Dodaj do ulubionych

Horror na Uralu. Policja aresztował podejrzanyc...

• oservattoreromano Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanibalizm 14.11.09, 22:00
      Rosjanie to jedyny naród słowiański uprawiający kanibalizm. To u nich nie
      pierwszy przypadek. Tak było podczas rewolucji i podczas II wojny światowej.
      Oj, nie są oni moimi braćmi, nie są...
    • antywsior Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanibalizm 14.11.09, 22:01
      W końcu "Czlowiek to brzmi dumnie", jak wymyślił jakiś chory na umyśle.Ten przypadek to kolejny dowód na zakłamanie ludzkiego gatunku.Czas wreszcie przejrzeć na oczy i zrozumiec "who is who" na tej zas...nej planecie.
    • lubat Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanibalizm 14.11.09, 22:09
      No cóż, to najlepszy dowód na to, że Rosjanie się lubią;)
      • zigzaur Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 14.11.09, 22:33
        Miedwiediejejew chciał zrobić dolinę krzemową a wyszedł kanibalizm.

Tego nawet największy forumowy jajarz nie wymyśli!
        • igor_53 Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 14.11.09, 22:37
          zigzaur,ty wieloliki,a Walesa chcial zbudowac druga Japonie,a wyszlo co,a no
          kwaszenie dzieciakow w beczkach.Czy ty uwazasz,ze napisales cos madrzejszego?
          • zigzaur Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 14.11.09, 22:55
            Lech Wałęsa MÓWIŁ O SZANSACH NA DRUGĄ JAPONIĘ i to w roku 1980, kiedy Breżniew
            jeszcze żył. Po odzyskaniu niepodległości Polska dokonała olbrzymiego skoku
            cywilizacyjnego.

Jakie znowu kwaszenie?
            • igor_53 Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 14.11.09, 23:02
              zigzaur,zigzaur,jak tam twoj synek?Zostaw ten temat,.to jest zatrudne dla ciebia.
              Zwłoki czwórki dzieci w beczkach po kapuście
              Cała Polska była w szoku, gdy morderstwa wyszły na jaw. Koszmar zaczął się w
              1999 roku. Wtedy Jadwiga i Krzysztof N. nie zawieźli do lekarza swojego synka
              Kamila, który był poważnie chory. Chłopiec zmarł, a rodzice włożyli jego ciało
              do beczki po kapuście. Później postanowili zabić kolejną dwójkę swoich dzieci.
              Bo im przeszkadzały. Brata bliźniaka zmarłego Kamila otruli tabletkami relanium.
              Próbowali też to samo zrobić z 7-letnią córką. Na szczęście nie udało im się.
              Potem zabili jeszcze dwójkę nowo narodzonych dzieci.

Kiedy z piątki ich dzieci żyła już tylko najstarsza córka, urządzili jej
              prawdziwe piekło. Dziewczynka żyła w ciągłym strachu przed oprawcami swojego
              rodzeństwa. Nie puszczali jej do szkoły i znęcali się nad nią psychicznie. Ten
              koszmar przerwało dopiero aresztowanie Jadwigi i Krzysztofa N.
              • zigzaur Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 14.11.09, 23:10
                Nikt nie zaprzecza, że rosyjskie "wpływy kulturowe" w Polsce jeszcze istnieją.
                • igor_53 Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 14.11.09, 23:17
                  zigzaur ty wieloliki,mam nadzieje,ze ty nie wpadles w te wplywy.Bylo by szkoda
                  stracic tak wesolego rozmowce.
                  • zigzaur Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 14.11.09, 23:50
                    To nie widzisz, że ja zwalczam rosyjskie wpływy w Polsce?
                    I to najpotężniejszą bronią: śmiechem.
                    • igor_53 Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 14.11.09, 23:59
                      zigzaur ty wesoly,a ja cie przyjmowal ,czasami,na serio,a tak-widze ze cyrk
                      pojechal,a klauna zgubili.zigzaur,wiesz co,jestes przemilym czlowiekiem,tylko to
                      masz bardzo gleboko w sobie schowane.otwoz sie na ludzi,zobaczysz,ze swiat jest
                      dosc sympatyczny i nie trzeba go zwalczac.
                      • brutalny.magazynier Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 15.11.09, 00:08
                        igor_53 napisał:

> a tak-widze ze cyrk
                        > pojechal,a klauna zgubili

kurna, dobre to :DDD
    • puuchatek Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanibalizm 14.11.09, 22:23
      eva15 napisała:

> I w USA:
      >
      > "Theodore Bagwell to rasista, kanibal , biseksualista oraz pedofil, o skłonnośc
      > iach do agresji. Został skazany na dożywocie za wielokrotne morderstwa."

Ekhm, ale T-Bag to postać fikcyjna, zauważyłaś Wielka Obrończyni Rosyjskiej Cywilizacji? :-)

Osobiście także uważam, że komentarze że "to Rosja" są durne. Niemniej Twoja, Evuniu obsesja na temat tego, że USA są be prowadzi Cię nieodmiennie do robienia z siebie idiotki. :-)
    • zigzaur Wot, dierżawa! 14.11.09, 22:29
      Najszybszy ponoć rozwój gospodarczy na świecie, największe rezerwy dewizowe,
      nowa dolina krzemowa, a jakże!
      • igor_53 Re: Wot, dierżawa! 14.11.09, 22:35
        zigzaur i co tym chciales ty powiedziec?
        • zigzaur Re: Wot, dierżawa! 14.11.09, 22:45
          Chciałem powiedzieć, że wyżej sracie niż dupy macie.
          • asmall4 Re: Wot, dierżawa! 16.11.09, 20:16
            LOL

Zawsze moja babci mówiła o ludziach głupich i prostych ,którzy zdobyli dzięki
            komunie troszkę władzy :)
        • kylax1 To, ze chcieliscie dobrze, a wyszlo jak zwykle. 14.11.09, 23:13
          Czyli wszystko po sowiecku...
    • podkanclerzy ,,wy znajetie u nas wsjo biezpłatna,,... 14.11.09, 22:31
      nie zapomnę tych słów sovieckiego konsula...wszedłem do niego bez
      kolejki zaraz po wyjściu delegacji Regionu Mazowsze Solidarności o
      ile pamiętam był tam wtedy Zb.Bujak..
      konsul typ sovpijaka-łapownika na oko był wyraźnie zadowolony że
      jacyś politycy chcieli z nim gadać i podpisał mi wizę nie pytając
      nawet po co i do kogo udaje się w Kraju Rad.
      takie śmieszne wspomnienia...
      • igor_53 Re: ,,wy znajetie u nas wsjo biezpłatna,,... 14.11.09, 22:39
        co jeszcze wymyslisz?Od kiedy to Konsul podpisuje wize.Co za kmiot z ciebie.
    • prachachol Opinia; 14.11.09, 22:32
      Jako 'pro' ruski! prywatnie.Mam jednak pytanie kto moglby zjesc kolege jak to
      mialo miejsce;.,Czy moze w W-wie nie przyswajamy schaboszczakow
      tego rodzaju?
      A moze to poprostu PIC.
    • piotrek20074 Prawda jest taka że każdy rusek to morderca 14.11.09, 22:36
      stworzyli ZSRR imperium zła i komunizm który wymordował miliony.
      Chyba nie ma bardziej zezwierzęcego jeśli chodzi o ogół narodu na
      ziemi.
      • igor_53 Re: Prawda jest taka że każdy rusek to morderca 14.11.09, 22:41
        jak to nie ma,ty jestes przedstawicielem tej rasy,rasy idiotow.
      • zigzaur Re: Prawda jest taka że każdy rusek to morderca 14.11.09, 22:53
        No co ty?
        Bez pomocy kajzerowskiego wywiadu to nawet komunizmu zbudować by nie potrafili.
    • jkredman czy tam się przenieśli Aborygeni 14.11.09, 22:40
      co sjeli Kuka
    • kylax1 Eto Rossija. 14.11.09, 22:44
      Bieda, HIV i deficyt esperalu...
      • igor_53 Re: Eto Rossija. 14.11.09, 22:54
        z tym esperalem,to prawda.Dawniej ten lek importowali z Polski,ale w tej chwile
        Polska ma sama braki tego preparatu.Nieszkodzi,zaczekamy,moze wasze alkoholiki
        szybciej odejda za sprawa siarki w jabolach,niz nasi od spiritusa technicznego.
        • kylax1 Kak to u Was jest... 14.11.09, 23:02
          www.freakingnews.com/pictures/53000/Drunk-Russian-Proctology-Major-53136.jpg
          • igor_53 Re: Kak to u Was jest... 14.11.09, 23:11
            kylax,mialem znajomego po imieniu Roman,to on zalozyl firme i nazwal "Romex",to
            twoj nick,przypadkiem,nie jest od "kila"
            • kylax1 Nie tak zle, jak w Moskwie. 14.11.09, 23:23
              W koncu swiatowe mocarstwo musi miec gwardie reprezentacyjna...
              static.panoramio.com/photos/original/7059783.jpg
        • zigzaur Re: Eto Rossija. 14.11.09, 23:09
          Słaby macie wywiad. W Polsce esperal został wycofany już ze 20 lat temu.
          Może używane kapsuły esperalu jakiś sprytny biznesmen wyeksportował do Rosji?
          • igor_53 Re: Eto Rossija. 14.11.09, 23:23
            zigzaur,wiemy ,ze produkcja specyfiku o nazwie esperal od kilku lat (kilku,a nie
            20) ustala,ale wszystkie leki w postacie kapsulek wszywanych pod skore,nadal
            nazywaja sie potocznie -"esperal".Przynajmniej ostatni raport,co nasza centrala
            wywiadowcza dostala,tak stwierdza.
    • tomek_al Sultan-Kacap-Shaorma-Menu 14.11.09, 23:04
      A dopie=rdalali się do dziadka murzyna Obamy, że tam kogoś niby spożył- a tu
      Kacap-Kacapa za miedzą spożywa i jeszcze Kebab ukręci
      • zigzaur Re: Sultan-Kacap-Shaorma-Menu 14.11.09, 23:11
        Podobno nazwisko "Miedwiediew" noszą ludzie, których tatą był misio?
        Rosjanie o nazwisku Komarow mieli tatę komara. Rosjanie o nazwisku Wołkow - tatę
        wilka.

A ponoć niby Rosjanki takie ładne...
        • igor_53 Re: Sultan-Kacap-Shaorma-Menu 14.11.09, 23:28
          zigzaur,ale w Rosji to kobiety rodza,a jak tam u was w Zigzaurstanie?!Tylko nie
          mow,ze to ty sobie sam,synka urodzil.A,tak z ciekawostki,jak twoj syn ma
          nazwisko-Zigzaurski,a moze Zigzaurok,a moze tak po swojsku-Ziga?
    • adam81w Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanibalizm 14.11.09, 23:25
      Wow. :) Rosja fajny kraj.
      • igor_53 Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 14.11.09, 23:33
        Zaperaszamy.Zwlaszcza,jak mieszkasz na Slasku,bo wiesz co,tam dzis zigzaur poluje.
        • mlody2009 strach jechac 14.11.09, 23:39
          do Rosji, a szkoda bo kiedyś korespondowałem z jedna dziewczyną z Rosji i nawet sie zastanawiałem, czy by tam nie pojechac
          • kylax1 Raczej to byl jakis Jurij... 14.11.09, 23:44
            W koncu, jak zamroczeni bimbrem, to sami nie wiedza, co w majtach maja...
    • walter62 Restauracja IKEA Gdańsk 14.11.09, 23:42
      Super reklama dołączona przez gazetkę do tego news:

"Restauracja IKEA Gdańsk
      Najtaniej Zjesz w Restauracji IKEA Pyszny Obiad. Sprawdź Nasze Menu"

Wolę nie sprawdzać.
      • igor_53 Re: Restauracja IKEA Gdańsk 14.11.09, 23:56
        walter,a ten kila(kylax),tez jest niezly,nawet zostanowiam sie,czy zigzaur,to
        nie jest jego wcielenie.
        • walter62 Re: Restauracja IKEA Gdańsk 15.11.09, 00:38
          igor_53 napisał:

> walter,a ten kila(kylax),tez jest niezly,nawet zostanowiam sie,czy zigzaur,to
          > nie jest jego wcielenie.

E tam, to tylko jedno plemię kanibali. Dla tego wszyscy tacy podobni.
          • igor_53 Re: Restauracja IKEA Gdańsk 15.11.09, 00:43
            walter,a moze ktos.lamiac prawo,klonuje ich?
            • walter62 Re: Restauracja IKEA Gdańsk 15.11.09, 00:50
              igor_53 napisał:

> ,a moze ktos.lamiac prawo,klonuje ich?

Co się przejmujesz. Jak ich sklonuje to go zjedzą - takie u nich prawo.
              • igor_53 Re: Restauracja IKEA Gdańsk 15.11.09, 00:58
                to walter,uspokoil ty mnie.Bo zaczynalem juz sie bac,ze za duzo ich bedzie.Zeby
                tylko apetyt im dopisywal i zeby ich sobie nie zabraklo.
                • walter62 Re: Restauracja IKEA Gdańsk 15.11.09, 01:04
                  Powracając do wypowiedzi zygzakowatego, to teraz najbardziej mi żal
                  Śląska. No chyba, że ich klonował Ślązak, co może tłumaczyć żale zygzakowatego
                  na niestrawność - faktycznie oni są strasznie żylaści.
                  (nie, nie, sam nie próbowałem)
                  No popatrz a o kontraktach Turcji, których skutki niedługo sami odczujemy, nie
                  zebrały by tyle opinii.
    • rozowy_kalosz Wyrażenie "GOŚĆ NA OBIAD" 14.11.09, 23:50
      Nabrało tam nowego znaczenia.
      • igor_53 Re: kalosz to zawsze kalosz. 15.11.09, 00:01
        czy ten kalosz,to kolejne wcielenie smieszka -zigzaura?
    • lmieszko Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanibalizm 14.11.09, 23:54
      Rasija toże budiet w NATO
      • zigzaur Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 15.11.09, 00:01
        Niet. NATO budiet w raSSiji.
      • igor_53 Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 15.11.09, 00:03
        lmieszko napisał:

> Rasija toże budiet w NATO<,budiet,ale najpierw musimy nauczyc sie kisic dzieci
        w beczkach.
    • jedynyjezuitaitamta Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanibalizm 14.11.09, 23:56
      Przy okazji tego zdarzenia przyszła mi do głowy myśl=pytanie: Czy w polskim KK
      jest paragraf na handel ludzkim mięsem? Jak to sprawdzić?
      • zigzaur Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 15.11.09, 00:04
        Polskie prawo zabrania pod groźbą kary:
        - znieważania zwłok lub miejsca pochówku
        - handlu produktami niespełniającymi wymogów ustalonych w przepisach
        - oraz oczywiście zabijania ludzi
        • igor_53 Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 15.11.09, 00:09
          zigzaur,a trzymanie zwlok dzieci w beczkach,pod jaki paragraf podpada?
          • ja.homofobofil Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 15.11.09, 00:37
            a ten ciągle o tych beczkach... to paranoja jakaś? spodobało się?
            • igor_53 Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 15.11.09, 00:42
              bo widzisz,homoniewiadomo,o kanibalizmie slychac wszedzie (i w Polsce rowniez
              byli przypadki),ale o trzymaniu zwlok zabitych przez siebie,wlasnych dzieci,to
              naprawda polska dyscyplina.W tym wam niema rownych.Tak co rozumiesz,dla czego ja
              caly czas o tym.A jak beczki cie nie pasuja,to masz cos innego-
              Mieli być rodzicami, byli katami Oskarka
              Mamy świeżo w pamięci tę zbrodnię. "Kiedy się słucha opisu tych stwierdzonych
              przez biegłego u Oskara obrażeń, trudno sobie wyobrazić, że takie zachowanie
              mogło mieć miejsce w stosunku do małego dziecka ze strony matki i człowieka,
              który miał zastępować dziecku ojca" - mówił sędzia Jacek Gasiński, ogłaszając
              wyrok. Joanna M. i jej kochanek Artur N. dostali po 25 lat więzienia.
              Publiczność na sali wtedy gwizdała, domagając się dożywocia.

Oskarek niemal od urodzenia przeżywał koszmar. Okrucieństwo jego matki i jej
              kochanka nie znało granic. Malutki chłopczyk był bity pięściami, pogrzebaczem,
              kopany, popychany na rozgrzany piec. Bili go, gdy był głodny. Bili, gdy płakał.
              Bili, gdy się moczył ze strachu przed nimi. Oskarek miał wybite zęby i złamaną
              rękę. Jego opiekun w marcu zeszłego roku tak mocno go bił pięściami w brzuch, że
              chłopczyk zmarł. Sędzia Gasiński podkreślał: "Nie można znaleźć wytłumaczenia
              zachowania żadnego z oskarżonych".
        • jedynyjezuitaitamta Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 15.11.09, 00:36
          zigzaur napisał:

> Polskie prawo zabrania pod groźbą kary:
          > - znieważania zwłok lub miejsca pochówku
          > - handlu produktami niespełniającymi wymogów ustalonych w przepisach
          > - oraz oczywiście zabijania ludzi
          ==============
          Dzięki Ci Panie Zigzaur.
          Jednak jest to tylko ogólnikowe podejście do tematu. Doceniam Pańską wiedzę, ino
          że takową to i ja posiadam. Takim sposobem to można każdego handlującego
          żywnością udupić.

• igor_53 Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 15.11.09, 00:04
        jedynyjezuitaitamta napisał:

> Przy okazji tego zdarzenia przyszła mi do głowy myśl=pytanie: Czy w polskim KK
        jest paragraf na handel ludzkim mięsem? Jak to sprawdzić?<
        A popatrz nastepny paragraf,za tym w, ktorym mowa o kiszonce z dzieci.
        • jedynyjezuitaitamta Re: Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanib 15.11.09, 03:22
          igor_53 napisał:

> jedynyjezuitaitamta napisał:
          >
          > > Przy okazji tego zdarzenia przyszła mi do głowy myśl=pytanie: Czy w polskim
          KK jest paragraf na handel ludzkim mięsem? Jak to sprawdzić?<
          > A popatrz nastepny paragraf,za tym w, ktorym mowa o kiszonce z dzieci.
          -=-=-=-=-=-=-=-=-=-
          Pacanie 3,14R/lony (bez urazy)
          Ja pytałem poważnie, czy w polskim Kodeksie Karnym istnieje przepis zabraniający
          handlu ludzkim mięsem. Nie interesują mnie przepisy o marynatach z kiszonych w
          beczkach dzieciaków.
    • yosemitesam Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanibalizm 14.11.09, 23:57
      No proszę. A my mówimy o kryzysie...
      • koham.mihnika.copyright jak to szlo? Rosjanin potrafi? 15.11.09, 00:27

• igor_53 Re: jak to szlo? Rosjanin potrafi? 15.11.09, 00:36
          nie,to Polak potrafi.
          "Okrutne zabójstwo 11-letniego Piotrusia wstrząsnęło całą Polską. Mariola
          Myszkiewicz - nauczycielka z 17-letnim stażem - wbiła nóż w dziecko 30 razy. To
          była głupia zbrodnia. Bo nauczycielka zabiła chłopczyka tylko po to, żeby
          zemścić się na jego ojcu i jednocześnie swoim partnerze, który ją zostawił po
          czterech latach związku. Piotruś był jej uczniem. W trakcie lekcji zwabiła go do
          gabinetu lekarskiego. I zaatakowała nożem introligatorskim. Chłopiec nie mógł
          przeżyć, bo wbijała nóż w szale. Sąd skazał ją na 25 lat więzienia. Kasacja nie
          została uwzględniona. "
          • ja.homofobofil Re: jak to szlo? Rosjanin potrafi? 15.11.09, 00:40
            może najpierw swoje artykuły zacytuj. No i statystyki możemy porównać.
            • igor_53 Re: jak to szlo? Rosjanin potrafi? 15.11.09, 00:47
              sluchaj homofob,nie len sie,poszukaj sam.Aha,to trzeba snac troche obcych
              jezykow,a i umienie sformulowac pytanie na googlach by sie przydalo,ALE TO TWOI
              PROBLEMY.
    • igor_53 Re: Sultan-Kacap-Shaorma-Menu 15.11.09, 00:34
      Nawt ro zumiem cie,komu sie chce,jak mu jego prawdziwa twarz pokazuja?a co cie
      do tego co sie wydarzylo na Uralu?A grozic to mnie mozesz,siedzac w domku ,przed
      komputerem i scierajac sline,co ze zlosci zaplul ,monitor.
    • chemiczny.donald zdziczałe ruski 15.11.09, 00:35
      Niedawno pewien rusek pożarł własną matkę i jeszcze grymasił że mięso było za tłuste.
      • igor_53 Re: zdziczałe ruski 15.11.09, 00:50
        Co biedny donaldku o skladzie niewiadomym,nikt nie podjal tematu?To sie powtarzasz.
        • chemiczny.donald takie rzeczy trzeba powtarzać 15.11.09, 01:24
          żeby ludzi uświadamiać jakimi bydlętami jesteście.
        • abc136 Re: zdziczałe ruski 15.11.09, 03:19
          O co tyle wrzasku,chlopaki byli glodne,antifreeze nada czms
          zakasic.Podobno otworzyli wysoka szkole lotnictwa w Moskwie(chyba 8
          pietro)oficer ruskiego soldactwa (napierdzielony jak stodola)uczyl
          dzieci latac.Na szczescie przezyly upadek z osmego pietra.Igor nie
          podniecaj sie naszymi nieszczesciami,u was zwyrodnialcow wszelkiej
          masci jest duzo,duzo wiecej,patrz na wirchuszke tam dopiero sie
          dzieje,publicznie calowac chlopca w brzuch jest u was OK,gwalcic
          mlode kobiety i pozniej je mordowac a bandziora w stopniu pulkownika
          stawiac za przyklad mlodym .Wsio w paradku?
    • liberau A JA SIĘ PYTAM - gdzie wtedy byli rodzice?! 15.11.09, 00:37
    • wybitniemadry bardzo praktyczny narod 15.11.09, 01:30
      a wy zapyziale polaki udajecie swiatowcow i zakopujecie dobre mieso po cmentarzach
    • deniro2 Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanibalizm 15.11.09, 01:59
      Wyslac wsztystkich wiesniakow na Ural + Komunistow z Kwasniewskim i Millerem
      naczele + wszystkich ksiezy katolickich. Prymitywy za Ural z przeznaczeniem na
      kebab.
    • e-ftalo W Rosji zaczyna się moda na mięso z ludziny 15.11.09, 05:27
      Być może już wkrótce trafi na lokalny rynek a potem do Europy.Nawet nie
      zauwazymy kiedy zaczniemy jeść kebaby z ludziny :)
      • everettdasherbreed Re: W Rosji zaczyna się moda na mięso z ludziny 15.11.09, 12:46
        To już wiem, dlaczego Rosjanie nie chcieli polskiego mięsa. Mają swoje własne gusta.
        To wyjaśnia również takie a nie inne wskaźniki demograficzne.
    • tomek_al Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanibalizm 15.11.09, 07:22
      Igor, Walter- wstaliście już czerwone pająki? Aaa zapomniałem że u was w
      Irkucku inne cziasy. Ale mam sensacyjną wiadomość- ten zjedzony to
      kacap_z_moskwy. Spożyto go w bułce z sosami mieszanymi + sałatka z kapusty.
      Cześć jego pamięci, jutro defilada w kołchozie- poka tawariszczi
    • zsxdcf Ural: Policja aresztował podejrzanych o kanibalizm 15.11.09, 07:40
      Do nas jeszcze nie dotarło?! Pieprzony kapitalizm.Głupie te robole,że dali się
      tak zmanipulować.Klasa polityczna-niech ją szlak trafi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka