asmall4 18.11.09, 15:49 Bandycka raSSija nie schodzi ze swojego swołoczego kursu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meerkat1 Spoko! 18.11.09, 15:54 Sytuacja w Rosji nie jest niepokojąca; sytuacja w Rosji jest normalna. Tak było za Jekatieriny Wielikiej, tak i jest za Putina Małego. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod kagiebowska mafia nie zamierza oddać władzy 18.11.09, 15:58 fiutin szykuje się na trzecią prezydenturę, Miedwiediew może niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
valacchio Głównie dzięki Polsce UE potępia Rosję 18.11.09, 16:23 Ale dobrze, że prawdy nie da się już dłużej ukrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 webbrygada w natarciu. 18.11.09, 16:27 aSSmal,mierkaty , abchaod -kogos jeszcze brakuje,aha - insekt komarek,a on gdzie?a moze ma wolne,jak ostatnio aSSmal? Chlopaki jestes cie zywymi illustracjami do doswiadczen Pawlowa.Rzucono haslo-Rosja,prawa czlowieka,a wam juz slina leci z pyska. Pozdrowiam wszystkich krolikow doswiadczlnych. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: webbrygada w natarciu. 18.11.09, 17:18 UE ma całkowite prawo oceniać i upominać bandycką kacapię za jej azjatyckie praktyki . Rosja jako dodatek surowcowy do EU powinien słuchać i dostosowywać się do standardów EU jeśli chodzi o demokrację i prawa człowieka . Ty jegorek wybrałeś EU z takich ,a nie innych względów ponieważ czujesz ,że z twoją byłą ojczyzną jest coś nie tak i że jeszcze długo tak pozostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: webbrygada w natarciu. 18.11.09, 17:41 aSSmal,zapytaj u abchaoda,jak to jest na obczyznie,on cie powie ,ze najwieksze patrioty mieszkaja poza granicami wlasnego panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: webbrygada w natarciu. 18.11.09, 18:08 igor_53 napisał: > aSSmal,zapytaj u abchaoda,jak to jest na obczyznie,on cie powie ,ze najwieksze patrioty mieszkaja poza granicami wlasnego panstwa. Kanieszna. Ale do czasu, rodaku Błochina, łgarzu z "UK" na Łubiance. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: webbrygada w natarciu. 18.11.09, 18:45 ty się ode mnie kacapska przybłędo odwal Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: webbrygada w natarciu. 18.11.09, 18:59 Igorek podobno choruje ,a jak wiadomo gorączka i pewne lekarstwa powodują określone , krótkotrwałe zmiany w psychice. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: webbrygada w natarciu. 18.11.09, 19:06 to nie krótkotrwałe, bredzi od dłuższego czasu... forum.gazeta.pl/forum/w,902,103083869,103164318,Re_Igor_Ciebie_trzeba_by_odznaczyc.html Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: webbrygada w natarciu. 18.11.09, 19:07 Niech zamilczą i się cieszą, że jeszcze mają wybór między UE a Chinami. Zresztą, UE nie potrzebuje całości a i po co drażnić Chińczyków. Zrobi się podział. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: webbrygada w natarciu. 18.11.09, 20:18 Gwoli obiektywizmu. Adwokata broniacego Hermitage Fund, nie przyprawili w tiurmie o "atak serca" web-brygadzisci. Tylko czlonkowie ich zwierzchniej organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Kacapcziki drug z podrugoj 18.11.09, 17:24 skażycje kuda njegrów bijut, ja oczjeń incjerjesowan:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Kacapcziki drug z podrugoj 18.11.09, 17:39 insektie najdrozsze,zyjesz!!!! Cale sczescie,a ja juz zaczal sie martwic. A niegrow przeciez bija u was,skad ja moge widziec kuda? Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo I znów nie zrozumiałeś, ociężały kacapie 18.11.09, 18:04 To ja cjepjer oczjeń prosta: ruki po szwam i wyp|erdalaj Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Kacapcziki drug z podrugoj 18.11.09, 18:11 igor_53 napisał: >Cale sczescie,a ja juz zaczal sie martwic. I znów ty niczjewo nie panjał, ociężały kacapcziku. To ja cjepjer oczjeń prosto: Ruki po szwam i won z polskawo foruma, propagandysto Łubianki. Panjatna? ---- Hymn ZSRR to hymn Rosji. Agent ZSRR to prezydent Rosji. Błochin to twój rodak. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Kacapcziki drug z podrugoj 18.11.09, 18:34 insekt, wytrzy monitor ze sliny,bo nie widzisz co piszesz-powtarzasz sie. Alez nerwus z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Kacapcziki drug z podrugoj 18.11.09, 18:35 ---- Hymn ZSRR to hymn Rosji. Agent ZSRR to prezydent Rosji. Błochin to twój rodak. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Kacapcziki drug z podrugoj 18.11.09, 18:56 ludki,wiecie co,jestes cie glupsi,niz ja myslalem.Na prosta prowokacje dalis cie nabrac jak ostatnie debily.Kon by z was usmial sie.Jak wszysci przeciwnice Rosji w Polsce maja tak niski poziom intelektu jak wy,to nie ma czym sie przejmowac.A ty komarowo,jestes calkowite dno umyslowe. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kacapcziki drug z podrugoj 18.11.09, 19:08 A nieprawda, bo to ja jestem przywódcą! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Kacapcziki drug z podrugoj 18.11.09, 19:12 zigzaur,co ty dziecko zrobil z soba?Nie pilem od wprawie 49 lat,ale przez ciebie upie sie dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Kacapcziki drug z podrugoj 18.11.09, 19:26 ZIGZAUR ,przeczytaj uwaznie sygnaturke ,zwlaszcza ten fragment-: "Webbrygada DEBILOW ".I co,myslisz nie mam powodu upic sie.Przeciez nieraz pisalem cie,ze pomijajac wszystko,dobrze z toba mnie dyskutuje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Kacapcziki drug z podrugoj 18.11.09, 19:30 nie chlej igorek, taka kacapska menda, jak ty, skończy marnie na londyńskim bruku Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kacapcziki drug z podrugoj 18.11.09, 19:33 Ależ oczywiście! Pij, okazja dobra, jak każda inna. Za radziecką flotę. Do dna! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Kacapcziki drug z podrugoj 18.11.09, 19:44 za radziecka flote??!!! Rosjanin zawsze pije za "ciech kto w morie",ale ja i tego nie robie,chiba mnie nawet do piekla kacapskiego nie przyjma. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Kacapcziki drug z podrugoj 18.11.09, 21:44 igor_53 napisał: www.youtube.com/watch?v=zLDerwaXZDg linkreferel.blogspot.com/2008/11/web-brigades.html Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Kacapcziki drug z podrugoj 18.11.09, 20:04 Jegor , widzę ,że wyraźnie się pomyliłeś w naszej ocenie :) Nas można by nazwać "Dobrowolnym Obywatelskim Ruchem Przeciw Zniesławianiu Polski w Internecie" przez rusofilnych i innych bandytów internetowych . Najwięcej cech przywódczych ma niewątpliwie zigzaur. Ja się nie nadaję na przywódcę ,ale mam inne cechy i zalety :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Cytat z filmu "Sami swoi": 18.11.09, 19:10 zigzaur,postaraj sie nie opuscic sie do poziomu komarowo.Pamjetaj,ty nie nalezysz do tej grupy.Chiba ze czas zmienia ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Cytat z filmu "Sami swoi": 18.11.09, 19:23 abc123,mogl by juz dawno zauwazyc,dzialam sam. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Cytat z filmu "Sami swoi": 18.11.09, 19:24 wczoraj bredziła cała brygada, teraz robią przerwę (ciągle tak robią), dzisiaj wysyłają najgłupszych Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Cytat z filmu "Sami swoi": 18.11.09, 19:51 Za to w waszej "paczce" wybor niewielki. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Cytat z filmu "Sami swoi": 18.11.09, 20:14 Ladny styl abhaod. Podoba mi sie. I nie wymaga zbyt duzego wysilku, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Cytat z filmu "Sami swoi": 18.11.09, 20:16 o wysilek umyslowy,to ja by andrzejka (abchaoda) nie posadzal by. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Cytat z filmu "Sami swoi": 18.11.09, 21:48 igor_53 napisał: > o wysilek umyslowy,to ja by andrzejka (abchaoda) nie posadzal by. Piękna polszczyzna, jak na 20 lat "małżeństwa z Polką", łubiankowski ćwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Cytat z filmu "Sami swoi": 18.11.09, 22:21 > Piękna polszczyzna, jak na 20 lat "małżeństwa z Polką", łubiankowski ćwoku. Doprawił sobie chłopak legendę o Polce by się uwiarygodnić wśród Polaków na tym forum . Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Cytat z filmu "Sami swoi": 18.11.09, 19:50 Igor dziala jako "wolny strzelec" w naszej kompanii. przepraszam Igor - wyglupiam sie - sviblovo. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Cytat z filmu "Sami swoi": 18.11.09, 19:55 a to widać, wchodzi wam w dupy bez mydła, sfrustrowany kacapczik na londyńskim bruku, liczy, że załapie się na łubiankowskiego ch...a Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Cytat z filmu "Sami swoi": 18.11.09, 20:14 swiblowo napisała: >>przepraszam Igor - wyglupiam sie - sviblovo<<. nie ma spraw,ja tu juz od tygodnia z tymi webbrygadystami wyglupiam sie.Ale dzis ostatni dzien,jutro ide do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur No, no, nieźle! 18.11.09, 21:31 Po jednym starciu z brygady zrobiła się kompania. Tak trzymać, towariszczi! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Cytat z filmu "Sami swoi": 18.11.09, 19:22 No widzisz! Poznałeś dowódcę! Co generalski szczebel, to generalski szczebel. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Ja się tylko zastanawiam 18.11.09, 19:21 Czy UE to będą limanowcy czy może faszystobalszewiki, bo znów nikto putlerstanu nie rozumiejet. Podobnie zresztą jak 28 państw NATO, które jednogłośnie potępiły kacapa za "ćwiczenia" Zapad 2009. Tematyka "ćwiczeń" desant na wybrzeżu Polski i uderzenie atomowe. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Ja się tylko zastanawiam 18.11.09, 19:27 komarku nie zmieniaj tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Ja się tylko zastanawiam 18.11.09, 19:47 Ty za duzo nie mysl w tej izolatce. To nie jest dobre miejsce na myslenie, tylko na leczenie. Wykorzystaj szanse trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Ja się tylko zastanawiam 18.11.09, 19:52 od myślenia jest twój wódz pl.wikipedia.org/wiki/Psychiatria_represyjna_w_ZSRR Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Ja się tylko zastanawiam 18.11.09, 20:12 Masz na mysli Kaczynskiego? Byc moze rzeczywiscie, lepiej niech on mysli niz komarowo, chociaz roznica niewielka. I nazywanie Kaczynskiego "wodzem" troche gornolotne - tak uwazam. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Ja się tylko zastanawiam 18.11.09, 20:21 szkoda czasu, chłopcy, na dyskusję z wami, argumenty na poziomie podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Ja się tylko zastanawiam 18.11.09, 20:27 abhaod napisał: szkoda czasu, chłopcy, na dyskusję z wami, argumenty na poziomie podstawówki > ----------------- no wlasnie. przenies sie na inne forum. dla "inteligentnych inaczej". zaloz bloga najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo 28 państw NATO plus UE 18.11.09, 21:50 też kacapcziki zamkniecie do psychuszok, córko pułku kacapów? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Ja się tylko zastanawiam 18.11.09, 20:34 przyjacielu ty amerykanski,z toba moge i to robie zawsze,dyskutowac na kazdy trudny temat,ale z tymi....?!a co do problemu przestrzegania praw czlowieka w Rosji,to ja naprawda byl by sczestliwy,jak by prawo w Rosji obowjazywalo w takim samym stopniu jak w Polsce,to zadna ironia.Czy moja odpowiedz zadowola cie? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Ja się tylko zastanawiam 18.11.09, 20:38 swiblowo,przyjaciel ma takie zdanie,czemu nie moze miec?Najwazniejsze ,ze on dyskutuje,on krytykuje,on chce udowodnic swoja racje.Ale tam ci... lecza swoi kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Ja się tylko zastanawiam 18.11.09, 20:45 Ty to sie na emigracji tolerancyjny zrobiles/ a moze zawsze byles?/, a ja odwrotnie. Нет пощады !! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Ja się tylko zastanawiam 18.11.09, 20:58 Zawsze takim byl.Zlosc postarza,mam 48,wprawie 49 lat,a nikt mnie nie daje wiecej niz 40 .Tak co pomysl o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Ja się tylko zastanawiam 18.11.09, 21:14 Wy Ruscy to cierpliwosc macie anielska. -pozdrawiam z Moskwy! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Ja się tylko zastanawiam 18.11.09, 21:23 a co ty tam robisz? Ja pozdrawiam z wysp!! Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Ja się tylko zastanawiam 18.11.09, 21:39 igor_53 napisał: > a co ty tam robisz? Ja pozdrawiam z wysp!! Już niedługo, kacapski nielegalu. linkreferel.blogspot.com/2008/11/web-brigades.html Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Ja się tylko zastanawiam 18.11.09, 21:55 igor_53 napisał: > a co ty tam robisz? - mieszkam sobie spokojnie juz 8 lat. Piekne miasto, wspaniali ludzie. Cudowne metro. Stancja Маяковская pieknie odnowiona, zachwycila mnie dzisiaj, Lenin na Белорусской nikomu nie przeszkadza, czyje sie tu naprawde wielkosc kraju, tu ziemia dyszy pod nogami. Papierosy w przystepnej cenie, tylko okres zimowy okropnie pochmurny jest. Syn wyrasta mi na ruskiego patriote. Polske traktuje chyba "rozrywkowo". Jak sie dziadek polski zorientuje - bedzie dym, hehehee!!!! Poniewaz moja rodzina kolekcjonuje muzyke angielska, zazdroscimy Ci dostepu do Vinal Tap itp. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Ja się tylko zastanawiam 18.11.09, 23:12 Nu to fajnie. Ja bardzo lubie Moskwe.Jest ladna i czysta.Na ulice Jabloczkowa mieszka moja dosc bliska rodzina.A co za problem macie z dostepem do muzyki angielskoj?Tu na bazarkach plyt wynylowych jest od groma i to naprawda za grosze.Nie wiem,moze mogl by pomoc.Napisz do mnie.Moze cos wymyslimy.Zreszta mozesz i przez skype,adres wyszle cie E Mailem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Ja się tylko zastanawiam 19.11.09, 00:04 igor_53 napisał: > Nu to fajnie. Ja bardzo lubie Moskwe.Jest ladna i czysta. Skazał płynną polszczyzną "mąż Polki od 20 lat". Kanieszna, całkiem ładna i czysta: gulaghistory.org/nps/onlineexhibit/after/emerging-src/images/poor_detail2.jpg gulaghistory.org/nps/onlineexhibit/after/emerging-src/images/poor_detail1.jpg gulaghistory.org/nps/onlineexhibit/after/emerging-src/images/poor_detail1.jpg www.esquire.com/cm/esquire/images/lenin-mausoleum.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 :-((( 19.11.09, 08:43 Mecenas Siergiej Magnicki, ktory wykazał ze FSB sfingowało zarzuty przeciw Heritage Fund zeby groźbami przejac jego aktywa zmarl w rosyjskim wiezieniu, do ktorego wpakowano go najpierw cieżko pobiwszy. 37-letni adwokat stracił życie, wskutek, jak podały rosyjskie władze więzienne, "ataku serca". Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo obrzydliwy serwilizm 18.11.09, 21:31 Tatuś TPPRowiec uczył czy matuś poboczówka? Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 statystycznie zostało wam 10 towarzyszu... 19.11.09, 11:39 igor_53 napisał: > Zawsze takim byl.Zlosc postarza,mam 48,wprawie 49 lat,a nikt mnie nie daje > wiecej niz 40 .Tak co pomysl o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Trawersując kulturalnego Reinfeldta 18.11.09, 21:36 Szwed, na szczycie z kacapczikiem powiedział kacapczikowi "macie zamordyzm, towarzysze". Na co kacapczik otrał plwocinę z czoła i skazał: "ale dzisiaj deszcz". Ach, ta pleniąca się rusofobia! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Trawersując kulturalnego Reinfeldta 18.11.09, 21:48 no,no podziwiam,jakie znasz madre slowa. Trawersujac !!!!!Ty popatrz.A nie mozno tak po swojsku-zmieniajac. przeciez twoi wspoltowarzyszy z webbrygady moga nie zrozumiec. Zmieniam twoj stopien,masz awans. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Trawersując kulturalnego Reinfeldta 18.11.09, 22:55 igor_53 napisał: >A nie mozno tak po swojsku-zminiając. Oto polszczyzna i elokwencja kacap-analityka po 20 latach "małżeństwa z Polką". A masz coś do powiedzenia w kwestii artykułu, łubiankowski tępaku? Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Hehe, ten prosty komunikat UE i Szwecji 18.11.09, 21:40 powinien pojąć nawet tępy kacapczik:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Hehe, ten prosty komunikat UE i Szwecji 18.11.09, 21:59 komarku znudzil ty mnie.Rozwazam degradacje twoja do stopnia "wscieklego kundla" juz bez yntelektuala.Masz ostatnia szanse,wykaz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Hehe, ten prosty komunikat UE i Szwecji 18.11.09, 22:56 igor_53 napisał: > komarku znudzil ty mnie. Oto polszczyzna i elokwencja kacap-analityka po 20 latach "małżeństwa z Polką". A masz coś do powiedzenia w kwestii artykułu, łubiankowski tępaku? Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Hehe, ten prosty komunikat UE i Szwecji 18.11.09, 22:58 igor_53 napisał: > komarku znudzil ty mnie. Ups, a jednak nie panjał :-)) Nu ja pjerjewożu - kacapia eto zamordystyczny chlew. Cjepjer łuczsze? To wyp|rdalaj z polskawo foruma, ćwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Szwedzki premier 18.11.09, 22:59 sytuacja w zakresie przestrzegania praw człowieka w Rosji jest "źródłem rosnącego zaniepokojenia". Rus afob? Anglosas czy Paljaczek, kacapcziki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Bój sie milicji! 19.11.09, 11:15 "Codziennie kolejny oficer państwowej służby opowiada w internecie o dzikich porządkach w strukturach siłowych. Tak postąpił kapitan Aleksandr Popkow z prokuratury wojskowej w Soczi, mówiąc, że tam fabrykują zeznania i dowody, byle tylko posadzić podejrzanych. Kapitan przyznaje, że zdecydował się zdemaskować porządki panujące w prokuraturze za przykładem majora milicji Aleksieja Dymowskiego z Noworosyjska, który przed tygodniem w wideoblogu oskarżył swoich dowódców o łamanie prawa. - Nasz system karno-procesowy jest nastawiony nie na ustalenie prawdy, ale na skazanie człowieka. Bo o wiele łatwiej, niż ustalać fakty, jest ukarać, szczególnie tych, którzy nie mają znajomości. W takich warunkach oficerowie śledczy piszą w protokołach nie to, co mówi przesłuchiwany, ale to, co im jest potrzebne. Są przekonani, że ujdzie im to płazem, bo nikt nie zauważy nadużyć, nikt nie będzie protestować - opowiadał Popkow, dodając, że prokuratorzy są "zawaleni karteczkami, wskazówkami, instrukcjami przełożonych, którzy polecają im, jaki rezultat mają osiągnąć". - Kiedy akt oskarżenia trafia już do sądu, wszyscy uczestnicy procesu znakomicie zdają sobie sprawę z tego, że oczekuje się od nich tylko wyroku skazującego. U nas uniewinnia się tylko co setnego oskarżonego. To gorzej niż za Stalina, wtedy uniewinniali co dziesiątego - porównuje Popkow." [GW] Odpowiedz Link Zgłoś