeszcze półtora roku, ale... nikt takiego sądu na oczy nie widział. Bo się okazało, że to kosztuje! Dziwne, nie? Gdzie te "rozwiązania prawne" PiS, które przecież rządziło? Jaki wkład w rozwój rozwiązań prawnych wniósł Lepper, Giertych, Beger, Hojarska? A może inaczej: jakie mają one być wg Ciebie, skoro to "w złym prawie" leży przyczyna chuligaństwa? Założyć kibolom kagańce, czy zamknąć ich w klopie? No? Jak ulepszyłbyś kodeks karny, żeby kibol wąchał kwiatki zamiast rozrabiać na meczu? Wiem, pewnie "nie jesteś prawnikiem" i nie wiesz. To może zastanów się, zanim coś napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ed200816 Re: Przeciez za PO mialo byc wspaniale....... 01.11.09, 10:13 kibole to pie...............lą politykę.im jest wszystko jedno,kto akurat rządzi.oni mają w dupie sam mecz.dla nich liczy się tylko zadyma.i tyle w tym temacie.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic-3 Zabrze: Bitwa z kibolami na ulicach miasta 31.10.09, 18:31 Ja rozumiem prawie wszystko, ale przecież media typu TVN, TVP, Prasa i inne promują DEBILI i INNYCH OSZOŁOMÓW, BANDYTÓW i im podobnych a później dziwią się że to GÓWNIARSTWO awanturuje się przy byle okazji, uważam że kamieniołomy, a nie stadiony, to odpowiednie miejsce dla tych PRYMITYWÓW i nie pokazywać pseudo bohaterów w TV, gdzie debile w kominiarkach, bo boją się pokazać swoją twarz - na osiedlach to małe skundlone i tchórzliwe dzieciaki, są silni tylko w masie pięciu sześciu na jednego, robią furorę, i jeszcze im za to płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Zabrze: Bitwa z kibolami na ulicach miasta 31.10.09, 18:41 Czlowiek powinien miec twarz.W Polsce jej nie ma.Sa paski na twarzy lub kominiarki.Jaki to swiat?. Odpowiedz Link Zgłoś
internauta.2007 [...] 31.10.09, 19:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kobuka Zabrze: Bitwa z kibolami na ulicach miasta 31.10.09, 18:46 Humanitarna Policja. nie zachęcam do strzelania do takich bandytów ale do wyłapywania i wsadzania na długie lata tak. Odpowiedz Link Zgłoś
utrata1947 Re: Zabrze: Bitwa z kibolami na ulicach miasta 31.10.09, 19:09 I co do takiego bezmózgowca będziemy dopłacac z naszych podatków -lepiej wysłac go do kamieniołomów niech zarabia na swoje utrzymanie i na ochroniarzy którzy go pilnuja Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Wszystko przez to, że zabraniacie im bić się 31.10.09, 19:02 Jeśli ktoś chce na własną odpowiedzialność bić się, a nawet dać się zabić to niech to robi! Można iść na salę treningową i zrobić to samo? Można. To przed stadionem, na wydzielonym sektorze, w polu, w lesie niech się leją jak im to miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberal22 cały naród buduje stadiony 31.10.09, 19:04 na Euro i dla potrzeb tzw. ekstraklasy - jak widać kibice na to zasługują. Róbmy dalej ściepę powszechną dla orangutanów. Odpowiedz Link Zgłoś
internauta.2007 Kibole, to bydło PIS-u i sekty Rydzyka.. 31.10.09, 19:10 wszyscy to antysemici i "katolicy"... Odpowiedz Link Zgłoś
antyliberal22 Re: Kibole, to bydło PIS-u i sekty Rydzyka.. 31.10.09, 19:24 dlatego Hanka buduje stadion Legii? :D Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 [...] 31.10.09, 19:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
max_heiliger meczyki to samo zło 31.10.09, 19:36 1) Dlaczego kibolom udzielono pomocy medycznej ? Kto za to zapłaci, Powinni zdychać na ulicy 2) Policja powinna strzelać 3) Zlikwidować te cholerne mecze - przecież to jest tylko źródło zadym i chuliganki, a jeżeli nie, to chociaż zastosować model angielski, tutaj poradzono sobie z gnojami. Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Debile i tyle... 31.10.09, 19:43 ... a jeszcze mój kochany Ruch zadaje się z takimicw...ami z Łodzi, ech... zamiast trzymać śląską sztamę. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Zabrze: Bitwa z kibolami na ulicach miasta 31.10.09, 19:49 Najbardziej mi żal tego policyjnego pieska. Kiboli powinno się łomotać po łbach solidnymi pałami. Złapanych sądy powinny spuszczać finansowo do klozetu. Kary powinny być po kilkadziesiąt tysięcy zetów. Odpowiedz Link Zgłoś
nieruchomy_spin za czyje to pieniadze? 31.10.09, 20:18 place podatki po to zeby te jelopy sie byly rozganiane przez policje, leczone za moje pieniadze, policjanic tez leczeni za moje pieniadze. ile ta burda kosztowala miasto i polske. czy nie mozna tych gnoji zpacyfikowac i zagnac do roboty jakiejs ciezkiej roboty np. w kopalni albo przy budowie autostrad?? popracowali by za miske ryzu w miesiacu po 10 godzin dziennie i jestem pewien ze na nastepna zadyme ustawili by sie w lesie Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: za czyje to pieniadze? 31.10.09, 22:09 nieruchomy_spin napisał: > place podatki po to zeby te jelopy sie byly rozganiane przez policje, leczone > za moje pieniadze, policjanic tez leczeni za moje pieniadze. ile ta burda > kosztowala miasto i polske. czy nie mozna tych gnoji zpacyfikowac i zagnac do > roboty jakiejs ciezkiej roboty np. w kopalni albo przy budowie autostrad?? > popracowali by za miske ryzu w miesiacu po 10 godzin dziennie i jestem pewien > ze na nastepna zadyme ustawili by sie w lesie ----------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
yanns Zabrze: Bitwa z kibolami na ulicach miasta 31.10.09, 20:22 tylko ostra amunicja............. Odpowiedz Link Zgłoś
jhassa Zabrze: Bitwa z kibolami na ulicach miasta 31.10.09, 20:41 Po cholere policja uzywa gumowych kul ? Jest to zagrozenie bezpieczenstwa i niech ich rozwalaja w pyl. Rozwalic bez pytania wszystkich kiboli. To sa glupie bestie - nie bede zapie...l w pracy na ich ZUS. Eksterminowac wszystkich koboli Odpowiedz Link Zgłoś
plynny łódź i żebrze, od razu wiadomo 31.10.09, 21:05 wstyd mi za nich, sami alkoholicy i narkomani w łodzi nic nigdy nie powstało, getto degeneratów. zabrze tak samo, trzoda chlewna w PGR się lepiej potrafi niż oni, co za wredny podgatunek. Odpowiedz Link Zgłoś
micdab1 Agoń 31.10.09, 21:08 Strzelać do bandziorów z ostrej amnunicji! Muszą bać się stróżów prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: Agoń 31.10.09, 21:29 Nie chrzań. To są śmierdzące tchórze, którzy się dekują wśród normalnych kibiców. Ja uważam, że powstała najpierw subkultura szalikowców - i z tego się całe zło wzięło. Teraz nie ma wyjścia - należy za sam szaliczek walić po łbie pałą. A potem w sądzie dowalić kilkadziesiąt tysiaków kary. Wtedy odechce się ch.wi szaliczka i zadymy. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Agoń 31.10.09, 21:59 micdab1 napisał: > Strzelać do bandziorów z ostrej amnunicji! Muszą bać się stróżów > prawa. -------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
czuly-wojtek Zabrze: Bitwa z kibolami na ulicach miasta 31.10.09, 21:13 No to zatrzymanych czekają ciekawe atrakcje na dołku... nie chciałbym być teraz w ich skórach... panowie mundurowi wychowają tę hołotę skacząc po nich, kopiąc, każąć robić pompki na golasa, zrzucając ze schodów... Odpowiedz Link Zgłoś
legenda67 Re: Zabrze: Bitwa z kibolami na ulicach miasta 31.10.09, 22:07 Gdyby rzeczywiście tak było - to by było extra. Odpowiedz Link Zgłoś